Britse regering stopt de opname van minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen”

screenshot_1

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Britse regering stopt met haar programma om minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” op te nemen. Dit in tegenstelling tot Duitsland, dat herinnert aan de tijden van de goudkoorts in Alaska; nog dagelijks stromen er duizenden het land binnen, onder hen onbegeleide minderjarige vluchtelingen, de asielindustrie bloeit, de politiek maakt zich zorgen om het welzijn van vreemde kinderen. Een feit is, dat Duitsland het enige land ter wereld is dat het woord humaniteit op grond van de Merkel-doctrine nog met hoofdletters wil schrijven.

politikstube

Het is inmiddels tot in het kleinste bergdorp in Afghanistan bekend dat ouders hun kinderen alleen maar vooruit hoeven sturen, zodat zij in een Europees land terechtkomen, daar volledig verzorgd worden en daarna de familie kan nakomen.

Dat veel van deze jongeren reëel gezien als volwassen zijn, moge duidelijk zijn, temeer omdat de minderjarigen wel heer erg volwassen overkomen met hun volle baarden. De kosten voor een onbegeleide minderjarige “vluchteling” bedragen in Duitsland inmiddels € 3000,- tot € 6000,- per maand. Moeten we onszelf dat aandoen? Schijnbaar wel, anders zou de asielindustrie werkloos zijn en de goedmenschen zouden beroofd worden van het object van hun zorg en zich heel erg akelig voelen.

Wat in Duitsland onmogelijk zou zijn, alleen al vanwege de humaniteit, kan probleemloos in Groot-Brittannië: de Britse regering stopt met haar programma van de opname van minderjarige onbegeleide “vluchtelingen”.

Daarover bericht de “Deutschlandfunk” van 09-02-2017:

Minister van Justitie Rudd motiveerde de stap ermee  dat ouders aangemoedigd zouden kunnen worden hun kinderen naar Europa te sturen. Het opnameprogramma zou ook als een prikkel werken voor mensensmokkelaars. Groot-Brittannië zou daarom niet – zoals werd aangekondigd door de voormalige premier Cameron – 3000, maar slechts 350 jongeren opnemen. Minister Rudd wees bovendien op gebrekkige onderbrenging- en verzorgingsmogelijkheden. Tot nu toe zijn er 200 minderjarige “vluchtelingen” alleen naar Groot-Brittannië gekomen. De aartsbisschop van Canterbury, Welby, bekritiseerde de beslissing. Men zou zich moeten verzetten tegen de trend om in de vluchtbeweging van wanhopige mensen een bedreiging voor de identiteit en de veiligheid te zien.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Britse regering stopt de opname van minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen”

 1. Golden Girl zegt:

  Dan verzorgd die aartsbisschop Welby ze toch lekker?
  Minderjarige vluchtelingen, al zijn ze grijs en rimpels ze blijven zeggen dat ze minderjarig zijn

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Die aartsbisschop Welby zou zich ’s in e.e.a. moeten verdiepen dan zou-ie kunnen weten dat de mohammerdaan geen andere religies duldt en zeker geen uitzondering maakt voor Anglicanen. Een man in zijn positie had dit natuurlijk al lang moeten weten, de onnozele stumper.

  Like

 3. Zijn ze wel een beetje laat mee. Ze zijn langzamerhand mee overspoeld met die bejaarde kleuters.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Een feit is, dat Duitsland het enige land ter wereld is dat het woord humaniteit op grond van de Merkel-doctrine nog met hoofdletters wil schrijven.

  Maar dan toch niet wat de eigen bevolking betreft!

  Like

 5. NEE, DIE MOGEN VERREKKEN.!!!!!

  Like

 6. Zie hier hoe vrij een land wordt als ie EU-vluchteling wordt.

  Like

 7. Pingback: Britse regering stopt de opname van minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s