FOTO´S . . .

screenshot_112
Auto van Hans, 35 jaar, arts van beroep

Auto van Ali, 25 jaar, werkloos

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op FOTO´S . . .

 1. hslot4 zegt:

  Ja dan vraag je je eigen echt af wie is hier nou dommer ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wel geen “Ali”, maar ene Abdoul…………..
  ………..
  ABDOUL HABAL, mist zijn bus.
  Een inwoner van “Coudekerque”, een “Coudekerquois” [ in het Noorden van Fr tegen de Belgische grens ], mist de bus bij het station.
  Wat een ellende, allahhah gvd @@#$%, hij is woedend want had geprobeerd de bus te stoppen,..tevergeefs.

  WRAAK…………

  Hij wacht een half uur tot de bus terug is van z,n ronde en stapt in om de chauffeur een flinke aframmeling te geven.
  De chauffeur herkent hem en grijpt naar de spuitbus “pepperspray” ONDER HANDBEREIK.
  (( dit handzame huishoud-artikel mag in Fr……))
  De passagier is echter vlugger en geeft hem een flinke stomp.
  Alles wordt erger en een gevecht volgt totdat de politie arriveert.
  ………….
  Bij de “Rechtbank”vindt zijn klacht, DAT HIJ RACISTIESCH BEHANDELD ZOU ZIJN DOOR DE CHAUFFEUR, geen gehoor.
  .
  Euro 1000.- boete, en 3maanden gevangenis met sursis.

  La Voix du Nord

  Geliked door 5 people

 4. Richard zegt:

  Ja, ik heb het meegemaakt in Dortmund waar ik een tijd gewoond en gewerkt heb als chauffeur.
  Daar rekenden onze licht getinte medelanders dure BMW’s en Audi’s cash af bij de autodealer.
  Jongens tussen de 20 en 30 jaar oud met 30.000 euro cash op zak.
  Zo ook een turkse vrouw die stennis maakte in Kaufland (een supermarkt) omdat zij niet met een 500 euro biljet mocht afrekenen. En dat terwijl een oudere Duitse man bijna zijn boodschappen moest achterlaten als ik hem geen drie euro had geschonken. hij had geen saldo meer en te weinig cash bij zich. Heel zielig vond ik dat. Toen ik een opmerking maakte naar die turkse vrouw werd mij door andere turken te verstaan gegeven dat zij er achter zouden komen waar ik woonde en zij mij met een bezoekje wilden vereren. Nazi! werd er naar mij gesist.
  Ik heb binnen 7 jaar een nette Duitse wijk (Borzigplatz) zien vervallen tot een no go area. Letterlijk elke Duitser of andere blanke werd daar het leven onmogelijk gemaakt. Zij zijn allemaal vertrokken. Ik praat hier over de situatie zo’n 17 jaren terug!

  Geliked door 5 people

  • fransdewit zegt:

   Eens hebben ze iedereen weg gepest en dan? Dan gaan ze elkaar weer bestrijden en zoeken weer elders hun heil zogenaamd vluchteling. Zijn gewoon uitvreters.

   Like

  • hslot4 zegt:

   Zag 20 jaar geleden in Dortmund al levensgroot op flats hakenkruizen met txt auslander raus dus echt overnacht is het niet gegaan .
   Zoek eens op youtube duisburg Marxloh dan weet je niet wat je ziet koopwoningen leveren niet meer dan 7000/8000 Euro op totaal alochtoon ghetto niet meer leefbaar.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Als Hans, arts van beroep, in Nederland had gewoond, dan had Hans nu een Porsche gehad als arts hier.
  Net zo als mijn apotheker hier een zeer exclusief model van heeft.
  En dat enkel met pilletjes uit ladekastjes halen en afgeven.

