PVV populairst onder hoger opgeleiden

 

(Door: Jelle Dijkstra)

De Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders is onder hoog- en middelbaar opgeleide werkenden de populairste partij. Dat blijkt uit onderzoek van vakbond De Unie.

‘Mantra doorbroken’ 

De Unie vroeg bijna 4000 leden en niet-leden naar hun politieke voorkeur. Daaruit kwam de PVV als grootste uit de bus, gevolgd door de VVD en D66. Veruit de meeste ondervraagden wisten nog niet op wie ze gaan stemmen. Een ruime meerderheid noemt politici elitair, oneerlijk en onbetrouwbaar, zo blijkt uit het onderzoek. “De mantra dat de PVV de boze laagopgeleide witte man aantrekt is met dit onderzoek definitief doorbroken”, zegt Reinier Castelein, voorzitter van De Unie.

Politieke elite

Uit het onderzoek blijkt verder dat de middelbaar en hoogopgeleide werkenden zich grote zorgen maken over de toekomst van hun kinderen, pensioen, normen en waarden, gezondheidszorg en de zorg voor ouderen.

“Waar de populariteit van de PVV vooral in verband wordt gebracht met anti-islam gevoelens, laten deze resultaten een andere oorzaak zien die mogelijk voortkomt uit de afkeer van de huidige politieke elite”, aldus Castelein.

Geert Wilders is aanstaande zondag om 09.00 uur te gast bij Rick Nieman, WNL Op Zondag, NPO1.

pvv-nieuw

Bron:
http://wnl.tv
Door: Jelle Dijkstra

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

36 reacties op PVV populairst onder hoger opgeleiden

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://www.therebel.media/fuerdogan
  ++++

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Steun meneer Böhmermann:
   Sackdoof, feige und verklemmt,
   ist Erdogan der Präsident.

   Sein Gelöt stinkt schlimm nach Döner,
   selbst ein Schweinepfurz riecht schöner.

   Er ist der Mann der Mädchen schlägt,
   und dabei Gummimasken trägt.

   Am liebsten mag er Ziegen ficken,
   und Minderheiten unterdrücken,

   Kurden treten, Christen hauen,
   und dabei Kinderpornos schauen.

   Und selbst Abends heißt statt schlafen,
   Fellatio mit hundert Schafen.

   Ja, Erdogan ist voll und ganz,
   ein Präsident mit kleinem Schwanz.

   Jeden Türken hört man flöten,
   die dumme Sau hat Schrumpelklöten,

   Von Ankara bis Istanbul,
   weiß jeder, dieser Mann ist schwul,

   Pervers, verlaust und zoophil
   Recep Fritzl Priklopil.

   Sein Kopf so leer, wie seine Eier,
   der Star auf jeder Gangbang-Feier.

   Bis der Schwanz beim pinkeln brennt,
   das ist Recep Erdogan, der türkische Präsident.

   Like

 2. wim zegt:

  Het establishment begrijpt het maar niet. Dijksma: “Na de verkiezing van Trump ging iedereen de staart op’. Iedereen! Ha, ha! Maar… en daar heb je de nepjournaliste weer, ze kwam met die leugen weg.

