Migratieonderzoeker: Minstens 50 miljoen moslims zijn bereid tot geweld

screenshot_36

De wereldwijde jihad van de islam is al volop aan de gang. De roodgekleurde landen worden geteisterd door de islamitische jihad.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Berlijnse migratieonderzoeker eist tegenover tot geweld bereid zijnde moslims zero tolerance.

Wie de bovenstaande grafiek ziet en niet a)volledig verdwaasd of b)het slachtoffer is van linkse indoctrinatie, zal gemakkelijk vaststellen, dat de islam er na aan toe is om zijn koranistische opdracht der wereldheerschappij te vervullen. Wie denkt dat deze wereldwijde vestiging door de islam toeval is, heeft geen idee van de centrale rol die de Moslimbroeders daarbij spelen. Die hebben een duidelijk plan voor de verovering van de wereld. En ze liggen momenteel volledig op schema. Met behulp van idiote westerse goedmenschen en linkse politici zal het ze lukken hun doel te bereiken. Als we niet wakker worden en ALLE moslims weer terugsturen naar hun landen van herkomst, waar ze hóren. Want de jihad is de opdracht van Allah aan zijn gelovigen. Wie daar aan deelneemt, is zeker van een plek in het Paradijs.

michael-mannheimer-blog

Een gewelddadig leger van Allah staat in het Westen klaar om thans toe te slaan. 50 miljoen in het Westen levende moslims zijn daar reeds bij aangesloten

De Berlijnse socioloog en immigratie-onderzoeker Ruud Koopmans spreekt uit wat (niet tot de islam toegetreden) islamologen en wij, islamcritici, al jarenlang schrijven: de moslims die naar ons toekomen, dragen steevast altijd hun gewelddadige religie in hun bagage met zich mee. Ze hoeven nog niet eens bereid te zijn tot geweld wanneer ze onze grenzen overschrijden. Maar talloze terroristische aanslagen in Europa en in de overige westerse landen hebben aangetoond: het is slechts een kwestie van omstandigheden wanneer er uit een “gematigde moslim” een extreme moslim groeit.

Imam: “Ik heb maximaal 10 minuten nodig om van een gematigde moslim een tot dodelijke terreur bereide moslim te maken.”

Een in de VS wonende Arabische imam verklaarde onlangs in een interview dat het hem maximaal 10 minuten (!) zou kosten om van iedere moslim een terrorist te maken. Hij zou de betreffende moslim alleen maar toepasselijke ondubbelzinnige stellingen uit de koran en uit de Hadith laten zien, die bij maar zeer weinig moslims bekend zouden zijn, aangezien men ze opzettelijk voor hen verzwijgt teneinde de terroristische achtergrond van de islam ook tegenover de eigen mensen te verbergen. En met vruchtbaar resultaat!

Moslimlegers in Europa overtreffen getalsmatig torenhoog de Europese legers

Minstens 50 miljoen in het Westen wonende moslims zijn, volgens de Berlijnse migratieonderzoeker, bereid tot geweld. Ondubbelzinnige onderzoeken naar dit thema vanuit verschillende westerse landen hebben dit bewezen. Daarmee staan in het hart van onze westerse landen hele legers van Allah klaar, die het aantal van alle westerse soldaten nu al meermalen overtreffen. Dat de media deze alarmerende uitslag niet oppakken, verbaast niemand die onze politieke situatie in Duitsland dóór heeft.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Migratieonderzoeker: Minstens 50 miljoen moslims zijn bereid tot geweld

 1. Guardiacivil zegt:

  Ik zeg het nogmaals en ik heb het een paar maanden geleden gezegd…………..
  Wij de Europeanen leven op een TIJDBOM………………en die kan elk moment afgaan.

  Geliked door 2 people

 2. Anna zegt:

  Brigitte Gabriel Roept dit al jaren…. Niemand luistert…… de bevolking van West Europa lijkt wel gehersenspoeld….

  Geliked door 2 people

 3. joga zegt:

  Hahahaha, jullie zijn compleet gestoord roepen de links fascisten. De moslims zijn arme mensen die onze hulp nodig hebben, idioten-modus on. Laten we nog een vertwijfelde poging doen om ons te redden op 15 maart. Kies massaal PVV, anders is het over.

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Heel Europa zit te wachten op militairen die gaan vechten….

  Maar de kanker zit al jarenlang in onze landen.

  Ze hoeven helemaal niet te vechten, met sociaal democraten (= communisten) en christenen (= zij die de andere wang toekeren) lopen ze zo binnen en zullen opeens met 10.000 of minder onze hoofdsteden aanvallen.
  De door links zo bejubelde matige moslims zullen zich meteen aansluiten.

