VIDEO: Inbreng Fleur Agema (PVV) over verpleeghuiszorg

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Inbreng Fleur Agema (PVV) over verpleeghuiszorg

  • paulzwueste zegt:

   Wat bleef was een pijnlijke stilte….

   Maar Rutte heeft veel geleerd!
   De man die de ouderen tijdens de afgelopen 4 jaar c.a.. ’n miljard heeft ontnomen, stelt nu voor om maar liefst 2 miljard in de begroting te reserveren voor de ouderen!
   Dan kan hij namelijk, als hij weer premier is, die 2 miljard besteden aan zijn persoonlijke hobby’s, waar hij privé beter van wordt, zoals aan zijn vriendje Poreshenko, en het spekken van de criminele bazen van de EU…

   Like

 1. Cleo zegt:

  Duidelijke taal van mevr. Agema! Mijn stem krijgen jullie!

  Schippers, Rutte en Potters zitten allemaal op schoot bij de zorgverzekeraars, multinationals, grootbedrijven en banken, dus in aanloop naar verkiezingen is het IN HUN EIGEN BELANG om de kiezers naar de mond te praten….
  Houd daarom die zelfingenomen, arrogante en minachtende grijns van Rutte wanneer hij voor de zoveelste keer de kiezer in zijn/haar gezicht uitlacht in gedachten, wanneer u gaat stemmen op 15 maart a.s.!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Cleo 11 februari 2017 om 19:20

   Mensen, laat u niet wéér bedonderen door die schaterende ploert!

   Geliked door 1 persoon

   • Mooi kunstwerkje Tistochwat!!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb mij vroeger al vaak afgevraagd waarom die Rutte eeuwig grijnsde en schaterlachte, als er niets te lachen viel….

    De laatste 8 lange jaren heeft die totaal-uitvreter duidelijk gemaakt dat hij ELKE DAG het Nederlandse volk heeft uitgelachen omdat ze zo ontzettend stom waren om zijn verdorven leugens te geloven…

    De man is een ongelofelijke Psychopaat en Pathologisch leugenaar tegelijkertijd.
    De ideale combinatie om in de politiek de hoogste functies te bereiken….

    Wat ’n geluk dat die ploert als verziekte homo geen kinderen heeft….
    Hebben jullie daar al eens aan gedacht…!

    Like

 2. Helena zegt:

  Die Potters deed nog een poging een hulplijn te bellen maar lachebekje had ‘m uit staan, shit (!) zag je hem denken, tja dan maar proberen je kop in het zand te steken, lukte ook niet (!*#) en dan maar, tijdens aanhoudende darmkrampen: het gevolg van dit felle en steengoede betoog van Fleur Agema, proberen er onaangedaan en relaxed te blijven uitzien? Niet gelukt! Net goed! De nieuwe minister van de ouderenzorg/jeugdzorg en gehandicaptenzorg mw Agema is tot de tanden gewapend, met vlijmscherpe bewoordingen zal ze het leugenachtige zooitje van de VVD naar haar hand weten te zetten, chapeau!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Reken maar dat de ‘heren’ die de zorg (voor ouderen) tot op het bot hebben uitgekleed, en nog vérder willen uitbenen, hier straks zelf geen last van hebben, als ze oud en hulpbehoevend zijn. De smeerlappen hebben genoeg van ons geld bij elkaar geharkt om tegen die tijd meerdere laarzenknechten in dienst te nemen voor hun luxe 24/7 verzorging.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Maak de zorg weer sociaal; stem PVV.
  Heel duidelijk verhaal van mevrouw Agema, ook al zullen alle andere commissieleden dit ontkennen en afkeuren. We kunnen er iets aan doen, steun mevrouw Agema en help de PVV vooruit met geld, daad en stem. Met de leugens van Rutte kun je niet oud worden.

