Teken petitie aan president Trump om EU tot illegale autoriteit te verklaren

screenshot_107

Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, twee gezichten die zonder enige democratische legitimiteit onverminderd hard werken aan een totalitaire Europese Superstaat, feitelijk de oprichting van ‘het Vierde Rijk’.

(Door: “Xander”)

‘Make The West Great Again’ – Eén van de argumenten is een EU-document uit 2008/2009, waarin letterlijk staat dat Brussel opzettelijk 60 miljoen migranten uit het Midden Oosten en Afrika naar Europa wil halen, om onze eigen cultuur compleet uit te wissen

Via change.org/act4justice.org is een internationale petitie geopend waarin de Amerikaanse president Donald Trump wordt gevraagd om op grond van bijgeleverde bewijzen: http://joostniemoller.nl de Europese Unie tot een ondemocratische, ongekozen, corrupte en daarmee illegale organisatie te bestempelen. Dat zal Trump vermoedelijk niet moeilijk vallen, aangezien de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, hem gisteren op even schaamteloze als krankzinnige wijze ‘het grootste gevaar voor Europa in 60 jaar tijd’ noemde, en hem op één lijn plaatste met China en ISIS. Tijd dus voor alle democratie- en vrijheidslievende Europese volken om met het tekenen van deze petitie mee te helpen aan de bevrijding van onze landen van het totalitaire regime in Brussel, dat ons via een serie stille staatsgrepen van onze soevereiniteit en toekomst heeft beroofd.

Lees verder>>>
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Donald Trump, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Teken petitie aan president Trump om EU tot illegale autoriteit te verklaren

 1. BertG. zegt:

  Ik kan er nog steeds niet met mijn verstand bij hoe die gasten daar nou eigenlijk zijn gekomen en waar ze alle macht aan ontlenen die ze beweren te hebben.
  Ik heb toch echt wel zitten opletten, maar snap er tot op de dag van vandaag helemaal niets van.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Dat heb ik al gedaan… goed dat ze het hier nu ook doen.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Getekend.

  Like

 4. Peter selie zegt:

  goed idee als het zou werken

  Like

 5. Elena zegt:

  Getekend.
  Heb in het vakje geschreven, STOP de EU dictatuur van Brussel.

  Like

 6. Mary zegt:

  Getekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s