WILLEN DE WARE SLACHTOFFERS NU OPSTAAN?

screenshot_197

(Door: “Blondemevrouw”)

Het manipuleren van de werkelijkheid neemt extreme vormen aan. De islam en de aanhangers van deze moordzuchtige ideologie worden steevast als slachtoffers gepresenteerd, terwijl uit naam van islam de ene na de andere moordaanslag op onschuldige westerlingen wordt gepleegd. Zelfs dan zijn moslims de slachtoffers.

Dat is vanuit islam beschouwd heel gewoon. Een vrouw die verkracht is in een islamland wordt behandeld als dader. Zij heeft overspel gepleegd en verdient zweepslagen of steniging als straf. Slachtoffer als dader en dader als slachtoffer. De westerse media hebben dit islamitische gebruik geadopteerd.

“Nu Trump aan de macht is in de VS en de PVV hoog staat in de peilingen, komt de dreiging dichtbij voor moslims in Nederland. Waarom blijft Nederland zo stil?”

De dreiging voor westerlingen is dankzij de import van islam al decennia dichtbij. Maar die realistische dreiging wordt nauwelijks erkend. Westerlingen zijn tenslotte nooit slachtoffers en moslims zijn nooit daders.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op WILLEN DE WARE SLACHTOFFERS NU OPSTAAN?

 1. Steven zegt:

  Wilders staat dan wel hoog in de peilingen, maar zelfs met 50 zetels komt hij niet ver.
  Die wordt straks aan alle kanten tegen gewerkt zodat straks een andere partij moet gaan regeren…en dat zal die PINOKIO wel weer worden.
  Met andere woorden…Nederland gaat straks gewoon op oude voet verder om de boel nog verder af te breken, haatbaarden vrij spel te geven en de blanken nog verder te onderdrukken.
  Uw kinderen en kleinkinderen krijgen straks verplicht excursies van school naar HAAT PALEIZEN.

  Geliked door 2 people

  • louis-portugal zegt:

   Nee Steven.
   De overblijvers krijgen eerst een tijdje ruzie omdat ze met 6-8 een regering moeten vormen.
   De fustraties gaan zover komen dat zelfs demeest verstokte anti Wilders figuren gaan begrijpen dat het zo niet verder kan en gaan eieren voor hun geld kiezen.
   OK het kan nog even duren.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Steven.
   Eerst even het slechte nieuws:
   Wilders zal op 15 maart as. NOOIT EN TE NIMMER 50 zetels halen.
   Het Nederlandse volk is simpelweg te verdeeld om momenteel reeds massaal op Wilders te stemmen.
   Daarvoor zijn partijen zoals Groen Links , D66, Partij voor de Dieren,
   de Socialistische Partij en de Partij voor de Ouderen nog te populair, en heeft de PVDA nog steeds te veel aanhang.
   Wilders gaat hooguit 32 zetels halen.
   Niet meer.

   Dan het goede nieuws:
   De VVD, die het meeste aantal zetels zal halen, zal maar liefst met 7 partijen een
   coalitie moeten vormen.
   Een hele schoolklas vol met vertegenwoordigers.
   ’n Onmogelijke opgave.
   Dat wordt binnen niet al te lange tijd, laten we zeggen na ’n jaar, geheid ruzie.
   Niet vergeten moet namelijk worden dat de internationale druk vanuit Amerika op de EU steeds verder zal worden opgeschroefd.
   Vanuit de NAVO behoeft de EU niet op steun te rekenen, want Trump heeft alle Generaals in april as.al een extra lintje, plus ’n miljard dollar beloofd…

   De EU-kopstukken zullen de meest idiote sprongen maken.
   Als katten op een heet zinken dak.
   Ze beseffen dat de Amerikaanse grasmaaimachine steeds dichter bij komt, en hun kop steeds verder boven het maaiveld uitsteekt.