  Liked by 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Klopt helemaal. Het valt zo op. De zogenaamde opstanden in de US waren alles behalve spontaan. Stuk voor stuk gestuurde opstanden vanuit de vele linkse en groene verenigingverbanden die allemaal gedoneerd worden door linkse lobbygroepen waarvan George Soros de belangrijkste is. De linkse nep media doet de rest door al die gestuurde oproeren groot, langdurig en vaak in beeld te brengen. De agitatie propaganda spuit ervan af. Hier in Nederland precies hetzelfde met dat armoedig zooitje dat bij elkaar kwam op het mailieveld. Intens trieste vertoning. Ze willen er niet aan dat hun dagen geteld zijn. De toekomst van de PVV gaat groot worden. Mischien nog niet meteen maar doorbreken gaat de PVV gigantisch. Vooral omdat scholieren die nu nog niet naar de stembus gaan ook al jaren in de schaduw school verkiezingen massaal kiezen voor de PVV. Bij de scholieren is dat ook logisch want zij worden als geen ander geconfronteerd met de scherpe kanten van de multi-culturele samenleving. Je bent scholier en zit in de klas met een stuk op 10 mocros die allemaal samenklitten en onder elkaar hun taaltje brabbelen en de rest van de klas links laten liggen want ongelovig. Deze scholieren vangen al op jonge leeftijd de grootste klappen op en het algemene leerniveau wordt door de linkse kliek ook nog naar beneden bijgesteld omwille van de niet leerwilligen mocros. Want gut we moeten toch wel verschillig blijven.

   Like

  • scheermes zegt:

   Inderdaad wim steeds maar weer dezelfde INGESTUDEERDE LEUGENS van de linkse kerk!! ALLEEN DIE LINKSE IDIOTEN zijn de straat opgegaan in amerika!! Maar zo proberen ze de mensen te misleiden,door te zeggen dat RECHTS spijt zou hebben van hun keuze en nu de straat zijn opgegaan om tegen trump te protesteren !!,En zo proberen ze de kiezers zand in de ogen te strooien!!HOE KRIJGT deze VETZAK van een sharon dijksma deze leugens door haar STROT en ook nog met een STALEN gezicht!!ECHT ONGELOFELIJK!!,( en dat zal hier ook gebeuren als G.W aan de macht komt, wederom dezelfde voorgekookteleugens en dezelfde linkse idioten die ook hier de straat op zullen gaan!!) Want zij kunnen het niet VERKROPPEN dat ze de MACHT KWIJT zijn!! De mensen in amerika zijn de moslims OOK SPUUGZAT, en DAAROM hebben zij op TRUMP gestemd, om deze WAANZIN eindelijk een HALT toe te roepen!! TRUMP WIST DIT OOK DONDERS GOED,en dat DAAR de STEMMEN te WINNEN WAREN!! Weer de BAAS in EIGEN LAND!! DE amerikanen willen hun land niet kwijt !! Links is de MACHT KWIJT in amerika en daarom zijn deze idioten zo WOEST!! TRUMP weet dat de amerikanen er niet op zitten te wachten ,dat OOK amerika een TWEEDE middenoosten word met al die moslims!! De KORAN brengt ALLEEN MAAR DOOD en VERDERF VOORT!!En dat deze volgevreten vetzak van een sharon dijksma dit soort onzin uitkraamt ,(wat MOET van de leiding van haar partij ),en er geen ENKEL ZINNIG weerwoord op komt van de Twee dames die de leiding hebben ,(mogen ze ook niet doen anders krijgen de dames ontslag)worden VEEL kiezers door dit soort LEUGENS MISLEID!!DAAROM MOET DE PVV VERREWEG de GROOTSTE WORDEN !!Denk OOK aan u kinderen en aan HUN toekomst!!De grote steden ZIJN we al KWIJT ,en als wij nu niet MASSAAL op de PVV stemmen zullen wij de rest van nederland ook KWIJTRAKEN!! Wees daarom niet langer een LANDVERRADER ,en RED ONS land van de ONDERGANG NU HET NOG KAN!!

   Like

 3. Marcel zegt:

  Blijkbaar worden ook de hoger opgeleiden wakker dat he onnozel is om de wereldproblemen op de nek te nemen en er als land zelf aan kapot te gaan.

