Salafisme is nu integratie

screenshot_229

Bij het lezen van dit bericht met video (van Omroep West) had Ilse van Zeeland voor de zoveelste keer weer dat gevoel: het wordt steeds absurder. Kinderen radicaliseren steeds jonger, op zichzelf natuurlijk al een zeer verontrustend bericht. Op hun negende of tiende houden ze er al radicale gedachten op na, zoals het goedkeuren van aanslagen tegen ongelovigen.

Zo mogelijk nog verontrustender is de oplossing die wordt aangedragen. Hoe moeten we die radicalisering dan bestrijden? Nou, door de juf naar de koranschool te sturen, volgens genoemde pedagoog. Zodat de kindertjes leren dat de juf niet iemand is om gewantrouwd te worden. Oh ja joh, leren die kindertjes dat, hoe zou dat toch komen? Waar zouden ze dat überhaupt vandaan halen dan?

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
nieuwe-site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salafisme is nu integratie

 1. Edjan zegt:

  Salafisme, islamisme, jihadisme: het zijn niets dan nep-begrippen om net te doen alsof de problemen met de islam veroorzaakt worden door slechts een paar extremisten die er eigenlijk niet eens bij horen. Dit is echter gewoon de volgende stap van het links-mohammedaanse conglomeraat om ons zand in de ogen te strooien.

  Want als je de “gematigde islam” wat beter bekijkt, ik bedoel niet hun leugens maar bijv. opnames met verborgen camera’s, dan kom je tot de schrikbarende ontdekking dat ze hun leden afraden om met kufars om te gaan en om zich aan hun wetten te onderwerpen, maar dat ze daar zelf boven staan en zich uitsluitend met elkaar, hun geloof en hun sharia-wetten moeten bezig houden. Dat ze bezig zijn parallelle samenlevingen op te richten met het doel de zaak hier binnen een paar decennia over te nemen.

  En daar zullen “spirituele” (spuuglelijke) D66 juffen graag aan meewerken. Jongetjes met poppen laten spelen, zittend laten plassen, vergiftigen me Ritaline: het gaat allemaal in één moeite door met de islamisering van kleine kinderen. En dan voor de Bühne wat zitten te zaniken over bij elkaar gefantaseerde dreigingen als islamisme en salafisme. Dat denken ze dan te elimineren door ze de “ware” islam te laten zien. Dat is precies hetzelfde alleen (nog even) zonder kalashnikov.

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Nu, wat dat zittend plassen betreft, moet ik vaststellen dat zoiets dergelijks toch ’n zekere indruk achterlaat op de argeloze toehoorder.
  Ik wil niet direct suggereren dat deze indruk negatief zou kunnen zijn, want daarvoor “lijkt” de opmerking te onschuldig, maar het direct volgende eventuele verband wat gelegd zou kunnen worden gaat toch in de richting van “jongetjes die met poppen spelen”….
  Dit maakt dat wij van de redactie hoofdschuddend moesten bekennen dat “dit toch wel héél andere koek zou kunnen zijn…”
  De zaak werd inmiddels belangrijk genoeg bevonden om er een interne notitie van te
  maken alvorens contact werd opgenomen met de “Raad voor Toezicht op Racisme.”
  Binnen de EU rijzen namelijk een aantal vragen die wij graag zouden beantwoord zien.
  Bijvoorbeeld, Hoe kunnen wij zeker weten dat de jongetjes zittend hebben geplast ?
  En vervolgens, waren de poppen blank, licht getint, bruin of zwart ?
  Hebt u tijdens het spelen gehoord dat er discriminerende opmerkingen werden gemaakt richting
  de gekleurde poppen. Bijvoorbeeld: “Zwarte roetmop die je er bent.”
  of “Ik houd niet van bruine bonen!” Of “Licht-Getinte mocro ga terug naar Turkije! ”
  Blanke poppen vallen buiten beschouwing.

  Gelieve uw antwoord op bijgaande antwoordkaart aan te kruisen.

  Geliked door 4 people

 3. Elly zegt:

  T.a.v. dit topic een behoorlijk overzicht: https://pauwnieuws.nl/news/274/onze-blanke-kindertjes-gaan-met-de-basisschool-naar-de-moskee-om-tot-allah-te-bidden Je wordt kotsmisselijk bij iedere volgende foto.

