Wilders: Nederlanders voelen zich niet meer vrij in eigen land

screenshot_86

(Door: Chris Klomp & Hanneke Keultjes)

Geert Wilders heeft in een gesprek met de omroep Wakker Nederland opnieuw gezegd dat Nederlanders zich niet meer vrij voelen in eigen land. Hij doelt daarmee op de in zijn ogen grote invloed van de islam. Hij stelt dat hij veel verontrustende berichten krijgt van mensen in Nederland die zich grote zorgen maken over de toekomst. 

,,Dit land is gekaapt en wij moeten ons land terugveroveren”, zo stelde Wilders in het interview. ,,Wij raken onze cultuur kwijt. De islam hoort niet in Nederland.”

De leider van de PVV benadrukte opnieuw dat hij moskeeën wil sluiten en de Koran wil verbieden. ,,De islam is een ideologie die wij niet meer moeten toestaan. Als er in Nederland nazi-kerken zijn, dan zou de wereld te klein zijn. De islam is zo nodig nog gevaarlijker. We moeten ons verweren tegen de islamisering van Nederland. Ik vind dan ook dat wij onze grenzen weer moeten bewaken. Zorgen dat de mensen niet binnenkomen. Anders bestaan wij aan het einde van deze eeuw niet meer.”

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, Patriottisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wilders: Nederlanders voelen zich niet meer vrij in eigen land

 1. Edjan zegt:

  citaat: …”Anders bestaan wij aan het einde van deze eeuw niet meer.”

  Uitgaande van een stabiele bevolking van 17 miljoen en
  een nu aanwezige mohammedanen populatie van 1,3 miljoen, én
  een (gematigd geschatte) aanwas onder de mohammedanen van 5% per jaar (door immigratie en geboortenoverschot)
  Zijn er 8,5 miljoen mohammedanen in Nederland over 38 jaar dus in 2055. De helft van de inwoners is dan mohammedaan. Sluit maar even de ogen en probeer het vóór u te zien.

  Maar al veel eerder zullen er grote moslimpartijen ontstaan. DENK is nu in theorie al goed voor 11,5 zetels en de mohammedanen worden in stilte al opgeroepen om DENK te stemmen. En het zal niet lang meer duren of de rooien gaan met hun lievelingen samenwerken. En ook de christenen (doe toch niet zo extreem, het valt allemaal best wel mee, welke islamisering er is geen islamisering, het zal allemaal wel goed komen, we moeten meer in het midden blijven) díe christen dus. En vlak de liberalen ook niet uit qua moslimknuffelarij. En dat zou goed al in 2022 kunnen gaan spelen. Dat we dus de eerste moslimregering kunnen gaan krijgen.

  Het is geen 5 voor 12 meer. Het is 12 uur. Maar ik moet mijn verhalen meer een happy end geven, hoorde ik laatst. Dus: Nederland zal goed gaan stemmen en Wilders een hoop invloed geven en de mohammedanen instroom zal geleidelijk opdrogen, de no-go-areas zullen weer bij Nederland gaan horen en mohammedanen die hier niet willen meedoen, worden het land uitgeknikkerd. En zo zal Nederland NIET wegzakken in de middeleeuwen en blijven wetenschap en techniek voor een hoge welvaart voor veel mensen zorgen. Want als we wegzakken in de middeleeuwen zullen we er nooit meer uit kunnen komen, ook niet als de mohammedanen over pakweg 1000 jaar het licht gaan zien want de industriële revolutie kan geen tweede keer meer.

  Shit! Heb ik het happy end weer bedorven!

