OP NAAR HET HIERNAMAALS…

screenshot_11

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in Relevant, het tijdschrift van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde)  dat ze bij de PVV niet precies weten wat ze vinden van de plannen van het kabinet om euthanasie bij voltooid leven toe te staan. Kamerlid Fleur Agema staat niet negatief tegenover de plannen van Schippers, maar vreest dat ouderen zich onder druk gezet voelen door die mogelijkheid. Wat als maatschappelijke druk de wens voor het zelfgekozen levenseinde versterkt of creëert? Eenzaamheid kan een duurzaam fenomeen zijn, maar in voorkomende gevallen is het ook omkeerbaar. Een levenseinde is dat niet.

Welnu, iedereen weet dat vandaag den dag heel veel oude lieden in behoeftige omstandigheden verkeren, waardoor de levensvreugd gedoofd en er weinig behoefte is het aardse bestaan nog langer te rekken. Dat alles dank zij onze harteloze Haagse bewindslieden, die den gesjochten bejaarden het liefst zo snel mogelijk naar het hiernamaals ziet heengaan. Dat scheelt ook weer in de pensioenen.

Dat ellendige mensch Pia Dijkstra van D66 is er rotsvast van overtuigd: “Er is een grote behoefte aan een wet die ouderen, die klaar zijn met het leven, in staat stelt op hun eigen manier waardig te sterven.”

Ze heeft een initiatief voorstel ingediend om dit te regelen. Ja, lezer, wanneer al die oude lieden op hun vijfenzeventigste jaar hun pijp aan Maarten geven, krijgen we meer ruimte. Ik ben alleen bang dat burgers straks allemaal op vijfenzeventigjarige leeftijd naar een inslaap-kamertje moeten. Goedschiks of kwaadschiks.

Die gewetenloze patjakkers in Den Haag kunnen daardoor meer Afrikaanse koppensnellers en paspoortloze criminelen huisvesten. Want, let wel, scherpzinnig lezer van E.J. Bron, er komen dan een heleboel woningen vrij en pensioenen hoeven niet meer te worden uitbetaald. Kijk eens aan: twee vliegen in één klap.

Edoch, het zoude wel fijn zijn wanneer al die Haagse bewindslieden een levensbeëindigende pil toegediend krijgen. Opgeruimd staat netjes. Als eerste komen Mark Rutte en Jesse Klaver  daarvoor in aanmerking.

Lezer, er zijn dagen dat ik het liefst het dekbed weer over mijn hoofd trek. Maar, gelukkig, in deze vreselijke tijd wil een goeie joint nog wel eens uitkomst brengen.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Relevant is een uitgave van de NVVE, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Postbus 75331, 1070 AH Amsterdam. Telefoon (020) 6200690

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op OP NAAR HET HIERNAMAALS…

 1. Marlies zegt:

  Hahahahaha, een goeie joint is altijd beter dan een verplicht einde, Driek. Weer mooi geschreven.

  Liked by 2 people

 2. peter zegt:

  We gaan er eerst maar eens voor zorgen dat Pia Dijkstra ook haar politieke einde tegemoet kan zien , Als je dat hoofd al ziet ,[niet te veel zout op de patat ] zo kijkt ze altijd . D66,weg ermee ,
  meelopers partijen zitten we niet op te wachten .

  Liked by 1 persoon

 3. Wil zegt:

  Beste Driek, jammer dat mijn uitkering weer omlaag is gegaan en ik geen geld meer over heb om een goede joint te kopen. Wellicht wachten op het voorstel, krijg ik wellicht een pilletje van het kabinet. Kan ik voor altijd dromen.
  Het ga u goed.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Ik ben alleen bang dat burgers straks allemaal op vijfenzeventigjarige leeftijd naar een inslaap-kamertje moeten. Goedschiks of kwaadschiks.

  Een optimistische gedachte.
  Immers, de pensioenleeftijd is inmiddels 67+, dus na ruim twee jaren AOW is het welletjes. Weg met die oudjes. Ze kosten alleen maar en zijn alleen maar tot last. Dus, met 70 naar dat kamertje, indien nodig gedwongen.
  Echter, het zou wellicht beter zijn voor Nederland als vrijwel de gehele kliek haagse onbenullen nu al, nog voor 15 maart naar zo’n kamertje zouden gaan. Gedwongen? Is ook goed.

