OOK TOEN HAD JE DOMME MUTSEN…

screenshot_58

Nederlandse muts schenkt koffie aan Duitse soldaten (1940).

(Door: “Driek”)

De plotselinge Duitse aanval op Nederland in de meidagen van 1940 begon op 10 mei en luidde het begin in van de Tweede Wereldoorlog. Nederlanders hadden toen nog geen flauw benul van dien verwerpelijke islam en waren volkomen onwetend van die demonisch, huiveringwekkende vernietigingsdrang der mohammedanen. Hoofddoeken en djellaba’s, haatpredikers en moskeeën, dat hele achterlijke islamitische gesodemieter was nog altoos verre van ons verwijderd. Edoch, zoals in het Duitsland van Adolf Hitler den schooljeugd werd geïndoctrineerd met het Nationaal Socialisme, zo worden nu onze schoolkinderen in den moskee geïndoctrineerd met het verderfelijk wrede gedachtegoed der islam. Maar, lezer, zijn er nu werkelijk geen intelligente vastberaden lieden die dit idiote gedoe een halt toe roepen? Het lijkt alsof dien volgelingen van Mohammed alle zeilen bijzetten om ons Nederland met spoed tot een islamitisch kalifaat te bombarderen. 

En toen den donkere noodlotswolk dreigend zweefde boven de hoofden der Nederlandse burgers en onze krijgsmacht machteloos zwichtte voor den Duitse barbarij, toen stonden er domme naïeve mutsen schaamteloos den vijand te verwelkomen. Argeloze Hollandse huisvrouwen onthaalden den Duitse vijand met koffie en koek. En ook nu staan er naïef domme Hollandse mutsen te jubelen om het schorremorrie uit den vreemde te verwelkomen en hun dom-dwaze harten te vullen met weer nieuwe futiliteiten. Lezer, er waait een verraderlijk vijandige wind in ons land die straks den onvermijdelijk komende strijd zal beslechten.

Maar, let wel, scherpzinnig lezer van deze site van E.J. Bron, hoe deerlijk vergissen deze brave Hollandse mutsen zich met hun welkomstborden. Want, pas op, ook nu – net zoals in 1940 – zweeft een vreselijk noodlot duister-dreigend boven ons goede vaderland. En ik vraag mij dikwijls af, lezer, hoeveel vernederingen en beledigingen van dat islamitisch gepeupel dienen wij nog te ondergaan eer er bij die achterlijke mutsen en onze veile regeringsleiders eindelijk eens een lampje gaat branden?

Lezer, ik heb werkelijk schoon genoeg van al die stromen Afrikaanse gelukszoekers die hier aan komen zetten met rol-koffers en vijf kinderen alsof ze hier vakantie komen vieren. Ik zit mij hier weer danig over op te winden, het hart klopt mij bijwijlen in de keel van een niet te beteugelen woede. En wederom aanschouwen wij weer dezelfde onbekwame pronkzieke bewindslieden die met hun middelmatige talenten en hun leugentaal hun valse beloften verkondigen. Beloften die zij nooit en te nimmer zullen verwezenlijken. Leugenaars zijn het. Bedriegers. Lakeien van Lucifer. Neen, zij zullen hun gerechte straf niet ontgaan. Zij dienen in onderaardse getraliede vochtige gewelven te worden opgesloten. Galg en rad is nog het minste voor deze ministeriële onverlaten.

screenshot_59

Het aantal incidenten bij moskeeën neemt volgens Dick Schoof toe. Tijd om die bedreigde gebedshuizen eens te “omarmen”. Want er zijn nog genoeg infantiele mensen die alles voor zoete koek aannemen. 

Maar, lezer, let wel, er is een sprankje licht in deze donker koude dagen. Want straks, op 15 maart, gaan wij allemaal stemmen op de PVV van Geert Wilders. We zullen ze een lesje leren, die zwetsende ijdeltuiten die mijn geliefd vaderland met zijn rechtschapen burgers in de vernieling storten.  Maar, misschien, heel misschien, zullen wij straks – al is het met bloed bevlekte vuist – juichend triomferen. Misschien verkeren wij straks allen in de roes der overwinning en wappert den Nederlandse driekleur in alle straten der steden en dorpen van Nederland. Onze vileine bewindslieden zullen straks wit van woede en met stijf opeen geklemde lippen ontstemd staan kijken naar onze nieuwe minister-president Geert Wilders.

