‘Politie moet van diversiteit prioriteit maken’

screenshot_77

De nationale politie moet meer mensen met een multiculturele achtergrond aannemen en daarvan moeten er bovendien meer doorstromen naar de top van de organisatie. De politie verliest anders draagvlak in de samenleving. Dat beweert Max Daniel van de nationale politie in een interview met de Volkskrant.

Volgens Daniel moet etnische diversiteit een prioriteit worden binnen het korps. De urgentie van het probleem wordt door de organisatie niet voldoende gevoeld, stellen de politiecommissaris Noord-Nederland en algemeen commandant van de Nationale Staf Grootschalig Bijzonder Onderzoek (NSGBO) asielstromen en mensensmokkel. Daniel denkt dat een gebrek aan een afspiegeling van de samenleving in het korps gevolgen heeft voor het vertrouwen in de politie.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op ‘Politie moet van diversiteit prioriteit maken’

 1. hij legitimeert de keuze tot moordkansvergroting van de EU door paspoortafgifte aan niet-Europese moslims, gelet op de inhoud van de Koran

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Max Daniel, weer een giga lul met vingers die van hogerhand de multicul ellende door onze strot moet duwen!! Alle fucking kudt booslims zijn alleen maar bezig met hun eigen stam en NL interesseert ze geen ene malle moer, dus gaat er een circuit van cliëntelisme ontstaan naar hun eigen volk. Dat zien we al op verschillende stadhuizen, waar je als autochtoon soms als hond wordt behandelt door een hondsbrutaal kopvod.
  Dus een 5e kolonne bij de overheid, daarmee gaat dit kleine landje helemaal naar de verdommenis. De landverraders zitten overal!!

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Drs.P, Als een gemeentehuis mij zou oproepen en daar zat een kopvod dan draaide ik mij 180° en ging gewoon naar huis, nooit zal ik een gesprek met kopvodden resp. islamieten aangaan, ik ben niet gek.

   Like

 3. Mary zegt:

  Er is ook geen enkele reden voor een “etnische diversiteit”.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  de politietop wil wel maar de allochtonen willen niet. En de allochtoon die wel bij de politie wil is een mol. Men is dus gewaarschuwd.

  Like

 5. Peter zegt:

  Toe maar ! Haal het paard van Troye maar binnen!

  Geliked door 1 persoon

 6. hendrikush zegt:

  Ga eens kijken aan de andere kant van de Middellandse Zee.
  Daar kun je zien dat draagvlak voor de politie bestaat uit onderdrukking en angst voor de lange lat. Ook respect voor leraren en overheid gaat daar gepaard met de plak.
  Max Daniel kan beter zijn ondergeschikten op cursus sturen in Dar al Islam.

  Geliked door 1 persoon

 7. trol010 zegt:

  hahahaaah , marokkanen agerijnen, tunesiers en als politieagent nemen, binnen de koste tijd haal je de hele drugs onderwereld naar binnen , lekker slimme zet, wat een mongool die dit weer bedenkt

  Like

 8. bedonderde burger zegt:

  Robin Hood had maar met een schurk als sheriff te maken.
  Hoeveel hebben wij er dankzij wellicht in Robin’s optiek crimineel te noemen organisaties als PvdA, SP, GroenLinks, D66?
  Wanneer komt eindelijk koning Richard terug om zijn broer de schurk John Zonder Land van de troon te verdrijven?

  Like

 9. Onschuldige Bijstander zegt:

  Zo wordt de shariapolitie subliminaal door de strot geduwd bij de gehypnotiseerde NL lemmingenbevolking

  Like

 10. abouneenee zegt:

  De nationale politie is gek geworden. Iedereen moet dezelfde regels volgen en als ze daar geen zin in hebben moeten ze met politie en justitie te maken krijgen, zo simpel is het.

