Ingolstadt: Hoofden van kinderen afsnijden voor Allah

screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar maandag spoten tot nu toe onbekende personen het volgende op de muur van het kinderdagverblijf “Kindervilla” in de Luitpoltstraße in Ingolstadt: “In naam van Allah snijden we jullie kinderen de koppen af”. Dat zorgde niet alleen voor ophef onder bange ouders, maar ook onder de politie.

pi-news

Om de ouders gerust te stellen, werd de tekst zo snel mogelijk verwijderd en een brief naar de ouders geschreven, zoals de bedrijfsleidster Sabine Pfeffer meedeelde. Nu zoekt de politie de daders. Het motief zou onduidelijk zijn, zegt men.

Alles vlug verwijderen, vlug met de mantel der liefde bedekken en als het kan je van de domme houden. Zo wordt er in dit land met het toenemende islamitische gevaar omgegaan – teveel waarheid is lastig. Misschien was het wel een kwajongensstreek, misschien echter ook de zogenaamd bij Duitsland horende islamitische realiteit, die de volgende keer in plaats van een spreuk op de muur gespietste kinderhoofdjes op het hek achterlaat . . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Ingolstadt: Hoofden van kinderen afsnijden voor Allah

 1. ron soeverein mens zegt:

  Ik zou als waarschuwing enige varkenskoppen bij de dichtstbijzijnde moskee achterlaten met daarbij de tekst in varkens bloed dat ze als varkens gedood worden als ze aan onze kinderen komen

  Geliked door 8 people

  • Sjaak zegt:

   Dan toch liever op Trump manier !
   Niet erin met de moslims !
   En na en na, eruit met de moslims !
   Ze zijn een kankergezwel !

   Geliked door 1 persoon

  • Dan ben je natuurlijk meteen een racist, fascist en een volgeling van Hitler (Trump)… volgens de media en links…

   Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ron dat mag niet want wij zijn “beschaafd”
   Kijken hoe lang dat nog duurt met zo´n crapule om je heen
   Misschien zijn er bij ons ng wat kwajongens die zoiets zouden kunnen uitvoeren.
   Ik zou dat wel eens willen zien en dan de reacties bij onze linkse pers lezen.

   Geliked door 1 persoon

  • Ekster zegt:

   Maar daar kom je niet mee weg. Je zult keihard gestraft worden: je wordt in de nor gestopt tussen mohammedanen die je vervolgens slopen..
   Voor ons gelden heel strenge wetten. mohammedanen hoeven zich daar niet aan te houden. Ze krijgen veel lagere straffen want, tja, ze komen uit een andere cultuur he?

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, hé, goed idee! Niets aan toe te voegen!
   Ik heb al vaker naar voren gebracht, dat er met varkenskoppen/bloed veel meer acties gepland zouden moeten worden: Eigenlijke slachtoffers maakt het niet, maar de moslims raken er compleet van in paniek: Mooier kán het immers niet!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Geweld dat is het enige wat ze begrijpen !

   Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  als je barbaren importeert dan krijg je barbarisme.

  Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Kan je niet verbeteren Ron.

  Like

 4. Ik zou als gewaarschuwd mens en dus tellend voor 2 beginnen met de hele populatie daar maar direct preventief te ruimen. En daarna deze operatie wat verder uit te rollen.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Ja juist, achter allaa’s motieven kan je alleen maar raden, en allaa heeft natuurlijk niks met de islam van doen.

  Like

 6. elisah zegt:

  Vreselijk, wat een waanzin. Mocht zoiets gebeuren, dan breekt de hel los.

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  Tjaaa de bekende mantel de liefde waar alles mee bedekt word maar er komt een moment dat de ellende er niet meer mee bedekt kan worden omdat het er gewoonweg niet meer onder past!

