Kleuterschool bezoekt een extremistenmoskee in Frankfurt

screenshot_154

Welkomstcultuur is . . . wanneer de kleuterschool een extremistenmoskee bezoekt . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

In het “Onderwijs- en opvoedingsplan voor kinderen van 0 tot 10 jaar” houdt de Duitse deelstaat Hessen zich bezig met “onderwijs vanaf het begin”. Ogenschijnlijk behoort ook de ideologische welkomstcultuur tot het plan, en zo gebeurde het in Frankfurt dat een kleuterschoolgroep de omstreden Bilal-moskee bezocht.

In deze moskee werd, enkele dagen na het bezoek van de kinderen, een razzia uitgevoerd. En dat niet verrassend. De moskee was er bij de veiligheidsautoriteiten al meerdere malen door opgevallen bekende Salafisten een platform te geven, waaronder ook de islam-bekeerling Pierre Vogel. Bovendien arresteerde men in het kader van de doorzoekingen ook een terreurverdachte, die regelmatig te gast was in de moskee. De Tunesiër zou in meerdere terreuraanslagen verwikkeld en met de planning van een aanslag in Duitsland bezig geweest zijn.

Wat betreft “welkomstcultuur” heeft men al lang ieder oog voor proporties en verantwoordingsbewustzijn verloren. Een kritische discussie met de islam vindt niet plaats en men zet de allerkleinsten al een roze bril op.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kleuterschool bezoekt een extremistenmoskee in Frankfurt

 1. BertG. zegt:

  Als ze er toch aan moeten gaan geloven, dan maar meteen goed, bij de meest extremistische moskee die we kunnen vinden, moeten ze daar gedacht hebben op dat schooltje.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Criminele schande!
  De daders-initiatiefnemers hiervan moeten zeker berecht worden en hun gerechte straf ondergaan, als voorbeeld voor iedereen.
  Hoe is het mogelijk…!
  Wellicht is het ’t overwegen waard de kinderen van de betrokken leerkrachten naar Syrië te sturen om daar ervaring met de praktische islam op te doen…?

  Like

 3. ARME KINDEREN van ONWIJZE OUDERS.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Dat zal Heus WEL van..’hogerhand’verordonneerd zijn?

  Like

 5. Gladio-B zegt:

  Ik begin steeds meer de hoop te verliezen voor Duitsland, zoveel zelfhaat en blind voor de gevaren van die sekte… Zweden 2.0?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s