Over de linkse mythe betreffende de heilzame werking van een wereld zonder grenzen

screenshot_111

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Over de mythe van een wereld zonder grenzen

Biologische of menselijke organismen, die tegen andere organismen geen grenzen opstellen, zijn ten dode opgeschreven. Van virussen en eencellige bacteriën tot aan grote organismen is de fysieke prijs-vaststelling het hoogste principe van de evolutie. Slechts gehersenspoelde of domme mensen die noch van wetenschap, noch van geschiedenis ook maar een syllabe meegekregen hebben (bij voorkeur afgestudeerden aan zogenaamde middenscholen) zien in grenzen het ultieme kwaad. Wereld zonder grenzen: Dat is de ideologische tijdgeest, die echter geen enkele verificatie doorstaat. De volkeren op deze aarde die ten onder gegaan zijn, waren steeds die volkeren die zich a) niet wisten te verdedigen tegenover vijanden en b) tegenover andere volkeren geen grenzen wisten te trekken.

michael-mannheimer-blog

Ook de huidige grondstelling van een multiculturele samenleving, zogenaamd zonder alternatief, doorstaat geen enkele verificatie. Overal waar verschillende volkeren op hetzelfde staatsgebied tegenover elkaar staan, ontstaat niet zoiets als vrede en eensgezindheid, zoals onze multiculti-ideologen ons willen wijsmaken, maar precies het tegenovergestelde: Naast de religies vormen verschillende culturen de belangrijkste hoofdoorzaak voor oorlog en vernietiging.

Bijvoorbeeld de Balkan. Bijvoorbeeld Rwanda. Bijvoorbeeld India. Bijvoorbeeld Thailand. Bijvoorbeeld China. Bijvoorbeeld de VS. Bijvoorbeeld Brazilië. Bijvoorbeeld Rusland. Bijvoorbeeld Syrië. Bijvoorbeeld Turkije. Bijvoorbeeld Nigeria. Bijvoorbeeld Zuid-Afrika. Bijvoorbeeld Myanmar. Bijvoorbeeld de Filipijnen, enz., enz., enz.

Niets is een grotere en meer onhoudbare leugen, afkomstig van ons uiterst linkse en/of islamitische multiculti-uitschot.

In beide gevallen is multiculti trouwens het pseudoniem voor islamisering. En niets staat een culturele diversiteit heviger in de weg dan de islam. Waar hij heerst, is het definitief voorbij met de culturele en religieuze diversiteit. Wie dit betwist, heeft zich nog nooit met de islam en zijn historie  beziggehouden.

Multiculti: Allemaal leugens. Zoals we gewend zijn.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Over de linkse mythe betreffende de heilzame werking van een wereld zonder grenzen

 1. Loebas zegt:

  Links wil uit idealistisch oogpunt een wereld zonder grenzen..Rechts wil hetzelfde maar dan om eraan te verdienen… En de gewone man is de dupe.

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Inderdaad Geen mens is illegaal, No Borders, No Nations! Echter kom je bij de IND, om je partner uit Latijns Amerika hierheen te halen.
  Krijg je keihardt NEE , te horen u inkomsten is niet voldoende.
  Duidelijker Racisme/fascisme inderdaad woorden waar links zich de mond altijd van vol heeft, door , West Europa is er niet. Nergens hoor je over mensen uit Isreal die moslim landen niet in mogen puur omdat ze joods zijn, als voorbeeld de speler van Vitesse Dan Mori.
  Kom je uit Afrika, Moslim land je bent man kom maar welkom kun je alles doen veroorloven.
  Ook al is er geen oorlog in je land , welkom je kunt zelfs het land van keuze maken, Europa, Amerika , Canada waar je wilt geld boeit niet eisen worden niet gesteld alles is toch gratisss.
  Nee ik ben blij dat ik weg ben uit het laffe West Europa .

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Artsen zonder grenzen (AZG scheelt maar een letter met AZC), de naam zegt al genoeg, importeert (“gered voor de kust van Lybie”) zoveel mogelijk asielparasieten uit Afrika, terwijl ze daar blijven doorfokken als fucking konijnen!! Wat een slinkse teringclub is dat AZG toch! Wij kunnen geen miljard zwarte parasieten in Europa opnemen de komende 30 jaar!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27563197/__Vluchtelingen_gered_voor_Italie__.html

