Vertrouw geen Linksen of Groenen: Rood-Groen eist totale ontwapening van de politie

screenshot_15

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Een communistisch systeem valt daaraan te herkennen, dat het de criminelen vrijpleit en de politieke tegenstanders criminaliseert. (Alexander Issajewitsch Solzjenitsyn. Uit: “Uit waarschuwing voor het dodelijke gevaar van het communisme.)

Niet alleen ontwapening van de bevolking, maar ook van de hele politie: dat is typisch linkse politiek. Niemand moet zich kunnen verweren tegen de stiekeme aanval die de Linksen met hun islamitische indringers begonnen zijn tegen de westerse beschaving. Zo houdt de binnenlandse politieke woordvoerster van de Bondsdag-fractie der Groenen, Irene Mihalic, strengere straffen bij aanvallen op politie-agenten en andere inzetbare krachten “voor niet zinvol.” Het is “grappig” dat uitgerekend in een tijd, waarin de criminaliteit dreigende vormen zoals nooit eerder in de hele Duitse geschiedenis aangenomen heeft, de sociaaldemocraten de totale ontwapening van de politie eisen:

michael-mannheimer-blog

De Jonge Socialisten van de SPD(Jusos) in Bremen hebben bij hun landelijke ledenvergadering op 8 oktober de ontwapening van de politie geëist. Hun landelijke voorzitter David Ittekot ziet in de aanval een verhoging van de veiligheid: “Onbewapende politiepatrouilles kunnen dichter bij de burger optreden, daar ze door de bevolking als minder bedreigend worden gezien.”

Vertrouw geen Linkse of Groene

Niets is leugenachtiger dan deze motivering. Precies het omgekeerde is het geval: De bevolking kan zich met een onbewapende politie net langer veilig voelen. En de clientèle van de SPD, de immigranten, lachen in hun vuistje. Hebben ze nu al geen enkel respect voor bewápende politie, spuwen ze die al ongeremd en ongestraft in het gezicht en beledigen ze vrouwelijke agenten nu al als “hoer” of “Duitse slet”, wat gaan we dan beleven als ze tegenover onbewapende agenten komen te staan?

Volksverraad is traditie bij de SPD

De SPD is een partij van volksverraders. Niet pas sinds Bebel, die Duitse militaire geheimen aan Engeland verraadde. De Beierse SPD verhinderde destijds het afvoeren van Hitler naar Oostenrijk, zoals door de conservatieve Beierse deelstaatregering werd voorgesteld. Heeft men ooit vernomen dat de SPD mede schuldig is aan de opkomst van het nationaalsocialisme, dat zonder de charismatische figuur Hitler nooit in die mate zou hebben plaatsgevonden?

In 1949 verbond de SPD-Oost zich met de KPD-Oost tot de op één na ergste en de op twee na meest totalitaire partij uit de Duitse geschiedenis na de NSDAP: de SED. De meeste Duitsers weten daar niets vanaf. Onder andere ook niet, doordat de SPD het grootste media-imperium van Europa bezit. Ook dat weten maar weinig mensen. Naar welke zender men ook kijkt, welke krant men ook leest: bijna altijd is de SPD erbij betrokken.

Thans is ze de drijvende kracht achter de islamisering van Duitsland. En is ze met de criminele, want voortdurend wetten brekende, bondskanselier een politieke coalitie aangegaan tegen het Duitse volk. Met haar nieuwe voorzitter, Schulz, heeft ze een vastberaden tegenstander van Duitsland aan de top geplaatst. Iemand, die de NWO-politiek van de EU-competent vooruit geholpen heeft en naar binnen en naar buiten toe vertegenwoordigt: Afschaffing van alle grenzen, oeverloze immigratie, omvorming van Europa tot één, overwegend islamitisch georiënteerde, staat, die overspoeld wordt met volkeren uit het Nabije Oosten en Afrika.

Wie naar Brussel kijkt, of naar Parijs, ziet spoedig geen blanken meer. De Parijse binnenstad is Afrikaans. Wie naar Malmö in Zweden kijkt, ziet in de binnenstad bijna alleen nog maar hoofddoeken en moslims. Intussen is de stad de Zweedse regering ontglipt. Wie naar Engeland kijkt, ziet hele provinciesteden, waarin zich overwegend moslims hebben gevestigd. En waarin autochtone blanken uitdrukkelijk niet gewenst zijn.

