Duitsland zou uit de EU moeten uittreden wanneer Frankrijk met Le Pen de EU verlaat

screenshot_72

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige rechter van het Duitse constitutioneel gerechtshof, Hans-Jürgen Papier, is voorstander van de uittreding van Duitsland uit de EU als Frankrijk, na Groot-Brittannië, de EU ook mocht verlaten. Wanneer Duitsland politiek alleen zou staan, zou er geen argument meer zijn om zo´n statenbond in stand te houden.

epoch-times

“Ik kan me een verblijf van Duitsland in een Europese Unie, waartoe ook Frankrijk niet meer behoort, niet goed voorstellen”, zei Papier tegen de kranten van de Funke Mediagroep. “Duitsland en Frankrijk zijn essentieel voor het voortbestaan van deze gemeenschap”.

Mocht Marine Le Pen, de kandidate van het “rechts-extremistische” Front National, in mei gekozen worden tot presidente van Frankrijk, “dan bestaat vermoedelijk het gevaar dat Europa uiteenvalt”, voegde de voormalige president van het hoogste Duitse gerechtshof er aan toe.

“Een uittreding van Frankrijk, die door Marine Le Pen gepropageerd wordt, zou in mijn ogen het begin van het einde van de Europese Unie zijn. Het voortbestaan van een rompunie zou politiek geen zin hebben.”

Als Duitsland politiek alleen zou staan, zou er geen argument meer bestaan om zo´n statenbond te handhaven.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, EUSSR, Frankrijk, Front National, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Duitsland zou uit de EU moeten uittreden wanneer Frankrijk met Le Pen de EU verlaat

 1. @DonBasco zegt:

  Europa valt niet uiteen. Hoogstens de Europese Unie, en dat zou zéér goed nieuws zijn!

  Like

 2. scherpschutter zegt:

  Ik hoop het mee te maken en liefst heel snel.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Le Pen komt aan de macht en gaat uit de EU, Nederland net zo goed, dan blijft alleen Duitsland over als ‘rijk’ land en als zij de kar van de resterende landen niet meer willen trekken, gaan ze vanzelf ook eruit, waarna de EU uiteen valt. Schultz, Juncker, Merkel zetten de ratten die het bewijzen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Mocht Marine Le Pen, de kandidate van het “rechts-extremistische” Front National, in mei gekozen worden tot presidente van Frankrijk, “dan bestaat vermoedelijk het gevaar dat Europa uiteenvalt”, voegde de voormalige president van het hoogste Duitse gerechtshof er aan toe.

  Altijd maar weer dat rechts-extremistische, dat radicaal rechts en dat ultra-rechts kortom guur rechts. Ik word daar zo moe van.