  De rest kunt u zelf wel bedenken.

  Geliked door 2 people

 5. Tom zegt:

  Ik zie het land Oman in het wit (?!). In 2005 zijn daar nog 100 moslim extremisten opgepakt die een aanslag wilden plegen tijdens een festival in de hoofdstad.
  Ook bij andere landen twijfel ik.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Daar geloof ik niets van. Het zijn er veel en veel meer. Neem nou Indonesie 90% is moslim op een bevolking van 250.000.000(250 miljoen). Zo fanatiek als de neten.
  Dat land levert al met gemak 50 miljoen die willen vechten.

  Like

 7. ronals en sabrina zegt:

  Tijd om lekker te feesten en je geld te laten rollen, het einde is nabij ! Ik ben blij dat ik geen kids heb, voor de jeugd is het nog het ergst !!

  Like

 8. scheermes zegt:

  Hopelijk gaat GEERT hier bij nieman over spreken op zondagmorgen!!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Je kunt er op rekenen dat ze gaan tellen hoeveel mensen/burgers naar die uitzending van Nieman gaan kijken. Dan kunnen ze de peilingen weer vullen met prognoses over hoeveel mensen er uiteindelijk PVV-volgers/-stemmers zijn. Nieman verheugt zich al op een hoger salaris, want de uitzending zal zeker een recordaantal kijkers trekken.

   Like

  • scheermes zegt:

   Hebt u uw BUURMAN al BEDANKT dat wij AL deze ellende wat allemaal op ons afkomt, dat wij dit aan HEM te danken hebben omdat hij het verkeerde vakje rood gekleurd heeft in het stemhokje ?? IEKE WEL!! Na een uitgebreid gesprek met de buurman was hij het met mij EENS!! En stemt nu ook PVV !! Ook mijn eigen kinderen heb ik vanaf het BEGIN al weten te overtuigen om op de pvv te stemmen !!Echt helemaal niet zo moeilijk iemand met linkse hersencellen MUURVAST te zetten in een persoonlijk gesprek !! Aangezien ik hier DAGELIJKS mee bezig ben leer je echt wie je vrienden zijn!! Het gaat mij niet om VEEL vrienden ,maar om de KWALITEIT!! Het is onze MORELE PLICHT om mensen te waarschuwen voor het GEVAAR de ISLAM!! Als G.W gaat regeren word nederland weer ONS LAND!! In mijn eigen buurt heb ik tegen mensen na een uitvoerig gesprek gezegd dat ik hun ZELFS niet meer zou GROETEN als ze na ONS gesprek nog het LEF hadden op een ANDERE partij te stemmen dan de PVV!! Ik zei KEIHARD tegen hen dat ze in mijn ogen LANDVERRADERS ZIJN als ze op een andere partij stemmen !!

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  En de stommelingen die de linkse ‘graaisocialist’ achternalopen, ZIEN HET NOG STEEDS NIET!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  De “geweld=plegers” voor allaha worden ook steeds jonger………..
  UIT DE FRANSE KRANT :
  ………..
  Vanmorgen was opnieuw een uitdaging voor Frankrijk en vooral voor de AIVD.
  4 Terroristen planden een aanslag op Franse bodem.
  In de buitenwijken van Montpellier.
  En er was een “wereld-primeur”.
  Er was een “vrouw” onder hen,…………….ze was al 16 [ zestien ] jaar oud.
  Geradicaliseerd en bereid tot de Jihaat[d].
  Behoorde tot de terug kerende fanatici – jihadisten die uit het Midden-Oosten terug keren na de nederlaag van Daech.
  /////
  We zijn nu in de periode aangeland waarop ISIS vastbesloten is om het conflict in Syrië / Irak en dus zijn strijders, naar Europa te verplaatsen en in het hart van EU toe te slaan.
  Zonder de extreme waakzaamheid van onze inlichtendiensten zouden de islamitische terroristen opnieuw er in zijn geslaagd een bloedbad aan te richten in Frankrijk.
  Deze jonge mensen die zijn aangehouden hadden op TNT gebaseerde recepten om explosieven te fabriceren in hun bezit.
  70 gram TATP, aceton en zwavelzuur.
  Het zou gebruikt gaan worden voor een grote aanslag in de publieke ruimte.
  Ze zitten momenteel in hechtenis…………………

  Geliked door 2 people

  • Guardiacivil zegt:

   TATP is zeer instabiel en moet met andere stoffen gestabiliseerd worden.
   Echter dat bepaalde stoffen zo gemakkelijk verhandelbaar zijn moet heel snel verboden worden of enkel op ID geleverd worden.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Wat men ook nog altijd niet wil inzien is, dat kinderen/teeners en dan vooral ook jongens, al op hun 12de als man, dus volwassene beschouwd worden.
   Dat is ook het probleem waarmee de westerse legereenheden in de landen van het midden oosten en Afrika worden geconfronteerd. Ze schieten niet op kinderen. Ondertussen laat die koter van 12 jaar wel fijn een bom afgaan.

