‘DENK krijgt steun van Ankara in verkiezingscampagne’

screenshot_54

(Door: Eric Vrijsen)

De partij DENK krijgt vanuit Ankara steun in de verkiezingscampagne. De door Turkije betaalde imams verspreiden een SOS-bericht met de oproep op 15 maart op de partij van Tunahan Kuzu te stemmen.

Zo moeten zij voorkomen dat PVV-leider Geert Wilders ‘geen moslims meer binnen laat, moskeeën zal sluiten en de Koran zal verbieden’, zeggen voorzitter Sefa Yürükel en vicevoorzitter Mustafa Cingoz van de Turkse Raad in Nederland tegen Elsevier. De Turkse Raad in Nederland is een particuliere organisatie die door de Nederlandse overheid is opgericht om de integratie te bevorderen.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Integratie", "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op ‘DENK krijgt steun van Ankara in verkiezingscampagne’

 1. Jan zegt:

  De Turkse Raad in Nederland is een particuliere organisatie die door de Nederlandse overheid is opgericht om de separatie bevorderen.

  Hadden die beide pooiers geen grote bek over joodse financiering van Wilders? Deze terroristen worden door Hitler 2.0 gefinancierd
  Erdoğan cites Hitler’s Germany as example of effective government
  https://www.theguardian.com/world/2016/jan/01/turkish-president-recep-tayyip-erdogan-hitlers-germany-example-effective-government

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ankara heeft in Nederlands niets te zoeken en al helemaal niet de regisseren hoe de verkiezingen moeten verlopen en wie van de ‘Nederlandse Turken’ op welke partij dient te stemmen. Turken die hier wonen hebben meestal twee paspoorten, maar staan zich voor op hun trouw aan Nederland. Waar is die trouw dan als de voorkeur ligt op wat Turkije hier in Nederland wil bereiken? Geert heeft gelijk, iemand die zich Nederlander voelt en is, heeft geen behoefte aan het dienen van twee heren en aan twee paspoorten. Als het hun niet hier bevalt, dan gaan ze maar lekker terug naar hun Erdogan en dan mogen ze voor altijd trouw onder zijn plak zitten. Maar het Nederlandse paspoort wordt ingeleverd en auf nimmer wiedersehen.

   Like

 2. De imans, door Turkije aangestuurd mogen haat prediken over Geert. Dat heet demoniseren en is dat bij de wet toegestaan? Turkije zet die imans aan tegen Geert en zijn volgelingen, dat zijn wij. Het moet toch echt niet gekker worden.

  Like

 3. ildiko zegt:

  Trump wil Nederland niet overnemen, Poetin ook niet maar de Turken met Erdogan wel! ik zie geen protestmars met Asscher, Pechtold, Klaver en de rest van imbecielen.!!!!

  Like

 4. milaK9 zegt:

  Roermondenaar Öztürk: ‘Als Geertje zo doorgaat krijgen we dezelfde toestanden als in de jaren dertig in Duitsland’
  http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170211_00036111/roermondenaar-ozturk-als-geertje-zo-doorgaat-krijgen-we-dezelfde-toestanden-als-in-de-jaren-dertig-in-duitsland?hkey=6a8d994b8e44292faa11686015ad0c7b&utm_source=limburger&utm_medium=newsletter&utm_campaign=redactie&utm_content=http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170211_00036111/roermondenaar-ozturk-als-geertje-zo-doorgaat-krijgen-we-dezelfde-toestanden-als-in-de-jaren-dertig-in-duitsland?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl
  (Excuus, het is maar een stukje van het artikel.)

  Wat is dat toch met dat soort vergelijkingen?
  Hier vergelijkt Euzteurk Wilders met Hitler. (Is dat geen smaad?)
  Heb Wilders nog nooit gehoord over de Joden i.v.m. de Joden in nazi-Duitsland.
  Hoor alleen maar positieve dingen en de uitgesproken steun voor hen.
  Hoe hij het één en ander wil bewerkstelligen stond ook niet op dat A4-tje.

  Wederom verlaagt die Euzteurk zich weer tot een bedenkelijk niveau.
  Niet beseffende dat de massa allang doorheeft dat het juist zijn ideologie is, die het dichts bij ‘het Duitsland in de jaren 30’ staat.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  In een normale democratie zou deze partij verboden worden, maar in het islam hielen likkend Nederland met een stel landverraders aan het roer zal dat niet gebeuren !!

  Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, het zijn kwaadaardige infiltranten die Nederland willen ondermijnen en saboteren. Is hier geen wet en regelgeving tegen, zoniet, dan moet die gemaakt worden?

   Like

   • Helena zegt:

    Ja Elisah, helemaal mee eens, maar wie zal die wet en regelgeving gaan maken? Ons land wordt overgenomen, al jaren, en toen ineens waren die gluiperds er met hun grote bekken, en niemand zag het aankomen? Natuurlijk wel, de wakkere Nederlander die voor racist werd uitgemaakt die zag het gebeuren, maar slinks keek weer weg, en nu zitten we met de gebakken peren ‘dankzij’ de pvdarabieren!
    Zo genoeg van die gasten!
    Je krijgt die ellendelingen niet meer weg, ze zullen er alles aan doen om de sultan in hun geliefde vaderland te pleasen uit wiens naam ze ons land destabiliseren. Ik walg van die akelige zelfingenomen smoelwerken van die lui, bah bah bah! Morgen zal de heer Wilders nog een poging doen om degenen die nu nog zitten te suffen wakker te schudden, laten we hopen dat het helpt.

