5 jaar wettelijk gelegitimeerde genitale verminking bij islamitische meisjes in Duitsland

screenshot_230

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De islamitische on-gewoonte der seksuele verminking bij meisjes en jonge vrouwen heeft ook Duitsland allang bereikt. Het geschreeuw van de meisjes bij deze procedure is verschrikkelijk. Dat noch de media, noch de Bondsregering zich met passende scherpe artikelen of wetten daartegen verzetten, maar dit misdrijf stilzwijgend accepteren als religieus gebruik, is het zoveelste zware vergrijp van ons politieke establishment.

michael-mannheimer-blog

700.000 kinderen worden jaarlijks in islamitische landen seksueel verminkt. Een derde daarvan overleeft deze procedure niet

Wat zich daar dagelijks – nagenoeg onopgemerkt door de wereldwijde openbaarheid – in islamitische landen afspeelt, is een genocide op meisjes en jonge vrouwen van het islamitische geloof. “Infanto-Cid” is de wetenschappelijke term hiervoor.

De feiten: Volgens de VN worden 6.000 meisjes en kleine kinderen in islamitische landen “besneden”. Dagelijks. Deze uitdrukking, die in het bijzonder door moslims graag wordt gebruikt, is een bijna absurde bagatellisering van het meedogenloze gebeuren. Het dient te worden geassocieerd met de religieuze besnijdenis van jongens, maar heeft daar de facto niets mee te maken. Want de sexuele gewaarwording van jongens blijft volledig intact. Bij de meisjes en jonge vrouwen echter wordt het in alle gevallen voor altijd vernietigd. In het bijzonder bij de zgn. faraonische besnijdenis: Hier worden van het lévende lichaam van de meisjes en bij volledig bewustzijn zowel de buitenste als de binnenste schaamlippen verwijderd, waarna de clitoris met een tang wordt uitgetrokken en afgesneden. Dikwijls wordt dan de schede dichtgenaaid, op een kleine opening om te urineren na.

700.000 meisjes sterven jaarlijks aan het islamitische misdrijf van de sexuele verminking

Slotsom van de VN: Aan de gevolgen van deze Female genital multilation (FGM), zoals het vak-begrip luidt, sterven dagelijks 2000 van deze mishandelde schepselen. Dat komt neer op minstens 700.000 slachtoffers per jaar. En 7 miljoen per decennium. Men kan dit aantal naar believen terug rekenen om te erkennen dat hier in feite een doorlopende genocide door de islam plaatsvindt. Gedaan wordt het allemaal door zogenaamde “besnijderessen”, islamitische vrouwen, die in de loop van hun meedogenloze bezigheid alle medeleven voor hun slachtoffers hebben verloren.

De moslims betwisten de verantwoordelijkheid van de islam voor FGM. Wat een klinkklare leugen is

Het grappige er aan: Door moslims – maar ook door westerse mensenrechtenactivisten en pseudo-intellectuelen – wordt bestreden dat de islam er iets mee te maken zou hebben. Deze werkwijze, zo heet het, zou een pre-islamitisch gebruik zijn, dat nu eenmaal tot op heden in stand gebleven is. Dat is een vernieuwde zienswijze, zoals een halve waarheid de blik op de volledige waarheid vertroebelt.

Juist is: Dit gebruik was er al voor de islam. Fout is dat het met de islam niets te maken zou hebben. Er zijn talloze fatwa’s die de besnijdenis aanraden, ja, zelfs voorschrijven. Dit voorschrift gaat terug tot de massamoordenaar Mohammed zelf.Volgens deze wordt de waarde van meisjes door de besnijdenis bepaald.

Bewijzen voor de legitimering van de besnijdenis door de islam

De seksuele verminking van islamitische vrouwen verkrijgt pas door een Hadith over de profeet Mohammed een religieuze dimensie. De profeet “ontmoette in Mekka een vrouw, die de vrouwenbesnijdenis praktiseerde. En liet haar begaan.” De nagenoeg centrale uitspraak van Mohammed, die tot op heden de seksuele verminking in islamitische landen legitimeert, is vermoedelijk de volgende: Hij zegt: “De besnijdenis van meisjes bepaalt de waarde van meisjes.”