  Like

 6. Waarom wordt dit toch getolereerd, ze zijn toch niet blind of doof.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Wee de politie man (een politie vrouw wordt door Ali uitgemaakt voor hoer) die het lef heeft Ali aan te houden. Heel het goedvolk zal over hem heenvallen. Hier een Turk die flipt omdat hij gecontroleerd wordt voor niet dragen gordel. Volgens de goedmens zijn er ook goede Turken. Hoe heeft het ooit zover moeten komen dat we ook moeten spreken van,”” ja maar”” er zijn ook goede Turken.

  Geliked door 4 people

 8. Willie zegt:

  Die blitse karren zijn voor hen gewoon een verlengstuk van hun LUL !!!!

  Like

 9. Flo zegt:

  Je ziet nooit dat ze zo’n auto doorzoeken,naar drugs,terwijl een kleuter kan zien dat dit niet klopt ,opdracht van de PVDA burgemeester??

  Geliked door 1 persoon

  • hslot4 zegt:

   Nee opdrachtje TV en zakkenvullend agentje .
   De heren doen aangifte van de politie en daar zit een compensatie aan vast zo klussen de heren agent bij . corruptie recht in je bek en je kan er niets tegen doen.

   Het komt steeds vaker voor dat een politieagent aangifte doet van belediging en vervolgens hiervoor ook een schadevergoeding vordert. Omdat het proces-verbaal van een politieagent bijzondere bewijskracht heeft en als enkel bewijsmiddel voldoende is voor een bewezenverklaring, is het lastig om met succes verweer te voeren bij een vervolging voor belediging.

   Like

  • elisah zegt:

   Dat zijn trouwens ook de auto’s die nooit eens spontaan in de fik vliegen…

   Like

 10. fransdewit zegt:

  Nou het valt mij eerder op dat die hoofdoeken allemaal in van die dure sleeen rijden, waar doen ze het van. Aan de ene kant zogenaamd onderdrukt worden en aan de andere kant rijden ze rond als Beatrix

  Like

 11. abouneenee zegt:

  Het probleem is niet dat iemand met een Arabische naam in een duurdere auto rijdt dan iemand die ervoor kiest in een goedkope auto te rijden. Dat zou nergens op slaan, er is geen wet tegen het hebben van een duurdere auto dan je autochtone buurman. Discriminatie op grond van leeftijd heeft ook al totaal geen zin, behalve voor linkse omdat zij daarin het bewijs zien dat zij met hun hysterische kruistochten goed bezig zijn.

  Als agenten vermoeden dat er iets niet klopt, moeten zij vooral ruimte krijgen om dat te onderzoeken: de overheid mag niet discrimineren door zwakker op te treden tegen allochtonen uit angst om verweten te worden dat etnisch wordt geprofileerd. Het enige dat agenten mogen doen is bewijs verzamelen en een rechter of officier van justitie gaat daar altijd wat van vinden, dus agenten kunnen eigenlijk niet discrimineren. Met dat politiek correcte gezwets dat de politie discrimineert willen mensen die wat te verbergen hebben enkel en alleen dat de druk van de politiek correcten op de politie laatstgenoemde verzwakt, waardoor een al te verwaarlozen pakkans nog verder afneemt. Rechters kunnen misschien niet meer een onafhankelijk oordeel vormen als de feiten al gekleurd zijn. Agenten moeten feiten aanleveren en zonder last te hebben van de politiek.

  Bij Ali zou men dan wellicht hebben kunnen constateren dat hij officieel de financiële middelen niet heeft om een dergelijke auto te kopen of dat de auto betaald is door een oom uit Qatar.

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Die gasten willen gewoon die bloggers nadoen die ook altijd beledigen en leggen er gewoon een schepje boven op. Ik had hem gelijk op laten nemen in een kliniek, geen normaal gedrag.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Normaal gedrag of het afwijken daarvan is helemaal geen grond om iemand op te sluiten in een inrichting. Normaal gedrag is wat een meerderheid (van de mensen) voor gedrag laat zien. Je kunt aannemen dat iedereen die mag autorijden en een uitzonderlijke geldprijs wint koopt daarvan een nieuwe auto, groter dan wat men vóór het winnen van de prijs zou hebben gekocht. In dat geval zou het van Ali heel normaal gedrag zijn.

