Boerkini: ‘Is het niet vreemd dat de progressieven vandaag religieus fundamentalisme verdedigen?’

screenshot_208

(Door: Jean-Marie Dedecker)

‘Het is merkwaardig dat de vrouwen die hier in de jaren 60 succesvol tegen de katholieke kerk gestreden hebben voor seksuele en vestimentaire vrijheid, nu de genderapartheid, de seksuele onderdanigheid en de schaamtecultuur van de islam verdedigen’, schrijft Jean-Marie Dedecker.

In september liggen onze stranden er al terug verlaten bij. Senioren slenteren over de zeedijk en in de sociale vakantiehuizen zijn de joelende kinderen vervangen door busladingen mindervaliden. De traditionele nazomer van de kust-commerce, rollator-vakantie in de najaarszon.

Vele handelaars denken al aan uit zonnen in Benidorm. Een paar weken eerder was het nog dertig graden warm onder bakkende zonnestralen. Het strand lag vol puffende zonnekloppers. Daartussen een familie uit Tsjetsjenië. De mannen in zwem-slip en de vrouwen van kop tot teen zedig bedekt en gesluierd in woestijntextiel. De boerkini, de islamitische garderobe voor zwemgenot is voor hen een nog veel te dure Coco Chanel. Dan maar baden in de branding in een vergelijkbare vestimentaire outfit, en drogen in het mulle zand. De belle époque van Leopold II terug op het netvlies.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
knack-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boerkini: ‘Is het niet vreemd dat de progressieven vandaag religieus fundamentalisme verdedigen?’

 1. Wachteres zegt:

  Hillary Clinton’s first post-inauguration statement: ‘The future is female’

  Misschien heeft dit er iets mee te maken: Opkomen voor alle vrouwen, want:

  De toekomst is aan de vrouwen, volgen Hillary.

  Meiden ,dat moet juliie toch wel aanspreken. Weg met de mannen, ook op deze site. 😛

  [Nou ja, Bert mag blijven om het werk voor ons te doen.] 😛

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Verkeerde wereld !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ja dat is vreemd. Absurd. Lees ook “Het verraad van Links” van Carel Brendel. Lees hoe de arbeider zich los maakte van het geloof om voor zichzelf op te komen. Wat dat gekost heeft aan strijd en ellende. En hoe foutlinxen, dat in enkele jaren hebben verkwanseld uit hebzucht en onbenul.
  Maar geef de linxen een Trump en dan weten ze allemaal precies wat er fout zit, daar blijven ze over janken. Maar geef ze islam en dan hebben ineens vrouwen, kinderen en dieren geen rechten meer, daar hebben ze geen enkel antwoord op. Voor kindhuwelijken zijn en tegen Trump, zielig.

  Like

 4. Peter selie zegt:

  Nou, het is simpel hoor. ‘Progressieven” hebben eerst de grootste vakbond ABVA-KABO gepaaid en dat gaf een mooi kiezerscorps te resultaat. Toen war de homo’s aan de beurt, die zien ze nu niet meer staan en ze laten ze straks ook rustig afslachten en dan zullen ze nog bijstaan ook.
  Nu de allahtonen inmiddels zijn aangegroeid van minimaal 4 miljoen is dat ook een aanzienlijke groep. EN, ze helpen ze graag bij het invullen van hun stembiljet.
  Peter Selie

  Like

 5. Het lijkt wel op een boetedoening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s