De tweede Zweedse politieagent klaagt openlijk over het in de doofpot stoppen van migrantenmisdaden

screenshot_215

(Vertaling: E.J. Bron)

“Men moet de feiten voor het Zweedse publiek op tafel leggen.”

Een tweede Zweedse politieagent trad naar buiten met de bewering dat  de autoriteiten een golf van misdaden door migranten in de doofpot stoppen. En dat slechts enkele dagen nadat een andere, hoge politieman met zeer identieke uitspraken naar buiten kwam en daarvoor als “racist” werd gebrandmerkt.

Afgelopen week kwam de rechercheur en voormalige afdelingschef voor zware criminaliteit bij de politie van Örebro, Peter Springare, in het nieuws, nadat hij op Facebook een comment schreef waarin hij zei dat er in het land “chaos” zou heersen met het oog op een niet eindigende epidemie aan zware misdaden door islamitische migranten.

Nadat er tegen hem vanwege dit comment aangifte werd gedaan, is het mogelijk dat Springare zich er nu wegens de strenge Zweedse wetten betreffende haatmisdaden voor moet verantwoorden dat hij dit probleem omschreef.

Springare ontving echter een golf van ondersteuning, zowel van het publiek als van zijn collega´s bij de politie, waarbij er eentje zelfs zo ver ging en zijn angsten bevestigde.

In een bericht op een Facebook-pagina, die speciaal werd opgesteld ter ondersteuning van Springare en die op dit moment meer dan 92.000 “likes” heeft, onthulde de politieagent Tomas Asenlöv uit het stedelijke gebied Gotenburg dat de politie opdracht kreeg om het protocol “Code 291” toe te passen om daarmee informatie over misdaden in de doofpot te stoppen die door migranten werden gepleegd.

“Men moet de feiten voor het Zweedse publiek op tafel leggen”, schrijft Asenlöv, en voegt er aan toe dat Code 291 ervoor gebruikt wordt om “alle informatie betreffende immigratie gerelateerde misdaden” te verbergen, waaronder o.a. het verbod geldt om foto´s van verdachte migranten te publiceren. Asenlöv zegt:

“Ik begrijp dat de jongere agenten het misschien niet durven om hun meerderen te bekritiseren of openlijk Peter te ondersteunen. Want dat zou een einde aan hun carrière maken. Als ze namelijk solliciteren op een baan, dan zou het stigma aan hen kleven niet loyaal tegenover de werkgever te zijn.”

Met betrekking tot de reactie op het verhaal schreef Asenlöv:

“Dus ik denk dat de bal nu gaat rollen en misschien brengen we onze meerderen ertoe hun ogen open te doen en de waarheid niet langer meer te ontkennen.”

Zweden´s politiek van de “Culturele verrijking” heeft tot onlusten, chaos op straat en ook tot sterk toenemende gewelddadige overvallen en verkrachtingen geleid.

In de grotere steden werd de afgelopen maanden een ongekend aantal auto´s in brand gestoken. Documentairemakers, die proberen de in Zweden´s Nog-Go-Getto´s heersende problemen vast te leggen, worden regelmatig aangevallen. De documentairemaker Ami Horowitz bijvoorbeeld moest vrezen voor zijn leven toen hij onlangs in Stockholm door een moslim-bende werd aangevallen.

De situatie is zé wanhopig, dat zelfs enkele Somalische immigranten over een terugkeer nadenken, omdat zij vinden dat het in enkele Zweedse steden gevaarlijker zou zijn dan in hun beruchte thuisland.

In december riep de Zweedse autoriteit voor burgerbescherming de gemeenten van het land ertoe op zich op een oorlog voor te bereiden.

Ondertussen hebben medeburgers zich bij Peter Springare bedankt, wat voor de meerderen op zijn bureau aanleiding was om het de pers te verbieden er foto´s van te maken, met de schijnheilige reden dat de bloemen een bedreiging voor de veiligheid zouden vormen.

In zijn eerste comment op Facebook, die viraal ging, schreef Springare dat bijna alle verdachten is de door hem verwerkte zaken, waarbij het om verkrachting, chantage, misbruik, bedreiging, geweld tegen de politie, drugshandel, poging tot moord enzovoort gaat, de naam “Mohammed” of variaties daarvan dragen.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Door: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op De tweede Zweedse politieagent klaagt openlijk over het in de doofpot stoppen van migrantenmisdaden

 1. M.A.L. Sion zegt:

  In hoeverre zal Nederland afwijken van de Zweedse situatie?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • BertG. zegt:

   Je hebt toch voorbeelden zat uit Nederland.
   Almere, Ede, en nog veel meer, en alle houden ze verkrachtingen en aanrandingen onder tafel.
   Wat niet weet, wat niet deert.