   Dat geeft tevens zijn spanningen in het kabinet.
   Bovendien wordt de druk van de waanzinnige immigratie-operatie steeds sterker gevoeld,
   wat weer aanleiding zal geven tot ongehoord idiote maatregelen.
   De partijen zullen elkaar de schuld geven en om te redden wat er te redden valt zal men het kabinet laten ontsporen in de hoop bij nieuwe verkiezingen de gunst van de kiezer te winnen…

   En pas dàn kan er ’n kans zijn dat Wilders meer dan 40 zetels gaat halen…

   Like

 2. Cathja zegt:

  Drong deze waarheid maar eens door tot vele leeghoofden in de Tweede Kamer, en wilden veel meer Nederlanders dit duidelijke feit nu maar eens toegeven! Het is toch te belachelijk voor woorden dat men een menselijke ring om een moskee in Rotterdam legt tijdens het vrijdaggebed, omdat er in Canada een aanslag op een moskee is geweest?!
  Dat moslims bang geworden zijn in het westen, geloof ik niet echt. Misschien zijn ze bang dat hun moskee een keer wordt beklad, maar een aanslag op moslims door westerlingen is gewoon klein. Dat weten ze, maar die slachtofferrol voelt zo lekker! Daarmee kun je mededogen scoren, en met een beetje geluk kun je er nog smartengeld uitslepen ook. Denk hierbij aan de ‘minder, minder, minder’ uitspraak van Wilders, waardoor sommige moslims meenden dat ze getraumatiseerd waren en daar 500 euro’s rijker van konden worden……!

  De idioten! Wat let ze om terug te keren naar hun land van herkomst?

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Vraag het oa. Oma Reintje, Diana en Samuel Blog!! De laatsten (Heemstedestraat Amsterdam) zijn in Auschwitz niet ze vreselijk mishandeld, dan door LICHT GETINTE NEPAGENTEN die bij hen langskwamen!! Samuel is blind geslagen!! Walgelijk, hier hoor je die Kloothommels van Het Binnenhof nooit over!!

  Like

 4. Peterdm zegt:

  De radicale linkse USA demo-losers en hun democraten rechters gaan de aankomende tijd een lesje leren, het zijn de 72 islamitische aanslagen als voorbeeld waarom Trump bij de Hoge Raad gaat winnen.
  https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2017/02/06/here-are-the-78-terrorist-attacks-the-white-house-says-were-largely-under-reported/?tid=sm_tw&utm_term=.690368a2fc58

  Like

 5. Ron zegt:

  ******Maar bekeerling Anne Dijk heeft het lef om te verklaren dat zij als moslima in Nederland bij het oversteken achter een paal gaat staan uit angst voor een uitwijkende auto, een aanslag door een westerling.*******

  Dan staat bekeerlinge Anne Dijk letterlijk en figuurlijk voor paal. 😂

  Like

  • elisah zegt:

   Achtervolgingswaanzin is een ziekte, waar deze pipo oa ernstig last van schijnt te hebben. Hoeveel moslima’s zijn er hier expres aangereden??? Nul!!!
   Ik zou zeggen mevrouw, typ de woorden Christian genocide eens in bij google afbeeldingen, dan kan u als moslima o.a.genieten van de gruwelijke afbeeldingen van vermoorde Christenen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Anne mag zo veel mogelijk en uitsluitend achter alle palen in NL gaan staan…
   Wij zullen haar wel voor paal zetten….
   (Hier stond nog “en….” maar ineens verder niets meer).
   Nou ja, dus ik stop maar even want woorden schieten verder kennelijk te kort.

   Like

 6. Al heb je 500 zetels, tegen een leger van 250.000 andersgerichte ambtenaren, bestuurders, burgemeesters, wethouders, meelopers, meegraaiers die geheel op belastindienste wijze hun ‘eigen cultuur’ binnen de diensten en andere overheden hebben, begin je helemaal niks.

  Ja, je kunt een beetje bij de voorzitter het woord gaan staan te vragen en janken in de media, die je daarna hard uitlachen. O, en je kunt Een Brief sturen of de mensen vragen met een hesje en een fluitje op een hondenuitlaatwei te gaan staan zingen. Maar niet te hard, want dan komen de wouten.