  Geliked door 2 people

 5. Japio zegt:

  Goed en duidelijk het VVD wanbeleid uit één gezel Fleur. Je moet wel van lotjegetikt zijn om op zo’n oplichters partij te stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Dan te bedenken dat veel ouderen rondlopen die overwegen op Henk Krol te stemmen. Om te huilen zo erg is het. Niemand begrijpt of wil begrijpen dat Henk Krol vooral voor Henk Krol in de kamer zit. Het is maar dat je het weet.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Laten we dan tenminste bedenken dat die ouderen tenminste NIET op de VVD hebben gestemd.
   En ’n stem op Krol is óók ’n stem op de PVV….
   De man is namelijk wel slim.
   Dat kun je ‘m niet ontzeggen.
   Hij heeft namelijk GEEN ENKEL BELEIDSPROGRAMMA, je hoort of ziet NOOIT iets van ‘m… behalve dat hij er uitziet alsof hij iets voor de ouderen ZOU KUNNEN DOEN.
   Wat hij natuurlijk niet wil doen.

   Het geheim van Krol is dat hij namelijk alléén en uitsluitend in de Kamer zit om er van te profiteren. Van de extra’s… en het geld!

   Maar Krol heeft één goed ding…
   Hij zal ALTIJD de PVV steunen. Let maar goed op! Dat is namelijk zijn geheim.
   Hij is daardoor zogenaamd niet gevaarlijk voor de andere partijen, want ach…
   En tegelijkertijd wint hij de sympathie van de ouderen die zeggen: “dat is goed wat Krol doet… Ik stem natuurlijk niet op de PVV, maar op die Krol stem ik wel… want dat is ’n goeie kerel…

   Zo werkt dat in de politiek.
   En Wilders maar lachen…

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In vier jaar tijd 8,5 miljard bezuinigen en 5 á 6 weken voor de verkiezingen 2 miljard teruggeven, in feite te triest voor woorden. 200 Verzorgings- en bejaardenhuizen gesloten 38.000 mensen ontslagen en nu komen ze geschoold personeel tekort ?!? Ja je moet ook wel een idealist zijn om je werkzame leven en je inkomen af te laten hangen van een bedrijfstak die afhankelijk is van de grillen van politici.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Niet alleen bezuinigingen over de bezuinigingen, maar ook nog eens flink jatwerk uit de AWBZ-pot, net als alweer uit de pensioenpotten is gejat. Een kleine 70 miljard euro die weet de lieve hemel voor welk nieuw of ook oud speeltje van het kabinet is verpulverd. Ze dachten dat men er toch niet achter zou komen. Niet dat het wat helpt, dat we het weten, het geld is foetsie en degenen die het nodig hebben kregen afwijzing op afwijzing en stonden/staan in de kou. Nu heet het dus WLZ en het toewijzen daarvan wordt door de gementen gedaan. Het kan dus nog erger.
  De meeste Nederlanders hebben niet eens in de gaten dat het bijna 14% van het inkomen is, omdat het zo niet meer op de loonstrook verschijnt.
  Bij ons wordt het wel vermeld. Nu hebben we daar niets aan, daar we nog aan de AWBZ en nog aan de WLZ rechten kunnen ontlenen. M.a.w. we moeten wel betalen, maar als we nodig zouden hebben kunnen we barsten. Nu scheelt dat niet veel van de bevolking in Nederland zelf, die kunnen ook grotendeels barsten.
  Het is verdomme te gek voor woorden, dat we jaar voor jaar onder een enorme lastendruk leven, die steeds zwaarder wordt. En wat doet het volk, het zwijgt in alle talen en draagt braaf af aan de staat. Gemord wordt er alleen in de kroeg, op verjaardagsfeestjes, op blogs e.d. verder gebeurt er hartelijk weinig. Buiten een nog te kleine groep mensen, die weer en wind en antifa trotseren en doorgaan met te demonstreren en protesteren. De grote rest laat zich weer verleiden door de meest oerstomme beloftes, waarvan men weet dat die niet gehouden worden, zelfs niet gehouden kunnen worden en stemmen dus braaf weer VVD, PvdA, CDA van de echte gelovigen (jasses), D666 met die trollende glibberkikker, Groenlinks met hun nieuwe charismatische reserve jezus (kots), de Ouderenpartij waarvan de ouderen nog niet in de gaten hebben dat die kerel er alleen zit om ook te cashen, Over die gereformeerden hoef ik al helemaal niets te melden van allebei de takken, Denk de Turkse binnensluipers wiens baas Erdogan is. Ach ja we hebben ook nog een dierenpoes. Nou die kun je voor mij part in de pijp roken. Want hoewel ze het helemaal eens zijn met Geert Wilders, gaan ze er toch maar niet op stemmen. Stel je voor, dat is toch griezelig zo’n vent met enorme volle haardos en ook nog blond, ja hoor misschien blond uit de verfpot. Maar je wilt ze niet de kost geven die van die 149 overigen in de kamer hun haren laten verven. En dan ook nog op zo’n toon de waarheid zeggen, ajakkie, kan toch niet, wat zal het buitenland er wel niet van denken.

