Discriminatie van moslims is niet te vergelijken met Joods leed

screenshot_207

(Door: Sylvain Ephimenco)

Wie de anti-Joodse maatregelen in de jaren dertig op een lijn stelt met de huidige situatie van moslims in Europa, is volgens Sylvain Ephimenco (foto) een geschiedvervalser en een haatzaaier.

Steeds vaker wordt er een link gelegd tussen Joden in de jaren dertig in Europa en Europese moslims nu. Dit gebeurde voor het laatst zaterdag in Trouw door drie prominente Nederlandse moslims in een uitgebreid interview met als kop ‘Moslims vrezen het ergste’. Het veelgebruikte begrip ‘jaren dertig’ heeft betrekking op de vervolging van Joden in nazi-Duitsland, destijds het epicentrum van het gewelddadige antisemitisme, die uitmondde in de Holocaust en zijn zes miljoen Joodse slachtoffers.

Lees verder>>>
(h/r “Wachteres”)
dagblad-trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Discriminatie van moslims is niet te vergelijken met Joods leed

 1. Sabeltant zegt:

  Moslims discrimineren alles wat niet in de koran staat.

  Doe net als Israël, behandel ze zoals ze jou behandelen.

  Geliked door 4 people

 2. Flo zegt:

  Inderdaad totale waanzin en stupide schandalige vergelijking!

  Geliked door 1 persoon

 3. Taljaard zegt:

  Wanneer islamieten zich gaan identificeren met juist die mensen die zij het meest van al haten om tegemoet te komen aan de haat die hun linkse sybarieten koesteren voor andersdenkenden dan kan de uitkomst daarvan niets anders zijn dan een door haat verwrongen misduiding van de Europese geschiedenis. En zo slechts een nieuwe schandvlek bijvoegen aan wat op zich al een schandvlek is en een voortzetting van het kwaad in de geschiedenis, waarin zowel links als de islamieten zich herkennen en vinden in hun wederzijdse haat jegens Israel en verder jegens alles en iedereen die weigeren om zich te conformeren en te onderwerpen aan hun denkbeelden.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Het is lachwekkend dat moslims het “ergste vrezen”, de meeste ellende roepen ze zelf over zich af ! Het zijn een stel aanstellers die maar wat graag in het slachtoffer hoekje zitten, flink janken en schreeuwen om je eigen shit te verbloemen !

  Geliked door 3 people

 5. GT zegt:

  Ik waarschuw de wereld blijf van het joodse volk af, deze mensen hebben onder het juk van de moffen, en tegenwoordig de linksen de moslim knuffelaars hun haat tegen Israël, verschrikkelijke dingen mee gemaakt, simpel voorbeeld de lijken opgestapeld op een grote hoop een klomp vlees ……..moet ik verder gaan? En wederom gaat het antisemitisme verder, maar deze slachting zal nooit meer gebeuren ik ben er van overtuigd dat het midden oosten weg gevaagd wordt, en de schuldigen waar ook ter wereld vernietigd worden waar zij zich ook mogen bevinden!

  shalom

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Beste GT,…de Joden zijn ook geen lieverdjes GT,…in de tijd voor de 2e Wereldoorlog waren veel Joden ook criminelen hoor, het Joodse volk van toen wilde ook weinig van het westen weten, paste zich ook niet aan,…niet alle Joden bedoel ik daarmee voordat er gedacht word dat ik antisemitisch ben, ik spreek gewoon de waarheid ., maar zo was het gewoon,…de Joden zijn echt niet het braafste van de klas zoals je dat misschien wilt laten overkomen,..sterker nog in deze tijd ken ik nog wel Joodse families die zwaar in de criminaliteit zitten,…maar ach waar hebben we het over,…de hele wereld is gek geworden, alles kan en alles mag vandaag de dag,….kijk eens naar een stad als Amsterdam, verloren en gecapituleerd.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “…voordat er gedacht word dat ik antisemitisch ben…”

    Aan je woorden zou je het wel denken. Zeg dat soort dingen maar liever niet in mijn bijzijn.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Wachteres zegt:

    Eens met J. C. Th.

    Like

   • Asgard zegt:

    Beste Kohler,…het is niet mijn doel iemand bewust te kwetsen met mijn gegeven mening,…ik bedoel er alleen maar mee te zeggen,..dat bij alle mensenrassen en culturen criminaliteit voorkomt, geen enkele cultuur uitgesloten,…wij mensen zijn allemaal hetzelfde alleen verdelen wij onszelf in culturen en rassen,..het goede en het kwade zit gewoon in onze genen,…mijn mening behoorde dus ook niet tot een bepaalde doelgroep,..wel vind ik dat je het gewoon moet kunnen zeggen,…vind u zelf van niet?

