Na schoten in Wenen: Nu spreekt Martin Sellner

screenshot_123

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren werd Martin Sellner (foto), de woordvoerder van de Identitaire Beweging in Oostenrijk, door vermomde Antifa-extremisten aangevallen en moest hij zich verdedigen met een pepperspray-pistool. Vandaag domineert hij de krantenkoppen, omdat de gevestigde media hem de schuld geven. Wij hadden een exclusief gesprek met hem:

Je domineert vandaag de krantenkoppen, omdat het gisteren tot een incident met de Antifa kwam. Kun je in het kort schetsen wat er is gebeurd?

Ik was om ca. 22.00 uur bij het station Schottentor in Wenen, omdat ik daar had afgesproken met een kennis. Ik stond daar juist met iemand anders te praten, toen er plotseling vier tot vijf vermomde figuren op me begonnen in te slaan en te trappen. Ze hadden mij blijkbaar herkend als Identitaire en wilden me in elkaar slaan.

Het ging allemaal heel snel, maar dankzij mijn pepperspray kon ik de aanvallers van me afhouden. De vier sloegen op de vlucht, maar toen ik het station wilde verlaten, doken er bij de uitgang opnieuw vermomde Antifa´s op, die probeerden me van de trap te duwen. Dat lukte hen godzijdank niet en ook zij sloegen op de vlucht. Ik wachtte toen in het station op de politie en mengde me om veiligheidsredenen onder de mensen.

Was je verbaasd over de reacties? Hoe kwam het tot de berichtgeving?

Ik ben weliswaar al het nodige gewend, maar dit was een zwaar geval van “Lügenpresse”. Alleen al de koppen “Identitaire schoot met wapen om zich heen” geven een compleet verkeerd beeld. In plaats van zich op de veroorzaker, de aanval van de Antifa, te concentreren, wordt het zo voorgesteld alsof het een soort “amokloop” geweest zou zijn.

Die zouden vermoedelijk ook tijdens de verdediging van Wenen in 1683 geschreven hebben: “Rechts-extreme inwoners van Wenen schoten aan de rand van de stad wild om zich heen.” De veroorzaker voor de berichtgeving was waarschijnlijk een journalist van Ö3, die toevallig aanwezig was en in zijn tweet primair over mijn zelfverdediging berichtte, maar de daaraan voorafgaande aanval buiten beschouwing liet. Het verbaast me niets dat alternatieve media zo in opkomst zijn.

Veel mensen vragen zich af waarom je eigenlijk een pepperspray-pistool bij je had

Omdat zulke overvallen helaas trieste gewoonte zijn voor patriottische activisten. Het is een dagelijks schandaal, dat bewust door de media wordt genegeerd: ramen worden ingegooid, façades besmeurd en mensen worden loslopend wild in hun beroepsleven en privéomgeving. Er worden regelmatig moorddreigingen op mijn façade gesmeerd en enkele maanden geleden werd zelfs de auto van mijn ouders in brand gestoken. Bij onze demonstratie in Wenen vielen meerdere zwaargewonden.

Deze straatterroristen handelen onder de morele dekmantel van de gevestigde media en politiek en hoeven niet te vrezen voor gevolgen. Zoals je ziet, worden daarvoor diegenen die zich tegen deze extremisten verdedigen verantwoordelijk gemaakt. Enkele journalisten op Twitter zeggen dat ik “thuis had moeten blijven” en “geprovoceerd” zou hebben. Maar sinds wanneer is het een provocatie wanneer patriotten zich in hun eigen stad ophouden in de openbare ruimte? Zolang de Antifa-terreur niet gestopt is, kan dat blijkbaar niet zonder zelfbescherming.

In de media hoor je niets van deze overvallen. Wat doet de politie hiertegen?

Helaas veel te weinig. Maar dat is niet haar schuld. Het is politiek niet gewenst om het Antifa-moeras droog te leggen. Kort na de overval waren er veel agenten, die ook onmiddellijk begrepen wat er gebeurd was en wie hier de schuldigen waren. Ik deed op het bureau aangifte en de videobeelden van de metro zullen er hopelijk bij helpen de daders op te sporen.