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Uitgaande van een stabiele bevolking van 17 miljoen en
   een nu aanwezige mohammedanen populatie van 1,3 miljoen, én een (gematigd geschatte) aanwas onder de mohammedanen van 5% per jaar (door immigratie en geboortenoverschot) zijn er 8,5 miljoen mohammedanen in Nederland over 38 jaar dus in 2055. De helft van de inwoners is dan mohammedaan. ”

   De berekening klopt niet. Volgens deze berekening van de bevolkingsaanwas zijn er in 2055 niet nog maar steeds 17 miljoen Nederlanders, maar ruwweg een slordige 25 miljoen. Dan is 8,5 miljoen niet de helft, maar plusminus een derde. Wat trouwens ook veel te veel is en op zichzelf al een gevaar voor onze vrijheid, veiligheid en cultuur.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Daarom schreef ik ook: “uitgaande van een stabiele bevolking van 17 miljoen”.

    Overigens is uw schatting van een totale bevolking van 25 miljoen in 2055 helemaal zo gek nog niet want die gaat uit van een bevolkingsaanwas van 1% per jaar in zijn totaal. Om dan de getalsmatige overname van Nederland uit te rekenen moet je wat meer uit de kast halen. Dat wordt dan 2085.

    Overigens zou de politieke overname al in 2025 kunnen beginnen.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Daarom schreef ik ook: “uitgaande van een stabiele bevolking van 17 miljoen”.

    Onzin, Edjan! Je kunt niet de islamitische bevolking met 7,2 miljoen laten groeien tot 8,5 miljoen en toch de totale bevolking gelijk laten op 17 miljoen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Köhler, joh, doe dan eens voor hoe het volgens jou wel moet? “Onzin” roepen kan ik ook wel. Laat eens wat zien?

    Ik heb inmiddels een wat meer betrouwbaardere berekening gemaakt, want er klopte idd iets niet aan de vorige:
    uitgaande van
    17,3 miljoen totale bevolking nu
    1,3 moslims nu,
    16 miljoen blanken nu
    groei blanken -0,5% jaarlijks (dus een kleine krimp)
    groei moslims +5% jaarlijks

    2030 mo 2,45 bl 15
    2040 mo 4 bl 14,3
    2050 mo 6,5 bl 13,6
    2060 mo 10,6 bl 12,9
    2070 mo 17,2 bl 12,3
    2080 mo 28,1 bl 11,7

    Dus rond 2065 moslimmeerderheid.

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Edjan
   Naarmate de islam haar greep op de samenleving versterkt zie ik de ”moslimknuffelarij” in omgekeerd evenredige zin ook steeds meer afnemen.
   Als eerste bij autochtone mensen in de stedelijke wijken van de Randstad die de laatste decennia zijn overspoeld door moslims. Dat is al een hele tijd het geval.
   Als tweede bij veel oudere mensen op het platteland, die het nieuws goed bijhouden en voordien PvdA en CDA stemden. Dat is een ontwikkeling die al enige jaren gaande is.
   Als derde bij steeds meer jongeren en hoger opgeleiden onder de liberalen.
   Dat zien wij de laatste tijd gebeuren.
   En als vierde ook bij steeds meer christenen. Zie islam-manifest SGP.
   CU en CDA zullen dit ook moeten wanneer zij hun geloofwaardigheid willen behouden.
   Het initiatief daartoe zal niet uit de kaders komen, maar vanuit de leden. En politieke partijen, die nog een leden-structuur hebben, zullen ook naar deze leden moeten luisteren en bij gevolg ook steeds kritischer worden naar de islam en de EU.
   Zo niet dan veroordelen zij zichzelf tot marginaliteit; zie PvdA.
   Of tot interne conflicten; zie SP.
   Of tot wereldvreemde luchtfietserij en gebakken lucht; zie GL.

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Hier wat getallen gecorrigeerd naar Köhler 🙂
    Uitgaande van een totale bevolking nu van 17 miljoen en een mohammedanen populatie van 1,3 miljoen. Een bevolkingsgroei van de mohammedanen van 5% per jaar en een bevolkingsgroei van de totale bevolking van 1%. Allemaal best wel gematigd, lijkt me.
    2030

    Like

   • Edjan zegt:

    Hier wat getallen gecorrigeerd naar Köhler 🙂
    Uitgaande van een totale bevolking nu van 17 miljoen en een mohammedanenpopulatie van 1,3 miljoen. Een bevolkingsgroei van de mohammedanen van 5% per jaar (door import en geboortenoverschot) en een bevolkingsgroei van de totale bevolking van 1% (grotendeels door de mohammedanen veroorzaakt) Allemaal best wel gematigde aannames, lijkt me.
    2030 totaal 19,3 moslims 2,45
    2040 totaal 21,4 moslims 4
    2050 totaal 23,6 moslims 6,5
    2060 totaal 26 moslims 10,6
    2070 totaal 28,8 moslims 17,3
    2080 totaal 31,8 moslims 28,1
    2085 totaal 33,4 moslims 35,9

    Like

   • Edjan zegt:

    CONCLUSIE: als we zo doorgaan als nu:
    In theorie zijn we rond 2082 volledig verdrongen en rond 2065 is de meerderheid al moslim.
    2065 totale bevolking 27,4 en mohammedanen 13,5.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zo zie je maar. Je kunt niet vroeg genoeg met een happy end beginnen wil je een tevreden publiek achter je laten in de zaal.
    Tussen haakjes. Hoe je dat allemaal kunt berekenen is mij ’n raadsel.
    Ook daarvoor mijn compliment.
    Natuurlijk steun ik je totaal.

    Ik heb net met Trump gebeld en hij zij nog, “Zeg tegen Edjan dat ik ruim voor 2065 in zal grijpen, sterker nog, ik heb al plannen om, als ik in april as. toch tegen de NAVO ga vertellen wat ze moeten doen, ze met uiterste klem op zal dragen die eliminatie van die moslim-populatie in NL eens met absolute voorrang ter hand te nemen….
    Zodat ik ’n vrij strand heb voor de invasie van Europa… vanuit Engeland natuurlijk.
    Ik wil dat e.e.a. voor de verjaardag van mijn vrouw geregeld is.”

    Zo, is dàt ’n happy end of hoe zit het?
    Je zult zien dat iedereen hier het volkomen met me eens zal zijn en zal zeggen
    “Die Zwueste, die weet toch altijd zo prachtig uit de hoek te komen, je zou ‘m dr zo weer in schoppen…!” En met recht.
    Maar, het blijft wel ’n leuk verhaal, en ik denk zelfs zeker te weten dat het toch ’n keer zo gaat gebeuren…

    Like

 2. Ik kan niet anders zeggen dat ik dit zelf ook zo ervaar. Geert heeft hier precies de gevoelige snaar bij de burgers geraakt. Zo is het.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Vlgs ‘Den Haag’ is bijna 6% van de NL’ers van de pislam. Beloofd nog wat als het 16% is!! (als je van de pislam bent, voelt deze zich wel NL’er??)

  Like

 4. Jean zegt:

  Hetgeen Geert Wilders zegt zeg ik al jaren: “grenzen sluiten en geen enkele islamiet nog binnenlaten enkel met duizenden per week afvoeren richting homelanden” want die smeerlapperij islam is dodelijk, wij respecteren onze kinderen, vrouwen en anders geaarden, wij walgen van perversiteit en pedofilie, wij zijn tegen elke vorm van geweld, dus……nu die smeerlapperij verdrijven uit ons land.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Geert heeft gelijk, sinds de enorme invloed die deze Nep Nederlanders op onze cultuur en samenleving hebben, voel ik mij in dit land niet meer thuis !!

  Like

 6. Edjan zegt:

  Ik heb inmiddels een wat meer betrouwbaardere berekening gemaakt, want er klopte iets niet aan de vorige:
  uitgaande van
  17,3 miljoen totale bevolking nu
  1,3 moslims nu,
  16 miljoen blanken nu
  groei blanken -0,5% jaarlijks (dus een kleine krimp)
  groei moslims +5% jaarlijks

  2030 mo 2,45 bl 15
  2040 mo 4 bl 14,3
  2050 mo 6,5 bl 13,6
  2060 mo 10,6 bl 12,9
  2070 mo 17,2 bl 12,3
  2080 mo 28,1 bl 11,7

  Dus rond 2065 moslimmeerderheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s