  We zitten midden in een toneelstuk waar we zelf als figurant aan mee mogen doen. Ik zeg U, nooit werd er in de geschiedenis van de ongewervelden met lullen een verandering bewerkt, daar hadden ze de gewervelden voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wervelend geschreven.
   Vooral die lullen die steeds riepen dat ze méér en méér gewerveld wilden worden om de onderlinge spanning te verlichten, wekten bewondering.
   Ook Darwin stond met open mond het tafereel gade te slaan, terwijl hij de totale verzamelde lullen een zogenaamd Frans regenjasje aanbood.

   Geliked door 1 persoon

   • Die Darwin stond in die tijd naast mij op de markt met een kraam vol met regenjassen. Uit Frankrijk zie die en One Size fits all, want dat was Engels en dat verkocht altijd goed. Was natuurlijk niet zo want ze kwamen in alle maten, van die iele sprietjesdingen tot flink tot zeer flink gevuld. Ze waren inderdaad niet aan te slepen en een leuke bijkomstigheid in dit verband is dat de 22XXL maten ook werden gebruikt tijdens de Vierdaagse van Nijmegen waar ieder jaar steeds meer als vagijn verklede manshoge gendergestoorden aan mee deden om te voorkomen dat ze nat werden.

    Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Het wordt inderdaad hoog tijd dat de westerse ogen geopend worden , wat zit men te maffen hier !
  (In het westen dan , niet op deze site uiteraard) .
  Gelukkig heeft Trump die handschoen nu ook opgepakt en trekt van leer tegen de journalistiek in Europa , dat ze haast alle terreur en feiten proberen te verzwijgen .
  Onvoorstelbaar ook dat de islam met volgers met zo weinig verstand gemiddeld , het toch nog zo ver hebben kunnen schoppen , ons hele werelddeel is verziekt , de halve wereld eigenlijk , ergens zit er toch nog een portie slim en sluw brein .

  Helaas hebben we zoveel ” eigen” lafaards en klootzakken , dat we die moslims amper wat in de weg leggen .
  Met dank aan de Pechtolds , de Samsoms , de Asschers , etc .
  Smerige landverraders !

  Like

 8. Voor de meeste is het een makkelijke manier om te emigreren naar een land wat ze het meeste kan bieden..

  Like

 9. Sjaak zegt:

  DIT IS REALITEIT DIE SICH WIE EEN KANKERGEZWEER
  IN EUROPA ETABLEERT !
  EN DEZE ROOIE VADERLANDSVERRADERS HELPEN
  VLIJTIG AAN DEZE ONDERGANG MEE !

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik ben blij dat ‘Blondemevouw’ het artikel van Trouw ook is opgevallen. [Zie mijn reactie onder ‘Stem niet op Wilders]. Haar artikel heeft ook een link ernaar. De moeite waard om te lezen!

  Het is verbijsterend dat de politiekcorrecten meedoen aan het omdraaien van de feiten – wat zij blijkbaar overnemen van de islam – en er halve waarheden en leugens voor in de plaats zetten.

  En dat in zo’n mate dat men de werkelijkheid niet meer onder ogen kan/wil zien.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres.
   Het is ongelofelijk verbijsterend.
   Vooral als je zèlf de bittere werkelijkheid hebt gezien snap je niet dat intelligente blanke mensen je onmiddellijk als een vijand van de democratie en het zogenaamde “vrije woord”
   zien.
   En als zodanig ook handelend tegen je optreden, terwijl zij zich zelf tegelijkertijd willoos overleveren aan de islam-inquisitie…!