    Like

 6. Sabeltant zegt:

  Dit was wel te verwachten, ze weten zich nu gesteund en ik sta er straks niet van te kijken als Denk een flink aantal zetels haalt en de moslims met vlaggen door de straten trekken om hun overwinning te vieren.
  Het achterbakse van deze partij is precies zoals de islam werkt, afdwingen, bedreigen, en desnoods vermoorden als je niet doet wat wij zeggen.
  Denk is al weken bezig de ene na de andere moskee te bezoeken.
  Als moslim tel je straks niet meer mee als je geen denk stemt.

  Like

  • Helena zegt:

   O ja hoor Sabeltant, dat zie ik ook gebeuren en dan tot diep in de nacht met auto’s luid claxonnerent door de straten racen. De kolonisatie in optima forma.

   Like

 7. Thom zegt:

  Wat een tuig. Ze durven te zeggen dat het een schandaal is dat een handjevol Nederlanders met Israelische achtergrond in bezet gebied gelijkgesteld worden met degenen die in Israël wonen.
  Dan nog durven zeggen dat ze niks tegen Joden hebben maar tegen Israël over bezet gebied. Ze willen de Joden gewoon allemaal het liefst een kopje kleiner maken, die DENK-Turken.

  Like

 8. Verwarde Man zegt:

  Niets nieuws: SP kreeg steun uit Peking en Groen Links uit Moskou.
  Althans de voorlopers van dit rooie schuim.

  PVV krijgt steun uit Nederlandse bevolking, maar da’s vies natuurlijk.

  Like

 9. Jean zegt:

  Waar blijft dat verbod op stemrecht voor vreemdelingen?
  Of moet die perverse barbaarse smeerlapperij islam eerst heel Nederland verpesten?
  Stem die rotzooi weg.

  Like

 10. troubadour zegt:

  Wat doet de Nederlandse rechtsorde hieraan ? Natuurlijk niets want dat past niet in de filosofie van D66,Groen Links,SP etc

  Like

 11. Cathja zegt:

  Typisch gedrag van moslims! Ze zitten graag in de slachtofferrol, beschuldigen de autochtone Nederlanders van verdeeldheid en haat zaaien, van racisme, van moslimhaat, maar zie wat zij zelf doen? Moskeegangers ronselen voor hun Turkse partij, want met Nederlandse belangen heeft hun ‘partij’ totaal niets te maken. Dus ze verbinden niets, maar zaaien tweespalt in ons land.

  Deze ‘heren’ moeten gestopt worden, want hun bedoelingen zijn niet zuiver. Ze zijn niet opbouwend voor Nederland, maar ze zijn de lange arm van Erdogan.
  Onze overheid weigert tot nu toe in te grijpen, i.v.m. de zo geprezen ‘vrije meningsuiting’, waar sommige Nederlanders gek genoeg voor worden berecht. Wanneer zou de overheid eigenlijk wél ingrijpen? Als er iemand van het koninklijk huis slachtoffer wordt of zo? Wat is er voor nodig om dit smerige gespuis te stoppen?

  DENK hoort niet bij Nederland. Integendeel. Ze maken zich sterk om ons mooie land tot de grond toe af te breken, en het vervolgens te bezetten.

  Ik heb ze door. En velen op deze site ook. Nu een groot deel van Nederland nog.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ach, lichtpuntje: Hier wordt weer eens aangetoond, dat er ook nog goeie Turken bestaan: Mits seculier, dus kemalistisch. -Open deur, maar het leek me niet weg om het nog maar eens te benadrukken.

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Nee Theresa, Kemal Ata Türk was net zo’n gore racist als Erdogan. Zijn etnische zuiveringen kostte het leven van miljoenen syrische christenen, grieks-orthodoxen, Koerden, Armeniërs. Turkije voor de Turken, volgens Erdogan een apart ras.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De Türken zijn ’n bijzonder krijgszuchtig volk dat bij de minste aanleiding de wapens zal oppakken als die gelegenheid ze geboden wordt.
    Tragisch.
    Want uiteindelijk zal het land als ’n rokende puinhoop achter blijven.
    Erdogan zoekt een aanleiding om zijn gebied uit te breiden, om zijn volk de inruk te geven dat de tijden van het vroeger Ottomaanse rijk weer teruggekeerd zijn.
    Hij zal zich daardoor een onoverwinnelijke status geven, en zich van de trouw van zijn volk verzekeren.
    Jammer voor hem en het Turkse volk zal zijn dat Turkije omgeven is door vijanden die zich niet zullen laten veroveren.
    De kans is bovendien realistisch dat Rusland en Amerika zich er mee zullen bemoeien.

    Het gevolg voor Europa zal zijn dat Türken massaal naar hun vaderland zullen terugkeren om Erdogan bij te staan.
    Mogelijkheid om ze pèr direct de Nederlandse nationaliteit te ontnemen.

    Het einde van DENK. Kan toch raar lopen in de wereld.

    Like

 13. Nemesis zegt:

  Vraag: had iemand hier eigenlijk iets anders verwacht ? Opmerking van mij: heeft toch nog lang geduurd dat ze daar in Istanboel mee begonnen te bemoeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s