  Liked by 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Driek.
  Ik zou het je nooit kunnen verbeteren.
  Beeldend geschreven.
  In gedachte zie ik je daar al in een machteloze reactie naar het dekbed grijpen, als Schippers en Pia Dijkstra aan je bed zouden verschijnen, maar zoals je zelf al aangeeft ze zullen snel vluchten voor de geestverruimende dampen van de joint!

  Gezamenlijk zullen we die verschrikkelijke politici met hun plannen voor het opruimen van de ouderen en het binnenhalen van die zwarte koppensnellers met die idiote botjes door hun stopkontakten (wat ze neus noemen…), de meest vreselijke dampen aandoen.

  Liked by 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Precies, je zorgt er voor dat ouderen zo weinig geld hebben dat het leven onbetaalbaar wordt en komt met een plan dat bepaalde medische behandelen niet meer uitgevoerd worden, want rendement is nul (is van een werkeloze ook, dus…..) en zie daar is die prachtige euthanasiewet van D666 die in alle behoeften voorziet.
  Op naar het slachthuis met Alexander Mengele als voortrekker

  Over rotwijf Pia Dijkstra: Pia Dijkstra werkte mee aan genocide

  Pia Dijkstra was betrokken bij genocide en mensenrechtenschendingen. Dit maakt haar voor het voorzitterschap van uitgerekend de Vaste Kamercommissie, die toeziet op het openbaar bestuur en de kwaliteit van onze democratie, volledig ongeloofwaardig. De D66’er was jarenlang bestuurslid en woordvoerder van de stichting Omroep voor Radio Freedom, nauw verbonden met het communistische AABN. Dijkstra zette zich in voor de ANC-zender Radio Freedom, gesticht en gefinancierd door de Sovjet-Unie.

  Radio Freedom was een cruciaal instrument in de Volksoorlog, de belangrijkste strijd van het ANC: resulterend in de genocide op 20.500 merendeels Zoeloes. Deze mensen behoorden veelal tot Inkatha, de belangrijkste concurrent van het ANC. Radio Freedom riep op tot het gebruik van molotovcocktails tegen burgers, aanslagen op treinen en het saboteren van verkiezingen door moordaanvallen. Radio Freedom diende om haat en geweld tegen politieke tegenstanders te verspreiden. Zo werd de leider van de grootste anti-apartheidsbeweging Inkatha, prins Buthelezi, aangemerkt als “slang” die moest worden vermoord. Daarnaast riep de zender op tot racistische haat en geweld in het bijzonder tegen Zoeloes en Afrikaners.

  Screenshot_13De zender waar Dijkstra (kleine foto) jarenlang voor werkte, moedigde ook het gruwelijk vermoorden van politieke tegenstanders met brandende autobanden aan, het zogenaamde ‘necklacing’ dat honderden levens kostte. Radio Freedom zette aan tot het gebruik van landmijnen tegen burgers. Om die reden verweet de Waarheidscommissie in 1996 het ANC “grootscheepse schendingen van de mensenrechten”.
  ….
  .https://ejbron.wordpress.com/2015/11/11/pia-dijkstra-d66-betrokken-bij-genocide-en-grootscheepse-mensenrechtenschendingen-dus-niet-aanvaardbaar-als-voorzitter-commissie-binnenlandse-zaken/

  Overigens, de D666 kliek en GL en Rutte en al dat socialistische gespuis waaronder ook de PvdA valt krijgen van mij geen pil, maar een waterboarding-kuur. Ik wil hen lang laten lijden en gruwelijk laten sterven zoals zij al een aantal mensen de dood hebben ingejaagd door hen het leven te vergallen http://www.joop.nl/nieuws/vaker-zelfmoord-door-bezuinigingen-ggz

  Liked by 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan, precies en daarom vind ik Pia Dijkstra doodeng. Er is al een wetsvoorstel van haar door de tweede kamer aangenomen om alle organen van rijkswege in te kunnen lijven als iemand niet bij de overheid heeft aangegeven dat hij/zij zijn/haar organen niet wil doneren na overlijden. Ik hoop dat de eerste kamer dit wetsvoorstel tegen houd.
   Pia Dijkstra zou berecht moeten worden samen met o.a. Freek de Jonge voor alle ellende wat ze in Zuid-Afrika hebben aangericht. En dat wat Driek schrijft had ik ook al bedacht en geeft me geen gemoedsrust.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Rook jij dan joints, Driek?!
  Heel goed: Dat is dan weer het zoveelste bewijs, dat wij van de Babyboom-generatie of daaromtrent op een andere manier ouder worden dan onze ouders en grootouders: Mondiger, ondernemender en experimenteler! Hè, dat vind ik nou nog eens een goed teken!

