Ultra politiekcorrecte Volkskrant smeekt Wilders-haters: ‘Stem strategisch tegen PVV!’

screenshot_50

(Door: Michael van der Galien)

Ze hebben ‘onderzoek gedaan’ naar de vraag of D66’ers, GroenLinksers en CDA’ers bereid zijn om hun stem op het allerlaatste moment aan de VVD te geven. Dit om de PVV te stoppen.

Bij de Volkskrant en de Universiteit van Amsterdam zijn ze onderhand echt in paniek aan het raken. De PVV blijft de VVD namelijk maar verpulveren in de peilingen. En dat terwijl de media toch echt zo goed hun best doen om Wilders te beschadigen.

Daarom hebben ze nu dan maar besloten om het over een andere boeg te gooien: ze hebben een onderzoek laten verrichten door Kantar Public naar de vraag of CDA-kiezers, GroenLinks-kiezers en D66’ers eventueel bereid zijn om op de VVD te stemmen om de PVV te verslaan. En wat blijkt? Een groot deel is dat inderdaad!

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", CDA, D66, democratie, establishment, Geert Wilders, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Ultra politiekcorrecte Volkskrant smeekt Wilders-haters: ‘Stem strategisch tegen PVV!’

 1. Waar toe zijn die linkse rooie klootzakken al niet toe in staat. Hiermee verloochen ze de partij waar zij voor staan, dit zijn nou de echte trouwe kiezers. Wat een farizeeërs.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Vorige keer moesten de sukkels VVD stemmen om de PvdA uit de regering te houden. En we weten allemaal hoe dat afliep; Rutte II.
  Wat een armoede in de linxe kerk, waar kiezers niet stemmen op idealen of op een programma, maar stemmen tegen een partij, omdat deze anders gaat winnen.
  Niks geleerd?

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Een laatste stuiptrekking van een krant in dienst van het establishment.

  Like

 4. GT zegt:

  Tja beste mensen we weten natuurlijk de de Media de 6e colonne is van de overheid en zo wordt het cirkeltje rond!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Nee, het wordt weer Fleur Agema.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De links/christelijke/nep democraten proberen de democratie te verkrachten, de smerige landverraders !!

  Like

 7. Harry zegt:

  Wat voor resultaat Wilders ook neer zal zetten , hij heeft dat bereikt met maximale tegenwerking van al wat niet PVV stemt .
  Ieder resultaat is dan nog razend knap !

  Stel je eens voor hoe de vlag er bij zou hangen als iedereen eerlijk en sportief was .

  Zonder de vileine leugenaars , factvervalsers , schijnheiligen , links geteisem ,
  kortom , journalistiek en politiek .

  Wellicht 50 zetels , 60 ?
  Het enige werk dat links verricht , is stokken in de spaken steken van degenen die ons land goedgezind zijn .
  En druk dat ze daarmee zijn !
  Drie keer raden waarvoor de pvda die extra 40.000 ambtenaren wil gaan gebruiken .

  Geliked door 2 people

 8. Henk Hendrix zegt:

  Wat een afgang voor de volkskrant als je je zo moet verlagen,en ze snappen het nog steeds niet.Hierdoor laat je juist zien dat de schrik er goed in zit.Beste nederlanders, ze willen Geert Wilders afschilderen als een potentaat die heel nederland naar de afgrond brengt.Waar het ook om gaat is, dat de meeste bang zijn om hun baantje kwijt te raken.Dat blijkt wel, anders doe je niet zo n stomme dingen.Een ding is zeker, er zullen veel koppen rollen, en U zult het wel zien,de rest gaat gewoon door. Laat Wilders maar zien wat hij kan presteren, en zeker is zeker, we zullen er niet slechter op worden.Dat is het nu al,een zootje, en dat zal als Geert groot genoeg wordt, veranderen. Ik zou zeggen, laat u niet als twijfelaar weg zetten door dit soort lieden, en stem waarvan U denkt dat het goed is.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Trouw wens ik een suksesvolle Insolvenz na de verkiezingen !

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het spijt me het te moeten zeggen, maar we kunnen het wel vergeten dat de PVV de grootste partij wordt, die een vinger in de pap zal krijgen. Elke keer dat we goede hoop hadden, werden we weer zwaar teleurgesteld.
  Gisteren hoorde ik opnieuw een stel stommelingen roepen dat het een stuk beter zal gaan in de ‘zorg’ omdat ‘ze in Den Haag nu beginnen in te zien dat het zo niet langer kan’.
  Het klootjesvolk heeft die verkiezingsleugens nog steeds niet door.
  ZE LEREN HET NOOIT! HET ZIT HIER NOG VEEL TE VOL MET IDIOTE ‘GUTMENSCHEN’ EN LANDVERRADERS!
  Ik heb er een hard hoofd in, want nóg vier jaar met die graaiende leugenaar aan het roer, maakt iedere hardwerkende Nederlander, zieke en bejaarde totaal kapot.
  Let maar eens op hoe duur alles volgend jaar weer zal worden.

