Stel je eens voor . . .

screenshot_198

Stel je eens voor. Leven in een wereld, waarin boze vrouwen met paars gekleurd haar, verkleed als vagina´s, iedereen de les lezen over menselijke waardigheid.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Stel je eens voor . . .

 1. Cathja zegt:

  Deze vrouwen zouden een lesje ‘omgangsvormen’ moeten krijgen. Het is namelijk niet hun recht om anderen de maat te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. D. zegt:

  Hangt er vanaf wat ze vertellen.

  Like

 3. Stef zegt:

  Stel je eens voor dat deze roze vagina’s door Turkije of Saoudi Arabië zouden lopen.

  Like

 4. Ik sta nergens meer van te kijken. Ieder jaar zie ik hele hordes mensen met een keuzegeslacht die elkaar geheel in het roze bij de keuzekut danwel keuzelul vasthouden, op een boot in de riolen van de grootste schijtstad op bestuurlijk niveau van Europa, schreeuwen dat ze hoogtevrees hebben en niet van het dak af willen. Volgens mij stonden diezelfde vaginaverkleedsters er ook telkens tussen.

  Geliked door 3 people

 5. Hahahahahahahahaha, gewoon helemaal blauw verven die domme debiele smurf mutsen hahahahahahaha

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ja, hiervoor hebben wij natuurlijk diep respect, een schitterend voorbeeld voor ons allen:

  Die linker mevrouw hoeft helemaal nergens bang voor te zijn; dat bord had ze net zo goed thuis kunnen laten. Trump heeft wel mooiere ‘pussies’ te ‘grabben’.

  Nog maar eentje, om het af te leren:

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Gewoon vreselijk gênant, je zou je als normale vrouw bijna gaan schamen….hebben deze rare linkse pipo’s misschien een gebrek aan aandacht en aanbidders?

   Like

  • Hoe krijgen ze het bedacht om zich, als kut, als kut te verkleden? Daar krijg je toch vreselijke visioenen van. Ik denk dat dit een soort Coudenhove-Kalergiplan is van de Barbiefabrieken, zeg maar de ombarbieëring, want de verkoop stagneert omdat er wordt geen enkele pop meer vervangen wordt. Als reactie op de roze vaginagedrochtenoptochten en voor de ontspanning van mijn #reuzerozevaginafobie heb ik dan gisteravond maar alle roze Barbies die er kut uitzagen uit de Barbiekist van de kleintjes gepikt en in de fik gestoken. Vanmorgen wel in alle vroegte naar de Bart Smit.

   Like

 7. A.J. de Koning zegt:

  De wereld is gek geworden.

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Ach, we hebben het zelf zo ver laten komen! De wereld gaat aan anarchie ten onder.

  Peter Selie

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Pegida demonstraties naar een achterafveldje, woman marches door het centrum of op z,n minst daar waar de grootste aandacht gegarandeerd is inclusief positieve verslaggeving door de onafhankelijke NPO. Hoe duidelijk wil je het hebben.

  Geliked door 1 persoon

 11. hslot4 zegt:

  @Breinbrouwsels ik zie dat je Amsterdam ook een leuke stad vindt 🙂 lmfao

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Ik wilde die verklede dames eigenlijk nog even een compliment geven omdat ze zo goed kunnen naaien, want zeggen jullie nou zelf: het vereist toch wel een bepaalde vaardigheid om zo’n mooie vagina te kunnen naaien.

  Geliked door 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   Als ik sommige blogs lees en zo rondom mij het een en ander hoor, is het triest gesteld met de vaardigheid, velen weten de geliefde G niet te vinden, en een clitoris is iets wat snel wordt overgeslagen, snel er in en er uit geen naspel of liefkozen. Ze hebben er de mond vol van maar laten veel achterwege.
   Ach het zijn wat opmerkingen en vond dat ik het kon aanvullen op jouw opmerking die ik wel leuk vind.

   Geliked door 1 persoon

   • Tot mijn schande moet ik toegeven dat ik wel eens op die slechte kwaliteit geschreven heb. Ongeveer net zo groot, volgens mijn herinneringen, alleen wat meer en rafeliger gordijnen en dat mooie roze was meer iets als een mud rosbief die 1 maand ongekoeld in de woestijn was geweest met een roedel dobberprinsen en hun paard. Och, je houdt er alleen maar een vaginafobie aan over die wel over kan gaan, volgens de dokter, maar alleen door een langdurig dieet van onbesmuikte. Excuses aan de mensen die niet weten waar ik ’t over heb.

    Like

 13. Erik zegt:

  Moet er niet aan denken, lukt niet ook niet het met een container viagra en 1000 cc anabolesteriode om zo’n creatuur een beurt te geven laat staan te aanschouwen heb er nu wel me buik vol van na lekker SJWtje kijken op YuoTube. Gelukkig hebben de meeste vrouwen een lekker strak pak zal ik maar zeggen, feminazies zijn zowizo op de terugweg geen van de vrouwen die ik ken wil hiermee geassocieerd worden, bah stelletje viezerikken daar wil alleen een losmin overheen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Ik zie ze liever in een vuilniszak lopen.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  67 jaar geleden, sprak je met twee woorden, kwam de bakker, groenteboer en de bakker bij mijn oma tussendoor een bakkie doen, op het dorp Austerlitz. Er waren geen fratsen, geen aanrandingen of verkrachtingen, hooguit door iemand die was ontsnapt uit Den Dolder (het gesticht).
  Er was saamhorigheid en geborgenheid, geen buren of ordinaire straatruzies, iedereen was vriendelijk en had wat voor elkaar over.
  Daarom plaats ik deze foto uit die tijd 1953 van mijzelf……want toen was geluk heel gewoon……
  https://postimg.org/image/cdmux0i71/

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s