  Nog zo iets. “”Dan valt Europa uit elkaar””. Alsof er een of andere natuurramp staat te gebeuren.
  Ik kan je vertellen Europa zal niet uit elkaar vallen. Het is de Europese Unie (die overigens nooit had mogen bestaan) die uit elkaar zal vallen. Op moment dat dit gebeurd zitten de Europese burgers met de gebakken peren betreffende de verspilde miljarden voor een speeltje van de elite. Een natte droom van het elitair politiek misdadigersgilde in kongsi met de gezamenlijke koningshuizen. Deze koningshuizen moeten dan ook maar meteen uit het raam gesmeten worden samen met de totalitaire EU. De Nederlander bestaat niet wordt zonder schaamte gezegd. In dat geval zou ik zeggen wat doe je dan nog hier als Koning en Koningin. We kunnen goed zonder en vroeg of laat komt het er toch van. Maar het allerergste is dat de Eurpeanen nu opgescheept zitten met 55 miljoen islam aanhangers die nooit een gelijkwaardig burgerschap willen met hen “”die hier al wat langer wonen””. Wellicht zijn er moslims die dat wel willen, Ik geloof dat meeen maar het punt is dat hun geloof dat niet toestaat en er genoeg moslims overblijven die deze geloofsregel zullen afdwingen bij hun medemoslims. Kan alleen maar geweld, moord en genocide uit voortkomen. Kijk naar de moslimlanden en je ziet de toekomst van Europa als de grenzen niet dichtgaan voor moslim immigratie. Ik kan je vertellen ik haat de arogante moreel corrupte elite die ons dit aangedaan heeft. De financieële strop daar komen we als Europa zonder de EU wel weer overheen. Daar is de Europese burger flexibel genoeg voor (elk land op zijn eigen manier en met onderling vrijwillige samenwerking) en de schouders zal hij er ook onder zetten. Maar het islamiseringsproject dat de elite zonder de burger te vragen over hen heeft afgeroepen dat is andere koek. Door de islam is de hele cohesie in de samenleving naar de knoppen en zijn er door heel Europa sharia enclaves ontstaan. Enclaves die nooit zonder slag of stoot ontmanteld kunnen worden. Het zal nog meerdere generaties duren voordat we de socialistische chaos in Europa op orde gebracht hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   De verenigde naties zijn ontwricht door een islamitische meerderheid.
   De universele mensenrechten zijn geclausuleerd door de sharia.
   De europese unie is veranderd in een poolse landdag over geldstromen.
   Wie daar “schuld” aan heeft doet niet zoveel terzake maar instellingen die een bouwval zijn geworden moeten worden afgebroken en herbouwd.

   Like

  • Harry zegt:

   Prima verhaal , Guus , helemaal mee eens !

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  De ratten verlaten het schip.

  Schulz is gevlucht en gaat zijn partij helpen in Duitsland.
  Juncker gaat niet voor een tweede termijn dus die ziet er verder ook vanaf.
  Griekse crisis.
  Italiaanse crisis.
  Brexit
  Oostenrijk die met 16 landen eigen afspraken over grensbewaking gaat maken omdat ze de EU niet vertrouwen. Oost Europese landen trekken al naar Rusland.
  Goede kans dat de Fransen voor Front National gaan = Frexit.
  Goede kans dat de Nederlanders voor de PVV gaan = Nexit.
  Op het moment 80 MILJARD per maand om de euro overeind te houden.
  In maart nog “maar” 60 MILJARD per maand om de euro overeind te houden.
  Op de dag van dit nieuws ging er 2 eurocent van de euro af en geen woord hierover op in de media. De EU rent als een kip zonder kop van crisis naar crisis.

  Dan nog al die migranten.
  Ze halen 2 miljoen mensen binnen die tot hun dood met hun familie verzorgd moeten worden.
  Kosten bij 5000 euro per persoon per maand -wat een globale schatting is inclusief scholing en medische verzorging- uiteindelijk zal dat Europa 120 MILJARD per jaar gaan kosten.

  Mensen, let op mijn woorden, de EU is in elkaar aan het vallen.

  Dit kan gewoon niet meer overeind gehouden worden.

  It’s a total disaster

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Helemaal eens met dit betoog. De tekens staan op de wand geschreven. We worden alleen nog met positieve berichten door de gekochte media om de oren gesmeten om het proces van ontbinding nog even te stagneren. Maar inmiddels is het al zover dat de dijk gaat breken. Griekenland staat op instorten. De unie gaat dit jaar nog vallen op het moment dat de knop van de digitale Euro drukpers omgedraaid wordt. Ik kreeg van de week een brief van de SNS bank dat vanaf 1500,00 Euro spaar inleg (ik behoor nog tot de uitstervende oude garde die een paar duizend Euro in reserve heeft voor het geval dat) geen rente meer betaald wordt. Hoe duidelijk wil je het hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • ???????????????????????????????????????????????????????????
    https://www.snsbank.nl/particulier/sparen/sns-maxisparen.html

    Like

   • Hansfree zegt:

