NEP-NIEUWS met Aart Zeeman

screenshot_227

(Door: J. v.d. V.)

Geachte heer Aart Zeeman.

Ik reageer op uw uitzending over nep-nieuws, u had het nep-nieuws beter in eigen land kunnen onderzoeken. Neem de NOS/NPO of de VARA, die zitten vol met nep-nieuws elke dag weer. Neem Bellicam (MH17) of Buzz Vids of uw collega Twan Huys (Trump de clown) daar moet u onderzoek naar doen, maar nee, u gaat naar Poetin die door de smerige linkse partijen en globalisten gehaat wordt.

Jullie journalisten zijn een schande. Ik heb de tijd om het internet af te zoeken naar nieuws en op YouTube de geschiedenis te bekijken, 100 jaar olie uit het Midden-Oosten, alle presidenten van Amerika, de geschiedenis van een paar vooraanstaande families in de wereld, de Council on Foreign Relations, de Bilderberg-bijeenkomsten en de speech van J.F. Kennedy over geheime genootschapen. Ik kijk Foxs news en RT news (voorheen Russia Today) en Nieuwsuur, en lees op internet  E.J. BRON, XANDER, FENIXX, NAGELTJES.BE, FOLLOW THE MONEY, THE POST ONLINE, JOOST NIEMÖLLER en vele andere internet sits, artikelen uit geheel de EU vertaald en al en natuurlijk ELSEVIER´S journalist Prof. mr. dr. Afshin Ellian, die allemaal een beter beeld geven van het nieuws dan jullie van de publieke omroep.

Die nep-nieuws zender die met Buzz Vids aankomt is gestoord, Buzz Vids is nou net als Bellicam een betaalde onruststoker die vanachter zijn computer thuis onderzoek doet op, ja hoor, Facebook, waar algemeen van bekend is dat daar heel veel trollen op zitten die het nieuws omdraaien en met wat plak- en knipwerk een mooi verhaal aan elkaar lijmen wat jullie schandalige journalisten graag willen horen; Poetin, Trump, allemaal slechte mensen en dat gaat er bij jullie in als zoete koek, schandalig. Vandaar dat FOX NEWS niet op de Nederlandse tv te zien is, Judge Jeanine Pirro van FOXS NEWS, daar kunnen jullie nog heel wat van leren en vergeleken bij Jeanine Pirro zijn jullie echt een schande voor het beroep journalist.

Nee, dit gaan jullie met al dat nep-nieuws niet winnen, het internet is veel sneller, en daar komt de huidige paus Franciscus nu ook achter, er moest er toch een te vinden zijn die moslims de voeten wast (schandalig).Dat was de vorige paus Benedictus vast niet van plan. Die weet dat de moslims christenen overal in de wereld zullen proberen uit te moorden en Adolf Hitler hoog in hun vaandel hebben staan. Nee, dankzij jullie valse journalisten wordt het niet beter, dus laten we hopen dat president Trump de nep-nieuws zenders CNN, ABC, CBS, NBC snel verbiedt of tot de orde roept.

Hier nog een paar nep-nieuws artikelen. Zijn in Oekraïne die sluipschutters al gevonden? NEE, er wordt ook niet naar gezocht. Is dat niet vreemd? Misschien weten Europarlementariërs Guy Verhofstadt en Hans van Baalen meer, dit is een echt onderzoek waard.

Wat doet die NAVO, die om heel Rusland meerdere militaire basissen heeft. De Russen, die helemaal niet aan aanvallen denken en dat hoeft ook niet als je atoombommen bezit.

Maar waar gaat het om, De Nieuw Wereld Order, waar de moordenaar van Kennedy, George H.W. Bush (CFR), die niet wist waar hij was toen JFK vermoord werd, het vaak over had. Vreemd toch, en de false flag aanslagen van 9/11. Bekijk de video van Dr. Judy Wood, “Where Did The Towers Go?” Stalen balken die vallend in stof veranderen. Of de moslimimmigratie. De Hongaren weten wel beter. Ze zijn al twee keer door de moslims uitgemoord, en moest het Poolse leger de stad Wenen ontzetten die door de babymoordenaars en verkrachters was omsingeld. We hebben de mond vol van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, maar van de mosliminvasie hoor je niks en zo lang geleden was dat nou ook weer niet.