  Mijn excuses aan degenen die wél optimistisch zijn m.b.t. de komende verkiezingen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb er ook een hard hoofd in, @ Tistochwat! Dat ligt niet aan Geert, maar aan al dat venijn wat overal opduikt! De haat tegen Geert spat overal vanaf. De ene na de andere partij trekt methodes uit de kast om het Geert zo lastig mogelijk te maken.

   En dat noemt zich ‘democratisch’…… ??

   De ‘2-miljardleugen’ van Rutte zou toch zelfs een patiënt in coma moeten doen ontwaken?
   Ooit zoiets bizars gehoord? Eerst alles kapot maken, ouderen en gehandicapten (bijna letterlijk) tot op het bot uitkleden, en als 15 maar 2017 in zicht komt fabelachtige beloftes doen, om maar aan de macht te blijven!

   Wie dáár in trapt, heeft werkelijk zijn volledige verstand verloren! Ook het stemmen tellen baart mij zorgen. Er is teveel gedoe daarover. Ik denk dat ik op 15 maart ’s avonds met gekrulde tenen voor de TV zit. Ja, ik ga proberen het een poosje voor de TV uit te houden.
   In elk geval hoop ik dat het gezonde verstand van onze bevolking zal zegevieren, maar veel vertrouwen heb ik niet.

   Geliked door 1 persoon

   • Butterfly zegt:

    Tistochwat; Ook ik deel die angst, want wat die konkelaars in Den Haag heel goed weten en die nu in hun achterkamertjes al met elkaar aan het bekonkelen zijn op wat voor manier zij de PVV kunnen uitsluiten en zelfs (volgens mij) al regeringspartijen aan het formeren zijn is, dat wij de rechtse kiezers nooit de straat op zullen gaan als blijkt dat de PVV het hoogste aantal stemmen heeft gekregen maar uitgesloten zal worden van regeren. Dan zeggen wij, ach wat erg maar ondernemen geen actie en dat doet links dus wel.
    En daar zit dan ook het grote verschil tussen links en rechts, want die gaan zoals wij weten maar wat graag de straat op als het in hun straatje van pas komt. Dus ja, ik vrees dat al behaalt de PVV 70+ zetels, hij zal nooit in de regering komen, tenzij rechts ook opstaat en massaal de straat op gaat tegen zoveel ondemocratisch en dictatoriaal gedrag, en eist dat hun stem gehonoreerd zal worden….Maar nogmaals, ik zie dat niet gebeuren, helaas !

    Geliked door 1 persoon

   • bert boudewijn zegt:

    Uitsluiten is gemakkelijk. Gewoon met de hand stemmen laten tellen. Wat ook de uitkomst is, gewoon invullen hetgeen die rooie rotzakken aan die tafeltjes gaarne zien.
    Vandaar ook die hackgevaar leugen, evenals in Amerika.
    Afrikais er niets bij. Leve de democratie, maar owéé wanneer diesocialen (dreigen te) verliezen, dan is er van enige democratie geen sprake meer.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Geloof maar wat ik nu zeg, Tis, Geert zal een enorm aantal aan stemmen krijgen. De leugens die links verstrooid, kunnen die uitslag niet deren.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Mirjam 11 februari 2017 om 17:50

    Ik hoop toch zo dat u gelijk krijgt!
    Maar ik zie en hoor alleen maar ‘Gutmenschen’ om me heen, overal waar ik kom …
    Dat is ontzettend deprimerend en om bang van te worden.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Negeer die gutmenschen, zij hebben een slag van de molen en zijn volledig van de werkelijkheid vervreemd. Laat ze maar. De zogenaamde ‘twijfelaars’ (de burgers die niet laten horen OF ze stemmen OF als ze stemmen op wie dit zal zijn) laten niets van zich horen en die komen pas naar voren om op PVV te stemmen als het zover is. Dat weet ik zeker, geloof me maar.

