Geert Wilders maakt weer duidelijk: ‘Met mij als premier stapt Nederland uit de EU!’

screenshot_9

Geert Wilders maakt bij CBN nog eens duidelijk waar hij heen wil met Nederland – uit de EU dus!

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Mocht er nog twijfel over bestaan, dan is het nu helemaal duidelijk: Geert Wilders belooft Nederland uit de Europese Unie te loodsen als hij zich na 15 maart premier van Nederland mag gaan noemen.

Geert Wilders laat zich niet al te vaak interviewen – zeker niet zo vaak als vele van zijn collega’s in Den Haag – maar als hij dat doet neemt hij er ook echt de tijd voor om zijn verhaal luid en duidelijk neer te zetten, zelfs voor buitenlandse media. Het Amerikaanse CBN News zocht hem op om te vragen hoe hij de aankomende verkiezingen ziet, een mogelijk premierschap en zijn eigen leven. Aan het begin van het gesprek wordt de toon al goed gezet: door meteen in te gaan op de dubieuze veroordeling van Wilders om zijn ‘minder minder’-uitspraak is meteen duidelijk dat dit over immigratie zal gaan, wat niet geheel toevallig het favoriete onderwerp van de PVV-voorman is. Dat wist hij ook nog eens zó handig te framen dat de Europese Unie er ook meteen bij werd gehaald: hij zou niet zijn veroordeeld voor iets dat onder de Nederlandse wet strafbaar is, maar alleen iets wat volgens Europees recht niet door de beugel kan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geert Wilders maakt weer duidelijk: ‘Met mij als premier stapt Nederland uit de EU!’

 1. Fred zegt:

  Helaas is er een zeer klein elitair groepje van enkele personen die het nog steeds voor elkaar krijgen om 25% van het Nederlandse volk uit te sluiten.
  Het volk zal dat daarom zelf moeten doen vrees ik.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Top, Geert daar houden we je aan !

  Like

 3. Mary zegt:

  Natuurlijk de EU uit en wel zo snel mogelijk, een referendum hoeft niet meer Nederlanders hebben al twee maal aangegeven er uit te willen.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Prima van Geert, dit interview! Een meesterzet en toch zo simpel. En waarom, nou, Nieman verliest zijn gehoopte primeur op een exclusief interview met Geert. Geert heeft al veel op de tafel gelegd in dit interview met CBN en dat Nieman met selectieve vragen niet meer ongedaan maken. Het is de Amerikaanse en de wereldether ingegaan en inmiddels gelezen. Dit is typisch Geert en dit is zin kracht. Hij laat zich niet vangen door het geijkte, voorspelbare en van de intern door de regeringen gestuurde westerse media en vooral niet door die van Nederland. Dat wat er nu gezegd is door hem, is niet meer terug- of verdraaibaar door de pers: het is gezegd en is zoals het is.
  Deze onvoorspelbaarheid van Geert, maakt de gevestigde orde GEK en dat is precies waar Geert in overeenkomt met Trump. Maar Geert deed dit in politiek opzicht het eerst.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Mij hoef je allang niet meer te overtuigen, ook deze keer krijgt Fleur Agema mijn stem!

  Geliked door 1 persoon

 6. IkBenHet zegt:

  Tsja… Mooi verhaal. Helaas zal hij nóóit premier worden :((

  Like

  • abouneenee zegt:

   Trump zou ook nooit president worden, deze sprookjes zijn enkel bedoeld om het volk algemeen te ontmoedigen en aan te moedigen “strategisch” te stemmen. Iedere domme hond die ziet wat het belang van Nederland werkelijk is en hoe dat het beste gediend kan worden, weet dat met de werkschuwe politici van VVD, D66, PvdA, CDA (de kartelpartijen) het land blijft waar hij is. Nederland zal dan binnen de EU blijven, op mondiaal niveau een kleine speler, kansloze immigranten blijven importeren als vervanging van de blanke Nederlander (bijnaam “kaaskop”), soevereiniteit blijven exporteren naar Brussel en dan zullen we nooit toekomen aan het aanpakken van binnenlandse problemen zoals een gebrekkige rechtspraak.

   Je doet alsof het al 16 maart is, alsof de strijd al gestreden is. Bij EJBron-lezers helpt de VVD-groepsdrang niet, wij kunnen zelf nadenken. Je bent zeker ook hoogopgeleid? Die vallen daar inderdaad wel aan ten prooi, die hebben de kracht niet om zich los te schudden van de groepsdrang.

   Like

 7. Onschuldige Bijstander zegt:

  Nexit Nu!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Iedereen blijft met zijn poten af van GW, van zijn visie, van zijn uitvoeringen, van geplande arrestaties na 15 maart van alle landverraders.

  Like

 9. Zeker weten. Wij zijn trots op Geert Wilders.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Europees recht, wat is dat eigenlijk. Wist niet dat het continent Europa een eigen wetboek en rechtbank heeft. EU-recht? Hoe moet je dat dan waarderen. Waar staat het EU wetboek van strafrecht, of bestaat het helemaal niet en worden er tijdens het spel de regels gemaakt en verdraaid, net zoals het uitkomt.
  Voor vanmiddag ben ik er nu wel klaar mee, ga eens even iets anders doen,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s