Weer anderen beroepen zich op de woorden van de profeet tot de vrouwen-besnijderes Umm’Atiyya; “Besnijd de meisjes, maar overdrijf het niet, opdat deze wijze van besnijdenis door de echtgenoten het meest gewenst is en het gezicht van de vrouw op de best mogelijke manier laat stralen.”

Artsen die het islamitische standpunt onderschrijven, beroepen zich bij de besnijdenis van meisjes op dit religieuze commentaar. Dr. Ahmed Suleiman van de Universiteit van Caïro: “Besnijdenis van meisjes leidt tot zedigheid, eergevoel en emotionele evenwichtigheid.”

Dr. Muhammad Abu Leila, expert in het islamitisch recht, docent voor islamitisch onderzoek aan de  Al-Azhar Universiteit en Dr. Ahmed Yousuf Suleiman, docent voor islamitisch recht aan de Univeriteit van Caïro: “De profeet Mohammed bezegelde dit gebruik en wij, moslims, hebben het duizend jaar later geërfd. De profeet stelde enkele menselijke en wetenschappelijke voorwaarden vast, opdat de besnijdenis bij vrouwen mag worden uitgevoerd. De waarde van de vrouw mag niet worden aangetast, opdat de man niet uitgeput is, nadat hij met zijn vrouw geslachtsverkeer gehad heeft.”

Dr. Ahmed Abd Al-Rahman, islamitisch schrijver:“Als meisjes niet worden besneden, zullen verdorvenhed en prostitutie worden verbreid, zoals reeds in het Westen is gebeurd als gevolg van het negeren van deze normale, menselijke behoefte. Willen wij zijn als het Westen? De propaganda tegen besnijdenis van meisjes, die in deze dagen op televisie wordt verbreid, is af te wijzen, daar zij in tegenspraak is met de islamitische wetgeving. …..Het is hun bedoeling het islamitische gezin te vernietigen en de Egyptische samenleving haar waardigheid te ontnemen.”

Tegen de bewering dat het islamitische on-gebruik van de seksuele verminking niets met de islam te maken heeft, spreekt echter ook dat dit gebruik, tegelijk met de islamitische verbreiding, gemeengoed geworden is in landen die deze besnijdenis eerder niet kenden: Pakistan, Afghanistan, Indonesië en talrijke tot islamitisch bestempelde Afrikaanse staten zetten deze afschuwelijke werkwijze voort.

Deze werkwijze heeft rechtstreeks te maken met het islamitische super-patriarchaat. Een moslimman wil er zeker van zijn dat zijn vrouw nooit eerder een andere man had. Als hij met haar trouwt en ziet dat haar schede is dichtgenaaid, is dat een heel goed bewijs. Deze dichtgenaaide schede moet de man met zijn mes openen, een onvoorstelbaar afschuwelijke procedure tijdens de huwelijksnacht. En: Een vrouw van wie de clitoris is verwijderd, bezit niet of nauwelijks enig seksueel verlangen. Ook dit dient de aanspraak van de moslimman op een levenslang slechts door hem aangeraakte vrouw. Want een vrouw zonder seksueel verlangen gaat niet vreemd.