  Liked by 1 persoon

 8. scheermes zegt:

  ECHT aan te bevelen voor de linkse kerk!! Zij hebben de samenleving al GENOEG ellende en SCHADE bezorgd door hun stemgedrag en hun aanwezigheid en zalvend gezwets!! Alleen zou ik van vrijwillig levenseinde voor links ,toch een beetje (VEEL) dwang willen zien!!Nederland word hier ZOVEEL BETER VAN!!

  Liked by 1 persoon

  • scheermes zegt:

   SORRY !! Mijn welgemeende excuus voor BEETJE veel DWANG!! BEETJE MOET weg!! Veel dwang!! Omdat de LINKse kinderen in het stervensuur van hun EIGEN ouders het nog presteren ,om via machtiging de stem van hun eigen ouders nog te MISBRUIKEN!! Waarom!! Omdat vele ouders op die leeftijd ook wel inzien dat hun stem op de pvv de enige manier is om nederland te REDDEN van de ondergang!!Eindelijk zien ze het GROOTSTE gevaar de ISLAM,!! waar HUN kinderen nog STEKEBLIND voor zijn!!En dat hun kinderen door deze ISLAM MOORDENAARS GEDOOD zullen WORDEN!!Maar in plaats de stem van hun ouders te gebruiken om op de pvv te stemmen ,wat hun ouders NU ook ABSOLUUT ook willen,na wat zij inmiddels allemaal al meegemaakt hebben,stemmen deze UITERS linkse idioten op D666, en tekenen daarmee hun EIGEN doodvonnis!!Zo worden zelfs hun EIGEN ouders nog BEDROGEN op hun eigen sterfbed!! En nog wel door hun EIGEN kinderen !! Maar tja zou ik zeggen !! Hebben jullie je EIGEN kinderen zo niet ZELF opgevoed ?? JA TOCH!! In 1 woord SCHANDALIG!!

   Like

 9. Japio zegt:

  Tja Driek, wederom een raak stuk. Je zal maar oud zijn en te horen krijgen dat je geld kost. We vergrijzen niet stelletje Haagse kuttekoppen maar we verzwarten.

  Liked by 1 persoon

 10. C.A.Barstow zegt:

  Het hele idee achter deze moordwet zijn de zorgkosten, de zorgkosten voor ouderen zijn hoog, dus ze proberen die ouderen wijs te maken dat zij een voltooid leven hebben en er dus een einde aan kunnen/moeten maken, wettelijk geregeld en al, dode ouderen kosten niets.

  Liked by 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Ik kan me heel goed voorstellen dat de rooie ratten ‘elite’ mensen tot zelfmoord drijft.
  Sommigen kunnen het zwaard van Damocles nu eenmaal niet (langer) aan.
  Het beste middel tegen door de roverheid veroorzaakte depressiviteit, is een heel grote zak met geld en juist dat geld wordt door de roverheid afgenomen en ingepikt.

  Liked by 1 persoon

 12. Al mijn alarmbellen rinkelen, zwaailichten van hier tot Tokio en een onbestemd beklemd gevoel, er dreigt gevaar, zouden ze echt professionele koppensnellers hier naartoe aan het verplaatsen zijn om die ouwe Eurolullen en -lullinnen vanaf +50 een kopje kleiner te maken? Europawijd? En dan niet af en toe een paar met een pilletje of een euthanasiewet maar meteen, op een goede dag, net na de verkiezingen, die hele tot op het bot gehate babyboomersgeneratie allemaal tegelijk. Zou het?

  Liked by 2 people

 13. kraftavilqa zegt:

  Typisch lnks-totalitair grapje dit waar halen die habbezakkers hun ideeën vandaan, films als Soylent Green en Logan’s Run lijkt ’t wel, zij het dat in die laatste de leeftijd voor verplicht levenseinde als ik ’t me goed herinner 25 jaar was. Hoe dan ook vroeger heette zoïets de pil van Drion, zullen we dat ding nu maar de weg-met-ons-pil noemen?

  Liked by 1 persoon

 14. Japio zegt:

  Nu.nl; [De 23-jarige man die wordt verdacht van het doodrijden van een echtpaar in Tilburg komt voorlopig vrij. De man zat in voorlopige hechtenis omdat hij wordt verdacht van doodslag.] Die dader heet vijzel (islamiet) en was doorgereden na het ongeluk. Maar omdat hij zich binnen 12 uur gemeld had kon hij daar niet op afgerekend worden. Is ook een manier om onze ouwetjes te elimineren, misschien krijgt hij wel bonus punten voor een verblijfsvergunning.

