VIDEO Pat Condell: Over de zaak Geert Wilders (+ volledige NL-vertaling!)

 

(Vertaling: “bezorgde burger”)

De Geert Wilders-zaak was de rechtszaak van de eeuw. Wat een eer voor Nederland om aan het begin van de eeuw de rechtszaak van de eeuw te houden! In de meest uitzonderlijke vorm van dhimmitude die we in Europa hebben gezien, en dat zegt al genoeg!, zijn de Nederlandse autoriteiten doorgegaan met het vervolgen van een gekozen parlementariër, omdat het vertellen van een beschamende werkelijkheid een misdaad zou zijn. De rechtszaak tegen Wilders was een ideologische zaak, die vanwege zijn fanatisme haast religieus genoemd mag worden, want laten we duidelijk zijn, inquisitie zou ook een gepaste naam voor een dergelijke rechtszaak zijn geweest.

Ze kunnen dhr. Wilders‘ uitspraken niet ontkennen en daarom kozen ze voor een goedkope gerechtelijke stunt, die je eerder van Moegabe zou verwachten, in een poging om de oppositie de mond te snoeren. Hij werd ervan beschuldigd verdeeldheid en haat te zaaien en ja, soms kan de waarheid controversieel zijn, als ze maar lang genoeg onderdrukt wordt en er een taboe op heerst, zoals duidelijk het geval is in Nederland. Want voor de aanklager maakt het niet uit of Wilders de waarheid spreekt, zijn doel is om waarheid spreken strafbaar te stellen.

Als de waarheid in strijd is met de wet, dan is er iets serieus mis met de wetgeving. Want als de waarheid geen geldige verdediging is, dan is er geen eerlijke wetgeving en is de wetgever nergens meer aan gebonden. De wet zal hierdoor meewaaien met welke politieke wind dan ook, en dat is nu gebeurd in een misdadige rechtszaal in Amsterdam, waar de uitspraak is gebaseerd op willekeur van de dag.

Dit zijn wanhopige tactieken van wanhopige mensen die vervuld zijn van een zelf opgelegd schuldgevoel en daardoor niet in staat zijn om de waarheid te herkennen en laat staan ermee om te gaan! Het zijn mensen die zichzelf de hand afhakken, omdat ze bang zijn dat iemand ontdekt dat ze publiekelijk aan hun kont zaten te krabben.

Wat het helemaal zo erg maakt, is dat ze zich vastklampen aan iets dat niet bestaat. De multiculturele zeepbel is al lang geleden geknapt, toen Pim Fortuyn werd vermoord, toen Theo van Gogh werd vermoord, beide vanwege de misdaad van het uiten van hun mening in een land dat een toonaangevende sociaaldemocratische rechtstaat zou moeten zijn. Het was in die tijd dat Nederland en de rest van Europa geconfronteerd werd met de multiculturele samenleving en vooral met wat deze in werkelijkheid inhoudt.

Op zich klinkt het als een prettig begrip, een soort regenboogsamenleving die wordt gevormd door elkaar verrijkende culturen, wat kun je je nog meer wensen? Maar dat is niet wat het is en dat was ook nooit de intentie. Als ze van het begin af aan eerlijk waren geweest en hadden benoemd waar ze mee bezig waren, namelijk islamisering, dan waren ze er nooit mee weg gekomen. Maar de burgers beginnen zich te realiseren waar het om draait en dat islam het enige is dat ze krijgen en daarom wist de PVV vanuit het niets de peilingen binnen een paar jaar te domineren.

Dit is de reden waarom de zelfverklaarde elite wanhopig probeert meneer Wilders uit te schakelen voor de aankomende verkiezingen, omdat ze weten dat zijn standpunten goed aankomen en verandering kunnen brengen en een einde kunnen maken aan de multiculturele leugen en dat hij Nederlanders hun land terug kan geven. Dit is de reden waarom hij terecht moest staan. Mag ik dat eigenlijk zeggen?

Misschien is het niet eens zo verbazingwekkend dat het zo ver kon komen. Uiteindelijk heeft Nederland al vaker populaire politici gedemoniseerd en verketterd. Is dat niet de manier waarop Pim Fortuyn is vermoord? Een linkse nietsnut die de zelfverklaarde elite en mainstream media letterlijk geloofde en overtuigd was dat Fortuyn een bedreiging was voor de multiculturele samenleving en hem daarom vermoordde.

De volgende dag was iedereen die hem verketterd had ineens zijn beste vriend en ze ware gechoqueerd: „Hoe kon dit gebeuren?“ Maar ze weten allemaal donders goed hoe het is gebeurd, de hele wereld weet wat er is gebeurd. En als dit allemaal nooit had plaatsgevonden, dan had deze nep rechtszaak niet plaats hoeven vinden, want dan was islam geen probleem voor ons geweest en was Amsterdam misschien nog een favoriete toeristische stad geweest en geen stad waar homoseksuelen niet meer over straat durven, omdat ze in elkaar worden geslagen door moslim-bendes.

