VIDEO: Officiële campagnevideo Front National (Marine Le Pen)

 

(Vertaling: “delamontagne”)

UIT NAAM VAN HET VOLK . . .

Zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd een diep gevoel gehad voor ons land. Diepgeworteld en hartstochtelijk voor haar geschiedenis. Ik hou van Frankrijk. Ik hou van haar vanuit de diepte mijn hart, vanuit m´n ziel, van deze natie die al eeuwenlang bestaat en niet opgeeft, deze onstuimige mensen, die niet toe zullen geven. Ik ben een vrouw en als vrouw verafschuw ik net zoals extreem geweld de restricties van de vrijheden die zich overal in ons land vermeerderen door de ontwikkeling van het islamitische fundamentalisme. Ik ben moeder, en zoals duizenden andere ouders maak ik me elke dag zorgen over de toestand van het land en de wereld en hoe wij onze kinderen dit erfgoed nalaten.

Ik ben advocaat en heb al die jaren bij de rechtbank met veel respect vastgehouden aan de publieke vrijheden en gevoel gehad voor het lot van de slachtoffers, geconfronteerd met de straffeloosheid van criminelen. In principe zou ik, als ik mijzelf moest beschrijven, gewoon antwoorden dat ik een intens trotse en trouwe Française ben. De beledigingen naar Frankrijk beschouw ik als mij persoonlijk aangedaan. Dat betreft de onveiligheid en het geweld of de ellende waar heel veel Fransen mee te maken hebben. Ik voel dit leed als mij persoonlijk aangedaan.

De keuze die U bij de komende verkiezingen gaat maken zal van cruciaal en fundamenteel belang zijn. Het zal een ware keuze zijn voor beschaving. Of U gaat door met hen die hebben gelogen, mislukt zijn en het volk verraden en misleid hebben en voor een geruïneerd Frankrijk hebben gezorgd, OF………U besluit weer orde op zaken te stellen in ons land.

JA , ik wil Frankrijk weer herstellen. Ik wil dat wij weer in een vrij onafhankelijk land zullen wonen. Ik wil dat de Fransen in veiligheid kunnen leven in een gerespecteerd Frankrijk. Ik wil dat de Fransen in een welvarend, beschermd land wonen. Ik wil dat ze trots kunnen zijn om in een verenigd land te kunnen wonen. Ik wil dat zij hun dromen kunnen waarmaken in een rechtvaardig land. Hier wil ik mij helemaal voor gaan inzetten. Hier vecht ik voor. Dit is de opdracht die ik mijzelf stel aan het hoofd van de Staat……………….uit Uw naam.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Patriottisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: Officiële campagnevideo Front National (Marine Le Pen)

 1. Marlies zegt:

  Sterk! Ik mis dat in Wilders: die stijl, die klasse.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   ’n Vrouw met en van zéér grote klasse…!
   Ze straalt tegelijk ook warmte uit. Iets wat Wilders totaal niet heeft.
   Wilders is van graniet!
   Ook lang niet slecht.
   Ach, warmte en klasse zijn meer op hun plaats in Frankrijk dan in het kille NL.

   Jammer dat wij altijd maar “gewoon” moeten doen

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Ja, erg jammer, dat “gewoon” doen, Je kunt ook warmte en klasse uitstralen en tegelijkertijd spijkerhard zijn. Dat doet Mme Le Pen.

    Like

   • Harry zegt:

    Warmte uitstralen gaat nou eenmaal gemakkelijker als je tieten hebt .
    De jeugd krijgt dan het behaaglijke gevoel iets warms te drinken te krijgen , de ouderen hebben meer behoefte en visioenen om er mee te spelen , ook leuk .

    Maar persoonlijk vind ik Wilders , als je hem in het echt ontmoet , wel op en top héér !
    Ik ken niemand in de tweede kamer die aan hem kan tippen .

    Like

  • scheermes zegt:

   Marlies zegt: IK mis dit in WILDERS;die stijl ,die klasse. Beste marlies ; Wat ik juist mis in deze uitspraak van le pen ,is dat de hele wereld maar 1 vijand heeft,!!de ISLAM!! Daar DRAAIT het ECHT om !!DAAR zou haar toespraak VEEL meer op gericht moeten zijn !!HOE wil je in vredesnaam in een welvarend land wonen, met de islam?? WIJ MOETEN de ISLAM buiten de deur houden ,dan pas zal er vrede en welvaart enz zijn !! Hierin is GEERT WILDERS juist HEEL STERK, door het benoemen van het ALLERGROOTSTE PROBLEEM!! DE ISLAM!!