   Geliked door 1 persoon

 11. Jean zegt:

  “Mein Kamp” is verboden en terecht.
  Waar wordt op gewacht “de koran” te verbieden? Moeten eerst alle bladen aan mekaar plakken van het vergoten wordt “van onschuldige burgers in Europa?”.
  En zeggen dat het grootste kwaad komt van die EU misdaadinstelling met als hoofdverantwoordelijken juncker, merkel, schulz, vanrampaay, verrotstal, timmerfrans, barbarosso & co.
  Wanneer worden die misdadigers uitgeschakeld?
  Moeten alle beken, rivieren en stromen bloedrood kleuren?

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Hoog tijd dat er een coup gepleegd wordt op Brussel en al die maffia elite worden opgepakt.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Ik Las net een oud bericht uit mei 2013 ik dacht door u geschreven dat u hoopte dat de islam in 2016 uit Nederland of Europa weg zou zijn, nou het is nu 2017 dus dat is niet gebeurd, en het artikel met de foto van de vermoorde varkens dat ze protesterend naar hun plek lopen, die stumperts hebben geen keuze ze voelen denk ik wel dat ze gedood worden, Helaas eet ik vlees maar als je de foto ziet zou ik er mee willen stoppen , maar mensen kunnen keuzes maken , maar als we klagen en niets doen dan zal het alleen erger worden.
   Trouwens die IS heeft ook op deze walgelijke manier mannen in een slachthuis vermoord

   Like

 12. elisah zegt:

  Over welke stellingen uit de koranus heeft die imam het dan, als hij zegt dat hij daarmee binnen een paar minuten van elke moslim een terrorist kan maken?

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Prachtige “verschrijving” elisah.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Over de meeste stellingen, Elisah, want je moet niet vergeten dat de meeste moslims nog niet eens kunnen lezen of gewoon niet lezen en vooral niet de koran. Zij volgen hun ‘geestelijk’ (gestoorde) ‘leiders’, waarvan ze elk gepredikt woord geloven en doen gewoon zoals het al eeuwen in hun cultuur zit, dat wat hen gezegd/opgedragen wordt te doen.

   Like

  • ro zegt:

   Ik heb een opsomming gemaakt maar is niet volledig!. En bedenk hierbij dat het om niet-discutabele geboden gaat, dus niet te vergelijken met NT.

   4.3 4 control the wives: beat them

   8 — DE OORLOGSBUIT —
   8.12 Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
   8.14 weet dat er voor de ongelovigen de straf van het Vuur is.
   8.14 Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah
   8.39 En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt.
   8.55 Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven:
   8.59 En laat de ongelovigen niet denken dat zij een voorsprong hebben. Voorzeker, zij kunnen Ons niet ontkomen.

   9 — BEROUW
   9.5 Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.
   9.14 Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen en u tot een overwinning over hen helpen
   9.20 Zij, die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en met hun persoon voor de zaak van Allah strijden, hebben in de ogen van Allah de hoogste rang. Dezen zullen zegevieren.
   9.23
   O gij, die gelooft, neemt uw vaders en uw broeders niet tot vrienden als zij ongeloof boven geloof verkiezen. En wie onder u met hen bevriend is behoort tot de overtreders.
   9:29 Bestrijdt hen die niet geloven in God noch in de Laatste Dag en die niet verboden stellen wat God en Zijn Boodschapper verboden hebben gesteld en die niet zich voegen naar de wezenlijke godsdienst onder degenen aan wie de Schrift gegeven is totdat zij uit de hand de schatting opbrengen in onderdanigheid.
   9.35
   9.123
   O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden

   19 MARIA –Jezus, Abraham, Mozes, etc —

   “De Euro-Arabische Dialoog als een gezamenlijk forum voor de Europese Gemeenschap en de Arabische Liga kwam voort uit een Frans initiatief en werd in december 1973 gelanceerd op de Europese top in Kopenhagen, kort na de “Oktober Oorlog” en het olie-embargo. De Europeanen zagen het als een forum om economische zaken te bespreken, terwijl de Arabische zijde het eerder zag als een forum om politieke zaken te bespreken.”