De zelfverklaarde Nederlandse elite gaat tot het uiterste om het vege lijf te redden en gaat zelfs zo ver dat ze bereid is om de basis van onze democratie, de vrijheid van meningsuiting, te ondermijnen. En dat alles voor een verrotte ideologie die niet alleen dood is, maar zo ver ontbonden dat het lijk van de multiculturele samenleving begint te stinken. En u herkent die geur: het is de penetrante mix van eigendunk en lafheid waar we allemaal helaas maar al te bekend mee zijn geworden.

Hier in Groot-Brittannië kennen we dit maar al te goed. We hebben hier 12 jaar onderdrukking gehad en herinneren ons nog goed dat meneer Wilders hier de toegang is ontzegd, omdat onze overheid boog voor schreeuwerige en dreigende moslims die daardoor in staat waren om de vrijheid van meningsuiting in een vrij land aan banden te leggen en daar mee wegkwamen, omdat ze anders wel eens beledigd zouden kunnen worden.

Wat een gedachte! Waarom zouden moslims niet beledigd mogen worden? Wat zijn het eigenlijk? Kleine kinderen? Niemand interesseert het een moer of de rest van ons wellicht beledigd is, omdat onze cultuur wordt verziekt door een groepje totalitaire religieuze fanatiekelingen, en daarover het zwijgen wordt opgelegd.

En daarom gaat deze rechtszaak niet alleen om Nederland, hij gaat ons allemaal aan. De Nederlandse bevolking heeft een welverdiend imago van tolerantie en gastvrijheid, de kwaliteiten die de Nederlanders in de chaos heeft gestort waarin ze zich nu bevinden. Daarom is Nederland wat verder op weg naar de multiculturele dhimmitude dan de meeste andere landen, maar vrijwel iedereen volgt deze weg en als we deze weg blijven volgen, dan eindigen we allemaal op ditzelfde vreselijke kruispunt in een andere rechtszaal, in een ander land. Het is allemaal een kwestie van tijd.

Angst voor de vrijheid van meningsuiting is een symptoom van een nerveuze, gespannen en oneerlijke samenleving, en dat is waar we nu in leven. In de gehele westerse wereld hoor je hetzelfde zielige verhaal. We hebben te maken met overheden en politie die kruipen voor islam en onze vrijheden inperken vanwege diezelfde islam. We hebben media die niet eens de woorden islam en terrorisme in een zin durven te combineren, terwijl beide woorden net zo met elkaar verbonden zijn als een Siamese tweeling.

In plaatst daarvan zien ze het als een roeping om meneer Wilders af te schilderen als extreem rechts via een politiek correcte lastercampagne die tegenwoordig journalistiek wordt genoemd. De politiek correcte BBC heeft de rechtszaak zelfs verzwegen.

Een ieder die niet kwaad is en zichzelf er niet voor schaamt dat deze rechtszaak heeft plaatsgevonden, heeft niet het recht om in een vrij land te wonen. De rechtszaak heeft een zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis achtergelaten en het wordt alleen maar erger. Want partijdige rechters hebben niet alleen de getuigen genegeerd die meneer Wilders nodig had om zichzelf te verdedigen, maar het tijdstip van de rechtszaak zou ook voor smet op de verkiezingscampagne van de PVV moeten zorgen en hem zoveel mogelijk moeten hinderen om zijn standpunten aan de kiezer voor te leggen.

Deze man is een held en geen crimineel. En het wordt tijd dat de rest van ons opstaat en dit luid en duidelijk bevestigt, want er staat veel te veel op het spel om nog langer correct te zijn en er staat te veel op het spel om nog langer bang te zijn. Dit intellectuele terrorisme moet stoppen, onze erfenis wordt onder onze voeten verkocht door mensen die geen enkel eigendomsrecht hebben. We staan op het punt om voor onze kinderen en kleinkinderen te beslissen of we ze willen laten opgroeien in een samenleving waarin we zelf niet eens geboren zouden willen worden. Immoreler en laffer als dit kan het niet worden.

In de Engelse taal hebben we een uitspraak die „Nederlandse moed“ wordt genoemd. Het is geen echte moed, het is het soort moed dat je krijgt als je te diep in het glaasje hebt gekeken. Nu ontstaat een nieuwe uitdrukking: „Nederlands recht“. Het is geen echte rechtspraak, het is het soort recht dat je krijgt na een overdosis multiculturele indoctrinatie en wanneer je ruggengraat compleet is verdwenen.

