Jeff Sessions wordt de nieuwe Amerikaanse minister van Justitie

screenshot_22

Donald Trump en Jeff Sessions

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse Senaat heeft Jeff Sessions bevestigd als nieuwe minister van Justitie. De Republikeinse Senator van Alabama is uitermate populair bij Trump-aanhangers, vooral vanwege zijn harde houding tegenover immigratie.

freie-zeiten

Woensdagavond stond het resultaat vast: de conservatieve Senator Jeff Sessions wordt de nieuwe Amerikaanse minister van Justitie. De Senaat bevestigde zijn verkiezing met 52 tegen 47 stemmen, bericht “Fox News”.

Als enige Democraat stemde Joe Manchin uit West-Virginia voor de nieuwe minister van Justitie. Verder was het verzet onder de Democraten groot. Van de Democratische Senator Elizabeth Warren werd na een schandaal het spreekrecht voor de rest van nominatieprocedure ontnomen.

Tijdens het debat in de Senaat protesteerden de Democraten tegens Sessions vanwege diens kritische houding tegenover immigratie. Bovendien zou hij zich te weinig inzetten voor vrouwenrechten en homoseksuelen, aldus de beschuldiging. De Republikeinen prezen hem echter voor zijn langjarige en betrouwbare dienst in de Senaat. Hij zou een grote strijder voor een sterke rechtsstaat zijn.

Tijdens de verkiezingscampagne was Sessions een van Trump´s adviseurs. Hij pleit al heel lang voor een strikte beperking van de immigratie.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Immigratie, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jeff Sessions wordt de nieuwe Amerikaanse minister van Justitie

 1. Manna zegt:


  luisteren vanaf 0:33

  Geliked door 1 persoon

 2. Troubadour zegt:

  Het duurt lang door die f…..democraten maar zijn regering komt er.jammer he linkse moslimknuffelaars en eurofielen.

  Geliked door 2 people

 3. Manna zegt:

  direct na de beëdiging tekent trump 3 decreten voor Sessions…

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  Nieuwe zege voor Trump.

  De linkse honden worden nu echt onrustig….
  Wat Trump nu doet is het versterken van zijn positie en het uitbreiden van zijn mogelijkheden om t.z.t. succesvol toe te slaan
  Wat hij tot nu toe gedaan heeft is vooral bepaalde zaken zoals de visumkwestie voor die 7 landen aankaarten, op de rol zetten en verder werken aan een jarenlang proces om ook hiervoor wettelijke toestemming te krijgen.
  Als al dit soort veiligheidsmaatregelen, voor hem dus, genomen zijn zal hij aanvangen met het nemen van bijzonder ver gaande maatregelen die heel Amerika op zijn kop zullen zetten en de vrije wereld wakker zal schudden!

  Links weet dat ook… en vecht verbeten terug.
  Ze weten echter dat ze tegen TRUMP geen kans maken…
  Ook al omdat Trump van hogerhand alle RUGDEKKING heeft!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Beter laat dan nooit. Hij had er, normaal gesproken, allang moeten zitten.
  Maar dat is niet Donalds schuld. -Het is goed, dat hij de knoop heeft doorgehakt en die Democratische interim-trut er bijtijds heeft uitgetrapt.

  Geliked door 2 people

 6. Manna zegt:

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/issue-international-arrest-warrant-george-soros
  petitie gestart voor internationaal opsporingsbevel voor George Soros !

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  OMG: Senatoren van de Dems willen dat er een hoorzitting komt tegen Kellyanne Conway omdat zij in een interview bij Fox had gezegd dat zij de kledingsontwerpen van Ivanka Trump gewoon moesten kopen. Linksvolk heeft diverse zaken zo ver gekregen om haar ontwerpen te boycotten.

  Een hetze voeren is o.k. maar je er tegen uitspreken is fout.
  Een van de gekken is Elijah Cummings, het vieze ventje dat samen Lois Lerner een hetze voerde in samenwerking met de belastingdienst om conservatieve organisaties voor de voeten te lopen en te traineren

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/03/new-emails-could-send-democrat-cummings-to-prison-for-targeting-voter-rights-group/

  Elijah Cummings owed IRS $30,000 in back taxes

  http://www.quintonreport.com/2014/04/09/elijah-cummings-owed-irs-30000-in-back-taxes/


  Lerner, arrogant wijf, niet veroordeeld, in bescherming genomen door Obama’s criminele vriend Eric Holder, weer bekend van organisatie Fast and Furious, het smokkelen van duizenden wapens naar Mexico

  Congressmen have chimed in as the fallout of Kellyanne Conway’s public pitch to “go buy Ivanka’s stuff” continues, with the House Oversight Committee chairman calling the remarks “over the line” and asking for a review by the Office of Government Ethics.

  https://www.yahoo.com/gma/legal-experts-conway-violated-ethics-rules-tv-endorsement-193630279–abc-news-topstories.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Ted Cruz helpt de Dems herinneren: De KKK is door jullie opgericht

  @tedcruz: “The Democrats are the party of the Ku Klux Klan… The Klan was founded by a great many Democrats.” https://t.co/WJhdVlaNzY pic.twitter.com/8dNXHVTD5D

  — Fox News (@FoxNews) February 8, 2017

  “When the left doesn’t have any other arguments, they go and just accuse everyone of being a racist, and it’s an ugly, ugly part of the modern Democratic Party… Listen, the Democrats are the party of the Ku Klux Klan. You look at the most racists, you look at … the Dixiecrats (1), they were Democrats who imposed segregation, imposed Jim Crow laws.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/video-ted-cruz-slams-democrats-party-ku-klux-klan/

  1. de tiendollarbiljetten die door de Citizens Bank of Louisiana voor de Amerikaanse Burgeroorlog werden uitgegeven, hadden aan de achterzijde de aanduiding “dix” (Frans voor “tien”) en werden daarom ook “dixes” of “dixies” genoemd. Vandaar dat Louisiana en daarna ook het hele Zuiden, ook wel het land van de “dixies” of ook “dixies land” werd genoemd.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  De man gaat, doordat het gerechtshof het sluiten van de grenzen voor bepaalde moslimlanden heeft afgewezen (tijdelijk, want dat zal er toch doorkomen), zijn vrouw meteen over laten komen uit Irak, en wil met haar meteen een groot gezin starten met vijf kinderen.

  http://nos.nl/artikel/2157423-irakees-na-opschorten-inreisverbod-mijn-vrouw-en-ik-gaan-vijf-kinderen-maken.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s