  En dan moet ik helaas zeggen, jullie, dat volk, dat zo stemt, op een stelletje stelende zakkenvullers en landverraders. JUllie zijn het zelf schuld. En helaas moet daar een kwart van de Nederlandse bevolking onder lijden. Ronduit verachtelijk.
  Nu deze klungels in het kabinet en de kamers zijn op de een of andere manier door het volk dan gekozen. Niet gekozen, maar tegen onze uitdrukkelijke wil hebben die wel gekozenen uit de verschillende landen, een zogenaamd elite groepje geínstalleerd, wat dus plotseling de EU was.
  Een nog erger zakkenvullende, zich volvretende en zuipende (en wat ze verder nog voor smerigheidjes uitvreten) stelletje klojo’s en die van jaar tot jaar een steeds groter waterhoofd vormden. Of is het januskop, met voor en achter een tronie, leugenachtig en onoprecht, zoiets als
  is Quirinus Krinkel, een personage uit de Harry Potter boeken. Nou voor mij mag dat enorme waterhoofd heel snel uit elkaar ploffen en zij zich zelf verzuipen in het uitstromende water. De januskop die eventueel overblijft gaat onder de guilotine.

  Man o man, wat heb ik de smoor in en we hebben nog steeds onze formulieren, waarop we een vakje rood moeten maken voor verkiezingen niet binnen.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Schitterend geschreven Nemesis.
   Daar heb je wat aan.
   Iedereen zou in deze kleurrijke spiegel moeten kijken, maar of het wat zou helpen.
   Ik betwijfel het… en de haat tegenover diegenen die de werkelijkheid benoemen zal er alléén maar groter door worden….*
   Het volk zal blijven stemmen op die “gevestigde partijen” totdat er van buiten af zal worden ingegrepen.
   Wat dat zal zijn kan alle kanten op gaan…

   Misschien is het Poetin wel of die gek uit Noord Korea die de islam wil vernietigen, omdat hij zelf Allah wil worden….
   Zou ik eigenlijk wel leuk vinden.
   Ik was vroeger namelijk verloofd met zo’n Chineesje en ik weet nog goed dat ze zo geweldig gespierd was. Maar verder ga ik niet….