   Like

  • Vader Abraham zegt:

   NL wijkt echt niet af van Zweden en ondanks dat bestaat de “bevolking” van de NL gevangenissen voor 85% uit lichtgetinte criminele booslim smurfen.
   Maarrrrrrrr nog steeds zijn de smerige linkse Haagse faciliteerders (pechdrol, kutte, klaverdebiel, zwamson en consorten) hoofd- en hoofdelijk schuldig aan landverraad en dienen daarop veroordeelt te worden!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • louis-portugal zegt:

    Zwamson is voorlopig even uit het beeld.
    Laten we hoen voor altijd hoewel ik vrees van niet.

    Like

 2. Charles Martel zegt:

  Demnächst in diesem Theater.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De omwenteling kan alleen maar van onderop komen. Boven in de elitaire top zijn ze niet meer in staat veranderingen in de multi-culturele nachtmerrie aan te brengen. Zij hebben de fout gemaakt hun politieke toekomst ideologisch vast te ketenen aan het slagen van de multi culturele samenleving. Hier in Nederland is het niet anders. Ik hoor Koningin Beatrix nog in haar troonrede verkondigen (weet niet meer precies welk jaar, midden jaren tachtig) dat Nederland een multi-culturele samenleving ging worden. Met dit doel werd ook artikel 1 in de grondwet verankerd. De elite wist dat er grote problemen konden ontstaan, anders was dat artikel nooit tot stand gekomen. Dit artikel moet snel weer geschrapt worden. Nog nooit is van een artikel zoveel misbruik gemaakt als van dit artikel. Het recht op discrimineren moet een basisrecht worden in elke menselijke samenleving. Discrimineren heeft een foute connotatie gekregen veroorzaakt door de bende ter linkerzijde. Discrimineren is niets meer en minder dan onderscheidt maken en de mogelijkheid om onderscheidt te maken moet een recht zijn voor iedereen. Ook zwarten en moslims mogen mij als blanke en niet moslim onderscheiden van de rest. Ik zal er niet mee zitten.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Het artikel dat Pim Fortuijn weg wilde hebben of anders veranderd…………

   Like

  • exmarineman zegt:

   Dat artikel is alleen maar bedoeld om ons de autochtone blanke Nederlander het recht op “discriminatie ” te ontzeggen/-nemen. Moet je zien en horen wat die zwarte Sions zich allemaal kan en mag permitteren en het OM grijpt niet in. En vergeet bij alles ook niet dat het koninklijk huis prominent lid is van de Bilderbergers!

   Like

  • hendrikush zegt:

   Discrimineren tussen waar en onwaar; tussen goed en slecht, is een dure plicht.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  De lont richting Europees kruitvat smeult al jaren. Lang kan het niet meer duren dat de zaak ontploft. Zij die deze linkse dictatuur veroorzaakt hebben worden niet vergeten. Ook hun aanhang niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter zegt:

  Alle ellende is terug te voeren op de PVDA. Tientallen jaren geleden riep ene meneer Wallage, kopstuk toen van de pvda dat nederland niet van de nederlanders was maar van iedereen. Waar dat toe leidt weten inmiddels alle nederlanders m.u.v. de pvda. Ook onze huidige koningin vond het nodig om voor de tv te zeggen “de nederlander bestaat niet” Helaas bestaat wel de nederlandse belastingbetaler, via zijn burgerservicenummer vastgeklonken aan de nl.staat. Vindt u het dan gek dat ik mij moreel totaal geen nederlander meer voel, uitgegumd door de nl.politici en door onze koninklijke globalisten. Ik wil eigenlijk zo snel mogelijk weg uit NL maar ik ben nergens welkom. Ook niet buiten europa. Waarom zijn dan wel al die gelukszoekers welkom in nederland die ook nog op mijn kosten de nationale voerbak leegvreten en verder op mijn kosten verpleegd worden. Ik huldig nu het standpunt dat ik voor niemand meer wens te betalen, zeker niet voor asielzoekers. Ik geef ook niet meer aan enig goed doel. Ik ben mijn eigen goede doel. Tot mijn grote ergernis zag ik gisteravond op tv, de toewijzing van miljoenen aan o.a. belastinggeld, aan zogenaamde goede doelen. De bestuurderen van die clubs vielen elkaar juichend in de armen. Ze zijn weer gered met hun inkomens van tonnen. Mijn standpunten zijn inmiddels zodanig verhard dat ik niet meer bereid ben om naar anders denkenden te luisteren. Zij komen mij de neus uit.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Scherpschutter.
   Ik ben van mening dat de PVDA inmiddels héél goed weet waartoe dit leidt.
   Namelijk van 38 naar 4 zetels op 15 maart as.!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Waarom zou men niet welkom zijn, ook niet in landen buiten Europa.
   Simpelweg betekent dit, dat als men naar een ander land emigreert, van u verwacht als Europeaan zijnde, dat men in zijn eigen onderhoud kan voorzien en ook huisvesting hebt geregeld. Dat betekent dus, of geld meebrengen, veel geld of al kunnen aantonen dat men een vaste baan in dat land heeft gekregen. Vaste banen krijgen echter alleen die personen die ook wat voor de maatschappij in dat gekozen land kunnen betekenen. M.a.w. ze daar zelf een behoorlijk te kort aan hebben.
   Tevens mag men geen strafblad hebben, ook al is het gepleegde feit al 15 jaar geleden en heeft emn de straf die door de rechtbank is bepaald of betaald of uitgezeten. Maakt niks uit, strafblad is strafblad.
   En zo zijn er nog een flink aantal regels voor de diverse landen waar men eventueel naar toe wilt emigreren.#Het beste kan men zich daarover informeren op de websites van de diverse ambassades en dan daar voorwaarden emigratie.