    Like

 6. Ik hoorde gisteren nog een oude man bij De Wereld Draait Door die een jaar of zeventig leek die Donald Trump vergeleek met Adolf Hitler. Hij zei; “wat er de laatste maand in Amerika gebeurt stemt me niet vrolijk”, Matthijs van Nieuwkerk was het eigenlijk niet met hem eens om Donald Trump met Hitler te vergelijken, maar de man doelde op dat Trump de grenzen sloot voor mensen uit zeven islamitische landen. Terwijl er zestien islamitische landen zijn die Joden niet toelaten. Daar hoor je zulke lui niet over. Wat een dwaalpost!!!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Datzelfde Trouw dat nu een 100% op feiten gebaseerd artikel plaatst van Ephimenco plaatste kort daarvoor een artikel waar drie prominente moslim vertegenwoordigers geheel konden leeglopen over vermeende moslim discriminatie en in het verschiet wellicht erger moslim vervolging in Nederland.

  Het zal besmuikt te maken hebben met “”iedereen heeft het recht zijn waarheid te verkondigen””.

  Vanavond een uitzending op TV over de makers van nepnieuws.

  Nep nieuws is in mijn opinie nieuws dat een mening dusdanig weergeeft dat de lezer het gevoel krijgt te doen te hebben met feiten. Een dagblad dat ruimte geeft voor dit soort nieuws is derhalve een producent en weergaver van nepnieuws.

  Jammer dat Ephimenco in zijn artikel heeft verzuimd te vertellen dat Amin Al Hoesseini naast groot moeft van Jeruzalem ook een moslimbroeder was en uit die hoofde de leermeester is geweest van Jasser Arrafat. Via die connectie is het nationaal socialistisch gedachtengoed met betrekking tot de Endlösung rechtstreeks ingespoten en gemengd met het al aanwezige anti-semitisme in de moslimbroederschap, de PLO en de latere Palestijnse autoriteit. Arrafat noemde de groot moeft “”mijn oompje””. Organisaties als de P.A. HAMAS en de overkoepelende moslimbroederschap zitten op dit moment nog volledig in het proces van de door hun nog steeds zeer gewenste Endlösung.

  http://www.tellthechildrenthetruth.com/arafat_en.html

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Hallo!
  Daar heb je waarachtig Ephimenco weer.
  Hij trad/treedt regelmatig op in de rol van handlanger bij zijn lijfblad “Trouw”.
  En dit als zogenoemde “Algerijns-Franse-collumschrijver”, die als bijzondere Algerijn èn tegelijkertijd Fransman… zeldzaam tweeslachtig uit de linkse hoek kon schrijven…
  In een vroeg stadium van de indertijd heersende rage, de multiculturistische ondergangsrethoriek van links ook daadwerkelijk in de samenleving gestalte te geven en tot grote hoogte op te drijven, werd hij ontdekt als de eigenlijk enige journalist en schrijver die ons nog zou kunnen openbaren hoe het werkelijk zat.

  En dan moet u weten dat deze meneer ook werkelijk schrijverstalent heeft.
  Hij kon daardoor als zodanig ’n zelf doorleefde bijdrage leveren in het multiculti-debat.
  Op zich waardevol genoeg…Maar echt méér ook niet. Hoeft ook helemaal niet.
  Zoals hij waren er hier ook zat blanke talenten…
  Die vroeger al opgevallen waren… of hun vroegrijpe talenten lieten schitteren tijdens de viering van Moeder- en Vaderdagen, als zij hun zelf gemaakte rijmpjes tussen de schuifdeuren voordroegen aan een vertederd familiegezelschap.
  Maar zij moesten allen wijken voor het multiculturele schrijversidool…Ephimenco zelf.

  Zelfs ik, ik beken het node, was onder de invloed van zijn exotisch talent en even zozeer dito imago….
  Niet in het minst door zijn sombere, naar het gewelddadig nijgende uitstraling
  die je het gevoel gaf dat iedereen die hij vanaf de kaft van zijn boek aankeek een laatste waarschuwing kreeg. Waarom of waarvoor, was niet duidelijk. Maar dat was ook niet belangrijk.
  Dat het niet duidelijk was, was nu juist het interessante.