Want de onbuigzame trots der Nederlandse burger zal nooit en te nimmer buigen voor een zooitje Afrikaanse parasieten dat hier de boel komt leeg vreten. We zijn nog niet helemaal van de achterlijke. Lezer, ik laat het hierbij, want mijn toch al weekhartig gemoed schiet vol door het ons aangedane onrecht.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Geert Wilders, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op OOK TOEN HAD JE DOMME MUTSEN…

 1. Japio zegt:

  KRO-NCRV verplaatst documentaire over criminele asielzoekers tot ná de verkiezingen

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Driewerf HOERA voor onze Driek. Prachtig gesproken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Goed gezegd @ Driek! De waarheid mag gezegd worden. Nog wel…
  U ook een goede dag toegewenst!

  Like

 4. Flo zegt:

  Ga door met het berichten over deze debielen,ben trots op je , en ben dezelfde mening toe gedaan ,dit moet worden gestopt , voor onze kinderen en kleinkinderen .
  Mensen die worden afgezet als populist moeten weigeren belasting te betalen , ze willen toch met die lui niks te maken hebben ,alleen de lusten maar niet de lasten ,zo zijn we niet getrouwd democratie .

  Like

 5. Jean zegt:

  Het is onze godverdomde plicht onze kinderen, kleinkinderen én gemeenschap te beschermen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij, wij MOETEN elke politieker die deze smeerlapperij weigert uit te schakelen zelf uitschakelen dus laten we maar beginnen met die rood/groene smeerlapperij én die levensgevaarlijke D(ebielen)66 totaal te verdrijven uit alle functies zo niet dan staan daar binnen enkele maanden/jaren kopvodden en soepjurken de dictatuur uit te oefenen en als we iets haten in onze gemeenschap dan is dat dictatuur.
  De hele EU troep hangt aan mekaar van dictators, laten we die totaal droogleggen en opsluiten, ook de gepensioneerden, en ze geen eurocent nog in handen geven zelfs geen salaris resp. pensioen want de misdadigers verdienen enkel een cel voor minimaal 20 jaar en dat op water en brood.

  Like

 6. Butterfly zegt:

  Mooi stuk. precies verwoordt zoals velen het zien en voelen.
  Wat mij betreft een staande ovatie waard.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Uw woede beste Driek is ook de mijne, als ik zie hoe het geteisem in Den Haag ons land verkwanseld aan de islam en die stomme EU dan kookt ook mijn bloed over zoveel stupiditeit het gaat er in Den Haag niet om wat ze doen maar wat ze nalaten, ze laten na het besef in oorlog te zijn met de islaam en praten liever over de toon van het debat, je zou ze met hun koppen tegen elkaar willen rammen, ik hoop dat de PVV erg veel stemmen krijgt en dat de nieuwe beweging van Forum voor Democratie bereidt is samen te werken als dat nodig is.

  Like

 8. henk der niederlander zegt:

  Voor mij persoonlijk is het in ieder geval zo ver gekomen dat als Het mogelijk is Ik vertrek uit dit land om nooit meer terug te komen.
  Ik heb er genoeg van om gediscrimineerd te worden in eigen land ten gunste van elke nikker moslim en aanverwant tuig..
  Het zal nog tot het eind van het jaar duren maar dan ben Ik weg.

  Like

 9. Japio zegt:

  Ja Driek ook mijn bloed kookt over van woede. Het ethablisment speelt een gevaarlijk spelletje met ons land, een soort Russisch roulette. Er is werkelijk geen één legitieme reden om deze kwalijke ideologie te importeren. Het leidt tot acuut gevaar voor onze Nederlandse inwoners maar toch gaan ze door met deze onzalige zaak. De doofpot zit al zo vol met verzwegen misdaden van deze misdadigers dat is niet meer te verhapstukken. 15 maart kunnen we weer ons ongenoegen uiten maar om de gewenste resultaten te verkrijgen moeten er eerst een zooitje landgenoten uit een zeer diepe slaap ontwaken.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Noem ze ging “domme mutsen” maar LANDVERRADERS !! Dat waren ze toen en nu weer !

  Like

 11. Richard zegt:

  Ik was uw artikel aan het lezen toen mijn zoontje huilend thuiskwam (11).
  Hij was op bezoek bij een vriendje en kwam rond zessen thuis, helemaal in paniek! Hij was achterna gezeten door een donkere man die eerst zijn fiets wilde hebben. Mijn zoontje schrok en fietste hard weg, waarna de man een slag of steekwapen uit zijn jas pakte en hem achterna rende. Ik kom net terug uit een rondje buurt en park met een knuppeltje in mijn zak. Komende dagen maak ik regelmatig mijn wandelingetje. Noord-Afrikaan met blauwe jas is zijn signalement.
  Dit is is nu al de derde keer dat een soortgelijke situatie zich heeft voorgedaan sinds onze stad en wijk hier verrijkt is met kleurrijke nieuwkomers. Vorige week nog werd mijn zoontje toe gesist op een seksuele manier door twee licht getinte medelanders. Mijn moeder, zijn oma, was erbij. Zij vertelde het mij vanavond. Een aantal maanden terug al is mijn zoontje lastiggevallen door donkere mannen in het park dichtbij.
  Mijn zoontje moet nu om 5 uur terugkomen naar huis en ik maak elke avond mijn rondje buurt en park, met knuppeltje in de zak.
  De volgende is de mijne.
  Da’ s beloofd!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je schrikt je rot!
   Dat zal goed doen die doffe slagen op dat weke vlees…!
   Heel veel succes gewenst!

