VIDEO: Voorproefje interview Geert Wilders met WNL

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Voorproefje interview Geert Wilders met WNL

 1. 4sjun zegt:

  Het belooft wat. Geert Wilders zou de zaak nog kunnen verduidelijken door te stellen dat islam zich als Januskop presenteert. Een politeke ideologie die zich als religie presenteert als dat zo uitkomt. Door middel van boodschappen met dubbele binding hier nader van voorbeelden voorzien http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=44&t=14&p=371&#p371) maakt het kritiekloze volgelingen van Mohammed rijp voor gebruik van geweld. Dat gelukkig de meeste moslims hierin veel beschaafder zijn dan hun profeet en zijn gezellen doet weinig af aan het zaad dat gezaaid wordt door middel van koran, hadith en soenna zonder welke de koran nauwelijks verstaan en begrepen kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, hier staan wij achter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Go for it Geert leg ze maar nog een keertje uit waar de islam voor staat want vele landgenoten snappen het nog steeds niet. Hoe meer islam hoe minder vrijheid en veiligheid. En die moskeeën en boerka’s vervuilen ook het uitzicht.

  Geliked door 1 persoon

 4. Edjan zegt:

  Ik reken het nog eens voor:

  Op dit moment: 1,3 miljoen mohammedanen (ik ga niet uit van de 900.000 van onze overheid)
  Dat zijn 7,6% en 11,5 virtuele zetels in de tweede kamer. En mohammedanen worden nu in stilte al opgeroepen om op DENK te gaan stemmen.

  Met een gematigd groeipercentage van 5% per jaar door immigratie en geboortenoverschot zitten ze in 2027 op 2,1 miljoen dus 12,5% en 19 zetels.
  De PVV zal dan best wel meer dan 50 zetels hebben, maar er is een (nachtmerrie) scenario denkbaar waarin de socialisten voorop, maar ook de (over het “midden” mummelende) christenen en óók de liberalen, samen met DENK een regering gaan vormen. DENK zal een klein aantal sleutelministeries krijgen zoals onderwijs (indoctrinatie) en de invoering van de sharia zal vol los gaan. In 2035 zijn we dan een volledig islamitisch land.

  Islam = levensgevaarlijk en dan vooral de zgn “gematigde” islam.

  Geliked door 3 people

 5. Sabeltant zegt:

  Goed dat u uitlegt dat het niet om de mensen gaat maar om de ideologie.
  De islam is het probleem, niet de mensen.

  Niemand kan u aanklagen voor kritiek op een ideologie, niemand.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  De uitdrukking op het gezicht van Nieman, hoewel hij het probeert neutral te houden, geeft aan dat hij op het puntje van zijn stoel zit om Geert te betrappen op een misvatting, zodat hij een lading van verdekte mondelinge aanvallen op hem af kan schieten. De laatdunkendheid straalt er vanaf en het is zelf in dit kleine stukje duidelijk dat Niemand totaal anders denkt dan Geert.

  Dat mag hij, maar ik ben benieuwd naar de rest van het interview. Geert hoeft zich nergens uit te redden. Als hij zo stoïcijns blijft antwoorden als nu, dan is hij Geert ten voeten uit en dan krijgt Nieman(d) zijn evangelie in de rest van het gesprek nog gelezen. Geert heeft lak aan die hele Nieman, want hij weet ook wel wat het vooropgesteld doel van deze linksstiechel is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s