Landverrader Timmermans waarschuwt ons: “Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen!”

screenshot_11

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Frans Timmermans maakt maar weer eens duidelijk dat je hem beter kwijt dan rijk kunt zijn in de Nederlandse politiek.

Voor wie er nog niet helemaal overtuigd van was dat Frans Timmermans zeker niet het beste voorheeft met Nederland en andere Europese landen, is hier het levende bewijs. Dit is namelijk een man die alles doet in het belang van politieke correctheid, en drie keer niets voor het land dat hem zoveel kansen tot zelfontplooiing gaf.

Timmermans, die zich inmiddels nauwelijks nog kan vertonen in Nederland en daarom maar in Brussel het vicevoorzitterschap van de Europese Commissie op zich heeft genomen, is woensdag los gegaan op meerdere lidstaten, waaronder Nederland, die hun plicht tot het opvangen van vluchtelingen zouden verzaken.

Lees verder>>>
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Landverrader Timmermans waarschuwt ons: “Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen!”

  • Claudia M. zegt:

   Jahaa, nu de verkiezingen eraan komen… Trap er niet in! Na de verkiezingen gaat dat zooitje gewoon op de oude weg verder en kruipt weer volop in het kontgat van Brussel.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   Ze moet niet zeuren, er is een alternatief voor haar onvrede bij de VVD, Stap met bombarie over naar de PVV

   Dan houden we niet alleen de jonge islamieten tegen.

   We willen er eigenlijk geen een meer hebben, man of vrouw of kind.

   Het is mooi geweest.

   Like

 1. koddebeier zegt:

  Dat volgevreten varken moet voor een volkstribunaal gesleept worden !!

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ook zijn naam staat in ons geheugen gegrift Koddebeier. Waar ter wereld hij zich ook zal verstoppen als Neurenberg 2 in werking treed, hij wordt gevonden. Dat geldt overigens voor allen die deze ellende mogelijk gemaakt hebben.

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Wij hebben geen enkele plicht om welke uitvreter dan ook op te nemen, wij hebben de plicht ten behoeve van het hele Nederlandse volk en hun nazaten de EU te elimineren.

  Geliked door 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  de arrogante breedbek kikker kwaakt weer eens wat, man wie denk je dat je bent, hij waarschuwt ons, we zijn geen kleuterklas, wat een misbaksel die vent

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Golden Girl,
   Dat is het gevolg van een fout in het moederhuis, ze hebben de baby weg gesmeten en de nageboorte volgepropt met voedsel en zie het gevolg….

   Like

 4. abouneenee zegt:

  Ongekozen heerschap Timmerfranz ontpopt zich steeds maar weer als de dictator die hij graag wil zijn, de vraag is echter: waarover? De ganse EU is aan het ontbinden als een stoffelijk overschot, ieder volk is er wel klaar mee. Timmermans voelt zich echter als een vis in het water in het vrijheidsbeperkende centrum van de macht Brussel, hij voelt nog altijd de roeping om het Europese project te bevorderen.

  Daarbij schuwt hij kennelijk niet het uiten van zijn frustraties over de wil van het volk. Frans ziet het de verkeerde kant op gaan en begint, net als in de VS, met zijn rammelaar op ieder oppervlak te slaan: zolang het maar geluid maakt… Deze vorm van aandacht vervult zijn noden kennelijk, dus zal m’neer niet stoppen totdat de EU niet meer is. Triest.

