“Vluchtelingen” blijven definitief in Duitsland – in 2016 waren dit 99,999%

screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

“Vluchtelingen”, die een beschermende status in Duitsland hebben gekregen, blijven na afloop van drie jaar meestal voorgoed. Bijzonder duidelijk was dit in 2016 te zien. Van de 256.136 blijvende “vluchtelingen” kregen slechts 240 geen beschermende status. Daarmee staat Duitsland in de hele EU helemaal bovenaan.

epoch-times

Erkende “vluchtelingen” kunnen meestal voorgoed in Duitsland blijven. De Vluchtelingenconventie van Genève beperkt de vluchtelingbescherming weliswaar tot drie jaar, daarna echter wordt in Duitsland meestal een zogenaamde vestigingstoestemming verstrekt. Dit deelde het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) aan de “Welt” mee.

Als voorwaarde moet de “vluchteling” een taalkundige en economische integratie kunnen bewijzen. Lukt dit niet, dan krijgt hij twee jaar later nogmaals een kans om zijn integratie te bewijzen. Er zou alleen sprake van problemen zijn wanneer een “vluchteling” wegens een delict veroordeeld werd, wat blijkbaar zelden gebeurt. Zo worden de meeste “vluchtelingen” immigranten, die definitief blijven.

De eerste drie jaar zijn beslissend

“Vluchtelingen” zouden problemen kunnen krijgen wanneer ze hun beschermende status in de eerste drie jaar kwijtraken. Dit zou echter maar zelden gebeuren. In 2016 zijn 240 “vluchtelingen” hun beschermende status kwijtgeraakt. 256.136 “vluchtelingen” kregen volledige bescherming – dus 99,999%.

Dat zou er volgens het BAMF enerzijds aan liggen, omdat de redenen voor de bescherming van de “vluchtelingen” meestal niet binnen drie jaar veranderen. Ook zou na afloop van drie jaar niet meer iedere “vluchteling” gecontroleerd worden. De procedure zou aanzienlijk gestroomlijnd zijn. Als het BAMF geen mededeling doet over een herroeping – binnen drie jaar en een maand na erkenning – dan wordt bijna automatisch de vestigingstoestemming verstrekt.

Daarom vond er in 2016 slechts in 2.207 gevallen een grondige controle plaats. In 82% van de gevallen (1.812) werd ten gunste van de bescherming zoekende beslist. Bij in totaal 395 gevallen werd de beschermende status ingetrokken en in 240 gevallen de volledige vluchtelingenbescherming volgens de Vluchtelingenconventie van Genève inclusief asiel. Bij de overige gevallen ging het om het afnemen van de voorlopige en uitzetbescherming.

Verlies van bescherming bij misleiding betreffende het staatsburgerschap

De meeste gevallen waarin “vluchtelingen” hun beschermende status kwijtraken, zouden echter niet zijn vanwege veiligheidsomstandigheden in het thuisland, zoals nu in Irak het geval is. Veelmeer zou het bij de meesten om individuele omstandigheden gaan, die een bescherming niet meer rechtvaardigen. Zo zouden onbegeleide minderjarigen bij het bereiken van de volwassen leeftijd niet per se aanspraak hebben op bescherming. Bovendien zou de vluchtelingenbescherming onmiddellijk worden herroepen als de erkenning werd verkregen door misleiding, zoals bij een vals staatsburgerschap.

Ook bij staatsgevaarlijke misdrijven zou worden herroepen. Maar zelfs bij deze personen zou “bij onveranderd gevaar van vervolging in het land van herkomst” een uitzetverbod onderzocht moeten worden, aldus het BAMF volgens de “Welt”. De aanspraak op een permanente verblijfsvergunning na drie jaar zou dan echter komen te vervallen.

Integratie-inspanningen tellen

In de nieuwe integratie-wet van begin 2016 werden de eisen voor het verkrijgen van een vestigingstoestemming verhoogd. Maakte het in de jaren-90 nog niets uit hoe goed men taalkundig en economisch geïntegreerd was, wordt nu al na drie jaar het hogere C1-taalniveau geëist. Tegelijkertijd moet met tot dat moment volledig in zijn levensonderhoud kunnen voorzien.