   5:33: Doch de vergelding van hen die God en Zijn Boodschapper bestrijden en zich beijveren verderf te brengen in het land is dat zij ter dood worden gebracht of gekruisigd of hun handen en voeten worden afgekapt van weerzijden of dat zij uit het land verbannen worden. Dat is voor hen vernedering in het nabije leven en voor hen is het latere leven een ontzaggelijke bestraffing,
   een straf die vandaag de dag in Soedan nog altijd wordt toegepast.

   De islamitische gemeenschap is de allerbeste gemeenschap onder de mensheid.
   Het merendeel van de Joden en christenen is verdorven (soera 3, vers 110)
   De koran roept op om de christenen en Joden te vernietigen ( soera 9, vers 30)
   Van de hele schepping zijn zij de ergste wezens (soera 98, vers 6 )
   Men moet hen niet als vrienden nemen (soera 5, vers 51)
   Deze”mensen van het boek” moet men behandelen als apen en varkens (soera 5, vers 60; soera 2, vers 65; soera 7, vers 166

   Like

   • elisah zegt:

    Bedankt voor de moeite, ro.
    Vreselijk als je de opsomming ziet, eigenlijk zou elke Nederlander een folder in de bus moeten krijgen met tekst en uitleg over deze haat-cultus. Zelfs de linkse pipo’s zouden dan miraculeus genezen zijn…

    Like

   • ro zegt:

    Als ik zou gaan ‘folderen’ heb ik meteen de politie aan de deur. D66, GrL en nog wat partijen hebben ervoor gezorgd dat de Islam een extra beschermde status heeft gekregen! Je leest het goed. Niemand, Behalve Geert en FvD durven het nog te zeggen: policor. Of lees ‘Kwaad’ van J. niemoller. Ik vond deze actie van mij al ‘ge4durfd’.

    Like

  • scheermes zegt:

   Beste Elisah ;Bij deze moslim idioten ben je helemaal geen stelling of wat dan ook nodig!!Van af de moederschoot zit het moorden en roven en stelen enz er al in !!Kijk maar naar opsporing verzocht e.n.z Zaandam poeldijk dagelijkse kost op tv!! Dit word hun vanaf de geboorte al geleerd daar deze schandknapen opgevoed worden door hun eigen ouders met het haat zaaiende boek !!DE KORAN!! De ouders die ik heb gezien op tv die het HEEL erg vonden dat hun kinderen naar het middenoosten zijn vertrokken en daar nu dood en verderf zaaien zijn ZELF de HOOFDSCHULDIGE daar ZIJ ZELF hun eigen kinderen met dit verderfelijke boek de KORAN OPGEVOED hebben!!,De koran is VELE MALEN erger met TWEEDRACHT ZAAIEN en VERDEELDHEID en HAAT en de mensen tegen elkaar opzetten,dan mein kamp van hitler !! En mein kamp is VERBODEN!! En de KORAN wat nog VELE malen ERGER is ,is niet verboden !! Valt dit nog uit te leggen!! Laat die HUIGELAAR van een rutte, pechthold, klaver e.n.z hier eens op ingaan!! HIERUIT worden in ons land de kinderen zelfs GEHERSENSPOELD met door uit de KORAN te leren, en dat als het zo doorgaat de samenleving TOTAAL ONLEEFBAAR WORD!! GEERT WILDERS waarschuwde VOOR deze WAANZIN !! En HIJ werd veroordeeld voor VERDEELDHEID ZAAIEN!! DE KORAN zorgt VOOR VERDEELDHEID ZAAIEN!! En G.W die voor deze dingen WAARSCHUWT word VEROORDEELD!! Dat deze d666 rechters neprechters genoemd worden is volkomen terecht!! Deze rechters weten HEEL goed wat G.W bedoeld endat hij gelijk heeft!! Daarom is Mijn visie op deze rechters ,ADDERENGEBROED!!

   Like

 13. Guardiacivil zegt:

  De maandag is meestal de slachtdag voor varkens op de abattoirs, de dieren lopen in groep protesterend naar hun plek.
  Naiëf Nederland ondergaat straks hetzelfde als we nu niets doen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Nou dan weten we wat ons evt. te wachten staat als hier verder geen actie in ondernomen wordt.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Het is bijna 5 over 12 !!

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Noteer eens in uw buurt wie er in aanmerking komt als “landverrader”
  Misschien komt deze gezamenlijke lijst later wel eens van pas!

  Like

 17. Pingback: De bekeerlingen zijn nog steeds de ergsten! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s