Oekraïne krijgt “lening” van € 600 miljoen van EU

screenshot_67

De Oekraïne ontvangt de komende weken een nieuwe Europese “lening” van € 600 miljoen. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker vrijdag gezegd na een onderhoud met premier Volodymyr Groysman. Juncker kondigde ook aan dat Oekraïense burgers tegen de zomer visumvrij zullen kunnen reizen naar de Europese Unie.

“Oekraïne heeft de voorbije twee, drie jaar meer hervormingen gerealiseerd dan in de twintig voorgaande jaren”, zei Juncker. “De Oekraïners hebben er recht op om iets in ruil te krijgen voor die inspanningen.” De geplande opheffing van het Oekraïense exportverbod voor hout overtuigde de Commissievoorzitter naar eigen zeggen om het licht op groen te zetten.

Lees verder>>>
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oekraïne krijgt “lening” van € 600 miljoen van EU

 1. Guardiacivil zegt:

  Bom onder Brussel headquarters.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  “Ze” gaan gewoon door met nepgeld drukken en onze schulden hoger te maken – referendum of niet. En wij?

  Geliked door 1 persoon

 3. carthago zegt:

  Wat zal dat smeergeld snel verdeeld zijn over pakweg 10 nazi’s daar.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  DE EU fascisten financieren de Oekraïnse fascisten !!

  Geliked door 2 people

 5. Pietersen zegt:

  Op de wijs van : ‘…Die zien we nooit meer terug’.
  De burger betaalt en het Griekse geld is ook al op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  En Rutte? Bedankt, hé, voor het solidair zijn met de Nederlandse burgers, die voor een referendum kozen, zodat dit niet zou gebeuren. Ze hebben zelfs het referendum gewonnen, maar dat was nog niet een genoeg voor jou om ook naast ons te staan en te zeggen. Nee, we doen niet mee met het Oekraïne verdrag. De Nederlandse burger heeft gesproken. Nu krijgen we nog meer corrupt volk wat hier in overvloed naar toe zal komen, bovenop dat wat er al is. En Rutte gaat weer door met zijn bodemloze beloftes en lacht alles weg om zich nogmaals beschikbaar te stellen als minister president van een land waar hij lak aan heeft.

  Geliked door 2 people

 7. Cleo zegt:

  Alsof de door de EU geregisseerde chaos (ongecontroleerde en ongelimiteerde instroom van merendeels financieel gelukzoekers in Europa, toename van terreuraanslagen in Europa, gevaarlijk en ondoordacht euro-‘beleid’ door ECB met Draghi, Griekse bodemloze put waar vele honderden miljarden euro’s in verdwijnen zonder reeel zicht op aflossing van deze geleende miljarden) nog niet erg genoeg is, doen de volidioten in Brussel ‘er nog wel een dikke schep gegarandeerde chaos’ bovenop: Oekrainers visumvrij laten reizen!
  Dhr Juncker en zijn partners in crime doen alsof zij de zelfbenoemde ‘zonnekoningen van Europa’ zijn, want ze handelen geheel overeenkomstig het fatalistische motto van Lodewijk de 14e: ‘Na mij de zondvloed’ (vrij vertaald: ‘Ik heb sch*t aan allen die na MIJ leven.’)

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Hoppa, daar gaat ons belastinggeld weer! Waarom betalen die gore dronken tor en diens communistische kameraden dit bedrag niet uit eigen zak?!

  Geliked door 1 persoon

 9. Japio zegt:

  En de corruptie gaat gewoon verder, bedankt hè Mark!! Voor het zelfde geld had je heel veel ouderen bijzonder blij kunnen maken. Maar ja, dat levert je geen mooi baantje op in Brussel

  Geliked door 2 people

 10. Mirjam zegt:

  Frans Timmermans voelt zich aangevallen en doet een poging om Ascher te promoten.

  http://politiek.tpo.nl/2017/02/11/bonusquote-frans-timmermans-ik-laat-me-niet-aanpraten-dat-ik-elitair-zou-zijn/

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Heel grappig.
  Wat gebeurt hier precies…?
  De EU die geen geld bezit leent 600 miljoen euro aan Oekraïne.
  Een land dat zelf miljarden-diep in de schulden zit… dus dit ’n druppel op ’n gloeiende plaat.
  Maar daar is het geld ook niet voor bedoeld. Oh ja, dat is waar ook.
  Nou komt het, die 600 miljoen zijn ook weer “geleend” van de Wereldbank die geld verdiend door geld te lenen aan landen die geen geld hebben.
  Dus het komt er op neer dat niemand echt geld heeft en leeft van het credit dat ze kunnen krijgen over de ruggen van de volkeren die zo hoog in de schulden worden gestoken zodat de kindskinderen van hun kindskinderen dit alles in de toekomst zelfs niet afbetaald krijgen.
  Bovendien drukt de EU massaal en al jaren papier dat zogenaamd geld heet te zijn en dat helemaal NIETS waard is!

  Tsjonge, jonge. Als dàt maar goed zal blijven gaan…. Zou je denken…?

  Geliked door 4 people

  • Marlies zegt:

   De hele boel is al jaren op de fles natuurlijk; dat nepgeld heeft alleen de waarde van het papier waarop het gedrukt is – meer niet. De crime is dat het volk wordt aangepraat een staatsschuld te hebben, waardoor de broekriem moet worden aangehaald. En dat alles voor een berg papier. Je moet het maar durven. En..je moet het maar geloven. Wanneer worden de mensen toch eens wakker?

   Like

 12. Steven zegt:

  Nu hoeven ze alleen nog een EU paspoort te hebben…maar die komt vast ook nog wel.

  Like

 13. De schoften gaan gewoon door met geld strooien.

  Like

 14. Bas zegt:

  Oekraïne werd pas echt een failliet land, nadat de pro-Russische president Viktor Janoekovytsj werd weggejaagd door een machtsovername (staatsgreep)van de Europese Unie.
  Oekraïne is hierdoor geheel ten prooi gevallen aan de gehaaide geopolitieke speculanten van de EU. In feite is die 600 miljoen het EU wisselgeld om het volk van Oekraïne in de toekomst volledig naar de hand te zetten en om het land uit te kunnen plunderen.

  Like

 15. scheermes zegt:

  Niet te negatief jongens!! Volgens rutte is AL ONS geld weggeven in ons eigen VOORDEEL!! Trouwens wist u dat rutte en kereltje pechthold en snotneusje klavertje dit ALLEMAAL uit hun EIGEN zak betalen ?? En weten jullie WAAROM??Omdat ze volgens nout wellink en de jager van het cda ALLES terug krijgen!! En MET RENTE!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Gladio-B zegt:

  wtf?! visumvrij? ehhhh Rutte, volgens mij heb je iets uit te leggen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s