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Een tekst op de muur van de moskee:
  WE WETEN JULLIE KINDEREN OOK TE VINDEN !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 9. En zo gaat het maar verder zonder dat Merkel met haar kliek eens wakker wordt.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Het is de hoogste tijd dat er maatregelen genomen worden om de islam volledig te verbieden. Het wordt steeds meer zichtbaar waar deze moslims op uit zijn, n.l. dood en verderf zaaien, de mensen (de ‘heidenen’) angst aanjagen, en uiteindelijk de volledige macht in handen krijgen in heel Europa! Wie er nog durft te beweren dat de islam ‘een religie van vrede’ is, omdat verreweg de meeste moslims geweld afkeuren, heeft niet begrepen wat de bedoeling is van deze smerige ideologie.
  Het is angstaanjagend wat er op de muren van dat kinderdagverblijf werd gespoten! Je zult je kinderen daar maar ondergebracht hebben. Dat men de tekst snel verwijderde zal niet helpen om de onrust bij de ouders weg te nemen. Zulke boodschappen hakken er behoorlijk in!

  Ik ben het eens met de reactie van @ ron soeverein mens. We moeten onze tanden laten zien, en niet laten blijken dat we bang zijn voor moslims. Als wij angst tonen, grijpen zij binnenkort de macht!

  Geliked door 2 people

 11. jackholland zegt:

  En nog hebben die achterlijke linsdenkers/gutmenschen er totaal geen notie van dat dit gore gedachtengoed islam dit soort primaten gedrag teweeg brengt bij mensen die worden geboren in een moslimgezin.

  Vanaf het begin worden ze opgevoed dat islam het beste is wat er is ,dat moslims de beste mensen zijn, dat de verzinner van islam ene mohammed de beste moslim is die er ooit geleefd heeft en dat zijn levenstijl (verkrachten,karavanen beroven, moorden, pedofelie en veelwijverij beoefenen,vrouwen minachten/slaan ,slavernij promoten ,discrimineren) gezien moet worden als de meest ideale lifestyle voor een moslim en het toch wel zeer op prijs wordt gesteld om deze smerige lifestyle zoveel mogelijk te kopieeren.

  Nu wordt onze kleine achmed groter en kijkt om zich heen:

  Mama fatima gekleed in een vuilniszak waggelend als een pinquin brengt hem naar school.
  De mama van lucas ziet er leuk gestyled uit .

  Papa fouat is nooit thuis want die zit werkeloos met zijn matties te gokken in een of ander duister theehuis .en als hij thuiskomt dan is hij een tiran en krijgen zowel de kids als mama fatima met de lange lat op hun lazer.
  Achmedje mag wel op voetbal maar hij schaamt zich vaak want papa weigert contributie te betalen en op tourbeurt met medespelertjes naar wedstrijden te rijden.
  Nederlandse papa s zijn aardig belangstellend en doen dit wel.

  Vriendjes mee naar huis nemen mag niet want o wee dat zijn kufars.kleine achmed wordt elke middag de straat opgeschopt en alleen voor te eten en voor te slapen mag hij naar huis Ook zijn mede moslimvriendjes zijn niet welkom want die kunnen zijn zus of moeder wel eens verkrachten .

  Ook de zus van achmed is verplicht om in een vod rond te lopen terwijl die andere meisjes in de klas er leuk uitzien en ook nog eens aardig zijn ook .

  kleine achmed snapt het niet meer in de moslkee hoort hij constant dat de moslims de beste mensen zijn en dat de kufars zullen branden in de hel.
  Hoe kan dat nu de kufars die achmed kent zijn aardig ,moderrn, gezellig, leven een een leuk gezinsleven met behoorlijk wat luxe en gaan regelmatig op vakantie,eten varkensvlees ,doen niet aan de ramadan ,lopen niet verkleed als pinquin , hoeven niet naar de moskee , doen gezellig mee aan feestjes enz enz.
  Hij hoort in de moskee ook constant dat islam vrede is maar op tv ziet hij dat constant allah hakbar roepende moslims dood en verderf zaaien.
  Bij islam is de man gelijk aan de vrouw waarom moeten in de moskee de vrouwen dan apart? of achteraan?
  Waarom heeft mama fatima niets te zeggen thuis en krijgt ze regelmatig corrigerende tikken van papa ? Dat klopt toch niet?
  Kufars zijn toch slechte mensen maar als ik om me heen kijk hebben de meesten het heel goed,dat klopt toch niet?
  Papa fouat heeft altijd van die mooie verhalen over het mooie geweldige marokko met 98 % moslims , maar waarom kwam papa dan naar nederland ? en waarom blijft hij hier?
  dat klopt toch niet?