   Ali kan ook van een rijke oom uit Saudi-Arabië een groot geldbedrag gekregen hebben, dat weten we helemaal niet.

   Als mensen het geld op een legale manier verkregen hebben hoort het geen biet uit te maken wie ze willen na-apen, het vermoeden bestaat in dit geval kennelijk dat een 25-jarige op geen wijze op een eerlijke manier een dikke Mercedes met pittig uiterlijk kan hebben verkregen.

   Alleen na onderzoek kan een dergelijke conclusie eventueel worden getrokken. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn omdat de bewijslast in dit geval bij Ali ligt.

   Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Loop door de gemiddelde grote stad en je ziet het andere zandbakras in grote auto,s rijden.
  Handel in drugs is hun hoofd inkomen.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Daarom maakt men zo’n ophef om Wilders z’n minder-minder-minder uitspraak, dan hoeft men niet zo nadrukkelijk bezig te gaan met andere zaken. Kunnen ze die fijntjes seponeren, met de ene luismoes nog belachelijker dan de andere. Als men nou maar inzet op Wilders heeft men de overgrote meerderheid van het slapende volk achter zich, want 35 van de 150 zetels betekent dat 115 zetels door Wilders-hatende volksvertegenwoordigers bestemd zijn. Geniaal! Crimineel eigenlijk om de taak waar je als volksvertegenwoordiging zo dik voor betaald krijgt te verkwanselen omdat je anders in de dichtstbijzijnde toekomst misschien wel je riante leven moet opgeven.

   Maar door dat handmatige tellen van jullie zal er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid verkiezingsfraude plaatsvinden. Daar moeten heel veel internationale toezichthouders toezicht houden. Het liefst alleen Russen en Republikeinen. Democrats hebben al laten zien veel heil te zien in een burgeroorlog als zij hun zin niet krijgen.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Fubar plaatste van de week een goede tip, maak met je mobieltje een foto van wat je gestemd hebt.

    Like

   • delamontagne zegt:

    In Frankrijk gaat het stemmen als volgt:
    ………..
    In het stemlokaal liggen op tafels op stapeltjes de folders van de verschillende Partijen met de foto van de leider, de naam en eronder op volgorde de volgende leden in die partij.
    Al die folders van de diverse partijen heb je dan eigenlijk ook al thuis gekregen met de stempas, via de Post.
    Dus een hoop papier verspilling.

    Je neemt van een tafel [ 1], één klein bruin envelopje mee en een paar folders van verschillende partijen, waaronder van diegene waar je op wilt gaan stemmen.

    Door er meerdere mee naar stemhokje te nemen weten anderen niet op welke je gaat stemmen.
    In dat stemhokje doe je je favoriete Partij-folder in de enveloppe en gaat ermee naar de tafel waarop een doorzichtige box staat met bovenin een gleuf om het biljet in te doen.
    Je geeft je stempas aan de hoofdpersoon achter de tafel, dan doe je het envelopje in die box en de man leest je naam voor van de pas en roept:”monsieur Delamontagne a voté”.

    Je mag maar één folder in het envelopje doen en er mag niets op worden geschreven, anders ongeldig.

    Als het bureau sluit worden alle folders die overal rondslingeren weggehaald en dan begint het op stapeltjes leggen van de verschillende partij-folders (( door mensen van elke partij een )) uit die doorzichtige box, die dan daarna worden geteld.

    Like

 14. Cathja zegt:

  Wel graag erbij vertellen dat Ali deze bolide te danken heeft aan alle mensen die met hard werken hun boterham moeten verdienen, en die zich krom betalen aan de belasting. De bankzitters en handophouders profiteren daar op schaamteloze wijze van!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s