Het nadrukkelijke bewijs dat dit allemaal rechtstreeks met de islam te maken heeft, is echter socio-religieus: De islam placht – en pleegt – als politieke religie alle zeden en gewoonten in zijn landen, die niet islamitisch zijn, uit te roeien. Daarbij worden pre-islamitische tempels en gebouwen neergehaald of opgeblazen, kerken de lucht in gejaagd, daar mag geen christen een kruis dragen of een bijbel in bezit hebben. En uitgerekend bij het verbod op de procedure van de vrouwelijke seksuele verminking zou de islam het hebben laten afweten? Dat is pure Taqiyya – of een episode uit sprookjes van 1001 nacht. Hoe kan Michael Muhammad Abduh Pfaff, voorzitter van de Duitse Moslim Liga, toch zeggen: “Ons geloof staat voor vrede en tolerantie, voor de bescherming van de rechten van de vrouw….”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op 5 jaar wettelijk gelegitimeerde genitale verminking bij islamitische meisjes in Duitsland

 1. koddebeier zegt:

  De regeringen en politici die dit goedkeuren of stilzwijgend tolereren dienen zwaar gestraft te worden. Neurenberg2 zou voor deze lieden een goede oplossing zijn !!

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Neurenberg 2? Veel en veel te mild. Onthoofding door hun expert vrindjes en public graag zoals in Jeddah iedere vrijdag maar dan in Den Haag vóór de Ridderzaal. We kunnen voorlopig vooruit met de aantallen…

   Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   In Nederland wordt dit ook stilzwijgend getolereerd. Want, beweert “men” anders worden de meisjes toch meegenomen naar het thuisland en gebeurt het evengoed. Dan kan het maar beter hier gebeuren, want hier zijn de omstandigheden beter.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • salsajunky zegt:

   Wat ik niet begrijp is dat het hier in de westerse landen ook toegelaten wordt,onder het mom van religieus gebruik. tegenwoordig is het verboden om honden hun oren te laten couperen omdat het dierenmishandeling is ,wat ik ook vind) maar kinderen dermate verminken van hun geslachtsdeel mag dan weer wel.waar zit het verschil dan in??

   Geliked door 1 persoon

   • Ekster zegt:

    Het antwoord op die vraag is simpel. Omdat het uit naam van een (pseudo) godsdienst gebeurt. Wat niet-religieuzen (terecht) niet mogen, is opeens wél toegestaan zodra je het uit naam van een of andere godheid doet.
    Voorbeelden:
    Snijden in kinderen; is verboden, tenzij het uit naam van “god” gebeurt.
    Onverdoofd dieren slachten is verboden, tenzij…
    Polygamie is verboden tenzij…
    Trouwen met een minderjarige is verboden, tenzij..
    enz enz,
    Het is de waanzin ten top en in mijn ogen onaanvaardbaar. Iedere god is verzonnen en er gebeuren vreselijke dingen vanwege die onzin, en het mag allemaal of wordt oogluikend toegestaan.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Veruit de meeste Westerse landen worden geregeerd door idioten !!
    Beroepspolitici die jaren en jaren op het pluche gekleefd zitten met verknipte en achterhaalde visie op de maatschappij

    Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  het is verdorrie 2017, welke gestoorde randdebiel dacht kom we gaan eens meisjes en vrouwen voor het leven verminken, want sex is er om je voor te planten en een vrouw mag er hoe dan ook geen plezier aan beleven, het enige is die stumperts pijn te doen en als een stuk vuil te behandelen

  Like

  • fransdewit zegt:

   En dan noemen ze het hier het vrije westen. Schandalig zeg. Is bedacht door een stelletje egoïstische klootzakken. Als hun god zo goed en geweldig is waarom laten ze de mensen niet naar hun idee geboren worden? Daarom pakken ze ook zo gemakkelijk een geit natuurlijk, als er maar een gat in zit. Nou als hun partner er geen lekker gevoel van mag krijgen. Waar genieten ze dan zelf van? Barbaren!!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Deze randdebiel,

   Like

 3. Flo zegt:

  De huidige media en politiek is het grootste gevaar voor de mensheid,zolang dit zo blijft zal er zeer snel een wereldoorlog ontstaan,waarna ze er zeker op worden afgerekend,.