Schaam je, Nederland, schaam je, westerse media, dat er geen golf van verontwaardiging is geweest tegen deze absurde aanval op de basis van onze vrijheden en het diepst zouden zich de partijdige rechters moeten schamen!

Vertaald uit het Engels door:
“bezorgde burger”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO Pat Condell: Over de zaak Geert Wilders (+ volledige NL-vertaling!)

 1. joga zegt:

  Daarom stem ik en miljoenen met mij op 15 maart PVV. Elke andere partij, behoudens FvD, VNL en SGP, behoort tot de categorie landverraders met groen-links en denk voorop.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  soms is een uitroepteken zelfs teveel…
  het is gezegd en ’t was genoeg !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Jean zegt:

  Hopelijk worden zowel de linkse politiekers als die linkse rechtbanken grondig afgestraft want wij EISEN dat politiek én rechtbanken handelen in het belang van onze veiligheid en die veiligheid is onbestaande met die massa moslims/islamieten.
  Een schande voor de westerse politiek dat er moslims in aanwezig zijn.

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  Nou! Dàt kunnen we er dan mee doen…
  Die Engelsen….met hun “Nederlandse moed…”, en “Dubbel Dutch….,” waarschijnlijk nog in het hardleerse achterhoofd.
  Ja, ze zijn nog steeds niet vergeten dat wij ze de grootste vernedering in hun hele bestaan hebben toegebracht toen wij die ketting bij Chatham hebben stuk gevaren!
  Pat Condell kennelijk ook al niet…

  Ik zou daarom zeggen, Man trek eens ’n nieuw overhemd aan voordat je weer de neiging krijgt ons de les te lezen, want dit overhemd kennen we nu wel, na al die ellelange monologen waarbij je het zo ontzettend goed wist te zeggen. Jammer dat het allemaal zo “binnenkamers” bleef.
  Als ik het zo goed als Pat had geweten, had ik een cursus “Spreken in het Openbaar”
  gevolgd en was ik nu premier van Engeland plus alle verdere Dominions, inclusief alle voormalige Nederlandsche Koloniën bij elkaar….

  Zo. Ik heb mijn Hollandse patriottenhart weer geuit. Je bent Geus of je bent het niet…!
  NL ’n beetje kleineren terwijl ze door ons 10 X een slag in de rondte en tegelijk
  driedubbeldwars werden genaaid in de eeuw vóór de Gouden Eeuw.
  En dàt de hele eeuw lang!
  Wat is me dat nou!

  Overigens heeft de goede man helemaal geen enkel gelijk.
  Hij schrijft bijvoorbeeld dat héél Nederland zich moet schamen…!
  Waarvoor ?…. Natuurlijk was die golf van verontwaardiging er wel.
  Meneer Pat Condell maakt hier de algemene en vaak voorkomende grote fout om ’n héle bevolking over één kam te scheren.
  Héél Amerika, Héél Nederland. Héél Duitsland… Weet je wel.
  Daarom moesten honderdduizenden onschuldige Duitse burgers vernietigd worden omdat ze zogenaamd allemaal nazi waren…
  Dit tijdens de massale bombardementen waarbij die Engelsen ook al diezelfde gevaarlijke gedachte maar niet uit hun kop konden krijgen dat héél Duitsland fout was!

  Die bombardementen die overigens geen enkele invloed op de verdere ontwikkeling van de oorlog hebben gehad…
  Gevaarlijke redenatie dus.

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Wat een onzin. Pat Condell heeft die uitdrukkingen niet bedacht. En moet hij dan na iedere zin zeggen: “Not all the Dutch of course”? Moet hij politiek correct gaan worden? Wij hebben ook uitdrukkingen over de Engelsen en toen Wilders daar geweigerd werd, hadden wij ook harde kritiek op Engeland. We zijn toch geen sneeuwvlokjes? Nederland maakt zich met dit proces te schande, klaar uit.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je hebt gelijk,D.G., maar ik voel ergens wel mee met de argumenten van Paul.
    Het blijft jammer, dat de argumenten van de Policor , althans voor het buitenland, zó dominant lijken, dat de ónze er door worden ondergesneeuwd.
    Komt grotendeels nog steeds door de opstelling van het establishment in o. m. het Wilders-proces, zoals Condell zelf al aangeeft.
    Realistisch Nederland zal zich moeten bezinnen op een strategie om hierin een kentering teweeg te brengen.

    Like

  • Harry zegt:

   Ach , generaliseren doen we toch allemaal , Paul .
   Anders krijg je toch een verhaal dat niet leesbaar , of om aan te horen is , als je alles moet larderen met uitzonderingen ?

