STEM PVV!

screenshot_25

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

33 reacties op STEM PVV!

 1. Japio zegt:

  Het is nu of nooit heb ik het gevoel. Nog een keer zo’n regering als we nu hebben en het land is finaal maar de kloten. Mensen die weer op de gevestigde partijen stemmen zijn medeplichtig aan het verval van ons landje. Elke stem op de PVV is niet alleen een proteststem naar de zittende elite maar steeds meer een stukje dichterbij naar de vrijheid en een nieuw begin van een mooie toekomst. Een toekomst waar onze ouwetjes weer krijgen waar ze recht op hebben. Een veilige toekomst voor onze kinderen. Een toekomst waar de islam een hele kleine of geen rol speelt in onze samenleving. Een toekomst waar onze vrouwen en dochters weer zorgeloos over straat kunnen. Een Utopia? Nee hoor, stem PVV en de rust zal weder keren.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Optimist die je bent, mag hoor!! Helaas het zaad voor onze ondergang is reeds “lekker” aan het ontkiemen en is niet meer te stoppen. Of de oorspronkelijke bevolking moet per gezin 7 kinderen gaan fabriceren!! Anders is er geen redden meer aan! Het ooit zo stabiele NL is finaal naar de Kloten geholpen en het wordt nooit meer zoals jij, en vele anderen, het graag zouden zien! Maar wij hebben het onszelf aangedaan!! Decennia onverschilligheid en negeren!

   Like

 2. Dat doen we zeker. Leve Geert Wilders.

  Like

 3. dondorp zegt:

  ik hoop en bid dat wilders met de juiste mensen gaat werken –geen ego die zichzelf belangrijk vinden;sefies– die god en de bijbel en israel en de vrijheid van meningsuiting respecteren Zoieso zie ik als ik zou kunnen/mogen stemmen geen andere mogelijkheid dan wilders voor wie het gelijkheidsbeginsel van man en vrouw erg belangrijk is iets waar ik ook in geloof en niets moet weten van de vrouw als verpersoonlijking van het kwaad en hoop dat binnen de pvc dekatmosfeer van jezus zal heersen de ander uitnemende te achten dan jezelf dat er de juiste mensen zijn–geen completers–mensen die willen dienen zoals de 70 medewerkers van Mozes die op vrijwel gelijke voet stonden met mozes zonder een coup te plegen.Ik vond de foto leuk maar het is nu wel de tijd om met een programma te komen Sind ik dankzij een man uit talie 5 weken gestraft ben lid julie zijn er zeer veel bevingen in dat land geweest en enkele magiehuizen vernietigd en voorspelde enkele mensen 30 doden binnen 10 dagen door beving wat 7 dagen later gebeurde!! Perugia een plaats die ik genoemd had!!! Daar komt de beving.

  Geliked door 2 people

 4. Mr D. Umass zegt:

  OT maar kan interresant zijn, petitie tegen Soros.

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Doen we zeker.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

 7. Flo zegt:

  Stem zeker op de PVV, en weet heel wat mensen die altijd VVD stemden nu ook zijn omgedraaid ,ze lachten mij vroeger uit ,en geven me nu groot gelijk ,ze voelen zich zwaar besodemieterd, moslims,scheef wonen,ouderen ,zorg , gevangenissen ,rechtspraak,alles wordt om zeep geholpen ,en goedgekeurd door die boeven die hierboven op de foto staan,ze roepen Geert heeft geen oplossing,nou slechter dan zij ,kan hij onmogelijk zijn .

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Vraag het Oma Reintje, Diana en Samuel Blog (Heemstedestr. Amsterdam) etc etc. De fam. Blog is in Auschwitz niet zo zwaar afgetuigd als door LICHTGETINTE NEPAGENTEN die bij hun langskwamen. Samuel Blog is blindgeslagen en Diana wouden ze een vinger afsnijden om een ring!! Hierbij zijn vreselijke anti-semitiese kreten geuit naar hen. En vraag het al die 1000en andere slachtoffers van de zgn. VERRIJKING!!

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik heb het helemaal gehad met die linkse kliek

  Geliked door 4 people

 10. Astrid zegt:

  PVV, what else! Al jaren mijn partij.

  Like

 11. Jan zegt:

  240 uur taakstraf geëist tegen afgetreden stelend VVD Statenlid Flevoland
  Boekte 110.000 euro over van rekening overleden rijke tante

  http://politiek.tpo.nl/2017/02/10/240-uur-taakstraf-geeist-tegen-afgetreden-stelend-vvd-statenlid-flevoland/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo, dus we kunnen vanaf nu allemaal 110.000,- Euro verdienen met 240 uur te werken in het Gemeenteplantsoen van de gemeente Flevoland …

   Dat is 458,33 Euro pèr uur!!!!

   In NL is de hele rechtsspraak foetsie…!!!
   (Speciaal zo vervormd t.b.v. allochtone asieleisende vreemdelingen en de elite.)
   Hoog nodig om hier de spade in te zetten !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De raadsman van het statenlid voerde aan dat verdachte (Statenlid VVD dus…) weliswaar een fout had gemaakt, maar geen strafbaar feit had begaan…!!!

    Die 240 uur Taakstraf is het maximum wat mèn (off. v. just.) kon eisen… !!!
    Normaliter moest je vroeger 2 tot 3 jaar zitten, maar nu is de (Maximum!!!) eis 240 uur schoffelen, is 30 werkdagen van 8 uur.

    Hoe ver is het in NL al gekomen…? Dat mensen met een VOORBEELD-functie de hand zo ontstellend boven het hoofd wordt gehouden!!!

    Like

 12. Jan zegt:

  VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes bezigt antiliberale PVV-taal

  VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes bezigt PVV-taal en waarschuwt voor ‘Eurabia’. Ze staat niet op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

  ‘Hier in West-Europa dreigt een soort Eurabia te ontstaan’, zegt ze tegen journalist Jaap Jansen, in reactie op de vluchtelingencrisis: ‘Het mengt voor geen meter. Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hiernaartoe komen, dat moet gewoon stoppen.’

  http://jalta.nl/politiek/vvd-kamerlid-ybeltje-berckmoes-bezigt-antiliberale-pvv-taal/

  Halbe Zijlstra (VVD) reageert op anti-islam uitspraken Berckmoes: ‘Daarom staat ze niet meer op VVD-lijst’
  ‘VVD maakt zich ook zorgen over migratiestromen, maar niet zo’
  ..
  http://politiek.tpo.nl/2017/02/09/halbe-zijlstra-reageert-op-anti-islam-uitspraken-berckmoes-daarom-staat-meer-op-vvd-lijst/

  De socialistische VVD wil geen oplossing. Kliek van landverraders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s