  Like

 4. Jean zegt:

  Laten we gewoon toepassen “oog om oog, tand om tand”.
  Bij “elke” verminking van een meisje resp. jonge vrouw wordt een politica van eigen volk ook op die slachttafel gelegd zodat ze “hetzelfde” mag meemaken.
  Elke politieker die dat goedkeurt wordt behandeld met 2 bakstenen, er wel voor zorgen dat je er zelf niet met je duimen tussen zit als de 2 bakstenen tegen mekaar geslagen worden….
  Wij zullen dat zo moeten oplossen willen we snel verlost worden van die achterlijke “perverse” gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam op “ons” grondgebied.

  Geliked door 4 people

 5. Witter raaf zegt:

  Ik zeg ;even een scheermes erlangs bij de desbetreffende heren van wie dit zonodig moet!!
  Gelijke monniken gelijke kappen!!

  Like

 6. joga zegt:

  7 miljoen meisjes sterven dus hieraan per decennium. Dat is een flink aantal baarmoeders, die geen kinderen meer voortbrengen. Elk nadeel…………nee, weg met die smerige gedachte

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  (…) 700.000 kinderen worden jaarlijks in islamitische landen seksueel verminkt. Een derde daarvan overleeft deze procedure niet (…)

  (…) 700.000 meisjes sterven jaarlijks aan het islamitische misdrijf van de sexuele verminking (…)

  Ik begrijp de aantallen niet, die in het artikel worden genoemd. Een derde van 700.000 is toch niet eveneens 700.000?.

  Ik heb trouwens geen medelijden met ‘besneden’ moslima’s die me altijd zo provocerend van onder hun kopvod aankeken in de trein. Ik neem tenminste aan dat die ook waren ‘besneden’ zoals het een ‘echte moslima’ betaamt?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kan er weinig aan doen, Tis’: Het stond er zo.
   Kan wel een verschrijving of zoiets zijn; die maakt Mannheimer eerlijk gezegd wel vaker.
   Maar taalkundige verschrijvingen kan ik, waar nodig, wel ómvormen; aan rekenkundige waag ik me liever niet: Was al nooit mijn beste vak op school. (LOL!)

   Geliked door 1 persoon

  • Ekster zegt:

   Die trutjes in de trein hebben hun flamoesjes waarschijnlijk nog. Dat zijn van die types die hier geboren en getogen zijn en dus van alle voordelen van het westen ruimschoots gebruik gemaakt hebben en nu als vrome maagden het westen provoceren met hun kopvodden. Deze soort moslima eet van 2 walletjes; wel de voordelen van het westen, maar niet de gruwelijke kanten van de ware islam hoeven meemaken. Eigenlijk zou het een wijze les kunnen zijn voor die warhoofden om alsnog verplicht te worden besneden.

   Geliked door 1 persoon

 8. Japio zegt:

  Wat een barbaarse middeleeuwse beweging is die islam toch. Zijn ze nou werkelijk zo achterlijk of kan je ze het niet kwalijk nemen omdat ze het IQ hebben van een visstick? Die perverse sadisten vinden het gewoon veel te leuk om deze meisjes gruwelijk te verminken. Ik zeg, handjes amputeren van die schoften maar dan ook zonder verdoving.

  Like

  • elisah zegt:

   Het is me sowieso een raadsel, hoe men zoiets pervers en sadistisch in hun zieke hoofd krijgt. Hoe komt iemand op het idee om daarmee te beginnen en een kind op zo’n manier genitaal te verminken? Er heerst daar een waanzinnige fixatie op mutilatie van geslachtsdelen, waarom heeft allah de mens dan gemaakt mét schaamlippen of voorhuid?

   Like

  • Marcel zegt:

   Goed idee die handjes eraf zonder verdoving want ze hebben de k*t van de vrouw en haar sexuele genot gestolen en op diefstal staat in de sharia hand eraf.

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Waarom horen we niets van de femenisten?????????????????

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Vraag me af van welke planeet Dr. Ahmed Suleiman van de Universiteit van Caïro afkomstig is??

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  “Deze werkwijze, zo heet het, zou een pre-islamitisch gebruik zijn, dat nu eenmaal tot op heden in stand gebleven is. Dat is een vernieuwde zienswijze, zoals een halve waarheid de blik op de volledige waarheid vertroebelt.