  Allochtonen met een niet-westerse achtergrond zijn oververtegenwoordigd in de misdaad, maar met die constatering wordt het niet ineens geoorloofd de autochtone bevolking te discrimineren wanneer ze agent willen worden. De nationale politie zet met hun oproep aan tot haat vanwege de gewenste discriminatie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Onschuldige Bijstander zegt:

  Je hebt nu al veel van die zogenaamde blanken bij de politie, gitzwart haar, baarden en een gebrainwashte blik in de ogen, god weet waar die vandaan komen, zijn al halve gekloonde robots # theylive

  Like

 12. Johan zegt:

  Waarom zeggen ze niet gewoon, dat de politie meer aan rassendiscriminatie moet doen ?

  Like

 13. Dit zal nooit goed blijven gaan, dit escaleren op den duur.

  Geliked door 1 persoon

 14. Lee zegt:

  Zou het niet zo kunnen zijn dat die mensen gewoon geen zin hebben om voor een hongerloon hun leven op het spel te zetten en geen zin hebben elke dag uitgescholden te worden? Daarnaast ook nog, hoe lang wonen er al Chinezen en Koreanen in Nederland en hoeveel zitten er daarvan bij de politie?

  Geliked door 1 persoon

 15. ReaGluurder zegt:

  We doen / deden het onszelf (bijna) allemaal aan!!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Ondanks de “goede” ervaringen uit het verleden wilde politieleiding weer meer diversiteit: ondanks
  slechte processen verbaal (door slecht Nederlands), corruptie, voortrekken van eigen nationaliteit,
  enz. enz. (de goede niet te na gesproken)
  Een ezel stoot zich in het algemeen niet twee maal aan de zelfde steen,de politieleiding uiteraard wel. (dat heb met een PvdA of D66 leiding)

  Like

 17. Sabeltant zegt:

  Islamisering binnen het politiekorps. Kunnen we nog verder zinken?

  Geliked door 2 people

 18. elisah zegt:

  Met andere woorden…..discriminatie van de blanke, want daar willen de mensen met een kleurtje niet naar luisteren, dat verstopt men nu door het “geen draagvlak” te noemen?

  Geliked door 1 persoon

 19. Japio zegt:

  Gelul in de ruimte, ze zijn al genoeg geïnfiltreerd in de samenleving. Geef de huidige agent maar meer macht om de excessen uit te roeien. Het kan toch niet zo zijn dat straks een groot gedeelte van het korps moslim is? Je ziet al in de gewone samenleving wat de gevolgen zijn van de toename van moslims.

  Geliked door 1 persoon

 20. dees zegt:

  Weer zo’n gekleurde grapjas die effies blank Nederland komt vertellen dat ze het gezag verliezen als ze geen Somaliërs, Ethiopiërs, Soedanezen, Algerijnen, Kosovaren, Albanezen, Islam-aanhangers in dienst nemen. Weet deze Indische meneer niet dat vele van hen al weer de dienst zijn uitgetrapt? Het laat zich niet raden waarom. Momenteel zijn nog een paar Marokkanen die onderzocht worden naar hun jaren lang hun diensten verkochten aan hun Marokkaanse landgenoten.

  Geliked door 1 persoon

 21. Anna zegt:

  Dit lijkt mij geen goed plan; deze wat men noemt ” diversiteit” , dit zal vele mensen nog verder isoleren van hun achterban en hun wordtels…… en het zal maatschappij vervreemdend werken……… Bovendien de allochtonen, ik neem aan dat het daarover gaat, deze mensen zijn niet bereid om te willen integreren in onze maatschappij…. zij stellen als het eropaan komt te kiezen voor de sharia boven de democratische wetgeving…….hierdoor zal de parralelle maatschappij nog sneller ontstaan…..( voet aan de grond krijgen) lees het artikel van Ruud Koopmans nog maar eens…..
  Zolang 10 tot 15% van de islamitische bevolking bereid is om geweld te gebruiken zul je met dit soort plannen je eigen ondergang nog sneller bewerkstelligen en hiermee zeer terughoudend moeten zijn…..