   Nee als Europeaan is het echt niet zo makkelijk. Voor de “Hollywoodsterren” in de VS overigens ook niet. Die bleken ook niet geschikt om naar Canada te emigreren zoals ze zo graag wilden. Die kregen een hele lange lijst voorwaarden voor hun kiezen waarop ze helemaal niet hadden gerekend. Blèren en blaten konden ze prima, maar te oliedom om eens even naar die voorwaarden te kijken.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik hoorde bij toeval op het NL-NOS-Nieuws van 22.00 over het “incident” in de voorstad van Parijs.
  Er waren daar rellen en één van hen werd door de politie mishandeld.
  Hevige protesten, agenten geschorst etc,etc.
  WAT JE NIET OP HET NOS NIEUWS ZULT HOREN.
  De politie uitgedaagd, auto in de brand gestoken, 2 warenhuizen [gedeeltelijk] uitgebrand, een KFC restaurant afgebrand, een garage, politie-auto en de auto,s van hulpdiensten, ambulance etc,etc in de brand gestoken.

  Nadat bekend werd van die “mishandelde relschopper” kwamen de verontwaardigde bewoners bijeen om te protesteren.

  De Minister gaat de zaak “tot-op-de-bodem”uitzoeken.
  Een verontwaardigde reactie van een Fransman op de gang van zaken………….

  ////////////
  Cazaneuve [ /fr Minister Binnenlandse Zaken ] belooft een grootschalig onderzoek.
  //////////
  Het schijnt dat de flikken/ smerissen / dienders =politie-agenten een neger met een knuppel hebben “verkracht”. !
  Nou daar lig ik helemaal niet wakker van.
  In tegendeel. als een bende negers een Francaise verkracht – EN DIT NIET MET EEN KNUPPEL” – hoor je er niemand over. !
  MAAR wat ik best wel zou willen weten, WIE is die neger ?
  Wat zijn zijn “juridische” antecedenten en wat heeft hij tegen die politiemensen geroepen die hem ondervroegen.
  etc,etc……….

  Laat ik heel duidelijk zijn: “A priori” in gevallen als deze geloof ik allereerst de politie..
  Zelfs al zijn zij de grootste collaborateurs, ze zullen geen neger verkrachten of welke andere “geitenneuker” dan ook.
  Op de een of andere manier hebben ze toch een zekere moraal en, bovendien……..heel de wereld weet toch uit welk werelddeel AIDs afkomstig is.!
  En flikken zijn geen zelfmoordenaars.
  Maar wat is makkelijker dan te doen alsof het “slachtoffer” van de politie is verkracht, dan de ware feiten weer te geven.
  En zodoende is het slachtoffer er van verzekerd gevrijwaard te zijn van al zijn misdaden.

  En dan, die lul van een Minister “Cazaneuve”, gaat de boel tot op de bodem uitzoeken.
  We weten wat dit betekent: de politie zal worden overgeleverd aan de wraakzucht van de media en hun families zullen worden lastig gevallen.
  Zij zullen misschien wel moeten verhuizen om de “neger”-wraak te ontlopen en de banlieus ( “krachtwijken/prachtwijken….! ), zullen opnieuw in vuur-en-vlam staan en er zal weer bloed vloeien en opnieuw kunnen de belastingplichtigen, dat zijn wij allen, gaan betalen voor alle vernielingen die door dit TUIG, dat we hebben geïmporteerd, is aangericht.

  Maar wat mij betreft, ik heb mijn besluit al genomen: ALS op een dag als bij wonder, de hel losbreekt overal in Frank-Arabia, dat zal ik met genoegen dit racaille negers of andere geitenneukers VERKRACHTEN.
  Niet met een gummi-knuppel maar met een kanon van een geweer.
  Succes verzekerd en er zullen geen klagers meer zijn.