En hier nog een paar verdachte personen die toch erg duidelijk zijn in hun interviews over de NEW WERELD ORDER: Zbigniew Brzeziński, Dick Cheney, Condoleezza Rice, Alan Greenspan, John McCain (ja hij ook) Richard Holbrooke, George Soros en nog vele anderen, en ja, allemaal lid van de Council on Foreign Relations, en allemaal zijn ze tegen president Trump, vreemd toch!? Dus ga een keer aan het werk Aart en stop met het misleiden van het NEDERLANDSE VOLK. Je wilt toch niet als landverrader de rest van je leven doorbrengen?

Hier nog een tip voor een onderzoek dat mij ook ontzettend stoort: vliegtuigstrepen. en nu denk je weer hij is gek, nou, bekijk deze video op YouTube:  Geo-engineering en klimaat Herman Russchenberg, en niet alle complottheorieën zijn nep-nieuws (Karel van Wolferen) MAAR DAAR WAAR ROOK IS, IS VUUR…………….

PS.: de uitzending van Brandpunt over nep-nieuws was zeer slecht, maar dat wist je zelf ook wel, en aan de reacties te zien ben ik niet de enige die het nep-nieuws vond.

Met de vriendelijke groeten,

J. v.d. V.

Door:
J. v.d. V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op NEP-NIEUWS met Aart Zeeman

 1. joga zegt:

  Uitstekend verhaal. Sta ik helemaal achter. Voor uw internet-info kunt u ook tegenwoordig zeer goed terecht bij de dagelijkse standaard en in de USA bij Next News Network . NNN (Gary Franchi)

  Like

 2. troubadour zegt:

  geheel mee eens ik heb ook de tijd na mijn 45 jarige actieve leven dit te volgen en volg geen nieuwsuur nog rtl noch nso meer vanwege hun tendentieuze fake news master’s voice gedrag wegens cnn,new york times and washington post news channnels allen ioc van mr Soros.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Hear, hear! Deze heeft beduidend minder tijd en is in eerste plaats altijd dankbaar voor de uitstekende artikelen en schrijfsels, maar ook de vele doorlinkjes in de reacties.

  Verder is het zo, als deze al kijkt naar wat men nu weer te berde brengt, het meestal ook weer heel vlot weer afgaat; dit slappe geouwehoer is zo verschrikkelijk slecht voor mijn bloeddruk. Daarom mijn dank, dat u deze uitzending heeft uitgezeten en een duidelijk beeld heeft geschetst.

  Like

 4. Stef zegt:

  Geweldig raak. Stuur door aan alle linkse twijfelaars. Vriend of vijand.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En vergeet het niet……Er komt een dag dat landverraders hun gerechtelijke straf niet meer zullen ontlopen !!
  De kruik gaat net zolang te water tot hij breekt !

  Like

 6. Johan zegt:

  Ik heb die uitzending van Brandhout over nep-nieuws ook gezien. De hele tijd kwamen echter drie gedachten bovendrijven :

  a) De NPO doet zelf ook aan nep-nieuws, (Zie ook het artikel hierboven).
  Hoe nieuws over de immigratie bijvoorbeeld gebracht wordt. Of dit dan : ” Afgelopen weekend zijn weer 2000 ‘vluchtelingen’ “gered” uit de Middellandse Zee. Die lui zijn helemaal niet `gered`, dat is zo nep als het maar zijn kan. Ze worden per taxi/veerboot naar Italië vervoerd, En het zijn ook geen ´vluchtelingen´, allemaal nep. Het zijn brutale indringers die onze landen komen bezetten. Maar dagelijks worden we door de NPO met onzin/verhalen over ´zielige vluchtelingen´ vergiftigd.