  Juist is: Dit gebruik was er al voor de islam.”

  Doet me denken dat het bestaan van de sluier om vrouwen te markeren als “bezit” van een man tegenover ongesluierde vrouwen, – die ook toen al als hoeren werden weggezet – dateert van een paar duizend jaar v.Chr. en door de Oude Assyriërs werd geïntroduceerd !

  En ook dat heeft de Islam zonder verpinken gewoon overgenomen.

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  De zorgverzekeringen zien weer geld met al die moslims. Tja, je moet toch klanten zien te trekken.

  Geliked door 1 persoon

 13. Erik zegt:

  Vreselijk, ik heb nogal een flink visueel voorstellings vermogen en ben op de vroege ochtend misselijk geworden. Echte feministen zouden toch hiertegen moeten protesteren.
  Ik vraag me trouwens af, zijn er nog wel genoeg vrouwen voor de islam mannen als je bedenkt dat een man ook nog meerdere vrouwen mag huwen?
  Dit is strafbaar in Duitsland en ook hier, handhaaf gewoon de wet.
  Ben ook tegen mannen besnijdenis, die van mij heeft nog gewoon zijn jasje aan.
  De paranoide sex obsessie van de Arabieren is ons wel bekent maar dat hier niks aan gedaan wordt is een aanklacht tegen de mensen die dit toestaan die zwaar gestraft zou moeten worden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Elke moslim die meerdere vrouwen heeft berooft jongeren van de mogelijkheid om te trouwen. Die kunnen hun hitsigheid mooi gebruiken om zich op te blazen voor de houri’s.

   Like

  • elisah zegt:

   Die primitieve, agressieve mannen slachten zich onder elkaar ook af, vandaar dat ze wel wat meisjes kunnen missen….

   Like

 14. Het is dat ze in een soort menselijk uitziende gedaante rondlopen anders had ik beslist gedacht dat het enge Aliens waren die we met de vlammenwerper te lijf moeten. Mag je het al over gaskamers hebben of is ’t nog te vroeg?

  Geliked door 1 persoon

 15. Ze blijven het maar aan alle kanten aan je opdringen, die cultuur van hun die zo ver bij ons vandaan ligt. Zulke barbaarse verminkingen dat het ongelooflijk is dat landen met christelijke partijen hierin meegaan. Weer een stap terug in de tijd. ISLAM IS WREEDHEID, ik heb er geen ander woord voor.Noem mij een islamitisch land waar geen oorlog of rottigheid is.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ekster zegt:

  Al diegenen die dit kinderen aandoen, zouden stante pede zelf zonder verdoving gecastreerd, dan wel volledig dichtgenaaid moeten worden.
  Dit is een werkelijk verschrikkelijke, barbaarse, primitieve praktijk waarover je feministen niet hoort. Milo heeft gelijk in zijn kritiek op “moderne feministen”. Ze doen in werkelijkheid niets voor hun seksegenoten die deze helse ellende moeten meemaken.

  Geliked door 1 persoon

  • Marcel zegt:

   Nee feministen worden liever als useful idiots gemobiliseerd omdat Trump 12 jaar geleden stoere praatjes had over vrouwen. Die feministen zijn wel zulke ongelooflijke schijnheilige hypocriete trutten.

   Geliked door 3 people

 17. win zegt:

  ik kan geen straf bedenken, hoog genoeg, voor deze duivelsdaad!

  Like

 18. Marcel zegt:

  Zo dit is even aan ander verhaal dan dat wijsmaken dat vrouwenbesnijdenis niks met de islam te maken heeft en al bestond voor de islam. Het zou zeker voor de islam hebben kunnen bestaan. De islam liet vrouwenbesnijdenis voortbestaan en bestreed het niet maar bevorderde het blijkbaar zoals in dit artikel te lezen is. Islam is geen vrede maar islam is wrede (met een w dus).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s