64% Belgen wil stopzetting nieuwe immigratie vanuit overwegend moslimlanden

screenshot_219

64% van de Belgen wil een onmiddellijke stopzetting van elke nieuwe immigratie vanuit overwegend moslimlanden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse denktank Chatham House onder 10.000 burgers in 10 Europese staten.

Enkel Oostenrijk (65%) en Polen (71%) laten hogere percentages optekenen. Volgens de denktank zijn de resultaten ontnuchterend en geven ze aan dat de angst voor moslimimmigratie allesbehalve beperkt blijft tot de Verenigde Staten, waar een onlangs door president Trump afgekondigd inreisverbod voor burgers uit 7 overwegend moslimlanden door een rechter werd herroepen.

Lees verder>>>
(h/t Marc)
express-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", België, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op 64% Belgen wil stopzetting nieuwe immigratie vanuit overwegend moslimlanden

 1. hendrikush zegt:

  Islamofobie wordt helemaal trending.

  Like

 2. Pingback: 64% Belgen wil stopzetting nieuwe immigratie vanuit overwegend moslimlanden – Rechtsaf doorzee

 3. fransdewit zegt:

  Goed zo, kom maar eens eerlijk uit voor jullie mening. Eigenlijk willen allen landen die maatregel op een paar zeurderige demonstranten die niets anders te doen hebben als tegen alles aan te zeuren.

  Like

 4. elisah zegt:

  Hoogstwaarschijnlijk hebben de mensen die -neither agree nor disagree- hebben aangegeven, niet het lef om openlijk uit te komen voor hun -agree- mening.

  Like

 5. Komen ze wel wat laat mee, hopelijk niet te laat.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Mohammedanen zouden nu “nog maar” 6% van NL uitmaken, geloof ik trouwens geen fuk van, llijkt wel 25%. En kijk / luister eens wat voor impact dit nu al heeft!! In de media, 2e (slaap)Kamer het is allemaal pislam en aanverwante zaken. En wat te denken van het Uitkeringsinfuus etc etc!! Belooft nog wat als het percentage 15% is!! En buiten onze grenzen de pislam op weg is naar de grootste sprookjesgodsdienst in 2050 ofzo. Uw (klein)kinderen maken dit dus nog mee!! ‘The worst is yet to come’!!

  Like

 7. Flo zegt:

  Een “denktank” let me guess.. links??
  64% klinkt natuurlijk net niet 65 vandaar…
  Ga er van uit dat het 80 % is.
  Oprotten met dat zgn vluchtelingen geteisem!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Ja, leuk en aardig met die 64 %.
  En dan…?
  Zoals ze hier zo mooi kunnen zeggen, terwijl ze achteloos nog ’n pint bestellen…
  Je ziet geen Vlaming de straat op gaan.
  Het Vlaams Belang gooit al decennia lang alles in de strijd om de Vlaming
  wakker te maken maar noppes!

  Stem allemaal op de NVA onder leiding van die Bart Dewever en alles zal rech kom…!
  Ha! De Vlaming vindt het Vlaams Belang een brug te ver…?
  Oké. Dan zullen jullie het moeten doen met ’n Franstalige minister president met ’n kop alsof hij zo uit ’n feestwinkel komt, die totaal geen ene moer doet en voorstelt.
  Ach, zolang de Vlaming nog kan rommelen en sjoemelen… bestellen ze nog ’n pint en blijven ze “beschroomd…” Zoals ze van zichzelf zeggen.

  En die islam maar lachen…

  Like

 9. Al 50 jaar lang zijn er onderzoeken gepubliceerd waaruit de ene keer blijkt dat het volk buitenlanders heel erg leuk vindt en dat ze die rustig naast hun vrouw laten slapen. De andere keer vinden we de buitenlanders zwaar kut maar we mogen ze dan geen buitenlander noemen en de meeste keren vinden we dat de grenzen gesloten moeten worden voor #dobberprinsjes op nieuwe Nikes van 300 euro, een i-Phnone van 700 en een volledig verzorgde reisticket (enkele resi, dat dan weer wel) van 15.000 euro en een fakepaard van 32 centimeter. En al die keren trekt geen hond zich iets van al die onderzoeken aan en gaan ze gewoon hun gang met het binnenloodsen van rood stemvee annex complete getrainde troepen voor straks, tegen Poetin.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik denk de meerderheid van de Nederlanders ook.
  Alleen de Brusselse Eurodebielen en de Haagse idioten luisteren niet naar het volk.
  Als politici niet willen luisteren, rest het volk alleen een opstand !