   Like

  • Harry zegt:

   Een knuppeltje wat in je zak past lijkt me wat onderbemeten .
   Als ze met z’n tweeën of drieën zijn , delf je nog het onderspit .
   Of je knuppel wordt afgepakt en ben je je portemonnee ook nog kwijt .
   Die lui zijn gewend om in dergelijke situaties te opereren in hun landen van herkomst .
   Je moet een slagwapen hebben van minstens veertig centimeter lengte en voldoende gewicht .
   Een stuk loden pijp , die je vaak bij een oud-ijzerboer kunt vinden of bij een loodgieter , is wel het minste wat je nodig hebt om effectief te zijn .
   Dat laat niet veel uitwendige schade achter , maar ze zijn wel in één klap “out” .

   Like

 12. Johanna zegt:

  @ Driek, dank! Hoop dat het waar is dat de onbuigzame trots van de Nederlandse burger nooit zal buigen voor…vrees dat dit slechts voor een kleine minderheid geldt.

  @ Richard: uw verhaal doet me herinneren aan jaren geleden en mijn dochters nog jong waren. Mijn oudste dochter kwam verschrikt thuis van school en vertelde dat ze achtervolgd was door een paar jongens, marrokanen of zo. Ik vroeg haar waar die jongens waren en ze zei: ze zitten op de trappen van het treinstationnetje. Ik stapte op mijn fiets en vond het stelletje, vijf stuks, al provocerend en ginnegappend. Ik keek een poosje van de overkant toe hoe ze ieder meisje wat voorbij fietste uitscholden. Ik zette mijn fiets weg en vond een boomtak. Ik heb dat tuig er behoorlijk van langs gegeven, stomverbaasd of verbijsterd als ze waren. Ik heb drie fietsen uit hun hand gerukt er erop gebeukt en neergekwakt. Ik heb ze gezegd: en nu opgesodemieterd, dat ik jullie hier nooit meer zie. En zowaar, ze kwamen niet meer terug. Nooit meer last van gehad.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  VERKOOP HUIZENMARKT STIJGT.
  In Spanje hebben de Engelsen tijdens de crisis en de lage pond Spanje verlaten, hun huizen verkochten ze tegen lage waarden. Nu worden deze huizen en nieuwbouw gekocht door Scandinaviërs, vooral ook Noren en Zweden zijn weer in de running om inkopen te doen.
  De prijzen liggen nog steeds zeer gunstig. Voor een tweekamer appartement of kleine bungalow doen prijzen vanaf 80.000 euro het goed, rond de 150.000 is er volop aanbod.
  Spanje is met Hongarije het enigste Europese land dat hard optreed tegen haatzaaiers en de jihad.
  Niks geen onthaal en alles gratis, nee oppakken en in gevang in afwachting van hun uitzetting.
  Het kalifaat wil Spanje heroveren, maar dat zal niet gaan lukken, de huidige regering Rajoy is best volhardend. Podemos wil nog meer bereiken net als Wilders maar wordt tegengewerkt. Podemos groeit in aantal leden, en met de volgende verkiezingen kan er wel eens een doorslaggevend resultaat geboekt worden zodat de echte hervormingen van start kunnen gaan.

  Geliked door 1 persoon

 14. Marcel zegt:

  Deze hersenloze mutsen maken geen haag om een synagoge wanneer er een aanslag op wordt gepleegd. Ze zijn namelijk zoals de linkse hersenspoeling voorschrijft anti-Israel en dus eigenlijk achterbakse antisemieten. Ze lopen in dezelfe demoonstrateis mee als Hamasaanhangers en zijn vuile smerige vieze verraders van de vrijheid. De domme mutsen zien er vaak ook ze vies uit met vieze vodden aan en onverzrogd haar en dergelijke. De mannen zien eruti als zwervers terwijl ze in een grachtengordehuis wonen. Men doet net alsof men een soort arme revolutionair is terwijl men op de Universitieit (links bolwerk) lekker jarenlang allerlei onzinnige sociostudies doet. Een groot vies sluw schimmenspel dat linkse.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s