SodaStream zet Israëlische vlag op al zijn producten

screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

De producent van bronwater, dat in 45 landen wordt verkocht, heeft besloten om al zijn producten van de Israëlische vlag en de tekst “Dit product werd gemaakt door Arabieren en Joden die zij aan zij werken in vrede en harmonie” te voorzien. De bestuursvoorzitter van SodaStream: Ik zou willen dat iedere Israëlische exporteur de vlag op zijn producten zou zetten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

7 reacties op SodaStream zet Israëlische vlag op al zijn producten

 1. louis-portugal zegt:

  Goedzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Kon wel eens een heeeeeeeeeeellle slecht marketing stunt zijn .
  De meeste joden hebben de pleuris aan arabieren en vice versa ik geloof dat we daar genoeg voorbeelden van hebben .
  Dit soort linkse retoriek geeft meestal een backfire als ze slim waren geweest hadden ze eerst in een land een proef ballonnetje opgelaten je zag hoe het hier bij de Jumbo ging .

  Like

  • Anna zegt:

   Dat is nou het gekke van de situatie….. veel joden en Arabieren werken heel gewoon samen…. zo weet ik op de zgn Westbank een garage met gezamenlijke eigenaren een Arabier en een jood en het werkt prima….. ze hebben joodse en Arabische klanten…..

   De pers liegt ons voor; opgehitst door de leiders van de Arabieren….. Abbas ” lusten ” ze al lang niet meer….( de gewone man arbeiders) de zogenaamde ontwikkelings hulp ( voor vluchtelingen van de VN is al meer dan destijds het Marhall plan van de USA voor Europa) wordt in hun eigen zak ( van de leiders. ) gestoken en de gewone bevolking die wel hun best doen en hard werken laten ze stikken…. Een goede infrastructuur op zetten en een sociaal systeem voor gezondheids zorg dat vertikken ze. Een sociaal plan pensioen en zorgverzekering ontbreekt ( alleen als je joden doodmaakt krijgt je familie subsidie!!!) Arabieren gaan in Israël naar het ziekenhuis. Arbische doktoren werken in Joodse ziekenhuizen….. er is veel meer coëxistentie dan wij hier weten…..Het is de WALGELIJKE LEIDING die de boel daar kapot maakt. En sommige mensen luisteren daar naar… gelukkig het gros van de mensen niet….
   Ik heb het zelf gezien en met de mensen gesproken….

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Goed initiatief. Geheel naar waarheid. Dit kunnen de Israel haters opsnuiven. Elke boycot van israël is ook een boycot van Arabische Israeliërs. Het hele Midden Oosten zou geprofiteerd hebben als ze vanaf 1948 goede buur waren geweest van de nieuwe staat israël. Maar zoals al vaak gezegd het is de verdomde islam en haar woordvoerders die roet in het eten gooien en dat hele gebied naar de filistijnen geholpen hebben. Moslims zijn de eerste slachtoffers van de islam en via hun de rest van de wereld.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Israel is een V E R A D E M I N G in Het Wilde Midden-Oosten!! Vanuit een satelliet is bijna het hele gebied roodgekleurd (bloed!!), alleen Israel is nog groen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s