  Eigenlijk is kleine achmed best wel jaloers op die kufars met hun gezellige vrije luxe leven zo erg zelfs dat hij die kufars begint te haten,hij wil ze straffen .

  Ja beste mensen ook een moslimkind wordt onschuldig geboren maar helaas vergiftigd door het islam gedachtengoed en dat generatie op generatie
  conclusie : islam uit de wereld bannen en /of plaatsen creeren waar je islam kunt beoefenen als je dat zo graag wilt maar alleen daar.
  Als islam niet de kop ingedrukt wordt dan gaan we er met zn allen er aan kapot.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Helemaal mee eens wat zo,n klein moslimmetje kan meemaken.
   Alleen de laatste alinea,s zie ik toch anders.
   Achmedje wil eigenlijk zelf best een echte Nederlander worden:
   //////////
   Kleine Achmed wil graag een echte Nederlander worden en vraagt zijn meester hoe hij dat moet doen.
   De meester vertelt hem dat hij dan goed moet leren en perfect de Nederlandse taal moet spreken.
   Achmedje doet enorm z’n best en een paar maanden later vraagt hij de meester of hij al Nederlander kan worden. Nou en of, de meester zegt dat hij wat hem betreft Nederlander is en geeft hem een “diploma”.
   Achmed komt thuis en laat trots z’n diploma aan z’n moeder zien.
   “Kijk moeder, ik ben nu een echte Nederlander.”
   “Wáát ?”, schreeuwt moeder, “Nederlander ? Niks ! Je bent Marokkaan.”
   Ietwat beduusd gaat Achmedje toch ook maar naar z’n vader, in de hoop dat die wel trots op hem is.
   “Kijk vader, ik heb dit diploma gehaald en nu ben ik een echte Nederlander.”
   Vader ontsteekt in woede. “Nederlander ? Nederlander…….! Je bent Marokkaan !!” En hij geeft kleine Achmed een paar flinke petsen om zijn oren.
   Achmed rent naar z’n kamer en knalt z’n deur dicht. “Tiepies”, denkt hij, “ik ben nog geen uur Nederlander en ik heb nu al ruzie met die kut-Marokkanen.”

   Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Geen wonder dat hier geboren moslimkinderen volledig verknipt raken.
   Wat ze waarnemen is volledig in tegenspraak met wat ze thuis, in de madrassa en bij de moskee te horen krijgen. Vragen stellen, eigen mening vormen, onderzoeken, is er niet bij. Pa, familie, vriendjes, mullah, allah weten alles beter; hun waarheid wordt er hardhandig ingeramd.

   Moslims slikken slaafs de eeuwen achterlijkheid uit sunnah, koran en ahadith en weinigen hebben de moed en intellectuele eerlijkheid om dat te erkennen. Grote bek, intimiderende arrogantie, machteloze haat en vechtlust moeten dat maskeren.

   Like

  • scherpschutter zegt:

   Helemaal met je eens, Jack Holland. Voor de mensen die misschien niet weten waar wat te vinden is op dit gebied, google even op de titel “De ondergang van nederland”. Of lees het boek: “Weg uit de Islam”, van Ibn Warraq”. Je kan ook gewoon de koran lezen. Heb je al genoeg te griezelen. P.S. Valt me op dat van die moslimknuffelaars niemand de koran heeft gelezen. Ze durven niet want anders worden ze geconfronteerd met de gruwelijke realiteit en dat kunnen ze niet aan. Ze lijden liever aan het stockholmsyndroom.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  (…) Het motief zou onduidelijk zijn, zegt men. (…)

  Nou, dat denk ik niet; het is juist het “normale” doel van de mohammedaan en het dreigement zal beslist uitgevoerd worden, want de “socialistische” landverrader doet er h e l e m a a l niets tegen. Sterker nog: dit is juist wat hij wil i.v.m. de “omvolking”.