  Like

  • Butterfly zegt:

   De hoogopgeleiden waren altijd al wakker, maar het bekt natuurlijk wel lekker voor de slinksen om iedereen die pro-PVV is als laagopgeleide tokkies te bestempelen.
   Juist de hoogopgeleiden keken en kijken verder dan hun neus lang is en hebben vanaf de tijd van Pim Fortuyn en de ouderen onder ons bij Jan Maat al gezien waar links toe in staat is. Die hebben boeken gelezen en zich er in verdiept, wat hoogst waarschijnlijk bij die slinksen niet het geval is, die blaten en rennen blind en doof, alleen maar achter hun rode leider aan. De meeste onder ons zullen de aanslagen van RaRa ( Wijnand Duy dievendak) niet vergeten zijn, o.a. de aanslag op de Makro, het huis van Aad Kosto, Shell. Nee die hoogopgeleiden die stemmen zeer zeker niet links, al jaren niet meer.

   Like

 4. Pietersen zegt:

  Inderdaad. Sharon Ballon Dijksma zit staalhard te liegen met d’r baby smoeltje.

  Like

 5. Scheermes zegt:

  Op de pvv stemmen is een kwestie van gezond verstand gebruiken en heeft niets met een hoge of lage opleiding te maken!!

  Like

 6. Fockewulf190 zegt:

  Ik roep het al jaren: Ik ken heel veel universitair geschoolde Tokkies 🙂

  Like

 7. Erik zegt:

  Heb z’n idee dat straks de overwinning van Geert zo groot zal zijn dat Links de straat op gaat en alles gaat slopen, auto’s in de fik, protesten met Sorros geld en de chaos compleet wordt.
  Dat gaat nog leuk worden met de utopia kids, jankende manwijven, schreeuwende feminazi’s, het wordt het boilingpoint die mooie beelden gaat opleveren, hoop ook op z’n schreeuw van “nee neee neee” door een acteur, gaaf toch. Ene tuurlijk stemt elk wel denkend mens op Geert hoog of laag opgeleid, daar heb je niet veel cellen voor nodig als je dat niet snapt.
  Kan niet wachten het begint nu echt reaal te worden, 15 Maart, ik ga vast bier inslaan we maken er een feest van, jehaaah!!!🍻🎉💪🏻💥😂😜

  Like

 8. hans zegt:

  Als die vette lelijke PVDA-koe roept dat een heleboel mensen zeggen in de VS dat ze iets vinden bij/ van de verkiezing van Trump, wordt er niet gevraagd (onbegrijpelijk) of hij eventueel niet gewoon verkozen IS!!!

  Like

 9. Equal zegt:

  Nederlanders zouden, net als alle kiezers trouwens, hun stemgedrag moeten afmeten aan eerdere resultaten behaald door partijen die meedingen naar de macht.

  En NIET zich laten inpakken door allerlei leugens en bedrog VOOR de verkiezingen want we weten onderhand allemaal dat politici een bende beroepsleugenaars zijn wat betreft de politieke macht en het graaien in de klauwen te krijgen.

  Neem nu alleen eens het voorbeeld van de hypocriete pvda: het pamflet dat ze rondstrooien over FATSOEN en RESPECT – asscher…..ook Nederland lijdt aan de plaag van zelfkastijding, zelfs zelfhaat, de europese schuldcultuur waarbij steevast met de vinger wordt gewezen naar de autochtonen, alsof zij onze waarden en normen, respect en fatsoen inbegrepen! niet zouden hebben meegekregen vanuit de opvoeding!
  Ik weet niet hé maar vandalenstreken zoals kerkhoven vernielen, ’s nachts in hele straten de banden van auto’s voor de lol kapotsteken, parochiehuizen vernielen en afbranden, in een land waar je woont weigeren je te kleden zoals iedereen maar met hoofddoeken je (onder invloed van je ‘geloof/ideologie’) superioriteit uitdragen, eisen dat je dierenleed mag veroorzaken om je gruwelijke en achterlijke ge-offer in stand te houden — om dan nog maar te zwijgen van de beledigingen, intimidaties, scheldpartijen en agressie tegenover medeburgers – zijn DAT dan uitingen van respect?? Respect voor de cultuur waarin allochtonen/migranten vrijwillig komen leven?? Dankbaarheid dat ze hier een beter leven hebben dan in hun straatarme thuislanden?
  Getuigt het van respect als je ongesluierde vrouwen intimideert, uitscheldt voor hoer? Enkel omdat zij in HUN land zich kleden zoals het hier gangbaar is?