  Like

 4. Erik zegt:

  Hier wordt ik heel radicaal van, de islam moet vernietigd worden, na 1400 jaar is het welletjes zo.
  Krijg steeds meer een hekel aan welk geloof dan ook, teveel offers uit naam van de fantasie.
  En toch.
  Hij die gelooft en niet tot weten komt gelooft niet, geloof moet leiden tot een weten en als na duizende jaren het weten er nog niet is en er niks te bewijzen valt moet er toch een keer een einde aan komen als je hier rationeel en objectief naar kijkt.
  Voor mij, ik weet dat de Zon onze vader is en de Aarde onze moeder, bij wijze van spreken, zonder hen zouden wij er niet zijn!
  Wij komen alle, het hele universum uit de Bron die leven heet en daar uit kan je de consequentie achter zetten dat het leven daar ook weer naar terug keert.
  Van de bewezen oer-explosie tot de finale-implosie.
  Wie de processen van het Heelal niet begrijpt kan door een hypothese een aanname dus een geloof tot weten komen als hij de kennis van het leven wenst te zoeken.
  Elke kennis ligt besloten in het bewustzijn, zo komt elke wetenschapper van hypothese tot weten.
  Alles begint met een idee een geloof en van daar uit door onderzoek komt het wel of niet tot aanzijn, leid het onderzoek evenwel tot niets dan gooi je deze overboord en zoek je verder.
  Daarom, onderzoek alles en behoud het goede, dat wat vastgesteld kan worden en bewezen door meerdere personen, liefst groepen.
  Geloof en wetenschap zijn in de kern ten nauwste verbonden, dit leid tot de kunst van het leven.
  Kan er tussen geloof en wetenschap geen synthese worden gevonden, geen eenheid, dan was het een dwaalspoor.
  De islam blijf maar hangen in de tijd alsof die stilstaat, wij westerse en denkende mens moeten toch vooruit willen en deze degeneratie afwijzen.
  De zin van het leven is het leven zelf, in een constante groei tot steeds groter inzicht, dat is de economie van het bewustzijn, zij wil groeien van zaligheid tot zaligheid voorbij de tijd.
  Daar de mens dit lijkt te zijn vergeten, blijft men in een kringetje rond draaien en klapt maar weer eens in zijn handjes.
  Deze cirkel van traditie van geloof van navel staren moet toch eens in de mens doorbroken worden anders is het allemaal zinloos.
  De islam is wel de kleinste cirkel die de moslim gevangen houd zonder dat hij of zij tot inzicht kunnen doordringen over de vragen van het leven.
  Dit heet geloven om het geloof en is nooit bevrijdend, nooit tot de kennis voerend, en altijd verstikkend, dodelijk voor zogenaamde ongelovigen, de besmeting van het bewust worden, het inkapselen van de vrijheid, het einde van de mens zelf.
  Telkens weer keert dit conflict in de wereld terug en telkens weer vallen er slachtoffers, als de mens nu eindelijk dit juk van zich af werp is de weg vrij die reeds in de natuur besloten ligt, maar als men niet zoek komt men er niet.
  Van voor naar achter van links naar rechts en nog steeds heeft de mens het niet beslecht, van vrijheid tot teranie ik hoop dat ooit de mens ziet, er is op of neer meer niet.
  Tot slot over dit topic, wie een kind geestelijk verkracht met ziekte die islam heet blijft niet ongestraft.
  Basta, mazzel.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Wantrouw alle adviezen van pedagogen en “onderwijskundigen”.

  Ons land heeft de hoogste dichtheid ter wereld aan (links-) academisch gevormde onderwijskundigen die grote verantwoordelijkheid dragen voor een spoor aan mislukte onderwijsvernieuwlingen.
  Vandaag staat in de pers dat dyslexie en dyscalculie veroorzaakt worden door slecht onderwijs; te weinig oefening, te weinig herhaling. Denk eens aan het verdriet en de ellende van de kinderen en ouders die daar het slachtoffer van zijn geworden.

  Grote schoonmaak in de politiek en de school is broodnodig.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Wie weet er een echt goed antidepressivum? Niet zo een waar de linkse dokter mee aankomt want daar word je alleen maar suf en impotent van. Maar dat je echt vrolijk wordt. ECHT vrolijk! Zo van: “joecheidiejee komt allemaal goed kan allemaal niks donderen en zo”. Graag niet met teveel alcohol erin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s