  Gloeiende, gloeiende, gloeiende, dat die als qudt verklede qutten en hun zielsverwanten dit toch nog steeds niet willen inzien!!!

  Echte kerels zouden een groep vormen en met bijlen een eind maken aan die mohammedaanse ellende!

  Like

 13. hslot4 zegt:

  Het motief zou onduidelijk zijn ……………… serieus mensen ? welke retard persvoorlichter heeft dat uigekotst ? wil het m wel even duidelijk maken .

  Like

 14. Feniks zegt:

  Kidnapping in Beslan 1 sept 2004……
  Dit is de nieuwe realiteit.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Daar vielen een hoop onschuldige doden onder de kinderen, maar ook onder de moslimratten. De Russen hebben zich daarna flink gewroken op de Tsjetsjenen. En terecht. Daar kwamen die moslimratten ook vandaan en kregen ze massaal steun van deze zwijnen.

   Like

 15. GT zegt:

  Steek die Moskeeën in de fik, donder er een container met varkens bloed voor de deur!

  Like

 16. ieznogoedh zegt:

  Ach, als dit daadwerkelijk gebeurt, kan ik nu al voorspellen dat het een actie van een paar verwarde mannen wolves zal zijn en het verder niets, maar dan ook helemaal niets met islam te maken heeft.
  En als dan toch dit gebeurt (wat God verhoede!!!), is het te hopen dat die verwarde mannen daarvoor kinderen van welkomstgekkies nemen. Immers, zij die ‘verrijking’ verwelkomen, hebben het meeste recht om die verrijking aan den lijve, of huns geliefden lijven te ondervinden.
  Mensen die hun armoede prefereren hoeven geen deel te hebben aan dit soort verrijkingsrituelen.

  Geliked door 1 persoon

 17. guusvelraeds zegt:

  Het zijn de eerste signalen voor de aankomende storm. Hoe hoger het aantal islamieten in een samenleving hoe hoger het aantal islamitische geweld delicten. Je kunt dit welhaast met wetenschappelijke nauwkeurigheid vaststellen. Moeten we hiervoor de gewelddadige moslims de schuld geven. Neen. Zij zijn als geïndoctrineerden het eerste slachtoffer van de islam. Slechts in tweede lijn mag je hun beschuldigen. De eerst verantwoordelijken voor al het islamitisch geweld in Europa zijn al die politici die zich actief inzetten en zich als beschermheer/vrouw hebben opgeworpen ten gunste van de islamitische invasie. Maar vergis je ook niet in de grote aantallen wegkijkers in politiek en samenleving die hiermee indirekt hebben meegewerkt aan het drama dat zich in Europa gaat voltrekken. Een drama dat gaat gebeuren als het roer niet 180 graden omgaat. Misschien is het al te laat. Immigratie kun je het “”gezien de aantallen”” niet meer noemen. Het is letterlijk een invasie. Integreren is nooit het doel geweest van de islamitische oema. Natuurlijk er zijn individuele moslims die oprecht willen intergreren, maar zij zullen als eerste onthoofd worden als de islamitische oema in Europa opstaat. Het zijn de aantallen die Europa de das gaan omdoen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Saeftinghe zegt:

  Trump zet wèl de toon, op vele plaatsen reclame: “Make your ….Vul maar in…….great again”

  Hij is gekozen op z´n beloftes en hij voert ze ook onmiddellijk uit, laat niet met zich sollen door rechters, die ogenschijnlijk de wet een beetje aanpassen aan hun eigen zienswijze.

  Een onderzoek van z´n vijanden naar stemfraude leverde méér stemmen voor hem op.
  Kun je dan concluderen WIE er gefraudeerd heeft?

  Een trendsetter. Zoals we in Nederland (en in vele landen) er ook een nodig hebben.