  En fatsoen? Getuigt het van fatsoen als vreemd gespuis weigert een vrouw de hand te geven omdat zijn ‘geloof’ dat verbiedt? Dát is nochtans ook maar ‘normaal fatsoen’ in een land waar er strikte scheiding van kerk en staat bestaat én gelijkheid tussen man en vrouw.
  Of je met een mes je ongenoegen kenbaar maakt als iemand het waagt je aan te spreken op je wangedrag?
  Wáár, mijnheer asscher, blijf je dán met je ‘fatsoen’ of moet het weer, zoals altijd éénzijdig zijn en van de autochtoon komen?
  Ik zeg dan: de hoogste boom in!!! Hoog tijd dat respect en fatsoen van de kant van de allochtoon/migrant komt en dat ze anders vrij zijn om op te krassen als ze weigeren fundamentele, beschaafde omgangsvormen te hanteren!

  Hopelijk gebruiken de Nederlanders hun verstand en rekenen ze af met de bende hypocriete politici die overduidelijk lák hebben aan eigen bevolking, zoals trouwens in heel europa waar rode, (s)linkse ratten het verkorven hebben in het verleden en hun afbraakpolitiek wordt verdergezet door de volgende (centrum/rechtse) bandieten en nu de afrekening gepresenteerd krijgen..

  Stem op basis van RESULTATEN van de politieke partijen, niet op hun leugens om aan de vetpotten te geraken want al te vaak werd reeds bewezen dat ze weigeren (niet ‘kunnen’ hé maar vlakaf WEIGEREN!) waar te maken wat ze de bevolking beloven eenmaal ze in de pluche hangen.

  In Ierland en Italië staan ze al wat verder door directe democratie voorzichtig toe te passen, daar hebben de BURGERS al inspraak en kunnen zelfs wetsvoorstellen aanpassen en indienen.
  Het politieke systeem dient hervormd te worden – het is dát of oorlog.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Dit is wat Denk aan het doen is, maar ik ‘denk’ dat zich daar de meerderheid van de partijen aan schuldig maken:

  http://www.nu.nl/politiek/4459251/politieke-partij-denk-maakt-gebruik-van-nepaccounts-sociale-media.html

  En natuurlijk de eeuwig durende ‘hetze’ tegen Geert, om er maar vooral voor te zorgen dat hij geen minister president wordt:

  http://www.nu.nl/politiek/4459752/kiezers-denken-strategische-stem-vvd-pvv-dwarsbomen.html

  Like

  • Equal zegt:

   Natuurlijk, de partij denk heeft geen steun, hun nesteling in de politiek vereist veel meer steun dan ze eigenlijk hebben, ze stellen niks voor – en dan, zoals hypocrisie en leugens de tweede natuur zijn van dat soort, zich bedienen van alle mogelijke middelen omdat ze vinden dat de middelen het doel mag heiligen. Dus trollen inzetten om de indruk te wekken dat deze schreeuwlelijkerds veel steun genieten, uiterst zielig…
   Bovendien ironisch dat een partij, bestaande uit individuen met beschadigde genen door de eeuwenlange inteelt en daardoor minder dan gemiddeld IQ zich de pretentie aanmeet van een ‘denk-partij’ te zijn…woestijn-intelligentie waarschijnlijk: de arrogantie van superieur-gewaanden…

   Like

 11. Jan zegt:

  ‘Deel kiezers bereid tot strategische stem tegen PVV’

  Mocht de PVV hoog in de peilingen voor de verkiezingen van 15 maart eindigen, dan overwegen veel D66-, CDA- en GroenLinks-kiezers een stem op de VVD. Dat blijkt uit kiezersonderzoek dat de Volkskrant en de Universiteit van Amsterdam lieten uitvoeren door Kantar Public (voorheen TNS Nipo).