   En , wat het verleden betreft , we hebben mogelijk wel eens wat veldslagen gewonnen , maar uiteindelijk hebben de Engelsen de halve wereld beheerst .
   Nou stelde dat ook allemaal niet zoveel voor , vaak .
   Ik heb in Malakka gewerkt , Maleisië .
   Dat was een Portugese kolonie . Er zaten ELF Portugese soldaten .
   Toen kwamen de Nederlanders , met VEERTIEN soldaten en verjoegen de Portugezen .
   Daarna kwamen de Engelsen met ZEVENTIEN man en werden wij verslagen .
   Het fort had muren van effe twee meter hoog , stelde dus niks voor !
   Een soort tropisch madurodam , zeg maar .

   Enne , een beetje kritiek op ons moeten we toch ook kunnen velen ?

   Denk eens aan de uitdrukking “Dutch treat” .
   Iemand geeft een feestje en dan moet je je eigen voer en drank meebrengen of je eigen portie betalen .
   Dat komt toch ook niet uit de lucht vallen ?

   Heb dat in mijn omgeving ook .
   Iemand organiseert een buurtfeest , hij zorgt voor de Fanta en de Cola en ik mag de hapjes en de sterke drank betalen .
   En ik heb nog wel de pest aan feesten !
   Nee , er zit best een kern van waarheid in , hoor .
   We zijn een volk van krenten .

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste mensen. Ik wilde zelfs schrijven “Lieve Vrienden” maar dat gun ik D.G.Neneree dan weer niet, dus laten we het maar zo houden.
   Ik heb mijn reactie nog eens doorgenomen en vond dat er toch best wel veel in staat wat helemaal geen onzin is… Nietwaar DG? Goed lezen jongen.
   Dank voor jullie reactie.
   Ik ben het met jullie eens dat ook ik hier generaliseer tegenover generaliseren.
   Maar ik blijf toch heel boos op die Engelsen die zich schuldig hebben gemaakt aan de grofst mogelijke oorlogsmisdaden en er gewoon mee weg konden komen…
   Wij deden dat óók hoor, maar dat was indertijd tenminste nog man tegen man.
   Denk je eens in wat ’n werk dàt geweest moet zijn…

   Natuurlijk heeft dat weer niks te maken met Pat, maar ik kom nooit zonder ruzie weg als ik weer eens in Londen ben of zo.
   Die vervloekte eigendunk van ze… of van mij. Kan ook natuurlijk…
   Het vervelende is namelijk dat je zo moeilijk uit kunt halen op straat want je wordt er onder de voet gelopen door de Djellaba’s, Boerka’s en andere lange jurken en die baarden die steeds maar over je gezicht strijken… Vreselijk!
   Enfin, nog een laatste opmerking.
   Politiek correct heeft niks met de échte feiten te maken, dus wat DG daarmee bedoelt…?

   Weet je wat ’n echte schande is?
   Dat ze juist in het land van Pat ’n Sharia-Rechtspraak hebben en wij dus niet.
   Hier wordt aan alle kanten gesjoemeld maar de toestanden zoals de Engelsen die in hun eigen land hebben laten ontstaan…. zijn ongelofelijk beschamend.

   “Groot Brittannië” noemen ze dat daar…
   Laten we bidden en hopen dat de Engelsen de kracht vinden om zich daar zo nel mogelijk van te verlossen…

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Geweldig hoe pat condell deze “zaak” verwoordt.

  Like

 6. scherpschutter zegt:

  Ik heb Geert Wilders gevraagd om een button met het opschrift: “PVV”, om duidelijk zichtbaar op mijn jas te dragen. Ik heb nog geen antwoord gekregen maar, dat zouden meer mensen moeten doen

  Like

  • BertG. zegt:

   Die poging heb ik ook gedaan met hetzelfde resultaat, geen reactie.
   Ook al geprobeerd (meerdere keren) om me voor een nieuwsbrief in te schrijven, de 1ste moet ik hier nog binnen krijgen.
   Maar verder moet ik er alle vertrouwen in hebben, en of ik een donatie wil overmaken.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Koop vooraf ’n zogenaamd “steekvest” tegen messteken,
   (Bescherm vooral je nek en hals).
   Schaf voor alle zekerheid ’n kogel- en scherfwerend vest aan.
   Ik zou er maar 2 over elkaar aan doen als ik jou was, want zij hebben Kalasjnikovs met oorlogsmunitie.

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Niets aan toe te voegen. 15 maart 45 zetels op zijn minst voor Geert Wilders. Nog 4 jaar wachten en multi cultureel getraineerd worden gaat te lang duren. De kritische massa is bereikt. In heel Europa staat de politiek correcte etterbuil op springen.

  Like

 8. scheermes zegt:

  Gelukkig dat er mensen zijn als PAT CONDELL die de WAARHEID op DEZE wijze voor het voetlicht kunnen brengen!! GEWELDIG VERWOORD!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Pies, ja man, het is zo.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Landverraders vieren hoogtij binnen de overheid !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s