  Geliked door 1 persoon

 22. Jean zegt:

  Heeft die Max Daniel soms een moslima als vriendin????
  Gek zijn doet geen pijn voor de patiënt maar wel voor de omgeving.
  Wij willen nergens vreemdelingen en zeker nergens op publieke functies.

  Geliked door 1 persoon

  • dees zegt:

   Wie weet Jean, Jeroen Pauw fapt tegenwoordig een moslima (Turkse) het kereltje is sinds dien zéér gematigd over de Islam-aanhangers.
   Het is me gewoon opgevallen, voor haar was hij redelijk neutraal.

   Like

 23. fransdewit zegt:

  Werkt in de praktijk niet, de nieuwe, van oorsprong allochtone mensen, tonen n.l. geen respect voor de Nederlanders en “bekken” deze eerder af, Hun “eigen volk”, durven ze niet aan te spreken. Dus het is zeker geen verrijking.

  Like

 24. iemand zegt:

  Ik ben homo. De islam predikt mijn dood.
  In plaats van mij te beschermen, nemen ze nu moslims aan, die mij van hun geloof moeten doden.. om mij te ‘berschermen’.

  Tel daarbij op dat volgens de rechter het gelovigen IS TOEGESTAAN om geweld tegen mij te prediken (de imams uit Eindhoven die van de burgemeester juist dat niet meer mochten, mogen dat van de rechter nu weer wel: wegens ‘geloven maakt vrij’. Maar waag ik het niet om een varkenskoppie bij de deur van de moskee te leggen. Dan lopen ze wel hard: om het nieuwe masterrace te beschermen: DAT MIJN DOOD PREDIKT.

  Dan weet u ongeveer wel op welk nivo mijn vertrouwen in de rechtstaat staat.
  Homos hoeven niet langer te rekenen op de politie: op de rechters, op de staat.
  Zelfs onszelf beschermen mogen wij niet: van dezelfde rechtstaat die ons in de kou laat staan, en heult met onze vijanden, en onze vijanden VRIJ SPEL geeft.

  Arm yourself. Defend yourself. FFUCK THE POLICE.

  Geliked door 1 persoon

 25. jack holland zegt:

  Wat een bullshit.
  Het probleem is niet de multiculturele afspiegeling van de samenleving.
  Het probleem van de multiculturele samenleving is Islam.
  De islamitische agent is in de eerste plaats nog altijd een moslim.
  Het is voor de moslim verboden een medemoslim te verraden /te bestraffen ook al is het een crimineel . En verraad aan een kufarland is natuurlijk helemaal uit den boze.
  Hoeveel moslimagentjes zijn er al niet uitgetrapt vanwege het doorgeven van geheime politieinfo aan hun criminele medemoslims ?
  Toch wel makkelijk als neef rachid bij de politie werkt om ff kentekens te checken, even een geplande drugsinval ingefluisterd te krijgen , adressen van getuigen op te vragen.enz enz.

  Er wordt op islamitische agenten druk gezet door hun familiekring om ff wat te regelen of te achterhalen.
  Moslims moeten verboden worden bij politie en marechaussee leger vanwege hun door hun geloof verplichte loyaliteit/voortrekkerij aan moslims.
  Kijk maar eens bij opsporing verzocht . De marokkaanse crimineel wordt niet verraden niemand kent hem niemand weet waar hij zit ,al staat hij in hd kwaliteit op camerabeelden.
  Ook al heeft de islamitische klootzak een omatje beroofd dan nog is de verdachte een moslim en die worden door medemoslims niet verraden punt uit.
  korte metten maken met dit volk wat er islamitische levenswijze op na houdt ,die hun van kinds af aan leert dat ze verheven zijn boven anderen en dat er geen betere mensen op de wereld zijn dan moslims .
  De moslims beschouwen mohammed als de beste moslim die ooit heeft geleefd en zal leven.
  Dus u kunt wel nagaan hoe het met de normen en waarden staat van dit baggervolk die een pedofiele ,verkrachting toestaande ,slavernij toestaande ,karavanenberover ,moordenaar ,vrouwminachtende , oorlogsmisdadiger ,racistische minkukel genaamd mohammed willen kopieren in zijn manier van leven.
  Dit volk moet met dwang objectief onderwezen worden worden in het walgelijke mensonterende inhumane gedachtengoed genaamd islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Jack Holland: u haalt me de woorden uit de mond!
   Moslim-zijn staat boven nationaliteit (ook als je er 2 hebt…), dus de ‘broeders en zusters’ van deze moslims hebben, geheel overeenkomstig de koran-verzen, automatisch een streep voor op de zogenaamd in hun ogen ‘minderwaardige’ ‘kafirs’.
   Dit dwaze voorstel is roepen om nog meer ellende. Alsof de multiculturele nachtmerrie eerst nog erger moet worden, voor de wal het schip keert….