Ook na vijf jaar is de rechtsaanspraak verbonden aan in ieder geval fundamentele taalkennis (niveau A2). Bovendien moet de garantie van het levensonderhoud voor meer dan 50% worden bewezen. Uitzonderingen vormen zieken, oude mensen en kinderen. Ondanks de hoge eisen zou Duitsland het Europese land zijn dat het snelst een permanente vestiging toestaat.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Genocide, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen” blijven definitief in Duitsland – in 2016 waren dit 99,999%

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Flo zegt:

  En elke maand komen er nog 17.000 bij,als je kijkt naar je woonplaats en hoeveel inwoners die heeft ,kan je begrijpen dat dit nooit goed kan gaan ,en die denken van wel ,moeten zichzelf snel op laten nemen want die zijn stapelgek .

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Duitsland is ook het land dat het snelst zal islamiseren. Ze geven de moslims er zelf de kans toe om die te gebruiken. Door de ‘never ending’ stroom die maar steeds wordt binnengelaten door de Duitse overheid, iets waar ze zelfs na diverse jaren bewijs van hebben dat het meer tot segregatie leidt dan tot integratie. Iets waar de oorspronkelijke Duitsers meer dan genoeg van hebben, maar waarvan hun talloze protesten ertegen ook geen gehoor vinden in Duitsland. Het is niet alleen dat ZIJ Duitsland het meest islamiseren, maar de rest van Europa door hun, als zichzelf opgeworpen ‘leiders’ van de Europese Unie foutieve voortouw, uiteindelijk ook de ellende van meemaken en dat zij mee ‘moeten’ met Duitslands krankzinnige opname beleid.
  Wij willen dat allemaal niet, wij willen verlost worden van de Europees/Duitse dictatuur, wij willen uit de EU en ik hoop dat dit snel zal gebeuren.
  Je ziet onze politieke partijen lobbyen voor méér Europa en ze willen dat beetje dat in gedachte en in hoofde nog bij de EU te Brussel ‘hoort’ en zich onderwerpt aan hun dwangneuroses, wederom aan elkaar vastklikken, zodat ze toch hun ‘ding’, hun beslissingen uiteindelijk door deze overgebleven landen (waarvan ik gisteren zag op het overzicht dat ze Nederland daar bij betrokken hadden) toch erdoorheen krijgen.

  Er moet verandering komen, we MOETEN uit de EU, we mogen niet in deze gevangenis blijven en daarom is het zaak, dat alle partijen die voor deze gevangenis zijn, niet worden gekozen tijdens de verkiezingen. We moeten van het juk van de slavernij, waarin we ons vanzelf begeven, af. We kunnen dit alleen doen door als volk één kant te kiezen: de juiste.
  Dus de VVD, D66, GL, de PVDA, SP en alle pro-Europa partijen, moeten géén stemmen krijgen, want dan blijft de verloedering van Nederland bestaan en wordt het met hun linkse beleid alleen maar erger. Je ziet en hoort geen objectiviteit/subjectiviteit meer onder het nieuws of de normale berichtgeving tussen burgers, het is allemaal linkse propaganda, bedrog en indoctrinatie.
  Big brother EU is watching us en controlling us. Of moet ik zeggen dat big brother islam is controlling us? Ik denk dat beiden uiteindelijk een eenheid vormt en als doel heeft een eenheidsworst van ons te maken, waar we totaal niets meer te zeggen hebben/krijgen. En we totale overname maar moeten laten gebeuren. Dit moeten we echt niet toestaan, nooit. We moeten uit de EU.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Nou maar hopen dat de “Nederlander” op tijd ontwaakt !!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Vandaar dat onze bevrijding ook alléén maar vanuit het Oosten van Duitsland kan komen.
   Je moet je realiseren dat in geen enkel ander land van de EU, die revolutie zal kunnen uitbreken.
   Uitsluitend Oost-Duitslands bevolking heeft daar, als enig volk, de geschikte mentaliteit voor.
   Gewoon afwachten…, en je zult zien dat dit gaat gebeuren.