  Welke politicus kan dat van zichzelf zeggen?

  Ik hoop dat z´n beveiliging goed in orde is.. Zijn vijanden slapen niet.

  Geliked door 1 persoon

 19. Saeftinghe zegt:

  Trump zet wèl de toon, op vele plaatsen veel reclames met: “Make your ….Vul maar in…….great again”

  Hij is gekozen op z´n beloftes en hij voert ze ook onmiddellijk uit, laat niet met zich sollen door rechters, die ogenschijnlijk de wet een beetje aanpassen aan hun eigen zienswijze.

  Een onderzoek van z´n vijanden naar stemfraude leverde méér stemmen voor hem op.
  Kun je dan concluderen WIE er gefraudeerd heeft?

  Een trendsetter. Zoals we in Nederland (en in vele landen) er ook een nodig hebben.

  Welke politicus kan dat van zichzelf zeggen?

  Ik hoop dat z´n beveiliging goed in orde is.. Zijn vijanden slapen niet.

  Like

 20. RonenMar zegt:

  De regeringen in de EU zijn totaal de weg kwijt en lopen als een kip zonder kop in de ronte te rennen. Voorbeeld: ik ging 2 mnd. Terug op vakantie naar Kaapverdie, was er een vrouw die bij ons hoorde maar haar tas werd gepikt op schiphol. Geen paspoort meer! Met geen mogelijkheid kon deze NL vrouw nog op vakantie. Dus duizenden euro’s strop. Maar als er 500.000 asielzoekers voor de EU grens staan die EXPRESS hun paspoort hebben verscheurd en weggegooid dan gaan alle deuren wagenwijd open en krijgen ze uitkering , een huis , en gratis medische zorg zonder eigen risiko !! Helemaal compleet gestoord ! Ik schaam mij voor mijn eigen regering.

  Geliked door 2 people

 21. Jean zegt:

  Het zal nog erger gaan worden als wij niet snel gaan ingrijpen.
  NU die islamitische perverse smeerlapperij totaal verbieden en verdrijven is de enige redding.
  Elke politieker die weigert dit te doen moet politiek afgestraft worden en voor 20 jaar achter de tralies ‘gesmeten’ worden.
  Omdat president D Trump “gelijk” heeft schreeuwen de lafaards om verzet te plegen dus moeten wij terug schreeuwen dat ze moeten opkrassen idem dito de leugenpers.
  Gelukkig koop ik NOOIT eender welke krant want het is een blok leugens en bedrog.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Weten jullie wanneer letterlijk de hel uitbreekt? Als Geert Wilders met meerderheid gekozen is en de staat dit verwerpt. Dan kunnen we en moeten we dit niet langer pikken en gaan we massaal de straat op en naar Den Haag om ze eens een lesje te leren dat ze nooit meer zullen vergeten. En we geven dan ook niet op, totdat het recht zegeviert!

  Geliked door 1 persoon

 23. Aegolius cs zegt:

  Het klinkt wel zeer vervelend maar had Herodes niet een soortgelijke bestrijding van baby’s (mogelijk mannelijk) om de voortgang van het christendom de nek om te draaien?

  Iedere geboorte van ’n islam ongelovige is een target conform de koran.

  En dan zit Merkel met de handen in het haar. Ik en wij geloven ook, nietwaar, Deutschers?

  Like

 24. Flo zegt:

  Merkel doet zoiets af als ,verward . ze zal beter zelf in een spanlaken worden afgevoerd .

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  @Mirjam
  Als GW iets overkomt of Den Haag ligt met alles maar dan ook met alles dwars…………
  Dan breekt de burgeroorlog uit, en zal elke landverrader gelyncht worden en zijn huid afgestroopt.

  Like

 26. Jack Smits zegt:

  Dit zie je niet bij de Nederlandse journaille. En Merkel heb ik ook niet meer gezien of gehoord de laatste tijd. Waar is ze in Turkije?

  Like

 27. Er is maar een oplossing er uit met dat tuig maar eerst een bommetje op de moskeeën !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s