VIDEO: De linkse “goedmensch” – niet één argument! . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", Donald Trump, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: De linkse “goedmensch” – niet één argument! . . .

 1. 4sjun zegt:

  Misschien is het ook aardig om te kijken waar die linkse actiebereidheid en collectieve Anti Trump psychose vandaan komt. Aangezien we daar nu nog geen (alternatieve) Nederlandstalige media voor hebben kijken we gewoon even bij bondgenoten van overzee.
  .

  Like

  • Republikein zegt:

   Zit in de genen via hersenspoeling.

   Indians who resist colonization and land theft are commonly portrayed as evil in popular media, which applies negative labels such as “Renegades.” Here indigenous people are Other; the intruders in their country are The Good Guys. The white hero is named after the Texas Rangers, systematic killers of Indian families. His Indian sidekick’s name, Tonto, means “fool, stupid person” in Spanish.

   Like

 2. Van mijn dochter in Florida hoor ik al niets anders, zij is ook bang dat zij iets van plan zijn te doen tegen Trump.

  Like

 3. Japio zegt:

  Wat een ongelofelijk dom volk, veel achterlijker heb je ze bijna niet dan deze linkse luie werkloze huilebalken. Echt om van te kotsen en als je je er te druk over maakt krijg je spontaan de schijt. Daarom kan je beter je hoofd koel houden en dat soort figuren negeren als de pest.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Het is een gevoel, we kunnen het niet uitleggen, dat de zachte krachten het winnen van de sterke krachten…..

  De gelukzalige gezichten van deze mensen.

  Het lijkt alsof er iets kapot is in hun geest. Ze reageren helemaal niet meer normaal.
  Het lijken wel robots.

  Net zo dom, een robot gaat je ook niet uitleggen waarom hij iets doet.

  Deze mensen zijn niet meer geschikt voor het leven. Ze zijn zo doorgedraaid het leven moet voor hun een hel zijn.

  Geliked door 5 people

 5. Vader Abraham zegt:

  Ik heb nog nooit zoveel domme zombie tering achterlijke agressieve smurf mutsen bij elkaar gezien. Rechts verdient geen platform want is niet goed? We Betalen wel hun uitkeringen!
  Dus slinkse dictatuur moet blijkbaar kunnen, want zij denken te bepalen wat wel en niet mag!

  Wat het meeste opvalt is dat die links mensen zooooo helemaal overtuigd zijn van hun gutmensch gevoel dat ze meteen behoorlijk boos worden en uit hun dakkie gaan als er even doorgepraat wordt.

  Geen enkel steekhoudend argument hebben ze en waarschijnlijk worden ze daarom boos, diep heel diep van binnen misschien wel enorm boos op zichzelf als domme debiele smurf zijnde.

  Wat zeker opvalt is dat Trump blijkbaar de hele westerse wereld splijt in hardwerkende “rechtsmensen” en parasiterende boze linkssmurfen.
  K moet nog weleens aan Pim denken, die zou zeggen, Johhhh ga lekker de keuken in hahahahaha, wat zou deze linkse smurf ontploffen zeg hahahaha.

  En ondertussen gaan de NWO oorlogs voorbereidingen tegen Rusland en Iran gewoon door.
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11563:meer-tekenen-dat-er-een-script-wordt-gespeeld&catid=37:wereld&Itemid=50

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Geen identiteit hebben al deze linkse demonstranten. Een grote leegte die gevuld is met hedonistisch morele zelfverheffing die op niets anders berust dan het eigen heerlijke gevoel. Een gevoel dat verslavend werkt. Dit linkse gevoel werkt als een drug. Drugs die in groepen van dezelfde bloedlijn genoten worden en door dit collectief versterkt worden in hun werking. Hierbij is het heel belangrijk dat ze zich fysiek en mentaal afzonderen van de realisten die door hun constant beklemtoond rechts, extreem rechts enzovoorts genoemd worden. Uitleggen waarom je links bent hoeft niet meer, juist als je rechts bent dan heb je pas wat uit te leggen. De morele zelf verheffing spat van hun gezichten af en dit onderbouwen ze met holle frasen zoals ik ben voor vrede, ik ben voor diversiteit, ik ben voor gelijkheid, ik ben voor tollerantie ik ben voor open grenzen en tot slot ik ben voor verbroedering. De wereld die ze wensen bestaat slechts als illusie. Maar het is oppassen geblazen als deze illusie doorgeprikt wordt. Dan ontketend zich een enorme woede die gepaard kan gaan met veel agressie. Altijd zijn het weer de onwilligen, de rechtsen die dan de schuld krijgen voor het mislukken van hun utopia. De linkse mensch die de weg afgesneden wordt om zijn utopia te bereiken deinst op een dergelijk moment ook niet terug voor moord. De basis voor het ontstaan van concentratie kampen, goelags en killing fields zat steeds weer in die enorme drang het utopia te verwezenlijken. Mensen die het utopia in de weg stonden mochten gedood worden want het bereiken van het doel was heilig. Diezelfde linkse terreur heeft er ook voor gezorgd dat goede schooltypen waar het gebruik van ratio van belang was werden afgeschaft en het huidige schoolsysteem grondig werd verziekt met onderwerpen zo geplukt uit de linkse ideologie. Scholen werden bolwerken van gelijkheid en het gezag van de opvoeder/onderwijzer werd gecastreerd. Kennis werd niet meer van belang gevonden maar wel het samenwerken in groepen naar een voorop gezet doel. Iedereen moest een diploma kunnen behalen en op universiteiten werden allemaal fop wetenschappen geïntroduceerd op gebied van gender, communicatie vrijetijdswetenschappen enzovoorts. Onderwerpen als rascisme werden buiten alle proporties opgeblazen en werden geïnjecteerd in de westerse cultuur. Dat allemaal terwijl juist de westerse cultuur voorloper was en is in afschaffing van rascisme en slavernij. Vooral in het onderwijs hebben linkse bestuurders met hun linkse adviesbureaus hun vernietigende werk gedaan. Het zal nog lang duren voordat die ellende is teruggedraaid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  ‘No more hate!’ roepen de domme haatzaaiers.