    Ik zit ook o.a. bij SNS en dit klopt volgens mij niet helemaal. Zonder het na te kijken, geldt dit niet voor een spaarrekening, maar voor de rente over het saldo op de betaalrekening. Die rente is overigens al bijna nul, maar dat terzijde.
    Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om (off-topic, ik weet het) eens even mijn gal te spuwen over al die multi-culti plaatjes en (nog erger) bewegende beelden die je op de websites van al dit soort instellingen door je strot krijgt geduwd tegenwoordig. Of je nu inlogt bij ‘MijnOverheid’ (argh), bij FBTO, bij ASN (ja sorry), bij SNS, en ik vergeet er vast nog wel een paar, het is overal hetzelfde liedje. Ik stoor mij er iedere keer opnieuw weer aan. We móeten met z’n allen gaan wennen aan vrolijke multi-culti gezinnetjes en samenleving, je komt er niet onderuit. Vluchten kan niet meer, want het is allemaal één pot nat.
    Sorry dat moest ik even kwijt.

    Like

 6. Mary zegt:

  Als Marine le Pen Presidente wordt hoeft Duitsland niks meer te beslissen ze zorgt er wel voor dat het als een kaartenhuis in elkaar stort. En Wilders voor Nederland.

  Like

  • Mirjam zegt:

   En als de EU in elkaar stort en Duitsland er sowieso ook uitgaat, dan is het weer ieder voor zich qua landen en dan zullen er veel moslims teruggaan naar hun landen, want dan zal Duitsland dit zware paard van Troje ook niet meer kunnen trekken.
   Hoewel Duitsland een van de rijkste Europese landen is, zal het dan ook weer zijn handelsbetrekkingen moeten stabiliseren en zijn inkomens veilig stellen en dat gaat niet met parasieten die je leegzuigen.

   Like

 7. Ik hoop zo dat deze droom uit gaat komen. Marine le Pen in Frankrijk en wij met Geert Wilders in Nederland.

  Like

 8. scheermes zegt:

  Het is TE GEK voor woorden dat BRUSSEL bepaald ,wat wij wel of niet moeten doen!!WIJ kunnen totaal niet meer beslissen wie wij toelaten in ONS EIGEN LAND!! WIJ hebben ons lot in de handen van brussel gelegd en die gaan over ONS GELD EN ONS LAND,en wij zullen ALLEMAAL ten GRONDE gericht worden als deze IDIOTEN NIET GESTOPT WORDEN!!ALLEEN door op de PVV te stemmen ,zal deze WAANZIN gestopt worden!! WIJ MOETEN uit de E.U,en weer BAAS worden in ONS eigen LAND!! DAT is onze ENIGE REDDING!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat het “te gek voor woorden zou zijn”… dat hadden wij ons wat vroeger moeten realiseren.
   Daar is het nu veel te laat voor.
   Jarenlang hebben de achtereenvolgende kabinetten niet alléén het Nederlandse geld maar ook de volledige Nederlandse Soevereiniteit weggegeven.
   En wij maar kankeren op Rutte en die andere bedriegers…..
   We vergeten wel even dat diegenen waar de meerderheid van het NL-volk weer op zal stemmen HELEMAAL NIETS MEER TE VETELLEN HEBBEN!!!

   Waarom dan nog gaan stemmen…?
   Niemand van die poppenkast-poppen heeft noch iets in de melk te brokkelen…!!!

   Behalve onze Wilders natuurlijjk…
   Maar dan WEL op ‘m stemmen hoor!!!

   Like

 9. 4sjun zegt:

  Daarna kan de grote schoonmaak beginnen, te beginnen met de bestuurslagen waarin de Sociaaldemocraten oververtegenwoordigd zijn gezien het huidige en het aanstaande politieke mandaat. Vervolgens kan het onderwijs op orde worden gebracht en ontdaan van verpolitiekte historie en verpolitiekte maatschappijleer. En ook justitie en haar strafmaat moeten maar eens wat meer een afspiegeling worden van wat als rechtvaardig beleefd wordt in de Nederlandse maatschappij. Het is tijd voor een Europese Lente waarin man en paard weer gewoon benoemd kunnen worden.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Het bouwwerk kraakt in zijn voegen. Het duurt niet lang meer en hoe eerder hoe beter, want hoe langer het duurt, hoe groter de ellende zal zijn.