  http://www.ad.nl/nieuws/deel-kiezers-bereid-tot-strategische-stem-tegen-pvv~ad11b5bb/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat zullen die partijen leuk vinden!
   Ik hoop dat iedereen door heeft dat de “gevestigde” partijen helemaal in paniek moeten zijn als dit soort berichten circuleren.
   Het allerleukste vind ik wel dat ze niet door hebben dat stemmen op de VVD, links geen stap vooruit zal helpen… want dit stemgedrag zal niets veranderen aan de definitieve uitslag voor de PVV.

   De VVD is namelijk nèt zo’n linkse partij als de andere linkse partijen, dus de stem van een linkse kiezer die op de VVD zal stemmen… blijft in het blok van links…

   Een kat in het nauw maakt rare sprongen…!

   Like

 12. Mirjam zegt:

  Op de een of andere manier heeft de zogenaamde ‘linkse’ intelligentie nog steeds niet de moed om het beestje bij de naam te noemen en gewoon er voor uit te komen dat Nederland niet uit ‘onvrede’ op Geert Wilders/de PVV stemt, maar uit gewoon gezond verstand. En dan maakt het niets uit of dat laag-, middel- of hoogopgeleiden zijn: het zijn de burgers van Nederland die hun hersens gebruiken en die de waanzin, waar de linksen ons land, onze toekomst en die van onze kinderen stelselmatig mee naar de knoppen aan het helpen zijn, strontzat zijn en die dit alles een halt willen toeroepen en het veranderd willen zien.

  Die idiote plichtplegingen van de partijen, waarin ze aangeven, net als op bovenstaand filmpje dat ze ‘staan voor de waarden van Nederland’ en die ook vertegenwoordigen, door een advertentie te plaatsen met bekende Nederlanders, zien zij als een statement dat serieus moet worden genomen. ‘Ze’ staan NIET voor Nederland, want anders zouden ze de steun van Nederland krijgen, maar dat willen ze niet inzien, weigeren ze in te zien. Ze zijn dus bewust stekeblind.
  Met praatjes vul je geen gaatjes en ook niet met valse beloftes die 60 pagina lang zijn.
  Ik heb liever iemand die één A-4tje met dingen vult die waar zijn, dan een heel boekwerk met leugens, want met zeggen valt het niet alleen te doen. Sta achter de burgers van Nederland, sta achter Nederland zelf en schuif jezelf niet naar voren als de grote verlosser, want dat ben je niet. Geen enkele politieke partij kan wonderen verrichten en vooral niet met gebakken lucht, leugens en achterover leunen. Geert is iemand die jarenlang hetzelfde heeft verkondigd en daar ook niet van afweek. Die standvastig de dingen benoemde zoals ze zijn, de waarheid en werkelijkheid wat ook in ons land en over de gehele wereld gebeurde. Zij, de andere politieke partijen, hebben die waarheid jarenlang ontkend, omgebogen naar eigen voordeel en zo nodig misbruikt voor eigen doelen. Hoe kan iemand die dit weet dáár nu nog op stemmen?
  Dat wat Geert wil, wil Nederland ook: hun land en hun eigen soevereiniteit terug, hun normaliteit en normen en waarden. Hij is geen wonderman, maar hij is wel een man van het volk, omdat hij de waarheid verkondigd.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Mee eens,
   de motie Halsema was ook geen boekwerk van 60 bladzijden maar 1 A-viertje en niemand van de NSB klaagde er over dat het zo kort was; ze stemden allemaal voor de motie.

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Wij barbaren stemmen ook PVV. Dat zegt weinig over onze opleiding, maar veel over ons verstand en over de toekomst van onze eigen kleine barbaren.