  Liked by 1 persoon

 15. Heel boos heel cynisch mens zegt:

  Het doet wat denken aan de film “A brave new world”. Daar werd iedereen op 66-jarige leeftijd
  ge-euthenaseerd. Hier willen de linkse klimaatkerkadepten ook zoiets een soort klimaatCO2-dictatuur. Die linkse klimaatkerkadepten willen een soort regeling waarbij je geruimd ofwel ge-euthenaseerd wordt wanneer je je “klimaatpunten” hebt opgemaakt. Zo vies, achterbaks en neocommunistisch/klimaatfascistisch zijn de linkse neocommunisten echt wel ! Wij der mensen die streven naar vrijheid willen zoiets niet. Echt niet ! GEEN KLIMAATDICTATUUR ! VRIJHEID DAT IS WAT WE WILLEN. GEEN VIEZE VUILE BABBELLEUGENS OVER KLIMAATHERSENSPINSELS !

  Het klimaatsprookje is een leugenachtig sluw sprookje en dat weet eigenlijk iedereen wel als men (weer) gaat nadenken ! en uitzoeken hoe het is. CO2 uitstoot is namelijk goed voor de groei van planten en meer CO2-uitstoot doet planten beter en sneller groeien.

  We zijn deze achterbakse “omdraaiingen” zat !

  Liked by 2 people

 16. Guardiacivil zegt:

  Ik denk zelf dat dit plan al lang geleden ergens in de jaren ‘ 80 is uitgebroed samen met de grote verzekerraars. Ze hebben gewacht tot het klimaat ervoor rijp was om het op tafel te gooien.
  We gaan het tijdstip naderen dat ze het willen gaan toepassen.
  Maar we hebben nog tijd de maffia elite zelf uit te schakelen.

  Like

 17. Driek zegt:

  @Ik wil hier nog het volgende aan mijn artikel toevoegen:

  Pia Dijkstra van D66 is er rotsvast van overtuigd: “Er is een grote behoefte aan een wet die ouderen, die klaar zijn met het leven, in staat stelt op hun eigen manier waardig te sterven.”

  Ik behoor tot de ouderen en één keer in de week ga ik zwemmen in speciaal voor ouderen in warm water. Welnu, ik hoor die oude lieden – velen zijn al in de tachtig – nooit over levensbeëindiging spreken, ze hebben het nog veel te druk met van alles en nog wat, dus waar die Pia Dijkstra dat vandaan haalt is mij een raadsel.
  Natuurlijk zijn er ouderen die ernstig ziek zijn en er geen zin meer in hebben, doch dat uitzonderlijke gevallen. Voor die menschen is er de mogelijkheid voor levensbeëindiging. Maar zolang je nog lekker vief bent is er geen reden om uit te stappen. En een goed functionerende persoon van in de tachtig denkt er niet over over.

  Neen, ze willen van die oude menschen af. Opruimen die oude lieden, want ze kosten geld. Ik vind het ook een meer dan schandalig voorstel van dat takken wijf.

  Liked by 1 persoon

 18. delamontagne zegt:

  Dus in Nl ben je al oud als je 75 bent ?
  Een tijdje terug noemde ik mijzelf oud bij de huisarts. Ik ben een “beetje” boven die vermelde leeftijd.
  “Oud”, zei hij ?. Oud ? Hier in Fr ben je pas oud als je 90 bent.
  Maar laat ik, op advies van een mede-reaguurder op blog, niet al te chauvinistsich zijn op de Gezondheid-Bemoeienis hier in Fr.
  Want zoals eeuwig en voortdurend wordt verkondigd, die is in NL het aller, allerbeste van de wereld.
  En de meesten geloven het nog ook, aldus deze reageerder. Maar wat zo,n “vrijwillig” !-gekozen-dood ( met goede, duurzame en milieuvriendelijke middelen natuurlijk, verzorgd door de overheid…! )
  voor indruk zou maken hier, weet ik niet.
  Of misschien wel. Wat een verloederd land dat Pays Bas, zouden ze denken,…… niet zeggen.
  Veel van onze NL-kennissen hier zijn oud tot heel oud en krijgen hier tot de duurste zorg.
  Op mijn leeftijd maak je natuurlijk ook veel sterfgevallen mee. Maar die oude mensen krijgen alle beschikbare middelen, medicijnen etc.
  Zo hadden wij een kennis, een oude mevrouw die een aantal keren per week nier-dialyse moest ondergaan.
  Dat schijnt honderden Euros per keer te kosten. Opgehaald worden met de [speciale] taxi en naar de kliniek.
  Uiteindelijk moest zij voor iets anders geopereerd worden, een zeer gecompliceerde operatie in Toulouse en die heeft zij niet gehaald. Zelf wilde ze eigenlijk ook niet meer
  Dat heeft tot in de 10-duizenden gekost.
  Het andere uiterste hier is:…….. Euthanasie bestaat niet. d.w.z. wordt niet gedaan. Waarschijnlijk wel op andere manieren, dat weet ik niet.
  We hebben ook twee maal meegemaakt dat iemand terug ging naar NL om “eerder !” te sterven.
  In NL draait ,t allemaal om GELD. Zo kunnen ouderen, vrijwillig, [ dat wel ! ], naar Spanje gaan om daar medische verzorging te krijgen.
  Ten laste van hun NL verzekering uiteraard.
  In NL tel je niet meer mee als je oud bent.