  Geliked door 2 people

 4. Marcel zegt:

  Dat openzetten van grenzen voor iedereen is onderdeel van een sluw achterbaks plan en dat is cultureel marxisme. Cultureel marxisme is het wegvagen van culturen, welvaart van de middenklasse en degelijke. Dit is om te komen tot een soort communistische werelddictatuur waarin iedereen gelijk is. Persoonlijk bezit wordt dan afgeschaft en iedereen MOET delen (behalve de globalistische elite natuurlijk). Het heeft iets van een geforceerd regenboog ecofascistisch Joepiestan waar iedereen in een kringetje Joepiestaanse Gaia communeliederen zit te zingen (tralala) en het ego is weg gevaagd in een sekteachtige eenheidsbrij die velen zullen haten. Echter technieken om mensen zover te krijgen zijn legio. Stalin, Mao, Pol Pot en dergelijke hadden heropvoedingskampen die vreugdekampen werden genoemd maar die de hel op aarde waren.
  Door middel van trauma’s werden mensen hun geest gebroken en werden geprogrammeerd tot Joepiestaanse communistisch modelburger. En straks dan als veganistisch ecofascistisch/ecocommunistisch modelburger die alles geeftvoor het collectief en moeder Gaia vereert en het als een eer beschouwd geofferd/ge-euthenaseerd te worden als de CO2-punten op zijn. In dit Joepiestaanse Utopia wordt alles omgedraaid zoals in het boek 1984 van George Orwell. Het is de nachtmerrie op aarde maar wordt voorgesteld als de hemel op aarde. Het kan zelfs zo worden dat omdat wegens de eenheidsbrij het gezin is afgeschaft men zo geindoctrineerd wordt dat je je dochter moet geven aan een migrant vol met hormonen omdat je wel MOET delen (zelfs je dochter). Zelfs je liefste moet je delen bezit je dochter dus. In deze afschuwelijke Joepiestaanse dictatuur mag je je kinderen niet meer als bezit beschouwen want dat is egoistisch. En als het collectief besluit dat je zelfmoord moet plegen dan wordt je geofferd of zo omdat je overbodig bent. Voor de elite geldt dit alles niet uiteraard en die leeft net als de communistische elite onder Stalin, Pol Pot, Fidel Castro, Mao.en dergelijke in grote weelde.

  het wapen wat men nu heeft om mensen zover te krijgen is het klimaatsprookje. De psychopatische machtswellustelingen dromen ervan dat alles wat je doet op de lat wordt gelegd van uitstoot en als de punten op zijn dan rest er euthenasie.

  De mensen die de vrijheid liefhebben zullen niet anders kunnen dan bovenstaand met hand en tand te bestrijden. En we zullen winnen want we houden van VRIJHEID !

  Geliked door 3 people

  • Ron zegt:

   Goed verhaal.
   Voor het klimaatsprookje nog het volgende:

   U.N. Official Admits Global Warming Agenda Is Really About Destroying Capitalism | Zero Hedge
   http://www.zerohedge.com/news/2017-02-03/un-official-admits-global-warming-agenda-really-about-destroying-capitalism

   Geliked door 1 persoon

  • Volledig mee eens en bovendien hebben ze aan Hollywood het beste propagandaburo dat gesubsidieerde Vietnamfilms ging maken met echte helden en veel gejank zodat het tegen de oorlog morrende gepeupel weer even stil was en zag dat het allemaal best nodig was tegen dat model Roojen. Afghanistan, bekant heel Afrika, alles werd verfilmd met de boodschap Viva Amerika!.

   Zelfs de Alienfilms hadden ten doel de eventueel nog schuimbekkende burger tot een wanhopig berustende zombie op te voeden die invasoren, van welk continent of sterrenstelsel dan ook, heel gewoon ging vinden. Nog even en dan kijken we al niet raar meer op als er een dansende peniskokerfluitist de kerkklokken staat te luiden bij een missionarissendag met originele kookpotten in een voormalige kerk.

   Geliked door 1 persoon

  • Helemaal met je eens Marcel, we hebben, helaas voor ons, stuivertje gewisseld met de SovjetUnie.
   Het is begonnen met Merkel en vele andere ex DDR ambtenaren in Duitsland die geïnfiltreerd zijn in de SPD en CDU, naast de nieuw opgerichte communistische partijen Die Linke en die Grünen, net zoals in NL de CPN, PPR etc. is overgegaan in D66, Groen Links, Dierenpartij, 50+, SP en PvdA en zelfs tot in de VVD.
   Daardoor is de EU ambtenaren en bestuurdersmacht puur communistisch (begonnen met die rooie flikker Barosso).
   Of je nu Liberalen, Socialisten, Confessionelen neemt daar, ze denken en doen allemaal hetzelfde.
   Het is 1 grote éénheidspartij in de EU dus ergo de EUSSR. Je ziet het bij de bijeenkomsten van die EU politici, ze omhelzen elkaar tot ze bijna een orgasme krijgen, hun kostje is gekocht en wij kunnen de klére krijgen. Smerige landverraders.

   Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  En overal wordt inmiddels bevestigd dat de hele multiculturele samenleving is MISLUKT, maar desondanks gaan we gewoon vrolijk verder met het importeren van MISLUKKELINGEN, HAATKOPPEN, VERKRACHTERS en STRAATROVERS!
  Dan hoorde ik gisteren Asscher in `het gesprek met de president´ zeggen dat we in een DEMOCRATIE leven…ik ZEEK bijna in mijn broek.
  De enige die NIET aan democratie doen en deze zoveel mogelijk probeert af te breken als het niet gelegen is, zijn dat die RODE HONDEN wel!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s