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Die eikel is enkel bezig met zijn postje te redden, als hij daarvoor 500.000.000 Europeanen in de vernieling moet trappen dan is dat zijn laatste zorg, “eerst ikke en de rest kan stikke” zingt de lul de hele dag.
   O wat wil ik die graag aan de galg zien hangen naast de jeneverfles en dat naziwijf met eronder een ‘natte dweil’.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Timmermans verdient uw aandacht niet, hij heeft geen macht namelijk. Het is gewoon een trol die de chaos wil doen opleven. Vanuit die chaos weten kwaadaardige politici altijd zoals het heet een ‘goede reden’ te destilleren opdat buitenproportioneel optreden zogenaamd gelegitimeerd is. Men ziet hoe Trump heeft gewonnen door zich niet “netjes” aan de regels te houden die de status quo gewoonlijk bevoordeeld en begint hysterisch te steigeren over o.a. Russische Hacks, wat door de plucheplakkers wordt aangegrepen om de verkiezingen handmatig te tellen. Bij handmatig tellen van de stemmen zijn er veel extra punten waarop er in het proces gefraudeerd kan worden, points of failure, terwijl gecomputeriseerd stemmen plaatsvind met stemcomputers die allemaal hetzelfde zijn geprogrammeerd, op exact dezelfde wijze bij elkaar komen en worden opgeteld. Als er in dat proces ergens gefraudeerd is, zal dat veel makkelijker zijn om op te sporen. Dat kan vooraf gebeuren. De enige reden om dat niet te doen is als de mensen die het besluit moeten nemen zelfs zichzelf niet vertrouwen en het op veilig willen spelen (lees: de keuze door iemand anders willen laten nemen). De besluiteloosheid springt weer in het oog… Waar betalen we die prutsers eigenlijk voor?

    Like

 5. elisah zegt:

  Dat er eerst maar eens onmiddellijk begonnen wordt met het uitzetten van de nep-vluchtelingen die niet uit oorlogsgebied komen, plús de zgn vluchtelingen die zich crimineel gedragen (samen 80%?).
  Wanneer die hyena’s eindelijk zijn verdwenen is er misschien weer wat plek vrij voor een paar echte vluchtelingen, pas dàn praten we verder meneer timmerfrans.

  Like

 6. Steven zegt:

  Tja Fransje…de meesten zijn dan ook zeer blij dat het PVDA partijtje na Maart ook een PARTIJTJE blijft voor de komende 4 jaar.
  Op naar de 0 zetels zou ik zeggen!
  En ik mag hopen dat je straks geen leven meer hebt in Nederland…LANDVERZIEKER!!

  Like

 7. Pingback: Landverrader Timmermans waarschuwt ons: ‘Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen! – Rechtsaf doorzee

 8. Claudia M. zegt:

  Vuile volgevreten pad! Het overgrote deel is economisch migrant uit veilige landen en daarmee dus geen vluchteling. Een groot deel van deze migranten zijn analfabeet, hebben een werkethos van likmevestje en mijn vrees bestaat dat deze klanten de rest van hun leven aan de staatstiet zullen hangen. M.a.w. daar mogen wij dan voor werken, tot ons 80ste straks!

  Like

 9. jroam zegt:

  Getweet naar deze linkse fascist.
  NL moet uiteraard vluchtelingen blijven opnemen, om zodoende het links fascisme bezuinigingen op zorg te handhaven toch!

  Like

 10. dees zegt:

  Deze enge onbeduidende fantast en leugenaar kan niet op een normale manier gestopt worden,

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Wat is die man toch een vreselijke dictator.

  Ik meer angst voor deze kerel dan voor Trump en Poetin bij elkaar.

  Deze man heeft er geen moeite mee om al zijn vijanden uit de weg te ruimen, zelfs al zijn dat meer dan de helft van alle burgers van de EU.

  Like

 12. Flo zegt:

  Die klaploper moet eens een paar flinke tikken op zijn grote muil krijgen.

  Like

 13. Bas zegt:

  Deze man is niet goed bij z’n hoofd !

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik kon het weer niet laten om deze links te plaatsen.
  Hey Franske, wanneer reageer je daar nou eens een keer op?

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Een van de meeste vieze mannetjes van de ‘elite’ kliek.

  Like

 15. Onschuldige Bijstander zegt:

  Kwam er pas geleden achter dat een middelbare schoolvriend in 2007 op 34-jarige leeftijd aan een hartstilstand was overleden, hij werkte bij het ministerie van financien en economische zaken, zag er een rouwadvertentie bijstaan ondertekend door Maxime Verhagen, Bert Koenders en Frans Timmermans……Ik schrok behoorlijk en werd ineens heel misselijk