  Liked by 1 persoon

 19. delamontagne zegt:

  Nog éénmaal zien hoe mooi de wereld OOIT was. Daarna………….!
  De industrialisatie van de [“vrijwillige’] dood.

  Like

 20. Erik zegt:

  Wederom top stukkie Driek, als je het ook steeds minder leuk maakt voor onze oude ouders die ons zo liefdevol hebben opgevoed duw je ze steeds verder richting het einde want ja je voelt je dan teveel en je gaat je schamen dat je zoveel kost.
  Onze moeder en vader zijn dik in de tachtig en voor hun zorgen is wat wij verplicht zijn te doen, gelukkig zijn ze nog vol levens vreugde al gaat het niet altijd even lekker met de gezondheid.
  Onze moeder was nog een echte moeder die altijd klaar stond voor ons b.v. met thee na school en voor een knuffel of een te gek verjaardagsfeest, wij dank onze ouders voor zo een fijne jeugd dat wij hun nu dan ook net zo verzorg als dat ze bij ons ook deden.
  Wij hebben nooit een crèche gezien, wel kwam er wel eens iemand van het groenekruis onze moeder te hulp, we waren met vijf broertjes en zusjes. Mijn kleinkinderen hebben of zitten alle op de crèche en ik ben bang dat zij hierdoor het zelfde gaan doen met hun ouders als die oud zijn, iemand anders moet dan maar voor ze zorgen en ze verdijnen in een verzorghuis waar het levenseinde gestimuleerd word met de Pias Dijkstra wet.
  Als na jaren slopen van de hoeksteen het eindelijk is gelukt ons alle families uit elkaar te drijven wat in duizende jaren natuurlijk is ontstaan dan zijn we zo ver gedenatureerd, zo ver van de menselijke waarden verwijderd door een regeringbeleid gericht op economische uitbuiting van het individu van verdelen en heersen, daar is deze Pia Dijkstra wet het resultaat van.
  Ik zou zeggen vergeet je oude ouders niet zorg voor ze zo ze jou ook deden, en was hun zorg niet zo goed of er helemaal niet, doe jij het dan beter en laat de anderen zien dat net als de jeugd ook de ouderen een belangrijke rol spelen in het vormen van de mens.
  Vergeet de Pia wet en toon je barmhartige houding door liefde te geven waar nodig, hulp te bieden waar je kan en laat je niet in de war brengen door deze Pias.
  Renoveer de Hoeksteen de basis van het leven en wordt weer menselijke i.p.v. economische eenheid.
  De linkse rakkers dachten dat ze er waren en de finale reeds gewonnen was, hoe anders gaat het lopen met de kans op 15 maart om de boel te keren en te herstellen wat gebroken is.

