Doel is de invoering van de sharia in Duitsland: Moslimbroederschap breidt zich steeds meer uit in Sachsen

screenshot_119

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De islam hoort bij Duitsland. Steeds opnieuw benadrukken talrijke Duitse politici deze uitspraak. Dus horen dan ook alle problemen die de islam met zich meebrengt en de sharia daar bij. Toen de mensen in Dresden de straat opgingen en nog steeds gaan om tegen de islamisering van het Avondland te demonstreren, heeft men hen uitgescholden voor “Nazi´s”, “tuig” en “vreemdelingenhaters”, die het ressentiment tegen moslims aanwakkeren. De schreeuw van verontwaardiging van de politici en de media schalde door Duitsland. Samen zongen ze in koor: een islamisering van Duitsland vindt niet plaats, in de grondwet wordt de vrijheid van religie gegarandeerd. Nu waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor de activiteiten van de Moslimbroederschap, die de sharia in Duitsland wil vestigen.

politikstube

[…] De binnenlandse veiligheidsdienst van de Duitse deelstaat Sachsen neemt met zorg een toenemende invloed van de radicaalislamitische Moslimbroederschap in Sachsen waar.

Via organisaties zoals de “Sächsische Begegnungsstätte” (SBS) zou ze het tekort aan gebedsplaatsen gebruiken voor de in het kader van de vluchtelingenstroom gekomen moslims om structuren op te bouwen en haar idee van een politieke islam te verbreiden, zei de chef van de binnenlandse veiligheidsdienst van Sachsen, Gordian Meyer-Plath, in Dresden.

Met salafisme of islamitische terreur zou dat echter niets te maken hebben. “Dit staat veraf van het Jihadisme”, zei Meyer-Plath. “Het is het doel van de Moslimbroeders om de sharia in Duitsland in te voeren.” […] Verder op “Die Welt”.

We kunnen er getroost van uitgaan dat zich onder de zogenaamde “vluchtelingen” ook Moslimbroeders en familieleden van de Moslimbroederschap bevinden? En tot welke netwerken behoren de Moslimbroeders? Hamas (Gazastrook), Morsi (Egypte) en Al-Nusra (trefwoord Syrië en oorlog). Het Al-Nusra-Front is een radicaalislamitische groepering, die in 2012 opgericht en door de VN-veiligheidsraad als terreurorganisatie gekwalificeerd werd. Zij is het Syrische deel van Al Qaida en vecht daar tegen de troepen van Bashar al-Assad evenals tegen delen van het Vrije Syrische Leger. In juli 2016 maakte Al-Nusra zich los van Al Qaida om eigen wegen te gaan. Dus wanneer de Moslimbroeders in Sachsen tot Al-Nusra behoren, dan heeft niet alleen Sachsen een probleem.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Doel is de invoering van de sharia in Duitsland: Moslimbroederschap breidt zich steeds meer uit in Sachsen

 1. BertG. zegt:

  “Met salafisme of islamitische terreur zou dat echter niets te maken hebben. “Dit staat veraf van het Jihadisme”, zei Meyer-Plath.”

  HOPELOOS…………………………………….
  Ik wens ze daar verder dan ook veel succes, kom er maar achter.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Aanslagen en radicaal islamisme leiden de aandacht af van een veel groter probleem wat almaar aan het voortwoekeren is. En dat is nu juist van de “gematigde” islam, die achter een gordijn van leugens bezig is steeds groter wordende parallelle samenlevingen op te bouwen die zo min mogelijk met onze samenleving uit te staan willen hebben en met als uiteindelijk doel de onderwerping van heel Europa.

  Op Canvas een documentaire gezien. ‘Achter de sluier van moskeeën’. In Denemarken waren journalisten undercover 8 moskeeën in gegaan met een verborgen camera. Imam’s die in het openbaar zeiden vóór integratie te zijn en zich strikt aan de Deense wet te houden, zaten daar te vertellen dat de moslims niet met de kufars (ongelovigen, wij dus) moesten omgaan, dat zij niet moesten integreren en zich niet aan de Deense wet moesten houden maar zich volledig aan de sharia moesten onderwerpen. Vrouwen werden als bezit behandeld, kinderen moesten alleen leren “bidden”. Sharia-raden spraken “recht” over zaken als echtscheiding.

  In alle stilte groeit de zgn “gematigde islam”. Door voortgaande import en door het krijgen van veel kinderen. Het zal voortwoekeren tot het krijgt wat het wil: Europa. Het ligt er nu duimendik bovenop, zichtbaar voor iedereen die het zien wil. Maar sommigen WILLEN het niet zien en men MAG het blijkbaar ook niet zien. Een gevaarlijke geestesziekte heerst in Europa.