   *Dat zie je gebeuren in de VS waar de haat van links overweldigende vormen aan neemt…

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel. Had vandaag een goede dag en was blij weer eens wat stukjes te kunnen schrijven. Zonder dat mijn hoofd als stoorzender is opgetreden.
    Vrijdag gingen de concentratie oefeningen ook super bij de ergo therapie. Een van mijn verpleegzusters, die ik een half jaar niet heb gezien en weekend dienst had zei ook al dat ik enorm vooruit was gegaan en in huis mijn lopen veel zekerder is geworden. Sorry wil je niet lastig vallen met de nog gevolgen van de mij toebedeelde herseninfarct als surprise paket. Gelukkig zijn mijn hersenfuncties niet te erg aangetast. Ik moet af en toe nog eens even nadenken over, hoe heette dat nu ook al weer. 😀

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Erg zo’n infarct.
    Het goede nieuws is nu weer dat je zo goed vooruit gaat, en iemand die je ’n tijdje niet heeft gezien die vooruitgang zo duidelijk ziet.
    Dat betekent dat er waarschijnlijk geen negatieve sporen van zullen overblijven.
    Ja, zoiets kan je zo maar overkomen. Fijn dat je weer zo goed kunt schrijven.
    Compliment nogmaals, en je valt mij nooit lastig hoor!

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ìk neem aan dat U een z.g.n “Uitpandige” NL- bent die in buitenland ( Dtsland ! ) verzekerd is………….TEN LASTE van NL.
   Zoals toendertijd in de brief stond ( eind 2005.) die ook wij ontvingen toen NL voor ons ging betalen.
   Er stond verder in die brief:”………….. verzekerd is………….TEN LASTE van NL.
   Daar mogen wij een bedrag voor in rekening brengen.
   Ik schreef toen achter “bedrag” het verkleinwoord- “je”.
   We waren 2 maal zo duur uit als voorheen toen we hier rechtstreeks betaalden.
   Betalen inderdaad ook voor de AwBz maar kunnen daar dus geen gebruik van maken.
   Maar zoals een “bevoegde” door de telefoon uitlegde:”dat is voor het geval U weer naar NL komt”………………….?
   De stembiljetten voor stemmen buiten NL hebben
   wij ook nog niet ontvangen.
   STERKTE met Uw gezondheid,
   groeten

   Like

   • Nemesis zegt:

    Allereerst bedankt voor de wensen !
    Ja, dat klopt we zijn 2x zo duur uit met de ziektekostenverzekering. Kregen er ook nog een leuke bovenop. We mogen/moeten dit jaar weer in Nederland belasting betalen. De verdragen met Duitsland zijn weer eens veranderd. Ze konden het niet uitstaan schijnbaar dat we zo weinig tot geen belasting hoefden te betalen. Scheelt wee honderden euro’s, Nou dan blijft er wel heel erg weinig over, zeker nu ze ons samen willen voegen, zit je direct al in de tweede schijf. In D. is dat precies omgekeerd, samen en gepensioneerd is dat veel en veel minder.
    Wel hebben we hier ook eigen bijdragen voor medicijnen, ziekenhuis en hulpmiddelen. Die zijn voor ons samen dit jaar 600,– euro. Maar we, bijzonder ik krijg daar wel veel voor terug. IK heb 1x per week een huishoudelijke hulp, iedere dag komt de thuiszorg om douchen en aankleden en ik wordt naar alle doktersafspraken begeleid en gereden . Tevens kan ik, indien nodig, nog 4000 euro uitgeven voor eventuele verbouwingen.
    ik moest lachen over die “bevoegde” aan de telefoon. Dat hebben ze tegen mij ook gezegd. Maar ik was eens bij hun in Diemen op appèl vanwege bezwaar wegens het achteraf voor 3 of 4 jaar invorderen van AWBZ. Ik was klaar met ze toen het lunchtijd was en ik al in de auto zat. De dames, gekleed in het totaal zwart, lange jurken en diep versluierd kwamen in grote aantallen naar buiten rollen. Tja, die “bevoegden”
    Overigens, is het niet nodig dat wij elkaar met U aanspreken. Hoewel dat in Frankrijk de normaalste zaak van de wereld is en in Duitsland ook, gaan wij daar even niet aan meedoen. We zijn Nederlanders, die jijen en jouen (LOL). Moest ik voor even terug in Nederland ook weer heel erg aan wennen. En terug naar Nederland? Ik denk niet eens eraan. Ik weet nog toen ik voor de firma werkelijk een tijdlang terug moest naar Nederland hoe dat ging. Het eerste was me te moeten melden bij immigratie, waar een dikke vette Surinamer me vroeg: “Wat kom je hier doen?”. Ja precies zo en ik dus toch al op het uiterste ge irriteerd, helemaal de gordijnen invloog. Was best heftig te noemen. Wow was ik woedend. Het geheel had zoiets weg van een atoombom explosie. De buitenlanders die daar ook zaten voor inschrijving, kropen van schrik onder de bank en achter de stoelen. Toen ik uitgeraasd was, zei ik: zo ik ben klaar en nu inschrijven en snel en zonder jouw stomme commentaar. De man van m’n nicht die mee was en als ras Amsterdammer zeker ook niet op z’n mondje gevallen, was zelfs helemaal perplex. Zo kende hij me niet. Groetjes en tot weer eens, Tiny

