Open soldatenbrief aan Links-Nederland

screenshot_136

Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben, dan is het vaak niet positief.  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging,  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere master-opleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een karig salaris een wapen draagt om ervoor te zorgen dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Open soldatenbrief aan Links-Nederland

 1. Cathja zegt:

  Wat ik hier las is helaas volledig de waarheid!

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen de waarheid. We weten ook dat het politiecorps wordt onderdrukt doordemeerderen, be dossen, wiens aanstelling puur politiek was en ook niet uit de doorgroei van het corps zelf komt. Ze hebben geen flauw benuul wat de agenten m/v alles moeten over zich heen laten gaan. Daarbij willen ze ook niet eens weten.

   Echter van de geschiedenis heb ik geleerd, dat we er niet van op aan kunnen of de politiemacht in barre tijden zich aan de zijde van hun landgenoten stelt. Ik hoop van harte dat het dit keer, zou het zover komen, dat ze dat dit keer wel doen. Ik zou dit graag van veel meer politiefunctionarissen willen horen.

   Het leger met al zijn diverse onderdelen, daar kunnen we op bouwen. Ik heb enorm veel waardering en respect voor deze heren en dames, die onder de moeilijkste omstandigheden, met veel te weinig goed materieel de aan hen verstrekte opdrachten ook nog eens in de meest ellendige landen toch volbrengen.

   Ik hoop, dat als, ik zeg als hier de pleuris (sorry) uitbreekt, Het leger in alle onderdelen, stande pede naar Nederland terugkeert. Aan een groot deel van de Nederlanders zal het niet liggen, die zullen jullie ter zijde staan en helpen naar wat ze kunnen.

   Geliked door 1 persoon

 2. glockie17c zegt:

  Een goed geschreven brief die ze eens verdomde serieus zouden moeten nemen in Den Haag.

  Like

 3. Pingback: Open soldatenbrief aan Links-Nederland | glockie17c

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Daar ben ik het dan ook volledig mee eens Cathja. Ik had nog nooit van deze site gehoord terwijl veel linkse lamlullen er overvloedig reageren. Maar ja, dat soort chronisch uitkeringsgeinfuseerde maatschappelijk overbodigen en/of principieel werkweigeraars heeft er dan ook alle tijd voor om het internet af te struinen om normaal volk aan te vallen die het niet met hun zieke geesten eens zijn.
  Aldaar heb ik de schrijver aangegeven dat hij er niet alleen voor staat en dat hij zeker kan rekenen op grootschalige steun van oud collega’s en Patriottische Nederlanders. Hopelijk krijg ik wat reacties van wat gedegenereerde linkse hufters. Die krijgen dan gelijk gruwelijk de wind van voren. Dat vind ik namelijk heel erg leuk. Ik heb er dan ook echt zin in.

  Like

 5. Johan zegt:

  Grachtengordel-huppelkut Kukenheim, wethouder in Amsterdam en lid van D66,wil Amsterdam als republiek gaan uitroepen, mocht Wilders aan de macht komen. De hierboven staande brief is dan ook bij uitstek geschikt voor het soort typetjes als zij. Zou ze het lezen ?
  Het volk is dit soort figuren in ieder geval meer dan zat op dit moment.
  En mocht Amsterdam republiek worden, dan lijkt een burgeroorlog in het verlengde daarvan heel waarschijnlijk. Maar dat zal de huppelkut weinig interesseren.Die leeft nog op haar roze grachtengordel-wolk en heeft niet door dat de tijden aan het veranderen zijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Brede grachten en hoge muren om Amsterdam. Gewoon laten uitsterven.
   Na verloop van tijd bulldozers voorzien van vlammenwerpers vooruit sturen om de laatste sporen van leven te vernietigen.

   Daarna opnieuw bevolken met bij voorkeur Rotterdammers zodat die de zaak in de gaten kunnen houden.
   Deelder stel ik als burgemeester voor.