   Like

 11. bedonderde burger zegt:

  Slachtoffer

  Plots vermoord
  Van achteren gegrepen
  Het mes snijdt als boter
  Door het zachte vlees

  Plots vermoord
  De wagen schiet vooruit
  En dan naar achteren
  Om nogmaals vooruit te gaan

  Plots vermoord
  Vliegtuigen doorboren
  De betonnen wand
  De torens storten in

  Ik ben slachtoffer
  Ze willen mij vermoorden
  Krijst de dader in het rond
  En iedereen buigt voor hem

  Geliked door 3 people

 12. koddebeier zegt:

  Het slachtoffertje spelen gaat de moslims goed af, als “goede” voorbeeld hebben ze de palestijnen
  die komen er al jaren mee weg, ondanks dat het een zooitje terroristen en moordenaars zijn.
  Dir mede dankzij de blinde links/fascistische horde en maffe onderontwikkelde gutmenschen die nog steeds niet geleerd hebben hun hersens te gebruiken !

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  In Engeland kwam Kevin Crehan in verzet door reepjes bacon aan de deurknop van een moskee te hangen. Hij werd veroordeeld voor een hatecrime en moest een jaar de cel in. Een politiek gemotiveerde en disproportionele straf. Een taakstraf of boete zou hebben volstaan na zijn bekentenis. Na zes maanden overlijdt hij in zijn cel.

  Als westerse mannen na 40 jaar niet gewilde onderdompeling in het islamitisch bad eindelijk sporadisch vanuit impuls een daad stellen van verzet tegen de continu islamitische geweldsfactor dan weten de overheden die ons dit aangedaan hebben dat de kritische massa is bereikt.

  Om te zorgen dat deze kritische massa niet tot ontploffing komt worden draconische straffen gegeven voor minuscule daden. Minuscule daden die zouden ze gepleegd zijn door linksen aan het adres van rechtsen subiet gezien zouden worden als ludieke actie. Hoe moeten we in een normale wereld spek aan een deurklink anders bestempelen.

  Dat deze westerse mannen vervolgens gevangen worden gezet voor een jaar is zonder twijfel politiek gemotiveerd en heeft met recht niets meer te maken. Dat deze mannen (Tommy Robinson overleefde de gevangenis) na de draconische uitspraak vervolgens worden opgesloten in een gevangenis die overladen is met moslim criminelen is een bewuste daad van moord.

  Geliked door 4 people

 14. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 15. Pietersen zegt:

  Nederland bestaat uit veel domme onverschillige mensen die nog steeds denken dat de regering alles wel oplost.
  Zij zullen dan ook nooit door krijgen dat de regering juist het kwaad vertegenwoordigt.

  Like

 16. Onno zegt:

  USA = ijskoude weerzinwekkende gruwelmoordenaar van totaal levend gecremeerd, bekend enorm vluchtelingenkamp Dresden = sedert 1945 psychopathisch listig (onder oranje dekmantel) verholen landheer van hun vazalstaat Prins Bernhard BV (abusievelijk de herstelde/gratis bevrijde -soevereine- Staat der Nederlanden genoemd) = de instigator en opleider van ISIS = de op gang brenger van de vluchtelingenstroom richting Europa = instigator van de sancties en uiterst bedreigende moreel debiele schijnbewegingen tegen Rusland etc. etc. etc.

  Laat DE ECHTE “charmerend joviale” VIJAND opstaan…….

  Geliked door 1 persoon

 17. Erik zegt:

  Klinkt wel lekker slachtoffer, ooit worden ze geslacht en geofferd op het altaar der democratie die ze zo verfoeilijken.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Terug naar het begin: Het ergste van alles is dat vorige regeringen al de start hebben gegeven voor de deal OLIE VOOR IMIGRATIE, en daarmee het Nederland hebben opgegeven.
  Wat ervoor in de plaats komt zal ze een rotzorg zijn, als de industrie maar voor de toekomst is veiliggesteld en daarmee de grote geldstromen van de multinationals in Europa om nog meer te kunnen graaien en aandelen inslaan om meer macht te krijgen of dit naderhand weer voor veel geld van de hand doen.
  John de Mol verkocht deze week aandelen en is meteen 132 miljoen rijker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s