  Ingezonden reactie van een Boze Fransman………………

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Maar valt het dan ook niemand op dat als er iets met een allochtoon gebeurd je dan overal zwarten en moslims op straat ziet met spandoeken.
   Zodra een blank meisje wordt verkracht of er blanken in elkaar worden getrapt, beroofd of ander letsel door toedoen van een K*T immigrant…dan hoor en ZIE je geen één van dit soort gasten meer!

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Mohammed was de meest voortreffelijke mens die er ooit heeft geleefd.
  Als je zijn woorden en daden gebruikt om een beeld van de persoon te vormen heb je een handboek voor psychische en psychiatrische afwijkingen nodig. Het gedrag van zijn naamgenoten laat dezelfde bizarre gedragingen zien.

  Wordt het geen tijd om de namen Adolf en Mohammed uit het bevolkingsregister te weren?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Men moet de islam uit de wereld weren.

   Like

  • Ekster zegt:

   De naam Adolf wordt m.i. zo goed als nooit meer aan een kind gegeven, maar de naam Mohammed is, weliswaar verschillend gespeld, de populairste voornaam.. De massamoordenaar Mohammed was vele malen erger en heeft veel meer menselijk leed veroorzaakt dan Adolf H. Dat zijn feiten die bij iedereen bekend zouden moeten zijn. Wat zegt dit over degenen die hun zoon vernoemen naar de psychopaat Mohammed? Zijn ze werkelijk zo onwetend of zijn ze maar wat trots op hun “profeet”?

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Wat ik niet begrijp is de gretigheid waarmee moslims het gedrag van hun profeet blijven verdedigen en navolgen. Iemand met een beetje gezond verstand en enig kritisch vermogen kan toch zelf de puinhopen van de islam waarnemen en beoordelen.
    Het is pure kwaadwilligheid als je de islam niet inwendig veroordeelt als bron van haat en ellende.

    Like

 8. elisah zegt:

  Prima dat deze agent de deksel van de beerput open zet, hoogste tijd dat de gierwagen uit gaat rijden.

  Like

 9. Anna zegt:

  Dit is nu waar Trump aan refereerde tijdens een speech over de onbetrouwbare media.
  De media mag van de overheid geen melding meer doen van gewelds delicten veroorzaakt door immigranten ( moslims) Hij noemde expliciet west Europa in dezelfde speech……

  Dit zelfde proces zien we nu ook in Turkije Erdogan heeft per decreet verboden om verslag te doen van aanslagen in het hele land…. ook particulieren die iets op you tube of face boom zetten lopen gevaar…… opgepakt te worden…..

  Trump heeft dus toch helemaal gelijk als hij Zegt dat de pers de boel bedriegt…… de pers is bang van hun Broodheren…. de politiek, overheid enz…..

  De wereld gaat op deze manier stapje voor stapje verder naar een totalitair regime……. een grote wereld regering….. Trump kan en zal heel hard sputteren en misschien kan het tij in de USA nog ” tijdelijk ” keren … een tijden tegenhouden maar uiteindelijk zal het ervan komen…. de symptomen zijn overal wereld wijd vrijwel hetzelfde….

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De grootste misdadigers zijn de Zweedse politici die dit beleid hebben mogelijk gemaakt en het ondersteunen !! Zij horen publiekelijk berecht te worden en zouden de doodstraf moeten krijgen voor hun wandaden en landverraad !!

  Like

 11. Marcel zegt:

  Ik heb wel eens gelezen dat er een verkrachte vrouw in Zweden aangifte deed dat een gekleurde man haar had verkracht. Toen ze zei dat het een gekleurde man was toen werd de wereld op zijn kop gezet en kreeg ze een aanklacht wegens discriminatie tegen haar. Het is net de duivel die zet ook altijd dingen op zijn kop. Echt vies zoiets. De dader wordt beschermd en het “slachtoffer” (duivelse/luciferiaanse term overigens)het woord slachtoffer) wordt vervolgd. Betere term is verkrachte vrouw of zo.

  Like

 12. Piet Karbiet zegt:

  Uit een uitgelekt rapport van de Politie blijkt dat de criminaliteit in Nederland 500% hoger ligt dan gedacht. Niet 5 of 50% maar vijf-hon-derd! In een normale democratie zou de voltallige regering moeten aftreden of een volksopstand moeten uitbreken. !@#@$%!@!#! Ik snap er niks meer van.

  Like

 13. Het sterft in Parijs van de hondsbrutale debiele neuqnegertsmurfen die alles denken te mogen.
  Wanneer gaat het vreemdelingen legioen nu een keer die fijne Franse voorsteden in om iedere zeiksmurf af te knallen en schoon schip te maken???

  Like

 14. Nou dan gooien ze eens voor de verandering het bijltje er bij neer.

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslimwijf krijst en gilt omdat zij uit auto gehaald wordt na overtreding

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s