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik las dat wethouder Kuckelheim, D66, bij premierschap van Widers een republiek van Amsterdam gaan maken.
  Komt er dan ook een hek met pascontrole ???
  Als ze dan toch oinafhankelijk worden kunnen ze ook hun eigen uitkeringstrekkers betalen.
  Wat zal dat een opluchting vooe de schatkist zijn.

  Like

 7. Elena zegt:

  Prachtige en keiharde woorden. Weet zeker dat deze schrijver ook PVV zal stemmen.
  Deze onderstaande woorden zijn zooooooo raak.

  Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging, omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere master-opleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een karig salaris een wapen draagt om ervoor te zorgen dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid.

  Like

 8. Fred zegt:

  Ik zou hem willen zeggen.
  DOE IETS, regel een staatsgreep of zo.
  Of ben je de enige in het leger die er zo over denkt?
  Met pappen en nathouden, en briefjes schrijven zal er nooit iets ten goede veranderen.
  Nooit.

  Like

  • BertG. zegt:

   Veel zullen er niet zijn die er ook zo over denken.
   Als ik alleen al naar mijn soldaten broertje kijk, grotere slijmballen en slijmerds ga jij niet tegenkomen ergens.
   Bevel is bevel en nooit zelf ergens over nadenken.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Neemt niet weg dat oom agent ook aan de bak moet.
  Zolang hij / zij toestaat dat de gehele korpsleiding in handen is van de PvdA en politiebonden eveneens de PvdA dienen, blijft men onderdeel van het probleem.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Aan deze geweldige brief, gericht aan de linkse nietsnutten, islam-hielenlikkende lapzwansen, moslim-liefhebbende broekschijters en waardeloze slampampers in Nederland, kan ik nog wel iets toevoegen en dat is het volgende:

  “Linkse Nederlanders, jullie zijn bovendien niets anders dan een roedel blauwe jakhalzen, gelijk aan het dier uit een Indische fabel dat blauw werd door een pot blauwe verf, hierna tot koning werd gekroond door vreemde dieren en toen zijn eigen soort, de overige jakhalzen, verstootte en zelfs verloochende! In deze fabel wordt exact duidelijk gemaakt dat wie zijn oude vrienden verwerpt en nieuwe vrienden uitkiest daar ooit toch eens aan ten onder gaat! Jullie lijken hartstikke dol te zijn op de islam, moslims, vluchtelingen en asielzoekers hoewel deze liefde verre van wederzijds is! En zelfs bepaalde linkse dictators waren vroeger nog aardiger voor hun vijanden dan voor hun vrienden wat uiteindelijk hun ondergang werd, iets wat jullie hopelijk ook HEEL snel te wachten staat!”

  Like

 11. Jan zegt:

  De dienstplicht gaat ook voor vrouwen gelden. De kaderwet dienstplicht geldt nu alleen nog voor mannen. Het kabinet nam de wetswijziging vandaag aan.


  Omdat de opkomstplicht 20 jaar geleden is opgeschort, heeft de wijziging nu geen grote gevolgen.

  Praktische gevolgen

  Toch zijn er een aantal praktische gevolgen. Net als alle jongens van 17 jaar, krijgen in de toekomst ook meisjes van deze leeftijd een brief over de dienstplicht. Mocht het zover komen dan hebben ook zij recht om bezwaar aan te tekenen.

  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2017/02/24/dienstplicht-ook-voor-vrouwen

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Die kleur haar staat je goed Jan, accentueert mooi bij je dogtag. Een paar mooie wapens die je hebt trouwens.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   In de computergame ‘Fortnite’ spelen ook twee vrouwelijke huurlingen mee en de ene heet Ramirez en de ander Female Constructor. Ze jagen daarin op allerlei monsters en wat mij betreft vervangen ze in die game al de monsters daarin voor radicale imans, linkse slopers, moslimextremisten, criminele “asielzoekers en vluchtelingen”, EU-politici en soortgelijk ongedierte!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s