Viktor Orbán wil asiel voor politiek vervolgden in Europa

screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

In zijn jaarlijkse toespraak over de toestand van de natie op 10-02-217 in Boedapest toonde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) eens te meer zijn feeling voor de realiteit in Europa en zijn wil zich voor de burgers in te zetten. En niet alleen voor die van zijn eigen land. De linkse media schuimbekken, want hij heeft het niet alleen “gewaagd” om de wereldwijd ten nadele van alle westerse landen agerende NGO´s, die een “wereldwijd netwerk” zouden spinnen om “honderdduizenden migranten” in Europa aan te leveren, aan te vallen, maar ook de hen ondersteunende media. Andere zaken voor de lynch-pers om zich over op te winden: Orbán stelt zich voor het eerst open voor de opname van vluchtelingen. Echter niet voor de beschermelingen van links, maar voor iedereen die door haar vervolgd wordt. 

pi-news

De Hongaren zouden een rebellie achter de rug hebben, ze zouden wellicht de eersten geweest zijn die in 2010 in opstand zouden zijn gekomen. In de daaropvolgende zeven jaar zou het land een “eigen politiek-economisch systeem naar eigen smaak hebben opgebouwd, dat toegespitst zou zijn op Hongarije”, aldus de minister-president. Hongarije zou het IMF “naar huis gestuurd” hebben en multinationale ondernemingen hebben belast. Het jaar 2016 zou met de Brexit en de verkiezing van Donald Trump hebben bewezen dat de globale wereldorde wel degelijk te veranderen zou zijn. Op veel plaatsen zouden de mensen de hoogmoed en overheid en de dwang van utopieën zat zijn, maakte hij net zo duidelijk als dat Hongarije met zijn politiek van de gesloten grenzen tegen de doctrine van de regering-Obama en Brussel in ook Europa beschermd zou hebben.

Hongarije zou echter op ieder moment bereid zijn om “echte vluchtelingen” op te nemen, aldus de regeringschef. Namelijk diegenen, die in Europa op grond van hun niet systeem-conforme mening politiek vervolgd zouden worden, die door liberalisme, politieke correctheid en goddeloosheid in hun vaderland zouden moeten vluchten. Hij zei letterlijk:

“Al die van schrik vervulde Duitse, Nederlandse, Franse, Italiaanse politici en journalisten, die christenen die gedwongen werden hun vaderland te verlaten, die hun Europa in hun eigen vaderland zijn verloren, zullen haar bij ons terugvinden.”

Dat is uiteraard bloed voor de jagende meute en dus wordt Orbán door de media ook al gegeseld. Hem laat dat echter vermoedelijk koud, want dit bevestigt alleen maar zijn woorden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Hongarije, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Viktor Orbán wil asiel voor politiek vervolgden in Europa

 1. Mirjam zegt:

  Valt het jullie niet op hoeveel de ‘nieuwe leiders’, die de wereld moeten redden, op elkaar lijken qua gedrag, inzicht, doorzettingsvermogen, waarheidsvolging en ga zo maar door. Het is zo opmerkelijk. Vergelijk ze maar met elkaar: Trump, Wilders, Le Pen, Frauke Petrie, Orban, en ooit NIgel Farage, maar ook ondersteuners zoals Pat Condell en ga zo maar door…

  Like

 2. Japio zegt:

  Zit er al langer over na te denken om te verkassen naar Hongarije.

  Geliked door 1 persoon

 3. carthago zegt:

  Orban zaait hoop!

  Like

 4. gezahe zegt:

  Orbán kletst maar wat. De meerderheid van de Hongaren wil geen immigranten uit West Europa, die net zogoed de identiteit van het land aantasten en ook om andere redenen. Hongaren willen Hongarije Hongaars houden en hoe doe je dat, juist, enkel met Hongaren! Een homegene ethnische Hongaarse samenleving dus.

  Daarnaast is Hongarije lid van de EU, dus het is al onzin om van “vluchtelingen” te spreken. Het is politieke retoriek niets meer, niets minder.

  Wie wegrent is een lafaard en het niet waard om toegelaten te worden in welk land dan ook. Dat zou neerkomen op hetzelfde gedrag als die jonge kerels uit Syrië en andere gebieden. Wat door de groep waar Orbán het over had, sterk afgekeurd word. Dus het zou hypocriet zijn om dan zelf weg te lopen voor de strijd.

  Trouwens er worden geen mensen op zulk een wijze vervolgt in West Europa, dat vluchten noodzakelijk is.

  West Europianen moeten de strijd aangaan met de links liberale elite en de eigen volkeren en landen bevrijden inplaats van weg te rennen naar Oost Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • koos zegt:

   Je hebt gelijk dat het laf is. Maar het culturele verschil tussen ons en de Hongaren is zeer klein vergeleken met de verschillen tussen de Hongaren en de vluchtelingen uit moslimlanden.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Viktor Orbán behoort bij de echte leiders, Leiders die geschiedenis schrijven. Leiders van het kaliber Churchil, Vaclav Havel, Michail Gorbatsjov, Golda Meir, Mahatma Gandi, Charles de Gaulle enzovoorts. Leiders die er toe doen. Leiders die spreken met het hart van het volk. Geert Wilders zit ook in dat rijtje. Gaat gebeuren. Van een figuur als Pechtold ga je toch rillen. Mensen met een rechte rug die niet de lobby groepen en de corporaties dienen maar het volk. Zet daar een figuur als Timmermans en de rest van het EU zooitje naast en je begrijpt wat ik bedoel. Dat zijn toch werkelijk de aller aller laatsten waar je de toekomst van je kleinkinderen aan toevertrouwd.

  Like

 6. Mary zegt:

  Heel goed, hij zet de deur open voor werkelijke slachtoffers.

  Like

 7. Hendrik zegt:

  moslims geef je geen asyl, al hun oorlogen zijn het gevolg van hun geloof en de volksaard. Laat ze lekker hun eigen ellende oplossen

  Geliked door 2 people

 8. D. G. Neree zegt:

  Het laat hem niet alleen koud, maar dit is m.i. een bewuste provocatie en een sneer. Vooral dat vluchtelingen opnemen, lol!

  Like

 9. Dit is echt weer Viktor die dit heeft bedacht.

  Like

 10. Jan zegt:

  Burgemeester Laszlo Toroczkai van Asotthalom, Hongarije is de terreur van binnendringende moslimveroveraars meer dan beu en laat op het jacht maken door premiejagers op paard

  ….
  …He has introduced a zero-tolerance policy against all migrants, saying that the very future of Europe is at stake because of people he calls Muslim ‘invaders’ and ‘future terrorists’, and has vowed to stop this movement of people.

  ‘It is very important for the village to preserve its traditions,’ he says. ‘We can see large Muslim communities in western Europe that haven’t been able to integrate — and we don’t want to have the same experience here.’…
  …..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4213822/The-EU-country-cracked-Muslim-migrants.html?ito=embedded

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s