Voor al deze toestanden zijn de Europese socialisten verantwoordelijk. En ook de Duitse sociaaldemocratie. Deze heeft net zo weinig te maken met de de SPD van Brandt of Schmidt als de huidige CDU met die van Adenauer of Erhard te maken heeft. Duitsland bevindt zich in de dodelijke wurggreep van Links. Alleen de AfD heeft de politieke macht om deze toestand te corrigeren. En precies dat is de reden waarom ze door alle media (die niets anders zijn dan betaalde hoeren van Links) zo intensief bestreden wordt.

Wie op de gevestigde partijen, in het bijzonder op de SPD, stemt, stemt vóór de ondergang van zijn vaderland.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Groenen, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vertrouw geen Linksen of Groenen: Rood-Groen eist totale ontwapening van de politie

 1. Jan zegt:

  Linksvolk weten van toeten nog blazen. Vanmiddag maakte ik de opmerking dat Trouw een marxistische krant is en die ik dus niet meer lees, ook al omdat het anti-christelijk en dus tegen het Judaïsme en tegen Israël is, dat het een hobby is Israël te belasteren.
  Krijg ik de opmerking het socialisme niet anti-christelijk is en Trouw dus een gewone krant is. Over de 60 en nog steeds hersenloos.

  Geliked door 1 persoon

 2. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eenss,
  Hetzelfde zie ik i de V.S. waar extreem links tegen alles, wat van Trump komt, fanatiek protesteert.

  Like

 3. Steven zegt:

  Ik zou het duitse leger die op missie gaan dan ook zonder wapens het oorlogsgebied insturen.
  Waarschijnlijk hebben ze alleen wapentuig als het Rusland betreft.

  Like

 4. elisah zegt:

  Wat een waanzin, dan kan je net zo goed de politie afschaffen.

  Like

 5. jroam zegt:

  Wat denken deze mensen zelf te doen als Europa overgenomen is.
  In dienst gaan bij een soort halal Yab yum voor de elite.

  Like

 6. Pingback: Vertrouw geen Linksen of Groenen: Rood-Groen eist totale ontwapening van de politie – Rechtsaf doorzee

 7. Thom zegt:

  Er staat dat alleen de socialisten verantwoordelijk zijn voor de buitenlanders met een moslim achtergrond. Het waren in eerste instantie de VVD en CDA die in de jaren zestig van de vorige eeuw de grenzen hebben opengezet voor de gastarbeiders uit Turkije en Marokko. Daarna kregen die een verblijfsvergunning, kwam er gezinshereniging en kregen ze een Nederlands paspoort. Het CDA zat bijna onafgebroken in de regering en de PvdA echt niet altijd.
  Het CDA en de VVD zijn al 50 jaar links met leiders als Lubbers (CDA) en Dijkstal (VVD).

  Like

 8. Ze kunnen het nog proberen met pijl en boog, terug naar de middeleeuwen.

  Like

 9. Die Roojen zijn onstuitbare en alles kaal vretende parasieten die zich in alle instituties rond hun gastheren invreten en de toko overnemen. Nu willen ze de politie ontwapenen om zelf (voor de zoveelste keer) een Sicherheits Abteilung in te kunnen richten voordat hun tegenstanders dat gaan doen. Vroeger werd de arbeider gewoon door de kasteelheer, de enige echte kapitalist omdat die het kapitaal ervoor had, uitgezogen en zijn mooie dochter in haar huwelijksnacht door diezelfde mazelpik uit elkaar gescheurd. En dan voor maximaal 10% want anders kwam er een opstand met guillotines. Dus als je 10 dochters had moest er 1 aan geloven en die kreeg daar ook nog een mooie bruidsschat voor van de schat op het kasteel.

  Vandaag worden ze allemaal uitgezogen, verkracht en voor de rest ook misbruikt door Roojen die dat doen onder alle mogelijke vlaggen en namen. De enige bruidsschat die je nu na je verkrachting nog krijgt is een belofte van een roddje of 5 meijer en een sigaar uit je eigen doos. Ze noemen zichzelf rustig rechts als dat beter uikomt of voeren oorlog tegen hun eigen afdelingen of zelfs broederlanden. Dit uitzuigen en martelen van de arbeider en zijn dochter doen ze namens het huidige kapitalisme dat bestaat uit investeringbanken waar weer de oude kasteelheren en de nieuwe rijken achter zitten. Die nieuwe rijken zijn Roojen die een leuk baantje van hun vriendjes hebben gekregen die zelf ook nieuwe rijken zijn.