Hier ligt vooral een taak voor de staat, die de netwerken van de links-extreme scene op de korrel moet nemen. Deze mensen vallen openlijk de rechtsstaat aan en zetten geweld als politiek middel in om iedereen te intimideren die het niet met hen eens is. Dat is terreur en dat de media hierover zwijgen is een schande. Maar ik laat me daardoor niet in de war brengen. Ik vertrouw op de vele Oostenrijkers die kritisch vragen stellen en zich een eigen beeld vormen.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Incidenten", "Lügenpresse", Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Na schoten in Wenen: Nu spreekt Martin Sellner

 1. koddebeier zegt:

  Wederom komt het geweld van links en als je jezelf verdedigd krijgt de riool journalisten over je heen. Ratten verdedigen ratten !! Waar blijft de rattenverdelger ??

  Geliked door 3 people

 2. Ik krijg gewoon het idee dat die linkse ratten betaald worden door de EU commissie. Hoe kan het anders omdat die antifa gasten nooit werken, dus eigenlijk beroepsdemonstranten zijn.

  Geliked door 2 people

  • Idee heb ik ook. Dat was met die demonstraties van vakbondsleden trouwens ook al zo, die kregen een rijksdaalder plus een gratis geel hesje voor op de brommer en een fluitje voor de kinderen. Toen was een kinderhand is gauw gevuld. Nu betalen ze aan een beetje ruwe jihadstrijder 100 dollar per dag plus een leuke AK47 die ze mee naar huis mogen nemen voor straks. Een muts met een roze kutmuts op de kop schijnt het te doen voor een fapfoto van Madonna of Hillary. De halve aardbol is momenteeel volgegroeid met crisisacteurs en aanverwant ongedierte.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Deze lieden worden door ons belastingbetalers doormiddel van een uitkering onderhouden, dus onze vijanden onderhouden we zelf, mede dankzij de regenten in Den Haag.

   Like

 3. Johan zegt:

  Tegen de terreurmethodes van Antifa wordt ook in Nederland nauwelijks opgetreden.
  Vele linkse gemeentebesturen knijpen een oogje toe en zien met welgevallen, hoe Antifa de vuile was voor hen opknapt. Hierbij worden stelselmatig demonstraties van rechts-conservatieve snit op deze wijze om zeep geholpen.
  Meestal gaat het als volgt: Een conservatieve groepering kondigt een demonstratie aan. Vervolgens roept Antifa onmiddellijk een tegen-demonstratie uit, waarbij ze al van tevoren laten weten dat ze geweld niet schuwen. Zodoende wordt het gemeentebestuur onder druk gezet om de oorspronkelijke demonstratie dan maar te verbieden uit angst voor ongeregeldheden.

  Like

 4. joga zegt:

  Dat was een volksreddende sprookjesfiguur uit het Duitse stadje Hameln. De moderne rattenverdelger wordt onmiddellijk opgesloten als “misdadiger” door de linkse multiculti-rechter.
  Er valt dus geen hulp te verwachten voor rechtgeaarde nationalisten. Staat gelijk aan zelfmoord of in het gunstigste geval te worden gearresteerd door de politie als zijnde de aanvaller.

  Like

 5. Abraham zegt:

  Dan zul je een groot deel van de linkse overheid moeten verdelgen daar in Oostemnrijk.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Het komt de dag dan dan is de eerste antifant rijp !
  Het moeten alleen een paar vrienden van Sellner
  in de buurt zijn die deze antifa ratten laten zien
  waar Adam de mosterd haalt !

  Like

 7. Ik heet Hans van Tamelen maar nog niet Hans van Hamelen. Anders kon ik me de rattenvanger van Hamelen noemen! De moslims en hun valse vrienden verdelger!!!

  Like

 8. Als je niet bij die linkse klootzakken hoort, dan ben je vogelvrij verklaart.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  RaRa wie extreem-links al decennia de handen boven het hoofd houdt. Helaas geen exclusieve Oostenrijkse gelegenheid. Was dit in Nedrland gebeurt dan was het slachtoffer trouwens opgepakt vanwege verboden wapenbezit.

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  Gelegenheid had aangelegenheid moeten zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s