  Ach, ach, ach, wat een stel leeghoofden; ze zijn nog wezenlozer dan kuddevee.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  Dom, dommer, het domst………………….wat een leeghoofden en maar doorzeiken.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  HI-LA-RISCH!!! Geen ander woord voor!
  Die trut met die varkensneus, waar slaat dat überhaupt op?!
  (Ik vond destijds de varkensmutsen van Pegida NL al overdone; zodra het kon, heb ik de mijne met een smoes weer afgezet.)
  Ach, ik ben niet iemand voor collectief uitgevoerde capriolen, dat krijg ik langzamerhand wel door van mezelf.
  Heb ook geen zin om elke keer weer dezelfden toe te juichen. (Geert uitgezonderd. EN degenen, die daar niet bewust op uit zijn, zoals Michael Stürzenberger.)
  Laten we dát naar liever overlaten aan onnozele, goedmenschelijke verdwaasden, zoals Miss Varkens neus.

  Like

 10. Flo zegt:

  Over deze generatie sesamstraatkinderen ,ze komen er nog wel achter hoe alles in elkaar steekt .

  Like

 11. Jan zegt:

  Kijk eens aan: Voor het eerst in 16 jaar is het Amerikaanse volk optimistisch over de werkgelegenheid en economie

  For the first time since Gallup began tracking the question in 2001, a majority of Americans (54%) say it is a “good time” to find a quality job. This is up slightly from 50% in January, which was then a new high.

  http://www.gallup.com/poll/203732/majority-say-good-time-find-quality-job.aspx?g_source=WWWV7HP&g_medium=topic&g_campaign=tiles

  Like

 12. Jan zegt:

  Net dat linkse nest waarin ik werk, allen anti-Trump, maar weten niets, wisten niets over Benghazi, wat er was voorgevallen, dachten dat het met dat filmpje had te maken, wisten niets af van het doorsluizen van wapens naar ISIS door het ambassadepersoneel, dat Hillary er op stond Libië te verwoesten, wisten niets over de Clinton Foundation, het verraad van Clinton dat hij rakettechnologie had verkocht aan de Chinezen om zijn verkiezing te financieren, het verraad van Hillary dat zij uranium aan Putin had verkocht om verkiezingsgeld binnen te krijgen. Of zij weer een serieverkrachter in het Witte Huis wilden hebben en een notoire leugenaar als presidente?
  Het werd steeds stiller. Hoe ik dat wist. Het staat in het Amerikaanse nieuws en komt niet op de NL-staats tv. Toen was ook eindelijk de laatste van de vier met haar eeuwige grote mond eens stil.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Jan…
   Vooral diegene die je met “haar” aanduidt zijn vaak het meest hinderlijk want je mag ze niet direct neerslaan.
   Zoiets doet men niet, maar toch…

   Like

 13. Jan zegt:

  Rechter Jeanine over het weerzinwekkende gedrag van Nordstrom tegen Ivanka Trump

  Nordstrom heeft alle verkoop van de modecollectie van Ivanka Trump gestaakt na maandenlange terreur van linksvolk o.a. verenigd in “Grab Your Wallet”

  Like

 14. Jan zegt:

  Geestelijke mishandeling

  Like

 15. Jan zegt:

  Het Trump-effekt: staten trekken financiering terug van steden die illegalen en criminelen herbergen en weigeren hen uit te zetten

  Like

 16. Jan zegt:

  Boycot kleding Ivanka Trump averechts effect:Ivanka Trump Clothing Line Reports Record Sales in February

  ….
  “Since the beginning of February, they were some of the best performing weeks in the history of the brand,” Abigail Klem, the president of the Ivanka Trump fashion brand, tells Refinery29 in an interview published Tuesday. “For several different retailers Ivanka Trump was a top performer online, and in some of the categories it was the [brand’s] best performance ever.”
  ….
  http://thehill.com/blogs/in-the-know/in-the-know/322818-ivanka-trump-clothing-line-reports-record-sales

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s