  Like

 14. Jan zegt:

  Vette leugen van een vieze vette PvdA slak Dijksma: Toen Trump was gekozen zag je iedereen de straat op gaan met het idee dat hadden we toch liever niet gewild

  Onze rechtsstaat, vieze vette slak is dat je LEGAAL dient te zijn en niet ILLEGAAL en CRIMINEEL en onze rechtsstaat wordt aangevallen en uitgehold door jullie, weerzinwekkende marxistische krankzinnigen.
  Dat wijf komt regelrecht uit Orwell’s 1984 Iemand die de grondwet wil handhaven is een crimineel in ogen van Slak en wie de wet uitholt en alle regels overtreedt, socialistisch gespuis en hun misdadig binnengesluisd volk zijn rechtshandhavers.

  Voor het vuurpeleton met die bolsjewieken

  Liked by 1 persoon

 15. scherpschutter zegt:

  Als de PVV de grootste wordt in dit land, vrees ik voor het leven van Wilders. Ook hier is links niets ontziend om aan de macht te blijven.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Maar dan hebben we jou nog altijd, of is dit een hint, Scherpschutter?
   Sorry, was maar een grapje…Geert moet blijven leven en wij moeten er ook voor hem zijn.

   Like

 16. abouneenee zegt:

  “.. zorgen maken over de toekomst van hun kinderen, pensioen, normen en waarden, gezondheidszorg en de zorg voor ouderen.”

  Het CDA zal dit onderzoek ook gelezen hebben, maar heeft ervoor gekozen om alleen de zorg vormen en waarden te gebruiken in hun campagne, gezien de behaalde resultaten heeft dat te maken met hun incompetentie een verschil te maken. Men is bang meer te beloven dan ze waar kunnen maken omdat zij ok wel weten erop afgerekend te worden in de huidige tijdsgeest. Dus pakt men het minst concrete probleem er maar uit, het maakt niet uit met welke wind het CDA moet meebuigen om in het kabinet te komen en dit is wel zo veilig.

  Helaas trappen vele mensen, die in het verleden leven, uit nostalgie nog in dergelijke sprookjes bedoeld om het volk in een diepe roes te houden. Het CDA doet helemaal niets aan de problemen waar de samenleving mee zit, het liefst spelen de kamerleden het voor zichzelf persoonlijk op veilig zodat ze hun €90.000,- per jaar kunnen blijven innen.

  De PVV is opportunistisch inderdaad en wel voor de eigen bevolking, de rest van de plucheplakkers bekennen geen kleur uit persoonlijk opportunisme.

  Like

  • Equal zegt:

   Cda, d66, sp en andere tradio’s is hetzelfde als in belziek de traditionele partijen: nu merken ze dat nog steeds de autochtonen de meerderheid vormen, dus hun machtsbehoud is nog steeds afhankelijk van dat kiespubliek.
   Daarvoor draaien ze nu opeens hunne kazak: in plaats van vreemd kiesvee/moslims te pamperen proberen ze de hielen te likken van de autochtonen door nu opeens met hun waarden, normen en ‘opkomen’ voor eigen volk te komen, dezelfde zaken die ze verloochend en verraden hebben om stemmen van vreemd kiesvee in te pikken.
   Echter, de schandelijke voorkeuren die ze al wettelijk toegestaan hebben aan moslims waardoor ze hun eigen bevolking verraden en gediscrimineerd hebben (en nog steeds doen!) wordt niet vergeten. Hun leugens, bedrog en pathologische zelfhaat jegens eigen cultuur en bevolking zal nu afgerekend worden en daar helpt geen leugen meer aan.
   Nogmaals: voor verkiezingen dienen de Nederlanders te kijken naar de resultaten en niet naar de walgelijke leugens die de politieke leugenaars nu gebruiken om aan de macht te blijven. Tijd om anderen een kans te geven, die nog nooit aan de macht geweest zijn of die hun beloften wél zullen waarmaken, dat is beter dan de huidige landverraders jullie de afgrond in te laten rijden…degenen die verantwoordelijk zijn voor de rampzalige situatie nu mogen niet meer de kans krijgen om hun afbraakpolitiek verder te zetten en dat kan enkel als wilders een ruime overwinning boekt zodat er rekening wordt gehouden met de wil van het Nederlandse volk! Doe het goed, Nederlanders, gebruik jullie gezond verstand, de Belgen duimen ervoor!

