Nederland nam bijna 1400 asielzoekers over

screenshot_210

BRUSSEL – Nederland heeft de afgelopen twee maanden 264 asielzoekers laten overkomen uit Italië en Griekenland, waarmee het totaal op 1362 komt. Sinds de EU-lidstaten in september 2015 afspraken 160.000 mensen over te nemen uit deze twee ’frontlijnstaten’, zijn er 11.897 over Europa verdeeld.

Dat blijkt dinsdag uit een overzicht van de Europese asielorganisatie EASO. Hoewel er een versnelling is, wil het nog altijd niet vlotten met de herverdeling, terwijl in Griekenland nog tienduizenden mensen vastzitten in gebrekkige omstandigheden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederland nam bijna 1400 asielzoekers over

 1. leefbarbaar zegt:

  Waarvan 1399 gelukszoekers met werkschuwheid en bezettingsdrang. Die wel of niet mogen blijven, maar niet weg gaan en dan hun familie laten overkomen.
  Waarom iedere keer weer een Trojaans paard naar binnen halen?? We zijn geen achterlijke manege.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)In Griekenland en Italië zijn 54 Nederlandse experts aan de slag bij de EASO-teams die bekijken welke mensen in aanmerking komen voor asiel. Het gaat onder meer om Syriërs en Eritreeërs.(..)

  Tuurlijk, kom lekker binnen. Wij gaan lekker en huis voor je bouwen of een bestaand huis die je krijgt. Jij hebt natuurlijk voorrang wat betreft de mensen die er willen wonen, want jij bent een statushouder. Nu moet je nog alleen burgerrechten aanleren, een opleiding volgen en wallah, je krijgt asiel. Moskeeën is er in elke stad, dus hoef je jezelf niet druk over te maken. En hier zijn de voorbeelden wat betreft de Syriërs en Eritreeërs :

  Like

  • Leo zegt:

   De UITVREET grafiek moge duidelijk zijn,

   OP 15 maart roert de leeuw zijn staart !

   Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   De dobbernegert komt hier niet om te werken, maar om te consumeren. Om te kopen.
   De grote bedrijven lachen zich suf; ze laten miljoenen nuttelozen onderhouden door de belastingbetaler en alles wat die uitgeven, komt in hun zakken terecht.
   Tijd om de boel om te draaien, dan staat er morgen een hek.

   Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Dat God alle overheidsfunctionarissen die hieraan hebben meegewerkt moge straffe met alle exotische ziekten die dit gespuis met zich mee brengt…
  Dit in combinatie met de originele, unieke en enige ongeneselijke variant van de
  “Gekke Koeienziekte.”

  Geliked door 1 persoon

 4. Pietersen zegt:

  Braaf Bello. Bello is braaf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s