    Like

  • Helena zegt:

   Geachte Nemesis, met grote belangstelling heb ik uw reactie gelezen en toen ik hieronder las dat u herstellende bent van een herseninfarct was mijn bewondering nog groter, wat een goed verhaal. Uit mijn naaste omgeving weet ik hoe moeilijk en uitputtend het is om de draad weer op te pakken na zo’n ingrijpende gebeurtenis, fijn dat het met u de goede kant op gaat. Ik behoor tot een van de weinigen, die samen met dat hele kleine groepje demonstranten de straat op gaat en weer en wind en antifa trotseert. Dat is niet makkelijk, zoals u hierboven al beschrijft beperkt de meerderheid zich tot verjaardagsfeestjes en blogs om hun ongenoegen te uiten, en worden wij als beweging ook nog door de media gedemoniseerd, het schiet dus niet op met het verzet. Maar we gaan door, we kunnen niet anders, het zit in ons bloed. De volgende keer zal ik aan uw woorden denken dat motiveert me des te meer om door te gaan. Ik wens u van harte beterschap toe en ik hoop u nog eens tegen te komen op deze mooie site 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Hartelijk dank @Helena, ik probeer positief te blijven en dat valt soms niet mee. Maar we werken eraan. Of ik ooit weer een demonstratie kan meelopen staat in de sterren. In ieder geval mag ik nog steeds niet auto rijden. De neuroloog vindt het nog te gevaarlijk om me los te laten op m’n medeburgers 😀
    Ja, en ik heb bewondering voor jullie, die toch weer gaan demonstreren. Iedere keer weer, ondanks alles.
    Tja, de media, die zie ik als verlengde arm van die creeps van de overheid en de EU, om te demoniseren, onwaarheden als dinosauriers zo groot over ons, en die de rest van het goedvolk te paaien vooral heel erg “goed” te zijn. En let wel, op andermans kosten vanzelfsprekend. Stelt men die goedvolk voor, dan maar zo’n erg zielig geval in huis te nemen en te verzorgen, hebben ze allemaal rotsmoesjes natuurlijk, waarom dat niet zou kunnen. Nee, ze weten donders goed wat het betekent zo’n uit de leemhutten van de kraal ontsnapte donkerbruin gepigmenteerde kerel in huis te nemen.
    En och, de demonisering, daar doen toch ook je zogenaamde goede vrienden en kennissen aan, als ze te weten komen op welke partij je stemt.

    Tegen komen hier op dit blog? Zeker weten. In ieder geval lees ik het wel iedere dag. Wat schrijven gaat de ene dag wat beter als de andere.
    In ieder geval ik wens jullie heel veel sterkte bij de donstraties en het verzet. En nogmaals bedankt voor de genezingswensen.

    Like

 9. En Rutte wil absoluut premier worden, hoe kunnen wij die zakkenwasser tegenhouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s