Schulz is niet de toeverlaat, maar de doodgraver van Duitsland

screenshot_231

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Met betrekking tot de nieuwste peilingen, die voor het eerst sinds lange tijd zeggen dat de SPD boven de CDU/CSU staat, verklaart Paul Hampel, lid van het landelijk bestuur van de AfD:

politikstube

“De AfD begroet de stijging in de peilingen voor de SPD van Schulz, omdat zodoende heldere politieke standpunten voor de burgers begrijpelijk worden. Terwijl de CDU/CSU, de Groenen en de FDP tot nu toe niets te melden hebben over de hype rondom Martin Schulz, plaatst de AfD hier een duidelijk programma tegenover.

Wie ervoor is dat Duitsland nog meer rechten aan de Europese Unie afstaat, stemt op Schulz. Wie ervoor is dat een meester van het konkelfoezen en ondoorzichtige machtsspelletjes de volgende bondskanselier wordt, stemt op Schulz. Wie graag nog meer herverdeling, nog meer immigranten en nog meer belastingen wil hebben, stemt op Schulz.

Schulz stond samen met Schäuble achter alle maatregelen van de ´europeanisering´ van de eurozone: eurobonds, redding van Griekenland en de desastreuze rentepolitiek van de ECB. Schulz is geen toeverlaat, hij is de doodgraver van een vrij en soeverein Duitsland.

Wie daarentegen wil dat de Duitse belangen consequent vertegenwoordigd worden, stemt op de AfD. Wie wil dat de belangen van de burgers in het middelpunt van de politiek staan, stemt op de AfD. Wie de burgers financieel wil ontlasten en de onnodige uitgaven voor immigranten wil verlagen, stemt op de AfD. Nog nooit waren de alternatieven zo duidelijk.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, EUSSR, gezond realisme, landverraad, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Schulz is niet de toeverlaat, maar de doodgraver van Duitsland

 1. Flo zegt:

  Jammer voor Duitsland ,maar ook daar heeft de linkse media de steun van de overheid ,en die verzwijgen werkelijk alles ,om d’r eigen kostje niet in gevaar te brengen .

  Like

 2. joga zegt:

  Ja zo simpel kan het zijn. Geen speld tussen te krijgen. En wie Duitsland helemaal te gronde wil richten stemt op Merkel, want die heeft dat al bijna voor elkaar.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Pest en Cholera !

  Like

 4. GT zegt:

  Merkel en heel haar politieke stroming met onmiddellijke ingang arresteren, zo niet verkeerd Duitsland en Europa in groot gevaar, met straks Miljoenen doden als gevolg van haar op gezet beleid van de Islamisering van Europa dat bewust uitgevoerd wordt en er duizenden Moslims ingevlogen worden, s,nachts, deze hebben hun onderdak in bunkers in geheel Duitsland.
  Het zouden wel eens die duizenden vermisten kunnen zijn, een groots opgezet plan van de Elite om de autochtone bevolking van Europa te onderwerpen aan de islam!
  Dat is het grote monsterlijke gruwelijke, wat ons als burgers van Europa te wachten staat!
  Vroeg of laat worden we geliquideerd die tegen stand bied aan haar beleid, dat is wat er straks staat te gebeuren!

  Like

 5. Thom zegt:

  Schulz of Merkel maakt niks meer uit. Duitsland is als land met een Germaanse bevolking ten einde.
  Trouwens zoals alle Germaanse volkeren zoals Duitsers, Nederlanders, Belgen en Britten.

  Like

 6. Ik heb nog steeds even geduld Thom, alles is inderdaad wel allemaal aan het veranderen. Maar, het is nog niet af. Er zou best wel eens een flinke draai naar rechts gegeven kunnen worden.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Schulz is alleen maar een hype omdat veel mensen reichskanzler merkel zat zijn.
  Maar … zoals het brave duitsers betaamt, wordt er niet kritisch nagedacht maar wisselen ze slechts van Führer. Eerst liepen ze als lemmingen achter merkel aan, straks lopen ze, nog steeds als lemmingen achter schulz aan.
  Het Duitse volk is een gedoemd volk omdat ze niet kritisch nadenken en die weinigen die wel kritisch nadenken, denken dan vaak ook nog de verkeerde dingen en willen nog meer rapefugees.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Schulz als bondskanselier wordt een regelrecht debacle voor de eurofielen en de globalisten.
  De man is zo beperkt in zijn visie, zo totaal los gezongen van de realiteit en daarbij ook nog eens zo grenzeloos arrogant en overtuigd van zijn gelijk dat hij zichzelf te kijk gaat zetten op een manier die zelfs de dociele Duitsers op den duur nooit zullen slikken.
  Tegen zo’n lawine van domheid en lompheid kan zelfs de meest geraffineerde media-spin niets uitrichten. Merkel liet zich nog in veel opzichten sturen en gezeggen door het conglomeraat van het partijkader van de CDU en het Duitse bedrijfsleven. Daarom kon zij ook drie ambtstermijnen uitzitten. Maar Schulz, de zonnekoning van het EP, die gewend is om altijd zijn zin te krijgen en door te drijven, is zo arrogant en autoritair dat hij zich door niets en niemand laat sturen en beraden. Hij heeft een bord voor zijn kop zo dik als de voorste bepantsering van een Tiger tank. Met zoiets valt niet te redeneren; daar kun je alleen maar voor aan de kant gaan.
  Hij zal binnen de kortste keren alle Visegrad landen en heel Zuid Europa nog verder tegen Duitsland in het harnas jagen, op ramkoers gaan liggen met zowel Washington, Moskou als Londen, het gelijk van een Marine le Pen aan de hele wereld bevestigen, de SPD de zelfde bietenbrug op helpen als hier de PvdA en er verder zo’n zooitje van maken dat de AfD in feite op rozen komt te zitten.

  Like

 9. Peter selie zegt:

  Vannacht droomde ik van de doodgravers van “ons Europa”. Deze Schultz is wel het ergste wat Duitsland kan treffen. Het is mij duidelijk, hoewel er veel goedwillenden in Duitsland zijn 0.A Pegida, AfD en Identitaire, blijkt het Nazizaad niet uit te roeien.

  Peter Selie

  Like

 10. Marcel zegt:

  Trump had het juist. Hij zei dat hij Merkel respecteerde en een aardige vrouw vond maar dat ze een grote fout heeft gemaakt door massa-immigratie aan te moedigen. Hij voegde eraan toe dat hij haar respecteerde en dat mensen fouten maken. De hele hysterische linkse anti-Trump policormedia viel over Trump heen en roeptoeterde zeer vals dat hij Merkel aanviel. Nee hysterische hypocriete policor mediamekkeraars zo zit het dus niet. Trump viel Merkel niet aan maar zei dat ze een grote fout heeft gemaakt door massa-immigratie te bevorderen en daar zal Duitsland last van hebben en krijgen. Luisteren hysterische mediaschreeuwers ! LUISTEREN !.
  Nogmaals vul het niet in stelletje schreeuwers maar luister en hou je bek mediabrulboeien !

  Like

 11. Bas zegt:

  En dan verschijnt de duivel op aarde als het Beest.

  Like

 12. Jan zegt:

  Duitse regering beschuldigt man van laster omdat hij nazi Schulz de waarheid zei

  https://vid.me/ECT4

  Like

 13. Jan zegt:

  Martin Schulz – Hat er das wirklich gesagt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s