  Ik keek in die tijd uit naar zijn columns.
  Maar sinds ik moest vaststellen dat hij in die tijd voorafgaande aan de vuige moord op Pim,
  bijzonder kritisch zo niet afwijzend stond tegenover zijn ideeën, als zijnde een gevaar voor héél Nederland…
  Nee, dank U.

  Net als Aboutaleb en Afshan Ellian.
  Mensen die hier een overbodig en volkomen vegetatief bestaan leven.
  Geen enkele bijdrage leveren aan de daadwerkelijk op- en uitbouw van onze samenleving, en tegelijkertijd toch geraffineerd blijk geven van hun exotische aanwezigheid…
  Dit alles ten gerieve van een absolute minderheid in de samenleving die zeldzame planten in de vensterbank boven de royale uitstraling van onze bloedeigen vegetatie van Madelieven en
  Vergeet-mij-nietjes kiest.

  Ik zou dan ook tegen de heren willen zeggen:
  “Aboutaleb, Ga lekker als elektricien werken. Daar heb je de opleiding voor!
  Dit in plaats van de identiteit van mijn arme geboortestad te devalueren door je aanwezigheid als Marokkaan, die tien maal beter zou zijn als alle blanken in NL.
  En Afshan Ellian, Ga jij eens lekker groente plukken in de kassen, meer kun je niet… Lintjesjager.
  En Ephimenco, Schrijf jij nu maar eerst eens ’n brief vol spijt en schaamte over je noodlottige,
  kwaadaardige beschuldigingen en misvattingen aan het adres van de enige die Nederland had kunnen redden van alles wat ons de afgelopen decennia is overkomen…
  Dit in plaats van gewoon door te gaan met leven als iemand die het altijd zo goed bij het rechte end heeft gehad en alles beter wist…

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat een krompraat, Paul. Heb je gedronken of zo? Of had je vrouw hoofdpijn, vannacht?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Köhler.
    Hoe kom je daar nou bij ? Heb je mijn verhaal wel helemaal ten einde gelezen?
    Ik ben er best trots op, en trouwens, het heeft toch ’n positief einde, nietwaar.
    Het is zelfs in belangrijke mate “opbouwend” te noemen.
    Goed, je moet wel willen nadenken natuurlijk, en ik besef best dat je wat verward was toen je helemaal bij het eind was gekomen.
    Best begrijpelijk voor een uitermate rechtlijnig denkend iemand zoals jij.

    Je zult, denk ik, beseft hebben dat ik hier een situatie aan de kaak stel die de laatste jaren na de moord op Fortuyn zijn kop heeft opgestoken.
    Beginnende bij de aanwezigheid van Kok in de kerk waar de uitvaartdienst werd gehouden, tot en met de huidige gesettelde situatie… waarin tal van linkse decadenten, wonende aan de “Grachtengordel te Amsterdam en omstreken,” zich rondwentelen en daarnaast optreden voor ‘Jinek’ en ‘Pauw’ om het Nederlandse volk te indoctrineren met hun linkse leer..
    Zij immers leven gewoon verder leven met de gedachte:
    “Zo, dat hebben we gehad. Ben ik even blij dat die vent geëlimineerd is…!”

    Maar om nog even je persoonlijke vragen te beantwoorden.
    Neen, ik had niet gedronken en dank je voor je belangstelling, maar mijn vrouw had geen hoofdpijn.
    Trouwens, stel dat ik had gedronken, dan zou ik nu, de morgen na deze “krompraat” zoals jij zo rechtlijnig vaststelt, dubbel trots geweest zijn op mijn prestatie de dingen
    op deze wijze bij de naam te noemen.

    Köhler, ik zou ten afscheid willen zeggen, probeer zèlf ook eens iets te schrijven.
    Je kunt het, het zal je best bevallen.

    Like

  • Wachteres zegt:

   J.C.Th is jaloers op je literaire uitingen, die ook nog rechtstreeks uit het hart komen, @paulzwueste. Ga zo door …

   Like

 9. Er is weer een klokkenluider aan de gang. Het slachthuis in Damascus waar al duizenden moslims gemarteld en opgehangen zouden zijn, omdat ze tegen Assad zouden zijn. Er wordt al weer flink gejankt op de tv zo krijgen we weer een portie zieligheid toegediend.

  Like

 10. Jan zegt:

  AUB zoveel mogelijk moslims discrimineren door hen van te planeet te schoppen:

  Texas-A Muslim pre-school teacher was removed from the classroom after she tweeted out ‘kill some jews’ and ‘how many Jews died in the Holocaust? Not enough hahaha’.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/texas-muslim-pre-school-teacher-removed-tweeting-kill-jews/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s