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Als de EU uit elkaar valt zie ik de Amerikanen ons nog wel komen redden :p

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat valt nog te bezien. Maar het zou kunnen, daar Duitsland nog onder krijgsrecht staat en bestuurd wordt door de BRD GmbH & Co. KG in opdracht van de geallieerden, voorop de Amerikanen, die ook het GG (Grundgesetz) hebben geschreven en heel veel eigendom in Duitsland hebben, waarvoor de Duitsers moeten betalen.
   Maanden geleden hebben al bijna alle munitie en bommen vernieuwd en nu ligz er bijna het dubbele daarvan. Ze hebben ook weer oude bases in bedrijf genomen (een van de redenen waarom de Duitse overheid daar geen asieltouristen in kwijt kon, zoals door het niet wetende volk werd voorgesteld, het is eigendom van de USA.

   Dus ja, als hun eigendommen aangevallen worden, zullen de Amerikanen zich weren om die mafklappers weg te houden, en zo daarnaast eventueel ons hachje ook redt. Je weet toch, die troepen schieten eerst en misschien vragen ze dan, heel misschien. Van mij mag het.

   Like

 12. Cors zegt:

  als juffie le pen wint, dan gaan bij mij de vlaggen uit! heerlijk om jezelf eindelijk weer eens te kunnen verheugen op een normale toekomst…

  Like

 13. Jan zegt:

  Intussen in Bobigny

  video/1

  ‘Vreemd’, was niet in het nieuws, hoewel je dat toch wel zou verwachten (kuch)

  Like

 14. Harry zegt:

  Zou het niet zo kunnen zijn dat Duitsland dan eindelijk zijn zin heeft om geheel zelfstandig vrijwel geheel Europa te besturen ?.
  Ze hangen daar nogal aan oude tradities , toch ?
  Als ze groot en sterk zijn lijven ze Frankrijk wel weer een keer in .
  De rest is al aardig in haar\hun greep .
  Alleen doet Merkel dat wat subtieler dan oom Adolf .