  Geliked door 3 people

 3. Abraham zegt:

  Natuurlijk krijgt heel Duitsland dit probleem, dit stopt echt niet in Sachsen.
  Deze planeet is een grote open inrichting waar de mensen knettergek aan het worden zijn, we kunnen gerust zeggen dat deze wereld het domein van de satan- en zijn dienaren is. Er gaat starks veel bloed vloeien om alle ellende weer ongedaan te kunnen maken, als dit nog lukt.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Ook de Grote Volksverhuizing omstreeks 375 na Christus gaf wat problemen, edoch niet zozeer veroorzaakt door het wat langzamer verlopen van de tam-tam zoals het tegenwoordige internet waarvan bestuurders zich graag bedienen.
  Merkel en Deutschland verdienen niet beter.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Even over het vorige artikel
  Het heeft geen enkele zin daar werkelijk op in te gaan.
  Ik wil echter 3 opmerkingen maken.
  1:DE brexit is inmiddels een feit,ondanks de vokomen foute voorspellingen
  2 Trump heeft met een grote meerderheid da stemmingen gewonnen, tegen ALLE voorspelling, in Amerika en dat ondanks dat Obama zij dat illegale stemmers niet zouden worden aangepakt.
  3 Bij Berkeley,e op ankere plaatsen. in de VS en de EU laat het linkse gemaskerde zien crapule wat de vrijheid van meningsuiting is.
  Als ik echt rechts was scoot il dat spulALLEMMAL overhoop.

  Like

 6. Marcel zegt:

  Wat een maffe afbeelding bij dit artikel.

  Dying in the way of allah is our highest hope.
  Sterven op de manier van allah is onze grootste hoop.

  allah is dus dood, zeg maar.
  Duidelijk geen native speaker.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  DER SPIEGEL………..

  DAILY NEWS…………….

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik vind die bovenste affiche Grafisch wel heel goed gedaan. Netjes Duits.
   Die onderste is gewoon ’n rommeltje.
   Trump lijkt helemaal niet. Beeld te klein. Kan niet dus.
   Ik vind dat je, je ook al ben je links je, je moet houden aan de verhoudingen.
   Je kunt nu eenmaal niet zo maar doen wat je invalt, dat gaat niet.

   Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Ik ben blij dat Duitsland niet mijn vaderland is . Wat wordt dat land verloochend door zijn eigen burgers. Hebben ze zo’n hekel aan hun eigen land, dit is toch hun heimat?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je ’n antwoord wil hebben op die vraag moet je je eerst verdiepen in de geschiedenis van de wording van Duitsland tot nu.
   Het is op zich al ’n verbazingwekkend feit dat zo’n groot gebied, dat bestond uit allemaal kleine koninkrijkjes, n DIE tijd kon worden omgevormd tot één land en één volk…
   Wat is dat? Wat bezielt de Duitser dus. Dat is de vraag

   Like

 10. hendrikush zegt:

  Islam is vrede en een moslim die het over vrede heeft staat te liegen.

  Like

 11. Fred zegt:

  De islam hoort NIET bij Duitsland.
  Zelfs niet bij Europa.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  De vrijheid van religie vertegenwoordigt de zes planken van de doodskist van de westerse samenleving.

  Like

 13. elisah zegt:

  Dan hebben de moslims het over mosketen afsluiten tijdens het bidden omdat ze zich onveilig zouden voelen….
  De kerken moeten op slot, zeker na de onthoofding van de Franse priester en de vele gewelddadige vernielingen die aangericht worden, maar daar hoor je verder niemand over.

  Like

 14. Jawohl zegt:

  Grijp toch eens in daar. Zo n mooi land naar de verdoemenis geholpen. Echt erg. Hopelijk gaat de AFD dik winnen, want dat is de allerlaatste kans voor Duitsland.

  Like

 15. Marcel zegt:

  Alleen het eten wat men daar maakt in die islamitische landen is interessant, de koranteksten zijn poeh poeh. Echter de bereidingen van dat eten is al zoveel in Zuideuropese landen al eeuwenlang aanwezig en dat dan ook met varkenssvlees (varkensvlees met granaatappel) . En dat is heel errug goed deze multiculti voedselbereidingen . Die aanvulling van de keukens met lamsvlees, kipvlees, rundvlees.vis en ook varkensvlees met groenten en kruiden is heel goed. Geniet ervan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s