Persbericht van Geenpeil – Geen greintje twijfel over geldigheid handtekeningen referendum

screenshot_8

‘D66-Kamerlid Kees Verhoeven trapt open deur der verdachtmaking in’

“Raar bericht bij RTL Nieuws hedenmorgen. Minister Plasterk schrijft in antwoord op een Wob-verzoek dat de handtekeningen voor het GeenPeil-referendum ‘niet zijn gecontroleerd op echtheid’. De Kiesraad heeft alleen naam, adres en geboortedatum van ondertekenaars gecontroleerd, maar niet de handtekening. GeenPeil heeft echter geen enkele twijfel dat de handtekeningen echt, en geldig waren. Het probleem ligt bij de politiek, die het gebruik van DigID voor het ophalen van handtekeningen bewust heeft geblokkeerd en daarmee zelf ruimte voor twijfel creëert.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", D66, democratie, Desinformatie, establishment, EUSSR, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oekraïne, politici, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Persbericht van Geenpeil – Geen greintje twijfel over geldigheid handtekeningen referendum

 1. Thom zegt:

  Het is te flauw voor woorden wat de PvdA en D’66 hier proberen. Geenstijl kan beter oproepen om met alle benodigde handtekeningen voor D’66 en PvdA per kiesdistrict te laten zien zodat ze die kunnen publiceren en controleren met de originele handtekening ernaast. Als er één bijzit die niet klopt, dan meteen aangifte doen wegens valsheid in geschrifte en uit laten sluiten voor het betreffende kiesdistrict. Bij zeikerds moet je met een nog grotere straal terugschieten.

  Like

 2. Fred zegt:

  Het aantal stembussen is ook niet gecontroleerd op echtheid. (aantal)
  Ook het stembiljet deugde van geen meter gezien het grote aantal ongeldige stemmen van mensen die het hele vak aankruisten ipv het kleine vakje.
  En nu weer Noord-Koreaans commentaar.
  Rot toch op.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ach. Sommige mensen hebben gedacht, kom laten we voor wat verwarring zorgen.
  Als je dan ook nog leest dat de overheid zelf heeft gezorgd dat e.e. a.. nooit meer te controleren valt, weet je toch precies wat de bedoeling was.

  Wij staan daar héél ver boven natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s