   Like

 26. Steven zegt:

  Straks bestaat het hele politiekorps uit haatbaarden. Ze moeten zelfs doordringen tot in de hoogste niveaus wordt er al gezegd.
  Is dit nou geen voorstapje de eigen bevolking weg te vagen?

  Geliked door 1 persoon

 27. Golden Girl zegt:

  meer multicultureel, en dan nog doorstromen naar de top, dat hebben we nodig hoor, dus een kwestie van tijd dat het hele politie korps multicultureel is, gewoon geen autochtonen meer aannemen, dan wordt het 1 vrolijke boel daar, mensen dit is Nederland hou toch eens op met die onzin

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat Nederlands-Indische kun je n.l. ook omdraaien in Indisch-Nederlander, zoals meestal wordt gedaan.
   Doet geen afbreuk aan betekenis.
   Zodra het “M”-woordje er echter bijkomt bij NL-….., krijgt alles een andere bijklank.
   Vandaar ook in hele artikel het woord “moslim/islam” niet voorkomt………

   Like

 28. guusvelraeds zegt:

  Nederlands-Indische Daniel de enige met een niet-westerse achtergrond.

  Ik had geen zin om het artikel af te lezen. Is slecht voor mijn bloeddruk. Toen ik de zin las m.b.t. de Nederlands-Indische Daniel was ik tevreden. Deze Daniel (ik heb hem nooit gezien of gesproken) is zo Nederlands als een Nederlander maar kan zijn. Dat is ook goed zo. Laten we het vooral zo houden. In de toekomst wordt het nog heel belangrijk dat posten die er toedoen bezet worden door mensen die hun hart hebben liggen bij de Nederlandse democratische Joods-Christelijke rechtsstaat. Deze Daniel vertrouw ik ongezien omdat ik mijn Indische mensen uit mijn omgeving ken. Alles echter dat uit de islamitische traditie komt (behalve ex moslims) wantrouw tot op het bot. Dus mijn devies is nooit doen. Wordt tijd dat met een politieke aardverschuiving dit soort multi-culturele links/socialistische fratsen uitgebannen worden en nooit meer terug komen in onze samenleving. Het is goed geweest met het linkse experiment van de afgelopen 30 jaar. Nu een streep eronder onze wonden likken en als de wiede weerga déislamiseren.

  Geliked door 2 people

 29. Republikein zegt:

  Socialisten denken alleen maar aan diversiteit en nivelleren. Meer zwarten bij de politie. Maar dat helpt niet, dat zorgt enkel voor meer onbegrip aangezien mensen dan gekozen worden vanwege hun huidskleur en niet vanwege hun kennis en vaardigheden. Wij eisen dat de politie zich weer gaat bezig houden met waar we dat instituut voor hebben opgericht. Boeven vangen. En met boeven bedoelen we echte boeven. Geen lullige overtredingen en zeker geen meningen van burgers. Moordenaars, verkrachters, inbrekers en fraudeurs. Die moeten ze pakken. Wanneer hun taak beter gespecificeerd is, wordt het pas mogelijk om agenten beter uit te rusten voor hun taak. Ze kunnen specifiek opgeleid worden voor de taken die ze moeten verrichten in plaats van dat we verwachten dat er een prototype superagent bestaat die linea recta van de domme school komt en in een paar uurtjes kan worden omgeschoold tot diender. Een gorilla opleiden en hem de nekklem leren om vervolgens van hem te verwachten dat hij intellectuelen te woord kan staan, is achterlijk.

