VIDEO: Matteo Salvini spreekt in Koblenz (Engelse ondertiteling)

 

Matteo Salvini is de leider van de Italiaanse Lega Nord, een separatistische partij die zich wil afscheiden van het zuiden van Italië, omdat de twee gebieden radicaal verschillen qua cultuur en economie. Bovenstaande toespraak vond plaats in Koblenz in Duitsland tijdens een bijeenkomst van anti-Marxistische en eurosceptische politici, die werd gehouden op de dag van de inauguratie van Donald Trump (20-01-2017), wat zeker niet toevallig was. Op dezelfde bijeenkomst spraken o.a. ook Geert Wilders en Marine Le Pen als vertegenwoordigers van een Europese beweging om het marxisme en de islamisering van Europa te stoppen.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", EU-critici, Europa, gezond realisme, Islamisering, Patriottisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Matteo Salvini spreekt in Koblenz (Engelse ondertiteling)

  • Marlies zegt:

   Fantastisch! Hadden wij maar zo’n moedige artiest, wiens teksten niet mis te verstaan zijn. Uiteraard wordt hij weer als islamofoob gezien…Een eretitel tegenwoordig. Een mens, die deugt.

   Like

 1. Mirjam zegt:

  Dit is een interview door van de Engelse BBC met een Engelse schrijver en een Nederlandse journalist van het NRC Handelsblad over Geert Wilders. Zie hoe deze Engelse schrijver klakkeloos de vinger op de pols legt over de politieke situatie in Nederland. Terwijl de Nederlandse journalist het toch probeert af te zwakken. Linkse Nederlanders zullen nooit 100% hun ongelijk toegeven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s