   Like

 4. Erik zegt:

  We gaan het zien of ze nog welwillen blijven als er een andere (AfD)wind waait in Duitsland.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  In 2016 zijn 240 “vluchtelingen” hun beschermende status kwijtgeraakt. 256.136 “vluchtelingen” kregen volledige bescherming – dus 99,999%.
  Die kregen echter niet alleen volledige bescherming, iets dat er voor Duitsers al een hele tijd niet meer in zit, maar ze kregen daar bovenop ook een uitkering. Hellelujah! (Nee, dat is geen fout)

  Like

 6. elisah zegt:

  Zo snel mogelijk een paar kinderen maken, die dan de nationaliteit krijgen?

  Like

 7. Het helpt allemaal geen zak meer of we moeten dit jaar de grenzen dicht gooien en de invasietroepen die zich hier al ophouden het land uit knikkeren. Als dat niet snel gebeurt wordt de populatie aan aliens zo groot dat die een kritische massa bereikt waardoor elk protest dan door de tribalen op tribale wijze overtuigend zal worden gesmoord.

  We kunnen nog wel een beetje anoniem piepen op ’t internet tot het moment waarop de geheime diensten hun benodigde fondsen, mankracht en wettelijke bevoegdheden hebben gekregen waar ze nu om zeuren, want verkiezingen, stemfraude, hackers, Russen en ze willen in je slipje kijken hoe je politierke toestand erbij hangt en voor de fun omdat ’t dan kan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kunnen we niet proberen om die moslimvrouwen eens met die mannen te laten praten.
   We zouden het kunnen proberen. Ik ben er van overtuigd dat dàt zou helpen.
   We kunnen ook de Imams inschakelen. Die werken altijd mee.
   Verder kunnen we vragen aan Rutte of hij nog eens een forse toespraak kan houden waarin hij de kwade moslims vertelt dat ze kunnen oprotten of oppleuren.
   Meer kunnen we niet doen. Want anders gaat alles kapot en dat willen we niet.
   Praten is nog altijd het beste. Daar hebben we Nederland groot mee gemaakt.

   Geliked door 1 persoon

   • Maar ja, als er echt niks meer helpt moeten we maar ons zwaarste en definitieve wapen inzetten waar nog nooit iemand van terug heeft gehad:
    We.Schrijven.Een.Brief.Vol.Taalvauten.
    Een gewone brief heeft het ook wel in zich om de lezer met de mond vol tanden te doen staan zodat ie wanhopig naar het plafond gaat staren en wel net zolang tot ie dood neervalt. Nee, ik weet ‘t, het is de intentie van dit soort brieven, niet dat ’t ooit is gebeurd maar het gaat om de bedoeling.

    Maar bij een brief vol met taalfouten gaan eerst de taalnazi’s er overheen en als die uitgekommaneukt zijn en waanzinnig klauwend tegen het plafond aan kruipen gaan ze de inhoud nuanceren en daardoor krijg je dan elkaar naar de nek vliegende zekerweters die allemaal geboren zijn met de universele kennis van de strekking van welke brief dan ook. Nou, die vliegen elkaar in de haren en voor je het weet staat er in hun overlijdensberichten dat ze met een ramp met een kale kano jammerlijk om zijn gekomen en gaan we ergens op zee rozen in het water gooien bij hun begrafenis omdat de PvdA die toch niet meer zoveel nodig heeft.

    Ja, ik denk dat een brief het probleem oplost. Kijk naar de 2e Kamer, daar doen ze dat tenslotte ook.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Die rekening én de gevolgen gaan de Duitsers én wij nog heel zwaar betalen.
  De oplossing: Kies enkel nog voor die partijen die een einde willen stellen aan die barbarij, dus:
  PVV, VB, FN, AfD, FPÖ enz.

  Like

 9. Peter selie zegt:

  Ja natuurlijk blijven die ‘tijdelijke” gasten. De Staat zal kosten noch moeite sparen om ze het zo aangenaam mogelijk te maken deze toekomstige linksfascisten-stemmers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s