  De politie mag zich niet meer bezig houden met uitingen en kleine dingen in het verkeer. Aangiften opnemen kan via internet. Die breinloze dwazen die zich daarmee bezighielden, worden maar omgeschoold om onze wc’s schoon te maken. Voorts moet er voetvolk worden opgeleid dat extreem geweld van tuig kan beantwoorden. Alleen op speciale momenten waar een rechter toestemming voor heeft gegeven. In alle andere gevallen waar agenten te maken hebben met normale mensen, moet er iemand beschikbaar zijn die op niveau kan meepraten. Nooit zou het mogelijk moeten zijn dat zo’n laagopgeleide zwijn tegen ons als doctorandus gaat dreigen met grof geweld omdat hij onze rechten niet kan begrijpen. Wij vinden voorts dat wij het recht op zelfverdediging hebben tegen onrechtmatig handelen van de politie. De overheid moet ons daarvoor in de gelegenheid stellen om ons te bewapenen om dat recht te kunnen handhaven. Tot slot moet de politie een groot aantal hoogopgeleiden aantrekken om boeven op te sporen. Dat is pas een goede hervorming.
  Uit:http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=834&pagina=1

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Boeven vangen…tja, bekeuringen uitschrijven omdat je 5km te hard hebt gereden gaat nou eenmaal voor. Ook heeft het prioriteit als je net iets te brutaal bent geweest op internet en je volgens het linkse tuig ‘verkeerd’ hebt uitgelaten over allochtonen…oppsss…gekleurde Nederlanders, dan heeft oom agent ook nog wel even tijd om aan je deur te komen om je te melden iets te matigen op het vrije internet.
   Neeejjj, boeven vangen….dat is old fashion…daar hebben we geen tijd meer voor, en het levert tenslotte ook geen inkomsten op om de hele asieleisers-industrie van overeind te houden en te voorzien van mooie uitkeringen.

   Like

 30. Guardiacivil zegt:

  Dit is nu een prima voorbeeld van legale infiltratie en je land toelaten te ondermijnen door de islam!

  Geliked door 2 people

 31. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb allereerst eens wat reacties van AD-lezers op dit linkse apekool-stuk doorgelezen en die liegen er stuk voor stuk niet om! Men heeft bijzonder goed door, waar dit gehengel naar diversiteit toe leidt, als het werkelijk in praktijk wordt gebracht: Genoemd worden onder anderen: Toename van de corruptie binnen het korps en vriendjespolitiek, qua etnische achtergrond, religie en cultuur, wel te verstaan. Eén reaguurder noemt zelfs helemáál man en paard en oppert, dat de onvoldoende toestroom van allochtonen misschien ook wel hieraan ligt, dat die er misschien wel in het geheel niet happig op zijn om bij de politie te gáán omdat boef zijn stoerder staat en beter “verdient.” (Je zou daar nog aan toe kunnen voegen: En het vereist ook geen loyaliteit aan de Nederlandse staat, die een behoorlijk aantal van die gasten juist veráchten.)
  Hoe dan ook, mensen beginnen, langzamerhand, tóch wakker te worden, gelukkig.

