Multicultureel Malmö: Spoedeisende hulp moet deuren op slot doen

screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Bedreigingen en beledigingen tegen het medisch personeel in de universiteitskliniek van Malmö in Zweden zijn gewoon geworden. De politie moet de spoedeisende hulp (foto) van de Arabisch beïnvloede stad vaak op slot doen na schietpartijen. Nu heeft de leiding van het ziekenhuis besloten de deuren ´s avonds op slot te doen. Een bewaker moet mensen die hulp nodig hebben naar behoefte binnenlaten.

freie-zeiten

De deuren van de afdeling spoedeisende hulp in Malmö worden vanaf 1 maart ´s nachts op slot gedaan. Tussen 21.00 uur en 05.00 uur zal een bewaker de deuren naar de wachtkamer opendoen. Dat bericht Radio Zweden.

Reden daarvoor is het toenemend geweld tegen het ziekenhuispersoneel als er veel mensen op de spoedeisende hulp zijn. De politie is vaak genoodzaakt de afdeling spoedeisende hulp af te sluiten wanneer er mensen binnenkomen na steek- of schietpartijen.

“Het komt vaak tot bedreigingen of verbale beledigingen. Alles wordt echter niet verteld”, zegt Svante Normark, chef van de afdeling spoedeisende hulp in Malmö, tegen het dagblad “Sydsvenskan”.

In het jaar 2013 zijn de Zweden in Malmö een minderheid geworden.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Multicultureel Malmö: Spoedeisende hulp moet deuren op slot doen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De hoogste tijd dat het leger gewapend gaat ingrijpen.

  Like

 2. biebie zegt:

  Ze sluiten liever de deuren van de eerste hulp dan de grenzen,TRIEST !!!!!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Het kan niet anders. Zweden moet een ‘all time low’ ervaren voordat ze zich realiseren hoe gedemoniseerd ze worden en dan, als de liefde voor hun land groter is dan hun angst en hun voegzame nederigheid ten opzichte van deze duivels, dan gaan ze hopelijk los en verdedigen zich. Waar is Wickie de Viking als je hem nodig hebt?…

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het Zweden van weleer is weg en komt nooit meer terug. De socialisten zijn bedankt. Laat het in Nederland niet zover komen nu het nog kan. De islam is een vreemde entiteit in Nederland die hier nooit had mogen zijn op zulk grote schaal. Déislamiseren waar het nog kan en grenzen sluiten voor verdere islam aanwas.

  Liked by 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Wellicht stonden situaties als deze Anders Breivik voor ogen toen hij zijn euvele daad pleegde. Zijn actie is niet goed te praten maar ZIJN redenatie daartoe wordt met al dit soort berichten wel iets duidelijker.
   Socialisten zijn al heel lang bezig met de vernietiging van Europa. Het willekeurig afslachten van jongelingen zal ze niet hun koers doen wijzigen, maar eerder sterken in hun waanzin.

   Like

 5. Elena zegt:

  Maar één bewaker aanwezig?
  Dat tuig lacht daar om. Bovendien is één persoon schietschijf voor het tuig.
  Ik zou niet graag zo’n job hebben.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  “Het komt vaak tot bedreigingen of verbale beledigingen. Alles wordt echter niet verteld”
  Zweden kent een gedegen lugenpresse maar de onafhankelijke websites roeren hun staart steeds meer.
  In Zweden moet je als journalist oppassen, een verkeerd woord over de islam of buitenlanders is voldoende voor een aanklacht en niet zelden een veroordeling.
  Hopelijk pakken de Zweden hun land terug op die linkse smeerlappen en de islam.

  Like

 7. Scheermes zegt:

  Kunnen de Zweden in het stemhokje het tij nog keren?Of zijn ze aan die moslimduivels al definitief overgeleverd?

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Peter zegt:

  Moge dit lot ons bespaard blijven. Illegalen z.s.m het land uit. Uitgeprocedeerde vluchtelingen idem.

  Like

 10. Japio zegt:

  ‘Kiezers denken over strategische stem op VVD om PVV te dwarsbomen’
  http://nu.nl/politiek/4459752/kiezers-denken-strategische-stem-vvd-pvv-dwarsbomen.html

  Like

 11. Dit soort toestanden krijg je in Haarlem w.s, ook. Er worden flink wat huizen gebouwd voor asielzoekers met een status, recht tegenover een Z.H., en schuin tegenover een woonwagenkamp. Er wordt daar gedeald, geblowd en gehoerd. Precies de goede plek om ze onder te brengen. Het zal een long hot summer worden en zal vast ook nog wel een vervolg krijgen.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Vraag het de spoedeisende hulp in NL wie de meeste SOROS meebrengt / geeft!! Tuurlijk mag dit niet hardop gezegd worden. Hele families komen mee met “de patienten” om druk uit te oefenen op de artsen. En betalen (de premie etc.) dat doet Jan L. dan wel weer!!!! Verdomme!!

  Like

 13. Steven zegt:

  WELKOM op de rand van de AFGROND…
  Dat krijg je als LINKSEN het weer eens BETER denken te weten….

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De multiculti…….Wat een verrijking is dat toch…. Wanneer berechten we is eindelijk de veroorzakers van deze ellende ????

  Like

 15. bert boudewijn zegt:

  Zweden, beter al dat gespuis heen sturen en een muur langs Denemarken, Duitsland en verder. Open weg is Finland dannog. Daar rekent Rusland wel af met die wilden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s