   Like

   • Marlies zegt:

    Ik begrijp uw visie m.b.t. de islam, maar juist het steeds maar weer attaqueren daarvan maakt Wilders’ partij een one-issue partij, waardoor velen niet op hem kunnen stemmen, terwijl het tussen de regels door erg duidelijk is dat Le Pen een Frankrijk wil zonder die vermaledijde muzelmannen – een Frankrijk om weer trots op te zijn. Een kwestie van stijl en toch ook intelligentie.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik las ergens deze week een interview van haar en daarin werd gevraagd over haar visie wat islam betreft.
    Ze zei dat ze dacht dat de islam wel compatible met de franse wet kon worden gemaakt als de moslims zich meer aan Europa zouden aanpassen.
    Ik geloof daar niet in, maar wie ben ik ?
    Ik denk dat haar “taktiek” is zoals Marlies 8 februari 2017 om 19:19
    schrijft.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    sorry: compatible moet zijn; te verenigen met de franse Wet………..

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar anderzijds lijkt Maríne wel weer wat te leren ven Géért: Ik zeg je, dat zij zich inmiddels duidelijker en overtuigder uitspreekt tegen de islam, dan ze pakweg tee jaar geleden deed!
   En niet te vergeten: Geert is in staat om, nog afgezien van het Nederlands, redes te houden in dríe talen.
   Zo heeft iedereen wel zijn pluspunten.

   Like

  • scheermes zegt:

   Marlies zegt;Ik begrijp u visie over de islam enz;,het volgende ;Iedereen kan in het partijprogamma lezen dat GEERT WILDERS absoluut geen one -issue partij is,maar wel duidelijk aangeeft waar de schoen ECHT WRINGT DE ISLAM!!Volgens mij heb je niet bijster veel aan klasse en stijl als straks de bommen om je oren vliegen!! In plaats van commentaar te leveren over klasse en stijl,zou het je sieren IEDER commentaar op GEERT WILDERS, wat TOTAAL geen hout snijd achterwege te laten!! Een dergelijke opmerking VERDIENT GEERT WILDERS ABSOLUUT NIET!!De mensen zijn DONDERS goed op de hoogte van zijn partijprogramma,en wij moeten derhalve NIET de LINKSE kerk napapagaaien,die ook deze dingen zeggen(one-issue partij e.n.z)om zo de onnozele kiezer zand in de ogen te strooien!!

   Like

   • Marlies zegt:

    Scheermes is een beetje bot, jammer. Wees ‘ns eerlijk: hoeveel potentiële kiezers zijn op de hoogte van de partijprogramma;s – of dat nu van Wilders is of een andere partij? Wat beklijft zijn de kreten in het openbaar en met klasse en stijl bedoel ik, dat die kreten mij te primitief zijn. Tevens houd ik er niet van politici van welk pluimage dan ook te adoreren vóórdat zij hun woorden in daden hebben omgezet.
    Wat Geert Wilders niet verdient is het leven onder bewaking, nu al meer dan tien jaar.

    Like

   • scheermes zegt:

    Marlies zegt:Scheermes is een beetje bot;gezien jou reactie te scherp !! Helaas voor jou heb ik niet meer smaken ,en zul je met het door mij geschrevene moeten doen!! Helaas aan jou praten te horen wederom, is het NU voor mij heel erg duidelijk dat jij met jou bewoordingen o/a premitief enz de linkse kerk aan het napapagaaien bent!! GEERT WILDERS is door vriend en vijand de meeste keren uitgekozen tot de BESTE politicus van het jaar!! En hoeveel kiezers op de hoogte zijn van partijprogamma””s weet jij ook niet !! Maar de boodschap die hij brengt is geen woord FRANS bij !!En let wel; de bewaking waaronder GEERT WILDERS moet leven ,is ondanks jou kritiek, ook voor jou vrijheid!!Ook deze reactie van jou snijd wederom totaal geen houd !!Als de toon en stijl je niet bevalt van GEERT is jou zaak ,maar kritiek zonder inhoud op iemand te leveren die zijn vrijheid heeft opgegeven voor onze vrijheid ,vind ik wel HEEL erg goedkoop!! Wat GEERT WILDERS betreft ,DE JUISTE MAN !!,OP DE JUISTE TIJD !!enOP deJUISTE PLAATS!! Gelukkig spreekt TRUMP ook dezelfde taal als WILDERS!!

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Dit is de opdracht die ik mijzelf stel aan het hoofd van de Staat……………….uit Uw naam.

  Let wel…………. Uit Uw naam!

  En niet uit naam van de eurocraten de globalisten de corporaties en lobbygroepen uit de bankenwereld, de N.G.O’s en buitenlandse infiltranten die Frankrijk vervreemden van z’n eigen volk.

  Vive la France, vive L’Europe et vive la Liberité.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Geweldig, recht uit het hart!

