Wenen: Massale arrestatie van 22 Tsjetsjenen – machinepistool veiliggesteld

screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

In Wenen zijn gisteren 22 Tsjetsjenen gearresteerd, die gewapend bij elkaar waren gekomen. Daarbij werden een machinepistool, twee pistolen met munitie en een mes veiliggesteld. De wapens waren in de sneeuw verstopt.

epoch-times

Gisteren werden in Wenen-Floridsdorf 22 Tsjetsjeense “asielzoekers” gearresteerd. Tegen hen wordt nu een onderzoek ingesteld wegens “staats-vijandige verbinding”. Dat berichtte de “Kronen-Zeitung”.

Getuigen hadden gisteren tegen 20.45 uur de politie gealarmeerd, omdat ze een verdachte groep van ongeveer 30 mannen hadden gezien. Eerst kwamen er twee politieagentes, waarop de groep zich onmiddellijk verdeelde en vier tot vijf mannen direct verklaarden dat ze alleen maar “aan het wandelen respectievelijk op een bruiloft” waren geweest. “Dat deden ze vermoedelijk om tijd te winnen”, zei politiewoordvoerder Thomas Keiblinger tegen de “Kronen-Zeitung”.

Ondertussen arriveerden er twee andere politiepatrouilles en een speciale eenheid. Een opgeleide speurhond zou op de pistolen en op munitie zijn gestuit, berichtte de “Standard”. Het machinepistool en het ene pistool bevonden zich in de sneeuw. Later werden nog een tweede pistool en een mes veiliggesteld, ook voertuigen van de mannen werden doorzocht.

Daarop werden alle aanwezigen gearresteerd. Dit waren 22 Tsjetsjenen in de leeftijd tussen 25 tot 47 jaar. Onder hen 16 “asielzoekers” met vergunning, vier “asielzoekers” en twee afgewezen “asielzoekers”. Ze zitten volgens de politie nu in de gevangenis.

Oostenrijks ministerie van Binnenlandse Zaken: ruzie onder Tsjetsjenen

Het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken gaf zaterdagmiddag de verklaring uit dat het incident geen terroristische, maar vermoedelijk een criminele achtergrond gehad zou hebben. Het zou gegaan zijn om “bende-rivaliteit onder Tsjetsjenen”, berichtte de “Kronen-Zeitung”. Volgens haar informatie zou er ruzie zijn geweest om de Tsjetsjeense president Ramsan Achmatovitsj Kadyrov.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP), zei hierover: “Het kan niet zo zijn dat asielzoekers en asielzoekers met vergunning, die hier in Oostenrijk bescherming zoeken en ook gekregen hebben, het gastrecht misbruiken en een gevaar voor de bevolking worden.” Hij bedankte de alerte bevolking en kondigde aan in het vervolg nog harder te willen optreden tegen criminele “asielzoekers”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wenen: Massale arrestatie van 22 Tsjetsjenen – machinepistool veiliggesteld

 1. BertG. zegt:

  En in Frankrijk zijn ze er weer een paar kwijt omdat ze bij de McDonalds zaten te ontbijten.
  En wat doe je dan als militair, dan laat je je wapens achter in een busje.
  Het lijkt bijna voor opgezet.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/02/05/franse-militairen-bestolen-vuurwapens-en-munitie-lagen-onopvallende-auto/

  Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, bij mc Donalds hoeft je het eten maar af te halen bij het loket, óf een persoon het eten te laten ophalen terwijl de rest bij de wapens/auto blijft.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen.

  Waarom krijgen Tsjetsjenen asiel? Er is toch geen oorlog in Tsjetsjenië?
  Bovendien, we hebben wel islam genoeg in het westen.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Niks aan de hand hoor mensen we zijn niet in oorlog met islam ze waren gewoon van plan een schoolrondleiding te geven ala Beslan .
  Voor diegenen die Beslan vergeten zijn of niet weten wat er in Beslan gebeurde .

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  “Het kan niet zo zijn dat asielzoekers en asielzoekers met vergunning, die hier in Oostenrijk bescherming zoeken en ook gekregen hebben, het gastrecht misbruiken en een gevaar voor de bevolking worden.”

  Nee, het kan niet zo zijn, maar het is wel zo. Dat natuurlijk met dank aan de elite.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ook Tsjetsjenen mengen zich dus tussen de ‘vluchtelingen’. Het is vreemd dat zij recht op bescherming hebben. Er is in hun thuisland immers geen oorlog?
  Het lijkt er op alsof iedereen met een zielig verhaal zich in bijna elk Europees land (behalve dan de vier Oost-Europese landen die zich verzetten tegen de vluchtelingen-quota) mogen ophouden, verzorgd worden, etc.
  Het lijkt er ook op dat mensen niet (willen) zien dat ook met de binnenkomst van dit gespuis wij en onze vrijheden ernstig worden bedreigd.
  Hoeveel slachtoffers zullen we nog te betreuren hebben, eer Europa hermetisch wordt afgesloten?

  Als dit al zou gebeuren?

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Moslims zullen blijven doen wat ze in de koran hebben gelezen en dit ook daadwerkelijk uitvoeren.

  Like

 7. Ja Mark Rutte, Het tuig van de richel heb je hier binnen laten komen. Leugens, er werd niet alles gecontroleerd, verdwijnen in Nederland is erg makkelijk. Hier kunnen ze weer even bijkomen en worden met alles omringt.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Heel veel Tsjetjenen vechten voor IS in Syrie.
  Ik begrijp niet waarom Tsjetsen in Nederland asiel krijgen, evenals de Oeigoeren uit China.
  Erger Islamitisch tuig kun je je haast niet voorstellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s