  Maar ik hoop van ganser harte dat de boel ploft .
  En ik zou het niet eens erg vinden als ál diegenen die die corrupte rot EU-bende overeind houden plotseling zouden overlijden .
  Zelfs de manier waarop , interesseert me niet .
  Enge ziektes , kogels , touw …………….
  Alles is goed .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Harry, ik heb me al jaren verdiept in de geschiedenis van Europese landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en zelfs Rusland en daar is uit gebleken dat autoritaire machthebbers (zelfs als ze grootkapitalisten waren waar links een hekel aan heeft) een ware ramp zijn voor hun eigen bevolking! Tijdens de 18de eeuw werden de burgers van de derde stand (waar u, ik en miljoenen anderen toe behoren) gruwelijk uitgebuit door de adel, geestelijkheid en het koningschap wat ervoor zorgde dat bijvoorbeeld in Limburg roversbendes zoals de Bokkerijders opdoken!
   Velen van hen stalen en moorden natuurlijk uit haat tegen het geloof, rijke uitzuigers en tirannieke drossaards en schouten maar er waren ook Bokkerijders die puur de gehate elite omver wilden werpen en stalen van de rijken om aan de armen te geven. Zo was er een kapitein onder hen, Joseph Kirchhoffs (1724-1772), die er alles voor over had om in kleinere stijl uit te voeren wat de latere revolutionairen uit de Franse Revolutie deden maar toen werd gearresteerd. Kirchhoffs werd hiervoor opgehangen, gelijk naar vele honderden Bokkerijders, inbrekers en kruimeldieven, nadat ze daarvoor ook nog gruwelijk waren gemarteld!
   Toen de Franse Revolutie uitbrak, na de bestorming van de Bastille op 14 juli 1789, liep deze revolutie die ‘Vrijheid, gelijkheid en broederschap’ moest schenken zodanig uit de hand dat de Fransen haast een soort vernietigingsoorlog onder elkaar gingen uitvoeren! Velen deden dat op een afschuwelijke manier wat de radicale islam van hen had kunnen afkijken en daarom is het toch enigszins ironisch om een dergelijke bloedige gebeurtenis zo uitbundig te vieren.
   De Duitsers en de Russen hebben zich, door WO I, de Russische Revolutie en WO II, ook gruwelijk misdragen tegen andere volkeren, tegen elkaar en vooral onderling waarbij in de USSR tientallen miljoenen Russen, Oekraïners, Kaukasiërs, Balten, Tartaren, Kozakken, Wit-Russen, Volksduitsers en Aziaten werden afgeslacht, doodgehongerd of stierven door vrieskou en dwangarbeid. In Nazi-Duitsland werden tienduizenden anti-nazistische Duitsers, gehandicapten, verzetsstrijders, zigeuners, homo’s, Jehovah’s Getuigen, priesters en joden opgehangen, onthoofd onder de guillotine, vergast, neergeschoten of vermoord in concentratiekampen en Angela Merkel zou de haat tegen de huidige Duitsers zelfs al van Adolf Hitler hebben afgekeken en diens sympathie voor de islam. Zijn boek ‘Mein Kampf’ is zelfs reuze populair onder moslimextremisten waarin de haat tegen de opgenoemde groeperingen gelijk is aan die van de Koran!
   Duitsland, Frankrijk, Nederland en alle overige EU-landen zijn inderdaad beter af zonder de gehate EU, die feitelijk zijn eigen burgers, geschiedenis en identiteit haten, En ik hoop eveneens van harte dat het gehele EU-bouwwerk, dat zo verrot is als de pest, inderdaad ontploft en desnoods met al hun grondleggers erin en het liefst zo snel mogelijk!

   Geliked door 1 persoon

 15. Edjan zegt:

  Ik ben een zwartkijker en ik zie in mijn glazen bol dat ALLE landen uit de EU stappen: het zal een tijd duren maar dan zijn ze allemaal weg. BEHALVE Duitsland en Nederland. Die zullen nog heel lang de EU blijven vormen. Tot 3014 als de aarde kantelt door de klimaatopwarming en ijskappenvorming en er een gapend zwart Sodom-en-Gonorroe gat gevormd wordt in Argamemon waar alle Chinese, Russische en Anti-christelijke legers tesamen met heel Europa in verdwijnen.

  De site van Bron zal dan ook niet meer in de lucht zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Precies Edjan….
   Ik zag dit, geruime tijd geleden in een nachtelijke profetische voorspelling, toen ik wat al te zwaar getafeld had…..aankomen.
   De aarde begint trouwens al aardig scheef te hangen.
   Het kantelpunt is gelegen ergens in het Zwarte Woud. Diep in die inktzwarte Zwarte Bossen die zover het oog rijkt, bergop en bergaf golven en van waaruit enge kreten opstijgen. Ik verstond laatst “Allah Akbar” en “Dood aan alle Witten” !
   Wat dat betekent weet ik niet. Wie of wat zijn die Witten eigenlijk?

   Trouwens als de aarde gaat kantelen zullen we allemaal met ons hoofd naar beneden moeten lopen. Op zich wen je daar wel aan. Er kan ook niks meer uit je zakken vallen want er zit toch niks meer in, dat heeft Rutte er al uit bezuinigt.
   Bovendien zal al dat vreemd gespuis, wat daar in die kampen bij elkaar hokt, naar beneden storten. Zijn we daar ook in een klap vanaf.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s