CITAAT Thomas Jefferson

screenshot_155

De boom van de vrijheid moet af en toe ververst worden met het bloed van patriotten en tirannen. Dat is zijn natuurlijke bemesting. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT Thomas Jefferson

 1. Je krijgt nooit iets voor niets, daar zal wat voor gedaan moeten worden.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Allemaal leuk en aardig,
  en ik denk bovendien dat Thomas vanuit zijn comfortabele situatie indertijd volkomen gelijk had, maar niemand zal het mij, denk ik, kwalijk nemen als ik deze beker aan mij voorbij zal laten gaan…

  Like

 3. Jean zegt:

  In heel de wereld zijn er problemen met vreemdelingen, de geschiedenis heeft ons al eeuwen geleerd dat men volkeren NOOIT kan mengen, multiculti bestaat niet en zal ook nooit bestaan.
  Om een toekomst veilig te stellen zullen we ‘verplicht’ worden de politieke lafaards politiek uit te schakelen, daar ik mijn hele leven al verzet lever tegen elke vorm van geweld zullen we die politieke lafaards (die enkel aan eigen belang gedaan hebben en nog doen) moeten verdrijven uit onze westerse samenleving want de schade die ze veroorzaakt hebben is gigantisch.
  Zie je een politieker op TV dan hoor je hem/haar steeds bezig van “ik wil dit….., ik wil dat….”, laten we ze eens voor eens en altijd duidelijk maken dat hetgeen zij willen ons geen reet interesseert, ze hebben enkel uit te voeren wat de meerderheid van de burgers willen en voor de rest hun klepper dicht te houden.
  Wij willen een republiek.
  Wij willen geen islamieten in onze samenleving.
  Wij willen gesloten grenzen.
  Wij eisen dat iedereen die naar ons land komt ‘onze’ normen & waarden respecteert, ‘onze’ seculiere wetten respecteert en voorzien kan in eigen onderhoud, legaal is en een blanco strafblad kan voorleggen zo niet “return to sender”.

  Liked by 1 persoon

 4. nihom zegt:

  Harde werker

  Kun je niet meer artikeltjes samenvoegen. Het is eigenlijk belachelijk hoe veel mailtjes ik dagelijks van je ontvang Groet en shalom Harry N

  Like

 5. Jan zegt:

  Linkse tiran: districtsrechter Sarah Eckhardt

  https://tinyurl.com/jor62x9

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Ik heb net een naald gepakt en ermee in mijn wijsvinger gestoken. Ik hoop dat die 2 druppels bloed genoeg zijn voor Thomas?
  Hoewel er wel iets in zijn uitspraak zit, neem ik de vrijheid om te passen voor zijn suggestie. De boom van vrijheid wordt gevoed door zelfbewuste mensen die de vrijheid in woord en daad tot werkelijkheid maken. En als mijn vrijheid bedreigd wordt, zal ik zorgen dat het bloed van degenen die het bedreigen vloeit en niet het mijne.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s