  Like

 32. IkBenHet zegt:

  Ben een roomblanke autochtoon van 60+
  Voor wat mij betreft heeft politie nú al geen draagvlak
  Respect kan ik al helemaal niet meer voor ze opbrengen
  Dit hebben zij ZELF in de afgelopen 30 jaar veroorzaakt
  En kom me nu niet aan met die verhalen van:
  “de agent op straat wil wel, maar mag niet van de top en/of politiek”.
  Het is een grote bende selectief handhavende flitsers

  Geliked door 1 persoon

 33. fransdewit zegt:

  Die allochtonen agenten die ik heb meegemaakt doen zeer neerbuigend tegen over de oorspronkelijke inwoners en als ze worden aangesproken door hun eigen volk, dan draaien ze een beetje weg en lullen dan in een andere taal zeer zacht terug. Hoe zo geniepig.
  Buitenlanders bij de politie geeft die gelukzoekers hier juist een manier om maar niet te hoeven integreren, want ze klappen hun eigen taal. Het komt er op neer dat wij ons volk juist aan hun gaan aanpassen.

  Like

 34. Pietersen zegt:

  Laat Akerboom de taken waarvoor hij is aangenomen eerst maar eens aanpakken. Tot nu toe heeft ie nog niet veel gepresteerd anders dan in Eenvandaag en Nieuwsuur te verschijnen als er weer sprake was van zogenaamd etnisch profileren door de politie.

  Die man is mij daar erg in tegengevallen met zijn gewauwel. Het leek wel zo’n linkse zeikerd.

  Like

 35. Elena zegt:

  Knettergek idee.
  NOOIT praktizerende pislamieten bij de politie…en zeker NOOIT bij de top.
  Exmoslims…geen probleem.

  Wie is die Max Daniel wel?
  In iedergeval deugt dat gedrocht niet.

  Like

 36. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Heeft niemand in de gaten dat dit het begin is van het ontstaan van een Islamitische staat?

  Like

 37. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  wat een gotspe, eerst wordt nederland 30 jaar lang brutaal omgevolkt door de politiek en nu gaan jammeren dat de politie geen afspiegeling is van “onze” maatschappij ?
  .
  langzaam maar zeker komt het kalergi plan tot stand…..

  Like

 38. C.A.Barstow zegt:

  En zo gaat het langzamerhand steeds verder met de vernietiging van onze cultuur, onze normen en waarden, op naar een sharia politie en een Euroleger, want dat komt er ook aan let maar op mijn woorden.

  Like

 39. Aegolius cs zegt:

  Lekkende rechercheur in val gelokt door undercover-collega’s

  In het onderzoek tegen de Kerkraadse rechercheur Mike D. die verdacht wordt van het verkopen van vertrouwelijke politiegegevens, zijn zeker vier undercoveragenten ingezet.

  Criminele organisatie

  Naast D. moeten nog vijf mensen voorkomen. Het gaat om een neef van D., diens ouders en twee vrienden. Zij worden onder meer verdacht van drugsdelicten en deelname aan een criminele organisatie. Ook zouden twee van hen zich schuldig hebben gemaakt aan verboden vuurwapenbezit.

  https://www.1limburg.nl/lekkende-rechercheur-val-gelokt-door-undercover-collegas?context=section-15319

  Zelden is betreft het een individueel “geval”.

  Opnieuw corruptie bij politie

  Amsterdam, 31 augustus 2016 – Opnieuw is er mogelijk een geval van corruptie, belangenverstrengeling en fraude bij de Nationale Politie. Een commissaris blijkt………..

  https://www.transparency.nl/nieuws/2016/08/opnieuw-fraude-bij-politie/

  De staat past zich aan de burgers aan, nietwaar?

  Like

 40. ReaGluurder zegt:

  Deze ‘Hoge PolitieOme’ zegt; ‘De grote steden veranderen in hoog tempo’. Maw. de mohammedanen rukken op!! Maar dat mag deze meneer en zijn soortgenoten natuurlijk wel denken, maar niet zeggen!!

  Like

 41. Jean zegt:

  Het probleem is anders heel eenvoudig op te lossen:
  a- de persoon woont minimaal 15 jaar ons het land.
  b- de persoon heeft geen dubbele nationaliteit.
  c- de persoon heeft een totaal blank strafblad.
  d- de persoon verklaart definitief afstand te hebben gedaan van die perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
  e- de persoon zweert trouwheid aan onze seculiere wetten.
  Voldoet de persoon daaraan dan ‘kan’ hij/zij in overweging genomen worden.