  Like

 21. gielah zegt:

  Tja.. in een land dat 45-jarigen voor veel bánen al te oud vindt.. maar waar iedereen intussen wel verplicht is tot zijn 67ste te werken… kóm je natuurlijk in een spagaat, wat leeftijden betreft.
  Wie hier allochtoon is en een gruwelijke misdaad pleegt, heet op zijn 28e nog ‘een jongere’ ( ach… de belhamel wéét nog niet beter).
  Wie hier tiener is mag (nog maar nauwelijks de pampers ontgroeit en niet in staat ook maar érgens op de juiste plaats een ‘t’, een ‘d’ of een ‘dt’ te plaatsen…) wél tegen ouders, docenten en voorbijgangers een enorme grote muil opzetten..
  wordt geacht er een volwassen seksleven op na te houden..
  steekt zichzelf en/of de ouders door hoge telefoonrekeningen in de schuld..
  maar valt… als hij ( ‘lachûh…’) met een groepje mede-minkukels zomaar mensen op straat begint te slaan, toch onder het jéugdstrafrecht … want ach: jong en weerloos.
  Wordt die tiener een twintiger of een dertiger, dan begint hij wrokkig te roepen dat alle ouderen het volgens hem te góed hebben en dat ze zomaar wat hem hém is … of eigenlijk behóórde te zijn… opmaken.
  Ook irriteert en kwetst het hem dat ouderen rimpels hebben, die ze NIET meteen met botox of andere mode-rommel laten opvullen, want ze bieden hem daarmee een kijkje op een ( eigen) toekomst, die hem BANG maakt.
  Zo zagen we vorige week bij Idols een puisterig jongetje, die als zijn toekomstideaal eeuwige roem als zanger had, na afgrijselijk vals iets van Adele nagedaan te hebben… en daarop dus afgewezen werd… de ( relatief jónge) jury wrokkig toebijten: ” Jullie… jullie zijn allemaal gráftakken…”
  Nederland heeft het dus moeilijk met leeftijd.
  Ook met vakkennis, levenservaring en wijsheid, trouwens.
  Ook met dankbaarheid.
  Nee… daar heeft het Nederland van nu weinig meer mee.
  Terwijl het duizenden en duizenden mensen binnenlaat… nauwelijks gecheckt… het zijn allemaal arme vlúchtelingen… ook al komen ze uit landen zonder oorlog….die de waarde van het leven van anderen én dat van zichzelf niet erkennen, op grond van een duivels boek dat ‘koran’ heet…
  vertoont het zelf nauwelijks méér respect voor en bescherming van het leven.
  Dat je in zo’n land Pia Dijkstra’s ziet komen bovendrijven, die het leven van iedere 65-plusser, die hoest of snottert… meteen gretig als iemand met een ‘voltooid leven’ omschrijft… iemand die je (barmhartig) moet helpen naar de eeuwige jachtvelden te komen… dat is dan nauwelijks iets om je over te verwonderen.

  Mijns inziens moet dit hele land eens grondig in de revisie….. op bij-les… zeg maar.
  En ik heb de stellige overtuiging dat het weer terug brengen van waarden en normen… én kennis…. én vaderlandsliefde…. dan een taak is, waartoe in feite slechts óuderen in staat en bereid zijn!
  Zij hebben namelijk ooit in wél normale tijden geleefd… en zij herinneren zich hoe een gezónde samenleving reilt en zeilt.

  Liked by 2 people

 22. Langer door blijven werken, minder AOW, pensioen, langer zelfstandig thuisblijven en de pil van Drion. Het lijkt wel een ingeslagen weg die ze ons op willen duwen.

  Liked by 1 persoon

 23. Williaan zegt:

  “een goeie joint nog wel eens uitkomst brengen” zwak hoor! Dat is een uitspraak van een losser.
  We hebben het wel over ECHT lijden van JONG en OUD dat maakt niets uit, en niet over overbodige dure oudjes. Dat verschil is blijkbaar erg moeilijk voor velen, ook voor politici.

  Like

  • Driek zegt:

   Williaan zegt: “een goeie joint nog wel eens uitkomst brengen” zwak hoor! Dat is een uitspraak van een losser.

   Ja, beste Williaan, ik behoor tot de “overbodige dure oudjes”. Gelukkig heb ik die paar rot centen van jullie niet nodig. Ik kan mij zeer goed bedruipen. Ik wens Williaan in ieder geval een oude dag toe met heel veel kwalen.

   Liked by 1 persoon

 24. BertG. zegt:

  ““een goeie joint nog wel eens uitkomst brengen” zwak hoor! Dat is een uitspraak van een losser.”

  Dat is jouw mening, je hebt geen idee waar je het over heb.
  Behalve doem verhaaltjes die jij wel eens gehoord heb, zo als dat heroïne dan een gevolg is, of andere gevaarlijke drugs.
  Complete onzin, alles is mij al gratis aangeboden. Maar dan ook alles.
  Maar ik rook dan al zo’n 35 jaar niets anders dan een jointje, en daar hou ik het bij.
  Ben ik nou ook een loser?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s