CDU-dissidente: “Ik ben niet langer bereid om voor een rechtbrekende CDU mijn goede naam te grabbel te gooien.”

screenshot_53

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Dappere CDU-politica: “Zolang de CDU het recht breekt, ben ik niet langer bereid mijn geloofwaardigheid en mijn goede naam in de verkiezingsstrijd voor de CDU te grabbel te gooien.”

michael-mannheimer-blog

Na mevrouw Erika Steinbach heeft nu ook CDU-lid Angelika Barbe (foto) haar buik vol van Merkel´s rechtsverkrachtingen. Ze schrijft een vlammende brief aan de CDU. Euro-crisis, vluchtelingen-crisis, pensioenheffing – de CDU schijnt al haar grondbeginselen weg te gooien.

Erika Steinbach is al uit de partij gestapt. Angelika Barbe (kleine foto), voormalige Bondsdag-afgevaardigde van de SPD, CDU-lid en DDR-voorvechtster voor burgerrechten, wendt zich met een open brief tot haar partij.

screenshot_52Wat zij over de islam schrijft, komt overeen met alles wat wij, islamcritici, al sinds jaren berichten. En bewijst dat iedere man en iedere vrouw, voor zover hij/zij daartoe maar bereid is, er zelf achter kan komen dat de islam een dodelijk intolerante, hoogst racistische en vrouw-vijandige religie is.

Wat zij schrijft over de on-overwogen rechtsverkrachtingen van de CDU en de Merkel-regering diskwalificeert het politieke establishment tot een linkse terreurstaat – en bevestigt elke afzonderlijke kritiek die ik de laatste jaren over de politiek van Merkel heb geuit.

Angelika Barbe, zoals deze politica heet, bewijst bovendien dat het mogelijk is tegen Merkel in opstand te komen. En ze bewijst er indirect ook mee dat alle CDU- politici die dit niet doen, bereid zijn om verder en tegen beter weten in de illegale en criminele politiek van hun bazin te steunen. Waarmee ze zich net zo goed strafbaar maken.

Deze dappere vrouw, voormalig lid van de oppositie in de DDR, verdient het hoogste respect en de erkenning van alle Duitsers die zich inzetten voor de Duitse Grondwet, het recht en de vrijheid.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op CDU-dissidente: “Ik ben niet langer bereid om voor een rechtbrekende CDU mijn goede naam te grabbel te gooien.”

 1. Een zeer dappere en intelligente vrouw die laat merken dat zij het echt niet met alles eens is.

  Like

 2. elisah zegt:

  Er bestaan gelukkig ook nog integere politici, hopelijk staan ze een voor een op.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Ook onze regering en parlement zijn strafbaar!

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  @Marian en @elisah: Op dit moment ben ik bezig met het vertalen van haar brief! Die is geweldig, maar een heel karwei.Als onze webmaster hem wil plaatsen, zien jullie men nog wel verschijnen; aan mij zal het niet liggen.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Wederom levert de Overheid zelf het bewijs een bananenrepubliek te zijn !!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Een plank op haar rug, met roestige spijker.
  Van een gebouw pleuren is ook goed.

  Like

 7. Ben schreuder zegt:

  Geweldig goed artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s