  Mochten jullie nu denken over een echte revolutie en dat daarna alles eerlijke moet worden dan bedenk dat je ongeveer driekwart van de populatie op het schavot moet zien te krijgen. Vroeger had je trouwens 1 kasteelheer op 300 slaven en nu heb je 1 slaaf op de 300 kasteelheren. Dus veel geluk met de revolutie.

  Geliked door 2 people

 10. Onno zegt:

  Duitsland is de USA/GB vazalstaat BRD GmbH. Nederland is USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV.
  Denkfout van “links en rechts” dus.
  De pet van de politie van deze smerige (PB BV erger dan BRD GmbH, want niet -maar in 1945 wel zo ten onrechte behandeld- als vrijwillige medeplichtige van WOII verliezer Hitler, maar slechts in het belang van de bekende gevluchte of -achteraf verkeerd- berekenend uitgeweken hoogverraders, die nu met USA/GB ondersteuning schaamteloos op het behaaglijke pluche konden terugkeren, alsof er niets gewijzigd was), verraderlijke, moordzuchtige entiteiten, past ons NIET allemaal.
  DE normale MENS niet namelijk.
  De socialistische jongeren hebben dus gelijk dat DEZE (onverschillig als huurlingen psychopathische heersers dienende) politie ontwapend moet worden, maar om de volstrekt verkeerde reden.

  Hoe de ‘deep state’ van de tot psychopathocratiën verworden USA/GB (extreem glad verholen onder democratische dekmantel) werkelijk over Europa en zijn burgers denkt, kun je (als tipje van de sluier dat even werd opgelicht) zien aan de puur krankzinnige (voor niet door psychopaten geïnfiltreerde overheidsadministraties uiteraard -ook en met name in oorlogstijd- ONDENKBARE) ijskoude/genadeloze gruwel-afslachting/levende crematie van -bij de geallieerden uit luchtverkenningen al maanden bekend- tragisch en uit de naden barstend volgeperst vluchtelingenkamp Dresden compleet met 1,2 miljoen (in erbarmelijke, normaliter medelijden wekkende toestand verkerende) non-combattanten, waar men tot op heden, alles op alles zettend en onverstoord/schaamteloos verder baggerend over lijken (als het jou niet raakt heb je van deze walgelijke horreur niets in de gaten natuurlijk) mee wil blijven wegkomen.
  De BRD zal er -behalve geacteerd- geen traan om laten en Prins Bernhard BV (hoewel Dresden de vriendelijke en wonderschone bakermat was van de 100% op zijn eigen welbevinden gerichte, fundamenteel liegende naamgever/SS psychopaat: psychopaten kennen typisch GEEN objectliefde, GEEN! Dus termen als moederstad, vaderland, familie e.d. zeggen hen in -evt. onder krokodillentranen- verholen werkelijkheid NIETS) ook niet.

  Het EU project is dus (als psychopathisch project uit de koker van -‘dead inside’ seriemoordenaarspersoonlijkheid- Winston Churchill, DÉ KWADE GENIUS ACHTER ‘DRESDEN’ en het Manhattan Project…..!!!) BEDOELD om Europa finaal in chaos te storten en vervolgens af te slachten.
  Wie Dresden op deze afgrijselijke wijze afslacht, WIL karaktermatig (!) immers de gehele aarde en al wat leeft en adem heeft afslachten. Er is niets goeds aan!
  Dit is voor mensen die normaal van geest zijn ondenkbaar, maar psychopaten zijn ‘pure evil’. Vergelijk ze met kinderlokkers: Daar moet je NIET mee meegaan, ook niet als ze je snoep en andere lekkernijen/zegeningen aanbieden!!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Socialisten ofwel Nationaal Socialisten zijn één pot nat links en dus staatsgevaarlijke lieden die niet in een normale rechtstaat thuishoren, meestal saboteren ze de bestaande wetten omdat ze het systeem van binnen uit vernietigen, hun handlangers vind je in de hele overheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s