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  iedereen wil een leuk leven, dat moet je dan wel zelf verdiend hebben en niet als er in het thuisland geen oorlog of gevaar is naar Europa trekken om alles te krijgen waar je niets aan hebt bij gedragen, het is gewoon vol hier, er zijn al weinig sociale huurwoningen voor de autochtone mensen, we willen gewoon normaal ons leven leiden , waarom mag er hier een moskee worden gebouwd en daar geen katholieke kerken, de mensen zijn het zat, SPUUGZAT

  Like

 12. Thoth zegt:

  Yep, alleen Spanje & UK nog niet, maar die komen eraan. Trouwens, de immigratie-minister van de EU – Mogherini – zegt juist dat wij ze nodig hebben, die mohammedanen. Welnu, die gast is knettergek, totaal NIET :

  Like

 13. scheermes zegt:

  64 % van de belgen wil een moslimstop !! Dit lijk mij URGENT; ,aangezien ze nog SLECHTS een meerderheid hebben van veertien procent!!

  Like

 14. scheermes zegt:

  Nog 15% en het lot van de belgen is BEZEGELD!!

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  De kentering is duidelijk: tegelijk is Theo Francken de populairste politicus, althans toch in Vlaanderen. Zo politiek correct zijn we hier dus niet in de beslotenheid van ons eigen hoofd.

  Like

 16. Jean zegt:

  Het bewijs is vandaag openbaar gemaakt in België nl. de islam is een bedreiging want de islamieten worden steeds gewelddadiger en die smeerlapperij wordt hun opgelegd in die gehate mosselketen en zeggen dat die mosselketen gesubsidieerd worden door de NVa…..
  Wij EISEN een totaal verbod van die zwijnerij in onze westerse samenleving, wij hebben geen problemen met mensen die vluchten voor hun leven, die willen wij zelfs helpen maar dat betreft ± 5% van de huidige massa die ons wordt opgedrongen door die EU misdadigers, om een einde te stellen aan die misdaad moeten wij eerst die EU misdaadinstelling uitschakelen, grenzen sluiten en heel die islamitische rotzooi verdrijven en verbieden in onze westerse gemeenschap.
  Je kunt toch niet spreken van ‘vluchtelingen’ als diezelfde vluchtelingen jaarlijks op vakantie gaan naar het land wat ze ontvlucht zijn…
  Nu zoals president D Trump doet nl. die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij totaal verbieden en verdrijven want dat is de enige remedie voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, wij betalen belastingen om ONS te beschermen en niet die barbaarse smeerlapperij.
  Voor alle duidelijkheid, wij staan niet achter die idioterie uit Rome want wij zijn atheïsten maar wij zijn wel 1.000% tegen elke vorm van geweld en 1.000% tegen volksverlakkerij, wat mensen binnen de muren van de eigen woning doen is niet ons probleem maar als ze ons leven komen bedreigen en verpesten op de openbare weg of in openbare gebouwen dan moeten wij daar verzet tegen plegen wat we bij deze dus doen.
  islam is een bedreiging voor onze vrijheid en onafhankelijkheid, iedere westerling die deze barbaarse smeerlapperij verdedigd is onze vijand, gezien het aantal westerlingen dagelijks stijgt wat de islam wil verdrijven is er hoop op een vrij westers Europa, de weerstand komende van die EU bende tegen onze vrijheid en onafhankelijkheid (puur voor eigen belangen) zullen wij breken, zeker weten.
  De redding van Europa zal starten als die perverse smeerlapperij verboden en verdreven wordt uit Europa.

  Like

 17. Peter zegt:

  Ik denk zelfs dat dit getal te laag is, 64% . Om op zulke vraag een écht antwoord te kunnen geven zou er een referendum moeten plaatsvinden met enkel autochtone bewoners wat uiteraard nooit zal gebeuren. De politiek weet dit maar al te goed.

  Ik ben van 1958 en kan mij niet herinneren of ik ooit ben gevraagd om een JA of NEEN aan te kruisen. Maar met de Brexit en Trump groeit de hoop. Eerst kijken wat er in Nederland en Frankrijk gebeurt en later dit jaar in Duitsland (BRiD).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s