   Liked by 1 persoon

 17. Stef zegt:

  Telegraaf vandaag: luchtvloot leger v.s. In deplorabele staat.
  Ook al de schuld van Trump . (Is dat geen nepnieuws dan )

  Like

 18. nederviking zegt:

  De PPV is de partij geworden die gezonddenkend Nederland vertegenwoordigd. De politieke elite roept dat Wilders alleen maar roept zonder oplossing, maar ik heb van de politieke elite nog nooit een oplosssing gehoord anders dan: Er komt meer geld, we moeten samen…..en we moeten praten.
  De tijd van praten is voorbij, het islam immigatie water staat in veel wijken in de EU aan de lippen. Er moet hard opgetreden worden en de grenzen dicht voor islamieten.
  Voor het reeds in NL zijnde tuig mis ik lijfstraffen in het partij programma van de PVV.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Wat is dat toch raar zeg.
  Wij (links) had toch gezegd dat wildersstemmers tokkies waren.
  Er klopt dus iets niet.

  Like

  • Harry zegt:

   Het leven wordt toch wel erg gecompliceerd , zeg !
   Ben ik er net aan gewend dat ik een een laagopgeleide werkeloze tokkie met uitsluitend onderbuikgevoelens ben , daar ligt m’n zelfbeeld weer helemaal in duigen !
   Nu moet ik weer wennen aan m’n nieuwe status , nondeju !
   Ontwikkeld , beschaafd , prima opgeleid , hardwerkend .
   Helemaal niet goed voor een mens , al die veranderingen .

   Ik weet het onderhand ook niet meer .
   Mijn ouders zijn dood , ik geloof niet in enige god , waar vind ik nog een beetje houvast ?

   Like

 20. koddebeier zegt:

  Het is niet alleen afkeer van de huidige politieke elite, maar ook van de zogenaamde gutmenschen
  die multiculturele ellende goedpraten of weigeren in te zien, deze walgelijke lieden vernietigen ons land, onze cultuur, onze vrijheid, onze veiligheid en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 21. Steven zegt:

  Ik dacht dat het een TOKKIES partij was…althans..dat ZEI iedereen op TV…haha

  Like

  • abouneenee zegt:

   Dat is eigenlijk de oorzaak van alle problemen: mensen zien een probleem dat weggenomen moet worden, nemen niet de moeite om zelf na te denken, bijvoorbeeld aan de hand van eigen ervaringen (alleen van toepassing als je ook nog weleens op andere plekken komt dan je muffe kantoor), meerdere bronnen te raadplegen en zichzelf te onderwijzen en gaan dus af op de oplossingen van de grootste schreeuwers, zie een Rutte, Pechtold, een Klaver, die partijen zijn top-of-mind dankzij het parasiteren van Wilders. Bovendien bekijkt men niet welke bronnen objectief verslag plegen en hun toeschouwers capabel achten om hun eigen afweging te maken op grond van de voorhanden zijnde informatie. Als iedereen na 16 maart a.s. op een rustige manier kennis neemt van de waarheid zonder leugens, zal iedereen die op een andere partij dan de PVV stemt en geen onnederlandse belangen heeft zeggen of denken: “met de kennis van nu had ik op de PVV gestemd”. Door de identiteit te ontnemen van Nederlanders wiens voorouders Nederland al vele generaties hebben opgebouwd en juist het importeren en vervolgens uitrusten met gelijke rechten van mensen met diametraal tegenovergestelde belangen als de Nederlanders van Nederlandse origine creëert links de verdeling die zo gretig oraal bestreden wordt door links: “he will not divide us”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s