  b) Wat dacht U van de CIA ? Die hadden jarenlang speciale radiozenders, gericht op het Oostblok en op Rusland. Daar waren vele mensen dagelijks mee bezig. Propaganda, om Rusland in diskrediet te brengen. Propaganda is van alle tijden en van alle richtingen. En geloof maar niet dat ze daar bij de CIA nu ineens mee opgehouden zijn.

  c) Een derde beklemmende gedachte was : Waar halen jullie het recht vandaan om te bepalen wat nepnieuws is of niet. Dat bepaal ik mooi zelf wel. Jullie stellen je op boven het volk als een alwetende elite, die wel eventjes zal bepalen wat goed is voor dat ´domme´ volk. Nou, vergeet het maar ! Zo dom zijn we niet. We zoeken het tegenwoordig zelf wel uit !

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Journalisten houden braaf de pootjes hoog voor de maatschappij waar ze voor werken.

  Geliked door 1 persoon

 8. dees zegt:

  100 jaar geleden was A.Zeeman een journalist die de waarheid probeerde weer te geven (vond ik), sinds een paar jaar heeft hij alleen zéér gekleurd fout nieuws, het zelfde nieuws wordt in andere landen totaal anders weergeven. Van goede naar foute nieuwsbrenger ik maar een klein sprongetje.

  Like

 9. Harry zegt:

  `Het nepste nieuws wat ik OOIT gezien heb , was een zogenaamde handel in doorgezaagde schedels , járen geleden . In een fake laboratorium .
  In de tijd van Willibrord Frequin .
  Toevallig was dat een programma van BRANDPUNT , van de bekende omroep : KRO !
  Ouwe koeien uit de sloot halen , ’t is waar .
  Maar misschien hebben zij toen het fake nieuws wel uitgevonden .
  Ik had tenminste nog nooit zo iets gezien .

  Like

 10. Republikein zegt:

  Kijk Aart, dat is different koek,
  Maar niet aan tinnef besteed want wie betaalt die bepaalt.
  Ga je schamen.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Wie zendt dit artikel als mail door naar de KRO? Wie zendt het verder naar waar het nog naar toe moet? Het is een goed artikel en verdiend om gelezen te worden en daarom moet het overal te lezen zijn. Heel goed dat het hier bij Bron begint, maar het moet verder. En ook al is Bron heel bekend, het moet verder…

  Like

 12. Onschuldige Bijstander zegt:

  De massa vindt dit al teveel tekst om te lezen en zijn zo gehypnotiseerd en geconditioneerd om dit ten volle te vatten dat ze afhaken en ze willen er ook gewoon niet aan want te complex te moeilijk, te negatief enzovoorts aldus de hoog opgeleide geindoctrineerde stakkers. Vecht al 7 jaar tegen de bierkaai, nauwelijks vrienden over, geen familiecontact meer. Schrijver van brief heeft 100% gelijk maar je komt er bij de usefull idiots en afgrijselijke debielen niet doorheen en waarom zou ik me ook nog langer daarom drukmaken? Ik haat zo langzamerhand de meeste medeneederlanders om hun ontstellende domheid

  Geliked door 1 persoon

 13. BM Fidel zegt:

  De complottheoriën over 9/11 zijn gebaseerd op louter onwetendheid. De twin towers zijn in elkaar gestort omdat ze uit staal zijn opgetrokken. Staal kan weliswaar grote TREK krachten weerstaan maar is weinig bestand tegen DRUK krachten. Beton daarentegen kan enorme drukkrachten weerstaan, vandaar dat dergelijke monsterconstructies in Nederland uitsluitend in gewapend beton uitgevoerd mogen worden. Kortom, als de twin towers uit gewapend beton waren opgetrokken waren ze niet als een kaartenhuis in elkaar gestort. Elke HBO-er bouwkunde kan dat bevestigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s