  Like

 4. Pingback: VIDEO: Officiële campagnevideo Front National (Marine Le Pen) – Rechtsaf doorzee

 5. Flo zegt:

  Zij is moeder en begrijpt hoe haar land er over een aantal jaren uit zal zien, wij hebben Rutte ,die weet niet eens wat hij zelf is ,maar vader is hij zeker niet .

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Rutte is ’n verkoper.
   ’n Handelaar in Public Relations.
   Ik zag ‘m gisterenavond heel even bij Jinek.

   Hij wordt steeds smaller naarmate 15 maart nadert.

   Like

 6. jackholand zegt:

  Hoop dat ze wint.

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Een klasse vrouw, die voor haar volk staat. Een super mooie video in beschaafde toonzetting en op de punt. TOP! Ik hoop voor Frankrijk en haar dat ze de verkiezingen wint.

  (Daarnaast staan me haar hobbies ook wel aan, cowgirl en zeilmeisje 😀 )

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Hé, interessante vrouw. Cowgirl en Zeilmeisje ineen.
   Die laatste kende ik nog niet. Is een Zeilmeisje een variant van een Animeermeisje ?
   Maar je kunt toch ook Animeermeisje zijn terwijl je zeilt, en Zeilmeisje als je Animeert?
   Ik kan het niet aan haar vragen. Weet jij meer…?
   Ben benieuwd…

   Like

   • Nemesis zegt:

    Grinnik. Nee weet niet meer. Ik schreef dat n.a.v. de foto’s die ik zag. Die met paard, gezien de outfit is het een cowgirl. Die met de zeilboot (een wel mooie overigens) dus, zeilmeisje. Dachtt dat het woord zeilmeisje ondertussen wel helemaal ingeburgerd was. Gaat al enige jaren terug, toen een teener met haar zeilboot om de wereld wilde gaan varen en het enorme heibel gaf me de “kinderbescherming” en rechtbanken. Toestemming van de ouders was er wel. Tenslotte hebben die niks anders gedaan als zeilen rond de wereld en hun kinderen zijn ook onderweg geboren. Zodoende was het zeilmeisje geboren.geboren

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis: Zo simpel lag het wat betreft die ouders ook weer niet, Tien: Die waren uit elkaar en van de twee kinderen woonde de jongste bij de moeder, de oudste, dat ‘zeilmeisje’ dus, bij de vader. Die vond àlles goed, omdat dat er zelf ook zo één was, die zijn hele leven met z’n dwarse kop overal tegenin ging. – was trouwens, volgens de moeder, uiteindelijk ook de oorzaak van de scheiding. Zijzelf had lange tijd wèl haar bedenkingen tegen de hele onderneming,tenminste op zo’n jonge leeftijd, maar gaf toe, omdat het ‘zeilmeisje’ met het klassieke dreigement kwam, dat ze haar anders nooit meer hoefde te zien. Om heel eerlijk te zijn: Dwarshoofdigheid is mij evenmin helemaal vreemd, maar voor die Laura heb ik toch nooit enige sympathie gevoeld: Ik vond het een vervelend, ingebeeld en over het paard getild wicht, dat scheen te denken, dat de gewone verplichtingen van haar leeftijdgenoten -met name leerplicht- niet voor háár golden vanwege haar ‘zeiltalent.’ Ze heeft de ‘wereldreis’ halverwege nog onderbroken ook om even tussendoor -in Nederland- een jachthaven te openen of zo, dus in hoeverre telt het dan nog? In het Guinnes book of records is ze uiteindelijk niet gekomen en volgens mij terecht: Ik heb anders best wel sympathie voor eigenzinnigheid, maar aan dit kreng heb ik me kapot zitten ergeren! Volgens mij wordt dat er net zo één als Henk de Velde, die tenslotte ook steeds weer iedereen in zijn leven liet bársten omdat hij het liefste alleen met een bootje op zee dobberde. Tegen zulke mensen zou ik willen zeggen: Dóe dat dan maar en laat je egocentrische kop hier nooit meer zíen! (Ja, als dat dan toch is, wat ze het liefste willen….)

    Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  Een indrukwekkende toespraak.

  En nu maar hopen dat Marine le Pen president van Frankrijk wordt. Dan zal – na Brexit – Frankrijk ook Frexit gaan.

  Ik denk dat de Fransen meer zelfbewustzijn hebben dan de Nederlanders.

  Er werd op de Franse scholen ook altijd veel aandacht besteed aan de Franse geschiedenis en de Franse literatuur. Maar misschien is dit ook ten kwade veranderd.

  Als een eerbetoon aan Marine, die ook voor onze vrijheid vecht, La Marseillaise:

  Vive Marine le Pen, Vive la France!

  Like

 9. Stef zegt:

  Geert, nu ook met de vuist op tafel. Het is alles of niets!

  Like

 10. glockie17c zegt:

  Zij snapt het HELEMAAL !!! 👍🏻👍🏻👍🏻

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s