  Like

 16. Onschuldige Bijstander zegt:

  Vieze farizeeer

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Timmermans is een drama Queen. Hij zou het goed gedaan hebben als drag-Queen in de film Flawless met Philip Seymour Hoffman en Robert de Niro. Hij had een carrière als acteur moeten opbouwen, omdat zijn ego een groot toneel nodig heeft. Als ‘volksvertegenwoordiger’ is hij het meest waardeloos.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Laten we het eens anders formeren: in Zeeland en Uden wordt geklaagd door de omwonenden van de Maashorts dat zij daar last hebben van de wisent (Europese bizon) en de tauros (een terug-gekloonde oeros of oerrund) toen deze dieren daar werden ingevoerd. Ik ga er dan ook van uit dat de inwoners aldaar helemaal GEEN asielzoekers, vluchtelingen of radicale moslims daarvoor in de plaats terug willen hebben omdat deze groepen mensen ironisch genoeg nog veel MEER schade aan hen toebrengen, iets wat een dergelijke idioot zoals landverrader Frans Timmermans blijkbaar graag wil! Die vent en al zijn linkse rotvrienden doen, gelijk aan Donald Duck, met hun plannen niets anders dan alleen maar ellende aanrichten omdat ze de gevolgen niet goed inschatten en daar toch eens rekenschap voor moeten vragen.
  Overigens heb ik zelf nog een goede suggestie omtrent de opgenoemde wilde rundersoorten: we halen dezen allemaal weg uit de Maashorts, brengen ze als nieuwe asielzoekers naar de EU-gebouwen in Brussel toe en hierna naar het kantoor van Timmermans! Vervolgens laten we daar bij hem al de wisenten en tabrossen los zodat zijn kantoor een grote koeienstal wordt, de runderen hen stevig met hun horens in zijn achterwerk prikken en zij hierna Timmermans met hun hoeven dat kantoor voorgoed uitschoppen opdat hij dan eindelijk eens ervaart en voelt wat er gebeurd als je ongevraagd andere mensen dingen in de strot duwt waar zij totaal NIET om vroegen!

  Like

 19. Laat hij er zelf een stelletje in huis nemen, dan kan hij pas een goed oordeel geven.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Hij weet dondersgoed wat hij aanricht, maar hij is vergeten wat er met zulke mensen als hem gebeurden na de eerste maanden van de bevrijding.

  Like

 21. Johan zegt:

  Hoe komt dat volgevreten varken Timmermans er in hemelesnaam bij om nog meer immigranten op te nemen ? We moeten ze juist het land uitschoppen. Genoeg is genoeg !

  Like

 22. Flo zegt:

  Waarschuwt ons ??? Zal die pad even waarschuwen ,dat het dievengilde waarbij hij deel van uitmaakt binnen zeer korte tijd niet meer zal bestaan ,we zijn ze zo ongeloofelijk spuugzat ,alles wat ze bij elkaar hebben gestolen ,afpakken ,en voor het gerecht met dat tuig .

  Geliked door 1 persoon

 23. Nemesis zegt:

  Ik heb nu zin heel erg onfatsoenlijk te zijn. Dus Franske, krijg gvd de vinkentouwt***ng en val dood, vieze opgeblazen, vette, hypocriete pad.

  Moest ik ff in het openbaar kwijt, heb hier even niemand tegen wie ik kan schelden 😀

  Like

 24. Joao zegt:

  Timmermans is een zakkenvuller die linkse prietpraat ventileert………………….http://www.telegraaf.nl/binnenland/23064564/__Topsalaris_voor_Timmermans__.html

  Like

 25. Voor mij komen al deze reacties toch nog vrij gematigd over, gezien deze vuilbekende smeerlap.. Ikzelf ben niet zo fatsoenlijk en een z.g. hardliner die soms de dringende behoefte heeft om in bepaalde gevallen hemeltergend grof te zijn en zo ook nu. Elke keer als ik deze afschuwelijke kop tegenkom, krijg ik moord neigingen. en als ik dat zou kunnen doen dan zou hem een duivels lot te wachten staan. . In dit geval kan ik voor wat hufter Timmermans betreft geen enkel woord verzinnen, die vuil genoeg is om zijn liederlijkheid te beschrijven. Maar kort gezegd staat hij als Nr.1 op de dodenlijst als verrader

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s