  Like

 42. Sabeltant zegt:

  De politie is een zaak van vertrouwen.

  Hoe moet je mensen vertrouwen die ons verachten?

  Piet krijgt een bekeuring voor door rood rijden en Achmed krijgt een waarschuwing.

  De multiculturele samenleving is mislukt en failliet.

  Dwingen en Nederland een multiculturele politie door de strot te douwen is bij voorbaat falen.

  Je geeft in gevangenissen toch ook geen sleutels aan de gedetineerden?

  Like

 43. delamontagne zegt:

  Diversiteit ? ?
  Dit werd op “facebook” aangetroffen. Was weliswaar voor de Zwitsers bedoeld als dank voor de ontvangst, geldt net zo goed voor NL
  ////////////////

  Pajtim Musliu /=/ PATJAKKER MUSLIM
  Stelletje [ [ Zwitsterse ] “kaaskoppen”, jullie stinken uit je mond.
  Dit is niet langer van jullie [ het land ], bereid je voor op je executie.
  Zo niet dan haastten we ons om jullie eruit te trappen.

  Like

 44. delamontagne zegt:

  VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS………………..
  Toezicht tijdens middaggebed

  Bidden is een kwetsbaar moment, je bent met iets hogers bezig
  Steunbetuiger Lisa van den Bergh
  Bij moskeeën in Amsterdam en Rotterdam hielden stadsbewoners vrijdag toezicht tijdens het middaggebed. Ze doen dit uit solidariteit na de aanslag op de moskee in Quebec.

  In de hoofdstad kwamen vanaf 12.00 uur op initiatief van het Veiligheidspact tegen Discriminatie zo’n dertig mensen samen bij de Blauwe Moskee in Nieuw-West. Een deel ging mee naar binnen tijdens het gebed, anderen bleven buiten en droegen beveiligingshesjes. ‘Vooraf was er thee en cake voor de mensen die hun steun kwamen betuigen’, zegt Volkskrant-verslaggeefster Kaya Bouma, die erbij was.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Komen de moslims dat ook bij de kerken doen van de Christenen?

   Geliked door 1 persoon

   • fransdewit zegt:

    Geloof me maar dit gaan ze als reclame filmpje gebruiken van zie je wel ons geloof is het ware,. duurt niet lang meer tot dat iedereen voor de moskee kiest , of iets dergelijks. Ik hoop zo dat rond die moskee geen familie van mij mee liep. Zal me rot schamen, wat een hufters zeg! Voor werkstraf zal ik nog niet rond een kerk gaan lopen laat staan rond zo’n ding

    Like

 45. Joannes den Hollander zegt:

  Meer allochtonen bij de politie en in het leger? Dat is dan gelijk de hoofdoorzaak dat er geen of nauwelijks autochtone sollicitanten meer zijn. Een van ons wil niet samen met een moslim in een politieauto patrouilleren en ook niet samen op een kantoor werken. En in het leger willen onze jongens geen kogel in hun rug krijgen van allochtone “collega’s”.
  Hopelijk komt Geert Wilders aan de macht en flikkert ze per direct uit alle overheidsdiensten.

  Like

 46. 4sjun zegt:

  Diversiteit is vooral een PvdA-idee en komt uit haar cultureel marxistische wortels. Er is natuurlijk een reden dat de PvdA er weinig florissant voor staat in de peilingen.

  Like

 47. Mirjam zegt:

  De staat heeft de verplichting om de JUISTE mensen met de JUISTE instelling en met de JUISTE opleiding en kennis van zaken op de JUISTE plekken te zetten, dit om de burgers van Nederland optimaal te kunnen beschermen. Als ze deze regel eens totaal zouden volgen dan was half het politiekorps nu al weg. Ze moeten deze regel altijd hanteren in welk overheidsorgaan dan ook. Dit geldt voor iedereen van welke afkomst ook die ooit in een overheidsbaan wil en mag werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s