AfD-Berlijn countert voorpagina van “Spiegel”

screenshot_221

(Vertaling: E.J. Bron)

Wauw, dat zouden we niet gezocht hebben achter de brave AfD-Berlijn: de afdeling heeft op Twitter een aangepaste versie van de actuele voorpagina van de “Spiegel” met Donald Trump als ISIS-slachter (boven, rechts) gepubliceerd. In plaats van de Amerikaanse president is daarop bondskanselier Merkel met een brandende grondwet en een bebloed mes te zien (boven, links) waarop een halvemaan prijkt. Rechtsonder staat “Wir schaffen das” in plaats van Trump´s slogan “America First”. Een gebruikster van Twitter had kritiek op de tekening: “Erbarmelijk en walgelijk. Jullie zouden je moeten schamen.” De AfD-Berlijn antwoordde kort en bondig: “Klachten aan de ´Spiegel´ richten a.u.b.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Links fascisme, Linkse Kerk, Merkel. Bookmark de permalink .

12 reacties op AfD-Berlijn countert voorpagina van “Spiegel”

 1. Pingback: AfD-Berlijn countert voorpagina van “Spiegel” – Rechtsaf doorzee

 2. Merkel nodigt jihadisten uit, dus is de tekening gepast

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ziehier ’n goed voorbeeld voor datgene wat ik bedoel.
  AFD doet goed werk maar ze richten zich op ’n totaal verkeerd thema.
  AFD laat het beeld zien van datgene wat de politiek doet en wat de politiek naar haar mening verkeerd doet, zodat het voor de Duitse burger tijd wordt om op te staan en te zorgen dat Duitsland niet ten gronde zal gaan.
  Een boodschap waardoor het Duitse volk niet in beweging zal komen omdat datzelfde Duitse volk nog steeds gehypnotiseerd naar haar navel van zelfbeschuldiging staart
  Vandaar dat de AFD altijd rond die schampere 15% van het Duitse volk zal blijven hangen.

  Naar mijn mening zou de AFD zich in de allereerste plaats moeten richten op het inhameren van een totaal ander beeld. En dat is.
  Dat beeld waar alle Duitsers al decennia lang op zitten te wachten, het toekomstbeeld van een Duitsland dat eindelijk weer bevrijd zal worden van dat vervloekte, door haar vijanden ingepompte schuldgevoel, dat overbleef na verloren wereldoorlog twee en Duitsland klein en onderworpen houdt, waardoor Duitsland niet meer als politiek gevaarlijk machtsblok en concurrerende grootmacht met andere wereldmachten kan functioneren…!
  Een totaal nieuw Duitsland dat voor zichzelf alle beslissingen kan nemen en dat al het onrecht, haar door haar voormalige vijanden aangedaan, te niet zal doen.

  Als dat gevoel voor een nieuw Duitsland eenmaal is aangeslagen, dan is het directe gevolg daarvan dat men de islam de doodsvijand van Duitsland, die binnen de eigen muren is geslopen kan en moet vernietigen!
  Dan pas zal de AFD het voltallige Duitse Volk achter zich krijgen…

  De AFD heeft NU nog steeds de kans zich met deze boodschap groot te maken… maar hoe langer ze wacht hoe groter de kans zal worden dat een tweede Hitler die boodschap zal wegkapen.

  Like

 4. scheermes zegt:

  Het trieste is dat de bevolking ondanks alle ellende die dagelijks te zien is op tv, op de overspelige HOER merkel blijven stemmen, die samen met de valse profeet de rkk en de linkse kerk ons land TOTAAL TEN GRONDE RICHTEN !!,En inplaats er van op een partij te stemmen die de vijand (MOSLIMS; IS LAM)buiten de deur houd; blijven ze maar KLAGEN dat het de verkeerde kant op gaat met ons land, en dat wij als het zo doorgaat , wij ons land kwijtraken, en de moslims de baas worden , en wij massaal uitgeroeid zullen worden door deze barbaren!! Maar desondanks,blijven ze toch stemmen op partijen die ons allemaal ten gronde richten!! Maar wel commentaar leveren ,op TRUMP en WILDERS die de vijand buiten de deur willen houden!!Dit toont aan dat AL DEZE mensen DOODZIEK zijn!!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  De Merkel-versie klopt. Om de Trump-versie zou ik me eerder druk maken: Die portretteert Trump niet als IS-slachter, maar als slachter van het Amerikaanse vrijheids-principe (als onthoofder van het Vrijheidsbeeld) en dát is pas een regelrechte leugen en- gotspe! Alweer propaganda vanuit de Frankfurter Schule; op de brandstapel met zoiets!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Een duidelijke waarschuwing aan de moslims die naar de USA willen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s