    Geliked door 1 persoon

   • Butterfly zegt:

    De PVV zal inderdaad het hoogst aantal zetels behalen, daar ben ik niet bang voor, wat mij beangstigt is het feit dat de linkse kliek er alles, en dan bedoel ik ook echt alles aan zal doen om Geert Wilders buiten de regering te houden en we weten allemaal dat daarbij geen middel geschuwd zal blijven. Wat we nu meemaken is exact hetzelfde als wat we mee maakten naar de verkiezingen rond Pim Fortuyn. En daar krijg ik de rillingen van.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Butterfly 11 februari 2017 om 22:50

    (…) Wat we nu meemaken is exact hetzelfde als wat we mee maakten naar de verkiezingen rond Pim Fortuyn. En daar krijg ik de rillingen van. (…)

    Ik ben sowieso bang dat Geert Wilders door de linksen vermoord zal worden; linksen moeten en zullen nu eenmaal altijd hun zin doordrijven. Kan het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Als wij, die hier ook een grote mening hebben en die achter Geert staan, niet gezamenlijk de straat opgaan als hij genegeerd en opzij geduwd wordt door de linkse leugenaars, dan zijn wij allen geen knip voor de neus waard en zijn we hetzelfde als die opportunisten die we juist zo verguizen.
   Geert heeft er lang genoeg voor gevochten dat hij gehoord zou worden over wat hij aangaf dat Nederland kapot zal maken als we niet ingrijpen. Hij heeft het stokje van Pim Fortuin en Theo van Gogh overgenomen en hij verkondigd geen leugens. Dat heeft de hele wereldomwenteling van de laatste jaren wel laten zien.
   En wij moeten nu als één muur achter hem staan en hem steunen. Het zou erg zijn als we hem in de steek laten voor een stelletje leugenaars, die vrolijk verder gaan met liegen en kapot maken. Wij KIEZEN Geert en niet iemand anders en als ze dat niet accepteren, DAN MOETEN WIJ DE STRAAT OP GAAN, MET ZIJN ALLEN IN HEEL NEDERLAND!

   Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Het verbaast me dat DDS bij monde van Michael van der Galiën plotseling zo pro-PVV is geworden. Is dat een gevalletje van “if you can’t beat them, join them?” Hopelijk gebeurt dat met heel veel meer mensen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Yes, i think that you’re right. Ze voelen aan hun water wat er aan zit te komen en kiezen waar voor hun geld.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dat het net als bij de vorige verkiezingen een tweestrijd tussen de twee grootste in de peilingen, deze keer dus de VVD en de PVV, gaat worden, hoor je van alle kanten.
   De anti-Geert fanaten sporen aan om zoveel mogelijk op de VVD te stemmen om de PVV te dwarsbomen. Prima! De kiezers die zich het kiezersbedrog van Mark Rutte herinneren zullen om de tegenovergestelde reden zoveel mogelijk op Wilders gaan stemmen.
   Deze tweestrijd gaat ten koste van de mindere goden. Gevolg zal zijn dat men na de verkiezingen niet meer om de PVV heen kan en dat betekent: Doel bereikt. Dan moeten er geen mensen thuis blijven maar actief op Geert Wilders of iemand anders op de lijst van de PVV gaan stemmen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is inderdaad opvallend, D.G., ik nam dat al eerder waar!

   Like

 12. het word deze keer wel de pvv!!!

  Like

 13. Flo zegt:

  Als je nu nog een kieswijzer moet raadplegen of strategisch gaat stemmen kan je jezelf beter in een gesticht op laten nemen ,want dan begrijp je er helemaal geen moer van .En wees jezelf er dan bewust dat jij degene bent die het land naar de afgrond helpt .

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Alles wat men zal proberen om Geert buiten spel te houden is tevergeefs, de mensen die PVV gaan kiezen, de ruime meerderheid dus, krijg je niet meer naar een andere partij dus kan de media nu manipuleren wat ze willen net zoals voor de Brexit, VS verkiezingen etc. het heeft geen enkel resultaat, toen niet en nu niet. Dus wordt het overduidelijk PVV!!! Nog even en Geert kan aan de slag.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Iemand die weet de PVV de keus is, heeft geen behoefte aan een kieswijzer. En geloof me, dat heeft meer dan de helft van Nederland niet meer nodig.

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Strategisch stemmen kan natuurlijk ook als een boomerang in hun gezicht vliegen.

  Like

 17. bert boudewijn zegt:

  KANTAR PUBLIC, DE EIGENAAR VAN NIPO Roverheid.
  Dus de Roverheid zit hiermee haar zelf ontegenzeggelijk te bevuilen.
  VVD steekt hier uiteraard achter, maar niet alleen. GADVERDAMME, in wat een kutland leven we, dat zelfs tweede kamer verkiezingen zo smerig verlopen.

  Like

 18. jessie zegt:

  Rutten wat ben jij een walgelijk vent. Doe toch normaal. Die leugens van jouw zijn we zat. Om Wilders zo zwart te maken. Geef hem ook zijn kans. Gaat de VVD stemmen kopen. Schandalig en niemand doet iets. Altijd is het Wilders Wilders berg voor de VVD daar is genoeg over te vertellen.

  Like

 19. Marianne den Teuling zegt:

  Als iedereen eerlijk en sportief was zaten we nu niet met deze misère en angst voor de toekomst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s